HABERLER>POLİTİKA
9 Mart 2021 Salı - 10:38

AK Partili Kaya'dan CHP'ye net mesaj: İzmir'de mazeret siyaseti bitti!

Yaşanan son sel felaketinden sonra İzmirlilerin, rasyonel yaklaşım gösterdiğine dikkat çeken Kaya, "Eskiden sel basarsa bassın, siz bize gavur dediniz, diyerek bize mesafeli duruş sergilenirdi. Son taşkından sonra gördüm ki, hemşehrilerimizin bakış açısı değişti. İzmir'de mazeret siyaseti sona erdi" ifadesini kullandı. Kaya, Muharrem İnce'nin parti kurmasıyla CHP'nin kendi içinde ayrıştığını belirterek, "CHP'nin İzmir'de siyasi sermayesi tükendi" dedi.

AK Partili Kaya dan CHP ye net mesaj: İzmir de mazeret siyaseti bitti!

EGEDESONSÖZ - AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, SonSözTV’ye konuk oldu. Gazeteci Fatih Yapar’ın sorularını yanıtlayan Kaya, İzmir'in gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i, deprem çalışmalarında Dokuz Eylül Üniversitesi'ndeki bilim insanlarından yararlanmayıp, odalarla işbirliği yapmakla suçladı, "Bilim insanlarından yararlan" çağrısında bulundu.

KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM, SAMSUN'DAKİ HADİSE KABUL EDİLEMEZ
Başta şehit analarımız olmak üzere tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Atilla Kaya, "Samsun’daki hadise kabul edilemez, tüyler ürperten izlemekte zorlandığımız görüntülerdi" dedi ve ekledi:

"Kadına karşı şiddetle ilgili önemli gelişmeler de meclis gündemine gelecek. Burada en büyük sıkıntı boşanmış eşlerin takibi. Bazı suçlar aileye ve eşe karşı işlendiği zaman cezası artıyor. Bu kapsama boşanmış eşler de alınacak. Bu noktada daha çok yapmamız gerekenler var. Bu işin derhal ortadan kaldırılması konusunu Meclis gündeminde değerlendirilecek. 2012'de çıkan 6284 nolu kanunda bunlar belirlenmiş durumda ancak uygulamada bir takım sıkıntılar söz konusu. Bunlar için de gerekli çalışmalar yapılacak ve önlemler alınacak."

ESNAFIMIZ, SALGIN SÜRECİNDE CİDDİ BİR MAĞDURİYET YAŞADI
Aşı ve İzmir Şehir Hastanesi konusunda açıklamalarda bulunan Mahmut Atilla Kaya, şunları söyledi:

"Üç hafta oldu, ilk dozu olalı. Aşılama çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Başta esnaflarımız olmak üzere, bu salgın sürecinde ciddi bir mağduriyet yaşadılar. İlk başta açık kalması noktasında görüş vardı. Özellikle esnaf kardeşlerimiz, uzun bir zaman sonra işyerlerini açmış oldular. Genelgelere çok dikkat etmeleri lazım. Yoksa kriterler doğrultusunda büyük risk taşıyoruz. Yaz periyodunu çok iyi bir şekilde geçirdik. Sıkı şekilde denetimlerimizi ve kontrollerimizi yapmalıyız. Mutasyon türleri de tespit ediliyor. Hiç gevşemeden dikkatli olmaya devam etmeliyiz. Yıl sonuna doğru devam eden bir süreç var Şehir Hastanesi’nde. Bu proje, İzmir’de çok büyük bir proje. İzmir açında çok büyük bir kazanım olacak. Burada devasa bir sağlık yatırımı söz konusu. Şu an için pandemi nedeniyle yoğun bakım olsun, herhangi bir konuda İl Sağlık Müdürlüğümüzden aldığımız verilere göre, İzmir’de bir sıkıntı yok. Bu olmaması olmayacağının garantisi değil. Bizim bu noktada tedbirlere gevşemeden devam etmemiz gerekiyor."

VATANDAŞ, YAPARSA AK PARTİ YAPAR, DİYOR
Çırpı’da yapılması planlanan stat projesiyle ilgili açıklama yapan Kaya, “Spor Toto Teşkilat başkanlığıyla İl Gençlik Spor Müdürlüğümüz arasındaki protokol yapıldı, şimdi belediyemize bu noktada kaynak geçecek. Belediye başkanlığımız yapacak, az bir zaman kaldı. Biraz gecikti ama vatandaşı görüyorsunuz; bizleri takip ediyorlar. Keşke şu Cumhuriyet Halk Partili belediyeler, vaatlerini de takip etseler. Vatandaş bizi biliyor ve ‘Yaparsa AK Parti yapar’ diyor. Zaten tek umut, yapılma noktasında bizde" dedi.

BEN TORBALI'DA YAŞIYORUM, ORADA KÖTÜ BİR KOKU VAR
Selçuk’ta yapılması planlan Efes Antik Kanal Projesiyle ilgili değerlendirmede bulunan Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Küçük Menderes Nehri'nin temizlenmesi hakkında çağrıda bulunduklarını hatırlattı. Kaya, şunları söyledi:

“Çok önemli bir iş var, Küçük Menderes’in temizlenmesi konusunda bir çağrıda bulunmuştuk bir buçuk yıl önce. Bize birkaç belediye başkanımız dışında yerel yönetimlerden destek gelmedi. Tunç Bey destek olacaklarını söyledi. Biz bir yandan temizleyeceğiz ama kirlenmesini de önlememiz lazım. Bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın da görevleri var, yerel yönetimin de görevleri var.  Aşağı yukarı bir yıl önce Bakanımızın da desteğiyle, DSİ’nin 6 makinesi oraya adeta zimmetlendi. Orada bir yılı aşkın zamandır çalışıyor. Artık çalışma kendini göstermeye başladı, ben gittim sonuçlarını da gördüm. Biliyorsunuz,  Fetrek Çayı’nı temizledik mesela. Bakanlığın aldığı tüm makineler o zaman geldiler İzmir’e, konvoy halinde... Çalışmaya başladılar ve Fetrek Çayı’nın ıslahı yapıldı. Birinci kademe tamamlandı; iki ve üçüncü kademelere doğru gidiliyor. Küçük Menderes konusunda da, Belevi’de büyük bir sıkıntı vardı, birikme o noktaya doğru geliyordu. Belevi’deki hemşerilerimiz bizi bu sefer çok değişik bir şekilde karşıladı, oradaki mutluluğu görmenizi isterdim. Burada artık çalışma ortaya çıkmış, büyük noktada temizlenmiş. Problem ne? Çok basit. Belediyenin yapacağı denetimler! Ben Torbalı’da yaşıyorum, bir koku var. Neden? Takipsizlik, denetimsizlik! Çevre Şehircilikten, koku olayından sonra geldiler, aşağı yukarı bir ay Torbalı’da kaldılar. Bu, yerel yönetimlerin işiydi ama bakanlıktan görevliler gelip yaptı. Daha sonra kaynağı bulundu, cezalar kesildi, işlemler yapıldı ama bu esasen yerel yönetimlerin işidir. Gelsinler görsünler, çevre hassasiyeti nasıl olurmuş. Kanal temizliği konusunda, gelsinler katkı sunsunlar. Sayın Tunç Soyer’in gerçekten bir çevre hassasiyeti varsa, özellikle bu noktaları temizlemişiz biz artık kirlenmesi noktasında yapılan çalışmalara destek versinler. Gelsin görsün, neler yapılmış, istediğimiz tek bu. Biz bu çalışmaları yaparken; Büyükşehir, Selçuk’ta atık suları nerelere akıtıyor? Pamucak’a akıtıyor. Bu olabilecek şey mi? Körfez'deki kokunun sebebi de kanalizasyonların körfeze akmasındandır. Hala daha akıyor. Bunu yapma artık, hangi çağda yaşıyoruz? Pamucak’a öyle göz dikmişler ki, denizin kumunu almaya çalıştılar. Sözde çevre hassasiyeti var ama ortada bir şey yok. Karbon salınımından Tunç Soyer çok bahsediyor ama bırak bunu, İzmir’in altyapısını bir konuşalım."

SOYER, SİYASİ SEBEPLERDEN DOLAYI DOKUZ EYLÜL'DEN DEPREMLE İLGİLİ GÖRÜŞ ALMAK İSTEMİYOR
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e sert eleştiriler yöneltti: "Tunç Bey, Körfez'de yüzeceğini söylemişti. Şu anda da yüzebilir. Bilimi yanına almadan yapabilir bunu. Depremde yaptı çünkü... Türkiye’de deprem gündemi söz konusuyken, Büyükşehir Belediyesi Dokuz Eylül Üniversitesinden faydalanma konusunda bir şey yapmadı. Siyasi sebepler söz konusuydu. Deprem konusunda çok önemli hocalarımız var orada, işin asıl sahibi bilim varken, odalarla görüşmeler yapılıyor. Bakanlığın yetkilendirmediği odalarla protokol yapıyorlar. Sürekli yerel yönetimlerle bir yol yürümek istiyoruz. İstişareler yapılabilir, bunu biz zaten siyaset üstü hale getirdik. Soruyorum; bizde böyle uzman hocalar varken niye odalarla görüşülüyor? Sadece bunlar mı işi biliyor? Tunç Bey, Dokuz Eylül Üniversitesinin uzmanlarıyla siyasi sebeplerden görüş almak istemiyor. Deprem İzmir’in gerçeği; yarın öbür gün bu makamlar değişecek. Vatandaşın beklediği  konulara yoğunlaşmamız gerekiyor."

CHP'lilerin, toplantılara çağrılmadıkları yönündeki iddialarına da cevap veren Kaya, şunları söyledi:

"Bunlar, eski İzmir’de kalmış, Cumhuriyet Halk Partisinin siyaseten nemalandığı işlerdi. O vekillerle çok  toplantılar yapıldı. Onların çağrıldığı, benim haberimin olmadığı toplantılar yapıldı. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerle toplantılar çok kez yapılmıştır. Bu tip işlerden artık Cumhuriyet Halk Partisine ekmek çıkmaz. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çalışmalarını hep birlikte yönetti, deprem araştırma komisyonunda tüm partilerden üyelerimiz de var."

BUCA BELEDİYESİYLE ÖRNEK BİR İLETİŞİM HALİNDEYİZ
Mahmut Atilla Kaya, Buca Cezaevi konusunda şu bilgileri aktardı: "Buca cezaeviyle ilgili her işi tamamladık. Adalet Bakanımızın İzmir’e geliş programının netleşmesiyle, o da çok kısa bir süre sonra cezaeviyle ilgili bilgilendirme olacak. Buca Belediye Başkanı arkadaşımızla da sürekli o noktada konuşuyor, değerlendirmeler yapıyoruz. Örnek bir iletişim halindeyiz. Bakın işte biz böyle çalışıyoruz. Buca ve Karabağlar, yan yana. Orada bir belediye başkanı var, orada başka bir belediye başkanı var. Partileri aynı ama…"

ANKARA’DAN ENGELLENİYORUZ, DİYORLAR, OYSA...
Tunç Soyer, ‘Benim 3- 4 tane işim var’ dedi, 4 tane konu dedik, 4’ünü de hallettik. Şimdi bunlardan biri, Gaziemir’in çıkışından Yeşillik çıkışına kadar olan alanda yapılması planlanan battı çıktılar. 6 Ağustos 2019 tarihinde Karayolları bu alanı verdi, battı çıktılar yapılsın, diye Belediyeye ama nerede battı çıktılar? Bir buçuk yıl oldu! Mazeret siyaseti devri İzmir’de kapandı. Bu battı çıktıların ne zaman olacağını bilmiyoruz ve bekliyoruz. Tunç Soyer’in görev süresi yetecek mi yapmaya, bekleyip göreceğiz. Maalesef İzmir’de hemşehrilerim, artık katılaşmış düşüncelerini ön plana çıkacak şekilde oy kullanıyor. İzmir’e sel bastığında, basarsa bassın siz bize gavur dediniz, diyerek, bize mesafeli başladı. CHP’ye karşı böyle bir eleştirel bakışla hiç bakılmadı. En son bu taşkından sonra ben gördüm, Güzelyalı’da dolaştık ve gördük. Artık İzmirliler rasyonel bakıp, yıllardır burada çalışmalar yapılmadığını görüyor. Kesinlikle İzmir’de hemşerilerimizin bakış açısı değişti. Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde bir ayrışma yaşandı. Belki Aziz Kocaoğlu’nun da kişiliğinden kaynaklanan sebeplerle İzmirli, Cumhuriyet Halk Partisini Atatürk partisi olmaya devam ettiğini düşünüyordu. Ama Aziz Kocaoğlu’nun da gitmesiyle gerçekleri görmeye başladı. Artık İzmir’de Cumhuriyet Halk Partisinin siyasi sermayesi tükendi. Artık bir sonuç alamazlar, çok ciddi bir erime var."

İNCİRALTI PROJESİ DE ÇEŞME GİBİ AÇIK VE ŞEFFAF YÜRÜYECEK
İnciraltı sorununa da değinen Mahmut Atilla Kaya, şu değerlendirmelerde bulundu: "İnciraltı meselesi de Ege Turizm Planı gibi şeffaf şekilde yürüyecek. Ege Turizm Planı Projesinde tüm milletvekili arkadaşlarımıza Bakanımız tarafından sunum yapıldı. Çok açık ve şeffaftı her şey. İzmir’in çehresini değiştirecek bir proje bu ve bunun tamamlayıcısı İnciraltı'dır. Sağlık turizmi alanı olacak ve  burada kesinlikle yüksek kata izin verilmeyecek. Tunç Bey’in tavrı bid gidişli bir gelişli oldu ama son etapta kararı kesinleşti sanırım. İnciraltı’nda tünelin ucu göründü. Belediyelerin görüşleri de bakanlığa da verildi. Mülk sahibi arkadaşlarla da görüşüldü. Sondayız, milletvekili arkadaşlarının bir ricası oldu, plan nasıl olduğu anlatıldı. İzmir'in gelişimi, İnciraltı ile güç kazanacak."

O GÜN İZMİR, BAMBAŞKA BİR İZMİR'Dİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı AK Parti İzmir İl Kongresi'ni değerlendiren Kaya, şunları söyledi: "Muazzam bir kongre gerçekleştirdik. İzmir, gerçekten bambaşka bir İzmir’di o gün. Çok farklı bir hava vardı, teşkilatlarımız da güçlendi. Cumhuriyet Halk Partililerin yaptığı yanlışlar bizim güçlenmemizi sağladı. Kerem Ali Sürekli bey ve teşkilatı, 2-3 ayda üye sayısını iki katına çıkardı.  Yapıyı daha da kuvvetlendirmek lazım, bu gücü bulmuşken...  İzmir’de eksik gediklerimizi tamamlamamız gerekiyor. Ben inanıyorum ki Kerem Ali Sürekli Bey İzmir’de çok önemli işler yapacak."

YÜZDE 80 OY ALDIKLARI YERE GİDİP GEÇMİŞ OLSUN BİLE DEMEDİLER
Kaya, CHP'ye eleştirilerini şu sözlerle sürdürdü: "Eskiden bizim Karabağlar’da çok haklı olduğumuz konularda bile konuşulmuyordu ama şu anda her şey konuşuluyor, İzmir yanlışları görüyor. Ben dolaştığım alanlarda Cumhuriyet Halk Partisi’nin düşüşte olduğunu görüyorum. Benim alanda gördüğüm bir Konak Belediye Başkanı vardı, sel zamanında. Yüzde 80-85 oranında oy aldıkları yere gidip bir geçmiş olsun bile diyemedi Cumhuriyet Halk Partisi belediyeleri. Basın konuşuyor,Cumhuriyet Halk Partisi belediyelerindeki sürekli kavgalar konuşuluyor. İzmirli hemşerilerimiz artık sorunları görüyor, rasyonel yaklaşımla sorguluyor. Bizim eskiden karşımızda duran vatandaşlarımız, şimdi bizimle oturup bir çay içiyor, bizi anlamak, tanımak istiyor."

 
Ege Orman Vakfı’nın 10 milyonuncu fidanı toprakla buluştu
 
YÖK'ten özel şartlar düzenlemesi
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TC misafir 9 Mart 2021 Salı 19:11

mahmut, çocuğum git başka yerde oyna burası sana göre değil. Tunç Soyer bilim insanlarını değil odaları dinliyorumuş (işin aslı öyle değil ama neyse) peki sizin genel başkanınız hangi bilim insanını dinledi şimdiye kadar, deprem konusunda olsun, ekonomide olsun, pandemide olsun, karadenizde yapılan hes'lerde olsun, madenlerde olsun, kanal istanbul projesinde olsun... Çevre kirliliği için atıp tutuyorsun senin çevre ve şehircilik bakanlığın bina dikmekten başka ne yaptı ülkede? Ergene nehri zehir akıyor ne yaptınız 2002 den bugüne? Koca bir hiç!İstanbul ve Ankara'nın imar rezaletiyle içine ettiğiniz yetmemiş gibi burada da aynısını yapmak istiyorsunuz ve ne yazık ki Tunç Soyer de buna destek çıkıyor. Haberdeki İnciraltı fotoğrafı her şeyi çok güzel anlatıyor, tarım yapılamıyor denen yeşil, ağaçlı ve sürülmüş tarlalar bir yanda diğer yanda da yapılmak istenen havuzlu villaların olduğu bir site bir fotoğraf bir konuyu ancak bu kadar güzel ve net anlatabilirdi. Yağmur konusuna gelecek olursak bu konuda ülke olarak beceriksiziz kimse kimseye sende oluyor bende olmuyor diyemez, kimse de son yağmurları baz almasın hemen hemen her sağanak yağışta su baskını sorununu yaşıyoruz. Şu konuda haklısın mahmut, evet chp düşüşte ama siz daha fazla düşüştesiniz paraşütünüz açılmıyor bilesin. Şu battı çıktı konusunda ise ilk bakışta trafiği rahatlattığı düşünülebilir ama işin görünmeyen kısmı maalesef öyle değil, kaldı ki su baskınında ilk kullanılamaz hale gelen yapılardır, depremlerde ise yıkılma riskleri vardır bu yüzden acil durumlar da şehirdeki battı çıktıların kullanılamaz hale geldiğini bir düşünün itfaiye ve ambulans gibi acil yardım ekipleri nasıl ulaşım sağlayacak? Bunları hiç düşündünüz mü?

Yorumu oyla      3      3  
Baltali Ilah 9 Mart 2021 Salı 18:19

Izmirliler gercektende rasyonel bakiyor. Bak bu dogru. Bakiyorki Devlet olarak yapman gerekenle AKP olarak övünüyorsun, kafa salliyor. Madem yapmayacaktin nicin iktidar oldun diyor. 9 Yildir bir Otogar metrosu yapacaksiniz , habire salliyorsunuz. Rasyonel bakis acisina göre cok beceriksizsiniz.Daha cok sey var yazilacak ama siz anlamak istemiyorsunuz.

Yorumu oyla      2      3  
Tünelin ucu yazarına 9 Mart 2021 Salı 18:12

Tamamen benim duygu ve düşüncelerimi yazmışsınız. Bravo size. Bunlar böyle cevaplardan anlarlar.

Yorumu oyla      2      3  
KARABAGLAR HALKI 9 Mart 2021 Salı 17:34

karabaglarla ne alıp veremedigin var izmirin 30 ilçesi var hep karabaglar ..neden rant orda bügün izmirin en kupon arazileri orda limontepe ..bahriye üçok .salih omurtak..cennetceşme ..ali fuat erdem mahlleri deniz manzaralı saglam zemin sehrin göbegi otobana yakın ulaşım agi mükemel rant...ama ne var orda sizin karşınız cıkan dürüst bilgili kul hakkı yemiyen bizleri savunuan başkan muhittin selvitopu var siz onu geçemiuorsunuz ya ondan başkana sallıyorsun her seyi

Yorumu oyla      5      3  
fl 9 Mart 2021 Salı 17:11

inciraltını da imara açın tamamen sel bassın İzmiri betonumuz eksik

Yorumu oyla      5      3  
Bak Mamut 9 Mart 2021 Salı 13:43

Bu kentin başına gelmiş en büyük felaket AKP iktidarıdır! Bunu bir kafanıza sokun! Bakanlık diğer illere metro yaptı, 4.5 km metroya 3000 tl ayırdınız! Kentin verdiği vergilerin ne kadarı geri geldi? İzinler, onaylar kaç yılda geliyor? Toki'nin ne işi var üniversite alanında? Yamanlardaki boş binaları parasıyla vermediniz! Tansaş et tesislerini belediyeey vermektense çürümeye terkettiniz! Mezarlıkları belediyeye parayla sattınız! Daha sayayım mı? Haseki sayesinde bu kent her yıl 3.5 milyon avro fazla faiz ödüyor, unuttuk mu sandınız? Hadi git işine, kaşınma daha fazla!

Yorumu oyla      12      5  
izmirli 9 Mart 2021 Salı 13:25

boş konuşmak denince akplilerin üzerine yok..

Yorumu oyla      12      5  
tünelin ucu 9 Mart 2021 Salı 12:03

Boş konuşuyorsun, bak bugün tünelin ucu göründü. Dün de Buca metronun izni geldi, garantisi değil bak, izni! Halkapınar metroya kaç TL ayırdınız bir söyle de duyalım! Pardon, duyulmadı, yüksek sesle söyle, herkes duysun! Yürü git işin, TOKİ moki boş iş bunlar, rant peşinde koşanlara geçit yok İzmirde!

Yorumu oyla      15      7  
Siz niye yapmadınız? 9 Mart 2021 Salı 11:30

Sel "felaketi" deyip bunun üzerinden siyaset yapmak. Hayır, siz gelseniz ne yapacaksınız? "25 yıl" İstanbul'u yönettiniz; bugün büyük bir deprem olsa kaç kişi hayatını kaybeder, kaç bina yıkılır? Bir gecede 100-140 kg yağış yağsa sel basmayacak mı? Hayır, daha azında bastı da! Karadeniz'i yıllardır siz yönetiyorsunuz, niye sel basıyor? Önleseniz ya! İnce'nin partiden ayrılıp, parti kurması ayrışmaysa, eski Başbakan ve eski Ekonomi Bakanı'nın da AKP'den ayrılıp parti kurması da ayrışmadır. Doğru mu? 18 yıl sonunda ekonominin, ülkenin hali ortada ama basın CHP'li belediyelerdeki kavgaları konuşuyormuş. Basın kim? Havuz medyası mı? Her akşam aynı konukların olduğu tartışma programlarını izleyen mi kaldı?

Yorumu oyla      14      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Sındır: Bir kent bir kültür kar hırsına kurban ediliyor!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Elazığ Maden İlçesinde bakır ...
DEVA Partisi İzmir'den anlamlı adım... Her fidan bir kadın
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri ...
AK Parti İzmir’den 8 Mart buluşmaları
AK Parti İzmir İl ve İlçe teşkilatlarında; Ana Kademe, Kadın ve Gençlik ...
 
Tayfun MARO yazdı... Mazeretim var, insanım…
Tayfun MARO yazdı... Mazeretim var, insanım…
Fahrettin Altun'dan İYİ Parti'nin eleştirilerine cevap
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İYİ Parti'nin Tweetini alıntılayarak ...
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları listesine İzmir'den 3 isim girdi!
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nın yapılan olağan kongresinde ...
 
İzmir'deki vaka artışı ile ilgili flaş 'kongre' iddiası: Korona olan polis var!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Murat Bakan, Vali Yavuz ...
CHP'li Yücel: Söz veriyoruz 8 Mart bayram olacak
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar ...
'O tweeti arkadaşlarımızın çoğu beğenmedi'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva