HABERLER>POLİTİKA
30 Mayıs 2016 Pazartesi - 07:15

AK Partili Kalkan'dan CHP'li Torun'un o sözlerine tepki

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan geçtiğimiz gün kente gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un Başbakan Binali Yıldırım için kullandığı ifadeleri eleştirdi.

AK Partili Kalkan dan CHP li Torun un o sözlerine tepki

Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım üzerinden algı operasyonu girişimlerini bırakarak kente hizmet noktasında uzlaşı içerisinde çalışmanın gerektiğini vurgulayan Kalkan, "İzmir Milletvekili, Başbakan Sayın Binali Yıldırım İzmir için bir şanstır. Memleket sevdalısı Sayın Başbakanımız, Bakanlığı döneminde yaptığı projelerle vatandaşlarımızın refahı için gece gündüz çalışmıştır. 2011 yılı Genel Seçilerinde kentimize vaad edilen 35 projenin 25'ine başlanmış bunların 7'si tamamlanmıştır. Geri kalan projelerle ilgili çalışmalar sürdürülmekte olup anılan tarihlerde tamamlanacaktır. O yüzden bu söylemler artık hemşehrilerimizi inandıramamaktadır" diye konuştu.

Uzlaşı içerisinde İzmir için konuşalım

Yerel Yönetimler ile ortak akıl ve uzlaşı içerisinde İzmir için yapılacak projeler hakkında konuşulmasının kentimize yarar sağlayacağının altını çizen Kalkan, "Binali Yıldırım Bakanlığı döneminde 81 vilayetin her ilçesine,mahallesine dokunan hizmetlere imza atmıştır. Biz AK Parti olarak büyük bir aileyiz Sayın Başbakanımızın İzmir'e olan sevgisi tartışılamaz ve kimsede onun İzmir'e olan hizmet aşkını ölçemez. Sayın Başbakanımızın varlığı bizlere güç veriyor. İzmirimiz Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile şaha kalkacağından kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızı coşkuyla karşılayacağız

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın kente gelişi için duyduğu heyecanı ifade eden Kalkan, "Sayın Cumhurbaşkanımız bizim doğal liderimiz. Her zaman başımızın tacıdır. Kentimize gelmesi bizleri bir kez daha onurlandıracaktır. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırm'da, Başbakanlık görevini aldıktan sonra ilk kez kente gelecek. Teşkilatımızın da bizimde heyecanımız her zamankinden daha fazla. Bu heyecan ve coşkuyu hep birlikte yaşayacağız" diye konuştu.

 
'Bireysel emeklilik'te önemli gelişme
 
Antik tiyatroda klasik müzik ziyafeti
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gelincik 30 Mayıs 2016 Pazartesi 16:36

Yüce başbakanımız izmire aşık bir insan. Öyle ki bu görev aşkıyla 35 projeden 1 tane yaptılar. kıyamadılar izmire. ASlında 3-4 tane yapmışlar ama izban ve Havaalanını da sayıyorlar. neyse yüce başbakanımız eksik olsun.

Yorumu oyla      11      5  
Proje konuşalım deniliyorsa ... 30 Mayıs 2016 Pazartesi 11:33

Otogar metrosu ne oldu ? Alt tarafı 4,4 km lik bir hat. Ne zaman yapılacak ? Insanlar belediyeye soruyorlar da hattı yapacak olan bakanlık. Ne bekleniyor ? Niye yapılmıyor ? Ayrıca o hat revize edilirse iyi olur. Otogar - Halkapınar arası yapılacak bir hat Halkapınar' ı şişirmekten başka bir işe yaramayacak. Aynı durum Buca - Üçyol arası içinde geçerli. Üçyol daha da şişecek. Zaten çok yoğun olan bu iki istasyona bu şekilde yeni hatlar eklenirse istasyonlar aşırı şişecek. Ayrıca izkaray projesi ne oldu ? Yıllardır proje çalışmaları sürüyor deniyor da proje yapılacak mı yapılmayacak mı ? Yapılırsa körfeze etkisi olacak mı ? Sit yerler imara açılacak mı ? Geçiş ücreti ne olacak ? Geçiş güzergahı doğru mu ? Karabağlar kentsel dönüşüm projesi ne oldu ? Belediye bizde olsa izmir uçar deniyor ama koskoca bakanlık kentsel dönüşüm yapamıyor. Bu nasıl iş ? Tepecik Şehir Hastanesi niye iptal oldu ? Tepecik Hastanesi çok eski ve yetersiz. Acil de durum kötü. 4-5 saat sıra bekleniyor. Diğer binalar eski. Özellikle üroloji binası Rezalet. Otopark sorunu çok ciddi. Hastane çevresi boş bulunan her yer otopark olmuş. Burayı komple yıkıp modern bir hastane niye yapılmıyor? İzmir vergi vermiyor mu ? Veriyor da hakkı bir tünel mi ? İstanbul' dan otoyol geliyormuş iyi güzel de hastane sorunu varken ne yapayım otoyolu !

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: Bedel ödenecekse biz ödeyeceğiz
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlık sistemi tartışmalarına değimdiği ...
CHP'li Çam o afişe sert çıktı!
CHP İzmir Milletvekili Musa Çam İzmir’de AK Parti İl Başkanlığı'nın Cumhurbaşkanı ...
Ve devletin zirvesi İzmir'de: Erdoğan ve Yıldırım ne mesaj verdi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım TSK’nin en büyük tatbikatı ...
 
Ve 65. Hükümet güvenoyu aldı!
AK Parti Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın başkanlığında ...
AK Partili Doğan'dan 'Bayraklı İskelesi' çıkışı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Bayraklı Vapur İskelesi'ni kapatma kararına ...
Genel Sekreter Sındır: Çiftçilerimiz tarımı terk ediyor!
Ülke çapındaki ziyaretlerine ara vermeden devam eden CHP Genel Sekreteri ...
 
Putin'den 'Türkiye' mesajları: İlişkiler...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, iki günlük ziyaret için önceki gün ...
Hangi bakan neden kabineye giremedi?
Yeni bir kabine oluştuğunda, giren yeni bakanlar kadar, giremeyen, koltuğunu ...
Devletin zirvesi o köye taziyeye gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva