HABERLER>POLİTİKA
29 Nisan 2019 Pazartesi - 13:21

AK Partili Kaya’dan CHP’li Sertel’e: İstemezükçülükten vazgeçin!

CHP İzmir Milletvekili Sertel’in kentteki statların yapımını hatırlatarak eski Başbakan ve Meclis Başkanı Binali Yıldırım’a seslenmesi sonrasında AK Partili Kaya, “CHP'yi yöneten istemezükçü anlayışa rağmen, inatla mücadele ederek, Göztepe Camiamızın isteği doğrultusunda buraya yaptık ve inşa etmeye devam ediyoruz. İstemezükçülükten vazgeçin” dedi.

AK Partili Kaya’dan CHP’li Sertel’e: İstemezükçülükten vazgeçin!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel’in dönemin Başbakanı Binali Yıldırım tarafından 2017 yılında temeli atılan ve 2019 yılı Şubat ayında açılacağı sözü verilen Alsancak ve Göztepe statlarının ne zaman hizmete gireceğini sorması üzerine AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya açıklamalarda bulundu.

CHP’li Sertel’in, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’a da Başbakan ve İzmir Milletvekili olarak verdiği sözü hatırlatmasına değinen AK Partili Kaya net mesajlar verdi.

İSTEMEZÜKÇÜLÜKTEN VAZGEÇİN!
Kaya şunları söyledi: CHP Milletvekili Sayın Atilla Sertel’in soru ve açıklamalarını şaşkınlıkla okudum. Bu kadarına pes diyorum... Göztepe, Alsancak ve Karşıyaka Statlarının yapımını engellemek için her türlü itirazı yap, yaptır, her türlü davayı aç, açtır sonra bu inşaatlar ne durumda de. Gerçekten ayıp! Göztepe Stadımızın devam eden inşaat çalışmalarını gün gün, hem biz, hem Göztepe yönetimimiz, hem de taraftarlarımız anlık olarak paylaşıyor. Ama siz sanırım Göztepe’mizin aynı süper lige çıkış sürecinde olduğu gibi başka şehirleri ve başka şehir takımlarını takip ediyorsunuz. Unutmayın, bu stadı, CHP'yi yöneten istemezükçü anlayışa rağmen, inatla mücadele ederek, Göztepe Camiamızın isteği doğrultusunda buraya yaptık ve inşa etmeye devam ediyoruz. Göztepe Gürsel Aksel Yaşam Merkezi, 7 gün 24 saat İzmirli hemşerilerimize hizmet edecektir ve Türkiye'de stat konseptine yeni bir anlayış getiren bir proje olarak ortaya konulmuştur. Proje, ilk andan itibaren, bizzat Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın kontrol ve himayelerinde, Göztepe Başkanımız Sayın Mehmet Sepil ile koordineli bir biçimde gerçekleştirilmiştir. Stat inşaatımız hızla devam etmekte olup, yapımı ve açılışına dair planladığımız süreç, Göztepe yönetimimizle birlikte yürütülmektedir. Sürece katkı koymak istediğinizi ifade etmişsiniz. Bunu memnuniyetle karşılıyorum. O zaman sizden yıllardır beklentimiz belli. İstemezükçülükten vazgeçin. İzmir’imizin yıllardır ihtiyacı olan bu büyük projelere, siyasi saiklerle itiraz etmeyin, günlük siyasete kurban ederek dava açmayın, açtırmayın. İzmir’imize daha fazla zaman kaybettirmeyin... Bir şeyler yapma konusunda samimi iseniz, İzmir'e hiçbir şey kazandırmayan bu ucuz siyasi anlayıştan vazgeçip, hafta sonu Antalya maçında tribünde yerinizi alın. Bekleriz...

GÖZTEPE'DEN 'STAT' PAYLAŞIMI
Göztepe kulübü resmi twitter hesabından stadın son durumunu video ile paylaştı. İşte Göztepe'nin o paylaşımı:

 
MESK-Memur ve Emekli Sendikası'ndan çocuk istismarlarına tepki
 
4 Nisan'dan bu yana 159 terörist öldürüldü
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hakkı 30 Nisan 2019 Salı 09:34

Burada yorum yapanlar İzmir'in ekmeğini yiyip suyunu için istanbul hayranı olanlar sanırım.Mahmut Atilla Kaya az bile söylemiş.Milletvekili olduğu ilin takımının play-off maçında eskişehir sevdası depreşen atilla sertel bizim için yok hükmündedir.Ağzına sağlık Atilla Kaya.

Yorumu oyla      4      6  
adamların derdi stad yapmak değil ki 29 Nisan 2019 Pazartesi 23:29

zaten stadın altı yanı avm olcakmış adamların derdi stad değil avm yapmak

Yorumu oyla      5      5  
Melis 29 Nisan 2019 Pazartesi 18:08

Son seçim hezimetinin arkasından yine sarılacak bir can yeleği olarak bu ucube stadları buldu AKP nin İzmir Belediyesine Muhalefetden Sorumlu Vekili Atilla Kaya. Ama bu ayaklar artık koktu bilesin Sn.Kaya.AKP li İzmirliler için dahi bir anlam ifade etmiyor söylediklerin.

Yorumu oyla      5      5  
Mevlut Demir 29 Nisan 2019 Pazartesi 18:02

Alın bu semt içinde,apartman aralarında kalan stadlarınızı başınıza çalın be. Bu ne rezaletdir anlamadılar gitti. Şehirlere ihanet ettiniz.Üstüne tüy mü dikeceksiniz?Gelecek nesillerin bedduaları üstünüze olsun.

Yorumu oyla      5      5  
Gürkan 29 Nisan 2019 Pazartesi 16:40

Bilmeyen de zannedecek ki 50 bin'lik statlar yapılıyor :)

Yorumu oyla      10      6  
sezarın hakkı sezara 29 Nisan 2019 Pazartesi 16:25

ya şu stad konusunu bir ben anlamıyorum herhalde. Şimdi tamam göztepemizin stadı yapılıyor eyvallah yapanın edenin eline koluna cebine saglık. pekte güzel oluyor ama bir izmirli olarak izmire karşı bir stad adaletsizliginin oldugunu düşünüyorum. bir göztepe taraftarı olarak 10.000 kişilik doğanlar stadın da bilet sorunu yaşıyoruz. çoğu zaman passolig sistemi bilet satış zamanı zaten kilitleniyor ve bilet alamıyoruz çok çabuk bitiyor !!! şimdi stadımız yapılıyor kapasite 20.035! uefa standartlarında protokol ve msiafir seyirci düşünce kapasite aslında 18-19.000 civarı olucak. yani doğanlardan çokta farklı değil. birde stad göztepenin merkezinde! ptt1.lig e düşsek bile göztepe ufak kapasiteleri hep sull oynuyor zaten. peki sayın vekil ne demek istiyor? bu konuda ne düşünüyor? yaptık oldu bitti mantıgı değilmi bu ? büyükşehir belediyesini engel olmakla suçladılar. adamların tek şartı semt sakinlerinin de kullanacagı otoparktı! bunun üstüne kendi arsalarını da hibe ettiler! yani şu stad daha büyük olamazmıydı? kimse sizden bizimde 50.000 kişilik stadımız olsun istemiyor! kimse buakdar lüks içinde avm nin oldugu stadta istemedi. biz sadece çolugumuzu çocugumuzu alıp rahatça maç izlemek ve göztepeyi desteklemek istiyoruz. madem 35.000 kişilik stad yapamadınız buna destek te olmadınız. en azından şu kale arkalarının koltuklarını kaldırmaya yardımcı olup kapasiteyi 27-28..000 lere çıkartabilirdiniz. hiç olmadı bölgedeki yükseklik sınırı bu stad için gevşetilip biraz daha fazla bir kapasiteye ulaşılabilirdi. yanlış anlaşılmasın stadımızın burada olmasından memnunum! ancak bu kapasitenin asla ve asla göztepeye yetmeyecegini düşünüyorum. kapasite için biraz daha ugrasılmalıydı.

Yorumu oyla      10      8  
Sayın Kaya 29 Nisan 2019 Pazartesi 14:20

Oldumu şimdi? Hani kervan yürüyecek körfez geçişi yapılacağı sürekli dile getiriyordunuz bu sefer eksik kaldı. Bırakın hikayeyi İzmir'li metro istiyor metro. Varsa bir sözünüz söyleyin aksi hükümsüzdür

Yorumu oyla      13      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili başkanlara 5 başlıkta talimat!
AK Parti'nin Kızılcahamam kampında belediye başkanlarına yapılan uyarılar: ...
CHP'de kritik toplantı: YSK'ya çağrı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Merkez Yönetim Kurulu ...
'Ekonomik teröre teslim olmayacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Silahlı ve diplomatik teröre nasıl teslim olmadıysak, ...
 
Yıldırım'dan İstanbul seçimleri için açıklama
Binali Yıldırım, İstanbul seçimleriyle ilgili, "Ben kaybedilmiş bir seçimi, ...
CHP'li Sertel'den 'Yıldırım'a stat çağrısı!
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanıtlaması istemiyle ...
CHP'li Sındır’dan Başkan Eriş’e tebrik ziyareti
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet ...
 
Yeni Cumhurbaşkanı ocakbaşı keyfi yaptı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatilini sürdüren Ukrayna'nın yeni Cumhurbaşkanı ...
Simge isimden Soyer ile Yücel'e ziyaret ve çifte öneri!
Sosyal Demokrat Halkçı Parti'nin (SHP) eski Genel Başkanı Murat Karayalçın, ...
CHP'li kadınlardan çifte protesto eylemi
CHP'li kadınlar Karşıyaka ilçe binası önünde eylem yaptı. CHP Karşıyaka ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva