HABERLER>POLİTİKA
11 Eylül 2017 Pazartesi - 16:41

AK Partili Kaya’dan CHP’ye Tanrıkulu tepkisi: HDP ile flört devam ediyor!

İzmir Milletvekili Atilla Kaya, CHP İstanbul Milletvekili Tanrıkulu’nun SİHA’nın sivilleri öldürmesinin iddia etmesi üzerine kentteki CHP’lileri hedef aldı. Kaya, “CHP'nin terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ile flörtü devam ediyor” dedi.

AK Partili Kaya’dan CHP’ye Tanrıkulu tepkisi: HDP ile flört devam ediyor!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun silahsız hava araçlarıyla (SİHA) sivillerin öldürüldüğünü iddia etmesi kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Açıklamanın yansımaları İzmir’de de siyasi hareketliliğe sebep olurken AK Parti kanadından suç duyurusunda bulunma hamlesi geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu, CHP’li Tanrıkulu’ndan şikayetçi oldu.

CHP’YE SALVO!
Gelişmelerin ardından AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven’i hedef aldı.

HDP İLE FLÖRTÜ DEVAM EDİYOR
Kaya şu açıklamayı yaptı:  

"Her zaman söyledim, yine söylüyorum. Bu CHP, Atatürk'ün kurduğu CHP değildir. Kahraman Mehmetçiğimiz büyük bir inanç ve kararlılıkla terörle mücadele ederken, CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun açıklamaları ihanettir.

Bu ihanet, hiçbir Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı tarafından kabul edilemez. CHP'li Sezgin Tanrıkulu PKK ile iş tutmuştur.

9 Eylül, CHP'nin kuruluş yıl dönümüydü. Kılıçdaroğlu, 9 Eylül'de yaptığı açıklamayla CHP'li Tanrıkulu'nun bu sözlerine destek verdi. İzmir'in kurtuluşu olan 9 Eylül'de Tanrıkulu'na bir tepki beklerken, Kılıçdaroğlu'nun arka çıkması CHP'nin bugünkü yüzünü ortaya koydu. CHP'nin terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ile flörtü devam ediyor.

İzmirli hemşehrilerimiz ve sağduyulu CHP seçmeni gerçekleri görüyor. İzmir'de HDP'nin sözde adalet nöbetini Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ziyaret etmişti. Yine CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ve CHP'li Milletvekilleri de HDP ile kol kola poz vermişti.

EFEDİR İZMİRLİ EFE…
Biz geçmişte boşuna demedik, yine söylüyoruz, bu CHP'nin içine HDP kaçmış. CHP artık HDP ile iç içe girmiş. Yazık, çok yazık! CHP'yi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ortaya koyduğu ilkeler tamamen unutulmuştur! Türkiye'ye ihanet eden, düşmanlık besleyen, topraklarımızda gözü olan ne kadar hain varsa CHP tarafından korunup kollanır hale gelmiştir.

CHP geçmişte Gazi Mustafa Kemal Atatürk olabilir. Ama artık ne yazık ki Sezgin Tanrıkulu'dur, Sema Pekdaş'tır, Kemal Kılıçdaroğlu'dur.

Bir sözüm de, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu'na... 9 Eylül'de dedin ki; "İzmirli vatanseverdir, merttir.

Efedir İzmirli, efe! Ülkesi ve ilkesi için ne lazımsa onu yapar; gözünü kırpmadan." Evet, İzmir istiklalin şehridir. Kuruluşun ve kurtuluşun, milli mücadelenin simge kentidir. İzmirliler vatan ve bayrak aşığıdır. Efedir İzmirli, efe…

Sn. Kocaoğlu, Tanrıkulu'nun ihanetine ve ona arka çıkanlara mertçe, gözünü kırpmadan söyleyecek bir sözün yok mu?"

 
İzmir'de feci kaza! Lastik patlayınca...
 
İzmir'de DESİP ile hayata tutundu: Çok fazla hayalim var!
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Metro 11 Eylül 2017 Pazartesi 21:09

İzmir metro konusunda sayın vekillerinden açıklama bekliyor.Daha ne kadar duymazlıktan gelinecek? Ak Parti seçmenide İzmirin neden diğer şehirlere yapılan metro yardımının yapılmadığını, onay için gönderilen projelerin onaylanmadığı konusunda açıklama bekliyor.Sizlerin söylediğini dinliyoruz ama seçmeninde soru sorması en doğal kaktır.

Yorumu oyla      11      5  
Vekalet 11 Eylül 2017 Pazartesi 20:44

İzmirin metro ve tüm konularda hakkını Ankarada savunmayanların hiç biri belediye başkanlığına adaylığı düşünmez, bilir ki İzmirli lütuf değil özel değil emsali olanlara yapılanların neden bu şehired e verilmediğini sorar.Son iki seçimde Ak Partinin adaylarını hepimiz biliyoruz.Bu şehirde büyükşehir seçimlerinde Kocaoğluna oy veren Ak Partililerin olduğu gerçektir.Hayat pahalılığı bu halde iken ekonominin toparlanması için birşey yapılmıyorken 2019 çok zor.Birde artık alternatif siyaset sahnesine tabandan destek alarak geliyor.İstensede istenmesede.

Yorumu oyla      11      5  
11 Eylül 2017 Pazartesi 19:39

Sayın vekil de 2019'da İzmir' de başkanlığa sanırım aday. Devamlı gündeme gelmeye çalışıyor da önce partisi FETÖ terör örgütüne ne verdi onu bir açıklasın. Devletin hangi sırları bu örgüte verildi? Ne istediler de herşeyi verdiniz ? Niye verdiniz ? Kozmik odaya bu yapı niye sokuldu?

Yorumu oyla      11      5  
Sayın vekilimiz 11 Eylül 2017 Pazartesi 19:32

İki haftadır Sayın Gökçek yine İzmiri hedef alan beyanatlar vermeye başladı. İzmirin milletvekilleri var ki bunlardan bir tanesi Sayın Başbakanımızdır, saygın-kültürlü il başkanımız, her kademede siyasete hakim kişiler ve vatandaşlarımız varlığı var iken, İzmirde alkışlanacak veya eleştirilecek konulara gerekli hassasiyet itina ile gösterildiği malumunuzdur. Chp‘lilerin anılan kişinin söylediklerini ne kadarını dikkate alacağı bellidir.Lütfen İzmir hakkında yorumları İzmirliler yapsın.Sayın Gökçek Ak Partili İzmirlileri kırdığını bilmelidir.Vekilimiz siz olduğunuza göre vekaletimizde sizdedir.

Yorumu oyla      12      5  
11 Eylül 2017 Pazartesi 19:04

merkez, olmadı fetö vurmuş derseniz. uludere, rus uçağı gibi

Yorumu oyla      11      5  
Sayın Vekil 11 Eylül 2017 Pazartesi 18:57

Suç ise hukuk gerekeni yapar terörün her türüne karşı omuz omuza veririz.Birgünde şu soruya cevap verirmisiniz? Diğer Ak Partili büyükşehirlere metro yapımı için hazinedenn yardım yapılırken neden İzmirede yapılmıyor? Belediyenin kendi yapması için Ankaraya gönderdiği metro projeleri neden onaylanmıyor?

Yorumu oyla      12      5  
Merkez 11 Eylül 2017 Pazartesi 18:27

Bazı yorumcular siha lar kimleri vurdu ispat edin diyor bu kadar boş konuşma olurmu? İddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir vatandaşı vurduğunu söyleyen ispat etmeye mecbur yalnız şu chp üyesi sahte müftü hanımı gibi olmasın haa

Yorumu oyla      13      8  
kazım emir 11 Eylül 2017 Pazartesi 18:06

güleyimmi halinize ,ağlayalımmı diyarbakırda NEWROZDA meri meri ,silopide seyyar mahkeme,osloda görüşme,dolmabahçe mutabakatını ben yaptırdım sizin hiç günahınız yok

Yorumu oyla      12      6  
11 Eylül 2017 Pazartesi 17:13

hdp, bilmem ne diyeceğinize adamın söylediklerinin aksini ispat edin. yıllar önce de köylüler vurulmuştu. sağa sola saldırarak konuyu değiştirmeye gerek yok. vurulan şahıslar şu kişilerdir, şu örgüttendir diye bir açıklama yapıldı mı ? 9 Eylül diyenler tören alanında Erdoğan diye niye bağırıyorlar ? ne alaka ?

Yorumu oyla      12      5  
izmirli 11 Eylül 2017 Pazartesi 17:10

açılım süreçinde hdp ve pkk ile yaşanan aşk ne ile açıklanır sayın vekilim.Buna osloda yaşanan gizli buluşmada dahil.

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Hızal, CHP'li Karabağ'a yüklendi: Düştüğü bataklıktan...
Çanakkale’de düzenlenen CHP kurultayında şehitlik içerisinde içki içenlerin ...
CHP'li Sertel uyuşturucu sorununu Meclis'e taşıdı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, okulların ...
Bahçeli'nin eski sağ kolu resmen ayrıldı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin uzun yıllar Özel Kalem Müdürlüğü'nü ...
 
Bahçeli'den Meral Akşener yorumu!
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Meral Akşener’in yeni parti hazırlığını, “Bu, ...
CHP’li Bayır, Başkan Çam’ı hedef aldı: Bugün itibarıyle benim başkanım…
Parti Koordinatörü Bayır, Güzelbahçe’de gerçekleşen mahalle delege seçimleri ...
Kılıçdaroğlu silahlı İHA iddiası hakkında konuştu
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, NTV'nin sorularını yanıtladı.
 
CHP ilçe yöneticisinden manidar çıkış: Hazreti Hüseyin’in laneti...
Mahalle delege seçimlerinde mevcut yapının önemli noktalarda mağlup olmasının ...
ADD'den Bornova'da büyük buluşma!
Bornova Belediyesi’nin geçen yıl 9 Eylül’de hizmete açtığı Ata Anı Evi ...
Bakan'la CHP'li vekil arasında gerginlik!
Kayseri’de, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katıldığı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva