HABERLER>POLİTİKA
23 Eylül 2020 Çarşamba - 16:50

AK Partili Kaya'dan İnciraltı için heyecanlandıran açıklama!

İnciraltı planları ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunana AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya "İzmir'imizin yıllardır çözülemeyen, kronik problemi haline gelmiş İnciraltı imar sorununun çözümüne yönelik çalışmalarımızda bugün önemli bir safhayı geride bıraktık. İl Toprak Koruma Kurulu, İnciraltı'nın planlanması hususunda olumlu görüş verdi" ifadelerini kullandı.

AK Partili Kaya dan İnciraltı için heyecanlandıran açıklama!

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili  Mahmut Atilla Kaya, İnciraltı planları  ile ilgili açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Kaya ayrıca İnciraltı için İzmirlileri heyecanlandıran bir paylaşımda da bulundu. İl Toprak Koruma Kurulu'nun İnciraltı'nın planlanması konusunda olumlu görüş verdiğini duyurdu.

Kaya'nın açıklaması şu şekilde;

İL TOPRAK KORUMA KURULU OLUMLU GÖRÜŞ VERDİ
İzmir'imizin yıllardır çözülemeyen, kronik problemi haline gelmiş İnciraltı imar sorununun çözümüne yönelik çalışmalarımızda bugün önemli bir safhayı geride bıraktık. İl Toprak Koruma Kurulu, İnciraltı'nın planlanması hususunda olumlu görüş verdi.

Sadece İnciraltı'nı ve bölgedeki toprak sahiplerini değil, tüm İzmir'i ilgilendiren bu önemli problemin çözümü yönündeki güçlü irade hepimiz için sevindiricidir. İnciraltı'nın sağlık ve termal turizm temalı planlanmasıyla birlikte tüm kent kazanacak

ART NİYETLİ AÇIKLAMALARIN PEŞİNE TAKILDIĞINI GÖRÜYORUZ
İnciraltı'nın planlanması ile ilgili çalışmalarımız devam ederken, CHP'nin İzmir Milletvekillerinden birisinin talihsiz açıklamaları sürece nasıl baktıklarını net şekilde ortaya koydu. Sn. Milletvekilinin, Sn. Soyer'in art niyetli açıklamalarının peşine takıldığını görüyoruz.

İnciraltı'nın planlanması ile ilgili çalışmalarımız devam ederken, CHP'nin İzmir Milletvekillerinden birisinin talihsiz açıklamaları sürece nasıl baktıklarını net şekilde ortaya koydu. Sn. Milletvekilinin, Sn. Soyer'in art niyetli açıklamalarının peşine takıldığını görüyoruz

CHP'li Sayın Milletvekili, keşke söz konusu açıklamasını yapmadan önce Balçova'nın CHP'li Belediye Başkanı Sn. Fatma Çalkaya ile bir görüşseydi. O zaman süreci net bir şekilde kavrama imkanına sahip olurdu. Süreç oldukça şeffaf ve siyaset üstü yürütülüyor.

BALÇOVA BELEDİYESİ İLE BİRLİKTE YÜRÜTÜLECEK
Balçova'nın CHP'li Belediye Bşk. Sn. Çalkaya'yı makamında ziyaret ettim. Burada kendisine ifade ettim ve basına da açıkladım. İnciraltı'ndaki süreç, aynı Ege Turizm Planı'nda olduğu gibi, orada nasıl Çeşme Bld. ile yürütülüyorsa burada da Balçova Bld. ile birlikte yürütülecek.

Yine aynı şekilde, İzmir Büyükşehir Belediyesi de şu anda Ege Turizm Planı'nda olduğu gibi, sürecin içerisinde olacak. Çalışmaların her safhasında görüş ve önerileri alınacak. Bunu da daha önceden oldukça net bir şekilde ifade ettik, tekrar bir kez daha ifade ediyoruz.

İzmir'imizdeki oda-borsa-meslek kuruluşları, STK'lar ve bölgedeki toprak sahipleri de sürecin içerisinde olacak. Tamamen şeffaf, siyaset üstü bir biçimde yürütüleceği sarih olan bir mesele için bu şekilde açıklama yapmak, bilgisizlikten değilse art niyettendir.

İZMİRLİLER MÜSTERİH OLSUN
Biz tüm bu açıklamaları, siyaset üstü tuttuğumuz bu meseleyi siyasi zemine çekme çabalarını dikkate almadan yolumuza devam edeceğiz. Mesele İzmir olunca, mesele İzmirli hemşehrilerimizin menfaati söz konusu olunca, geri kalan her şey teferruattır. Bizim anlayışımız budur.

İzmirliler müsterih olsun. İnciraltı, sağlık ve termal turizm temalı, yüksek kat olmaksızın, kente devasa bir yeşil alan kazandırılarak, İzmir'e değer katacak biçimde planlanacaktır. Sürecin sonucunda İzmir kazanacak, kaybedenler ise bu süreci baltalamaya çalışanlar olacaktır.

 
Yer: Kütahya... 'İlk kez böyle bir olay yaşadık'
 
Gülay Uygun'un ölümüyle ilgili flaş açıklama
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
fl 24 Eylül 2020 Perşembe 08:57

izmir in en büyük imar sorunu İnciraltı mı? Yeşildere , Karabağlar,Kahramanlar buraları çözdülerde son kalan yeşili imarı için uğraşıyor AKP. Rant olmasa idi AKp elini kıpırdatmazdı. İzmiri bu kadar seviyorlarsa önce Yeşildere,Ballıkuyu,Kahramanlar bölgelerini çözsünler. Şehirimizin havalimanı istikameti berbat. Buralar gündemde yok ama hep İnciraltı. Orayıda yiyin,rahatlayın.

Yorumu oyla      3      3  
2020 iyi bitsin... 23 Eylül 2020 Çarşamba 21:26

Tek kelime ile ;mutsuz, sağlıksız, keyifsiz, karamsar geçen 2020 yılını, mutlu haber ile bitirelim... 2021 e inşallah, 40 senelik hasretı sonlandırarak Girmiş oluruz. Emeği geçen herkese teşekkürler...

Yorumu oyla      2      5  
Anıl 23 Eylül 2020 Çarşamba 18:58

Teşekkürler sayın vekilim İstanbuldan sonra İzmir büyüsün gelişsin bu işide hükümetimizin güçlü iradesiyle sizler başaracaksınız inşallah İnciraltı izmire kazandırılsın

Yorumu oyla      2      3  
Komedi 23 Eylül 2020 Çarşamba 18:52

Kesin AVM de vardır.

Yorumu oyla      2      3  
İsmail Yorguncu 23 Eylül 2020 Çarşamba 18:50

İnciraltı planlamasının İzmir''e getireceği güzellikleri ve olanakları ( iş alanları,truzim, istihdam,yöre halkının mutluluğu, şehrin güzelleşmesi vs) görmek bu kadar mı zor?Planlama İzmir''e yeni bir hayat verecek,huzur getirecek,orası mezbelelikten kurtulacak. Emeği geçenlerden allah razı olsun.

Yorumu oyla      2      3  
İsmail Yorguncu 23 Eylül 2020 Çarşamba 18:50

İnciraltı planlamasının İzmir''e getireceği güzellikleri ve olanakları ( iş alanları,truzim, istihdam,yöre halkının mutluluğu, şehrin güzelleşmesi vs) görmek bu kadar mı zor?Planlama İzmir''e yeni bir hayat verecek,huzur getirecek,orası mezbelelikten kurtulacak. Emeği geçenlerden allah razı olsun.

Yorumu oyla      2      3  
Aysel 23 Eylül 2020 Çarşamba 18:42

Sn.Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkürler.

Yorumu oyla      2      3  
Kemal Yörük 23 Eylül 2020 Çarşamba 18:18

Çok sevindirici bir haber. Çok gecikmiş olmasına rağmen sevindirici. Bu çalışmayı yaparak doğru ve adil bu kararın alınmasında katkı sağlayan herkese tebrik ve teşekkürlerimizle.

Yorumu oyla      2      3  
Dilek Olcay 23 Eylül 2020 Çarşamba 17:37

Sayin valimizede bizlere destek oldugu icin sonsuz tesekkurler

Yorumu oyla      2      3  
Dilek olcay 23 Eylül 2020 Çarşamba 17:31

Yapilan calismalarda bizlere destek olan Sayin Cumhurbaskanimiza Tayyip Erdogana Akp milletvekili Atilla Kayaya Balcova bei bsk nina Dennegimizin Bsk nina verdikleri emeklerinden dolayi tsk lerimi gonderiyorum Izmir saglik ve termal alanda cok guzel calismalarla dunyaya ornek olacaktir bir saglikci olarak basarilar dilerim

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti eski İl Başkanı Kabak’tan dikkat çeken çıkış: Kemalizmi yıkacağız diyen gerzek!
AK Parti İzmir eski İl Başkanı Ömür Kabak, Kemalizmi savundu. Kabak, Kemalizmi ...
İntegral’den çarpıcı araştırma: Bu pazar seçim olsa İzmir’in tercihi ne olur?
İzmir merkezli İntegral Araştırma Şirketi, “Pandemi öncesi ve sonrası ...
'Hadi gitsin de bir polisimiz, Bodrum'da kiralık ev bulsun parayla bakalım'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, emniyet ve jandarma lojmanları konusunda ...
 
CHP'li Sertel'den çarpıcı iddia: Ersin Düzen'in maaşını açıkladı!
TRT’den ayda 400 bin TL para aldığı iddialarını reddeden Ersin Düzen’e ...
CHP’li Sındır: Emeklilik haktır gasp edilemez!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar ...
İYİ Partili Koncuk'tan çizik yorumu: Operasyon Akşener'e saygısızlıktır!
İYİ Parti Kurultayı'nda GİK'e aday olmadıkları halde kendisinin ve Ümit ...
 
CHP'li Bakan'dan 'İnciraltı' çıkışı: Seçilmiş başkanlar neden yok?
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan Balçova ilçesi İzmir’in en önemli konuları ...
Kritik görüşme sonrası iki liderden açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile telefonda ...
AK Partili Bekle'ye önemli görev
AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, AK Parti Sosyal Politikalar Başkan ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva