HABERLER>POLİTİKA
28 Kasım 2013 Perşembe - 15:14

AK Partili Kadınlar’dan CHP İzmir önünde ‘Genç’ protestosu

AK Parti İzmir Kadın Kolları, Japonya Milli günü resepsiyonunda Emine Erdoğan’ın konuşma yapmasına tepki gösteren CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’i CHP İzmir İl Başkanlığı önünde protesto etti ve istifaya çağırdı.

AK Partili Kadınlar’dan CHP İzmir önünde ‘Genç’ protestosu

Yusuf TOMRUK / EGEDESONSÖZ - Şair Eşref Bulvarı’ndaki CHP İl Merkezi önünde toplanan yaklaşık 100 kadar AK Partili kadın ellerinde dövizler ve sloganlarla Kamer Genç’i protesto etti.

CHP İl Binası kapısı önünde gerçekleşen eylem nedeniyle yol da kısa süreliğine trafiğe kapandı.



‘Edep yahu’, ‘Ağız ishali Kamer Genç’ , ‘Edep ve şeref yoksunu’  pankartları, ‘Meclis’te edepsiz istemiyoruz’, ‘Edep yahu’, ‘Onurlu ol istifa et’  ve ‘Kamer Genç istifa’ sloganlarıyla yaklaşık yarım saat eylem yapan AK Partili kadınlar, kendilerini getiren servislerle geri döndüler. Kadınların ağırlıklı olarak Tire ve Ödemiş teşkilatları mensubu oldukları öğrenildi.



CHP’NİN GEREĞİNİ YAPMASINI BEKLİYORUZ
AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak şunları söyledi: 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’nü anarken 26 Kasım günü Japonya büyük elçiliğinde Türkiye Cumhuriyeti adına söz verilen saygıdeğer hanım efendi Emine Erdoğan’ın konuşması esnasında  kendisine CHP Milletvekili şahıs tarafından sözlü taciz yapılmıştır. Bu şahsı şiddetle kınıyoruz. Bu hakareti saygı değer hanımefendi Erdoğan üzerinden tüm kadınlara yapılmış olarak kabul ediyoruz. Her noktada Atatürk’ümüzü kullanan bu zihniyet ve temsilcisi kadınımızı önemseyen Atatürk’ünde kemiklerini sızlatmıştır. Ahlak erozyonuna uğramış bu şahsı barındıran CHP’nin gereğini yapmasını beklemekteyiz. CHP zihniyeti kendine özgü vizyonunda kişileri çatısı altında barındırmaktadır. Kadın hakları konusunda mangalda kül bırakmayan bu zihniyet ve erkek doğmuş ama adam olamamış vekilini kınıyor ve özür dilemesini bekliyoruz” dedi.
 
‘HAZIMSIZLIK İLACI ALIN!’
 ‘Sayın Emine Erdoğan’ın vasfı gayet açıktır’ diyen Kızılırmak, “Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın eşidir ve kadın hakları konusunda üstün gayret ve çalışmaları vardır. Biz o şahsa soruyoruz senin vasfın nedir? Vekil olmak demek Başbakan eşine hakaret etmek midir? Ayrıca bugüne kadar STK ve sosyal demokrat hareketteki kadınlarımızın sessizliği bizi düşündürmektedir. Ayrımcılık ve bölücülük yapanlar bellidir. Biz “Benim kadınım iyi senin kadının kötü” anlayışına karşıyız. Biz kadınlar saygı ve sevgiyi hak ediyoruz. Her kesimden saygı bekliyoruz. Son sözümüz  “Erkekseniz öfkenize engel olun size göre farklı olan kadınların böyle yerlerde olmasını hazmedemiyorsanız hazımsızlık ilacı alın” diye konuştu.
 


CHP’DEN CENTİLMENLİK ÖRNEĞİ
AK Partili Kadınların eylemi CHP İl Örgütü tarafından büyük bir olgunlukla karşılandı. Yetkililer eylem başlamadan önce ‘İsterseniz açıklamanızı toplantı salonunda yapabilirsiniz’ teklifinde bulundu. CHP İl Örgütü ayrıca AK Partili Kadınlara çay ikram etti. AK Partili Kadınlar öneriyi de çayı da reddetti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 18 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ersin 29 Kasım 2013 Cuma 15:21

Bu kadınlar acaba kendilerinden utandılar mı? Zeyid aslan küfür ederken , 13 yaşındaki kız çocuğu kendi rızası ile cinsel ilişkiye girdi derken bu kadınlar o zaman sokağa niye çıkmadılar.Hepsine yazıklar olsun . Böyle kadınlara asla saygı duymadığımı belirtmek istiyorum.

Yorumu oyla      12      5  
ADNAN 29 Kasım 2013 Cuma 09:46

SAYIN BAŞBAKAN ANANIDA AL GİT DEDİĞİNDE NEREDEYDİNİZ BİZ İZMİRLİLER OLARAK KADINA HERZAMAN SAYGILIYIZ AMA ADALET NEZAKET ARIYORSANIZ ÖNCE KENDİNİZİ ELEŞTİRECEKSİNİZ MECLİSTE BİR AKP MİLLET VEKİLİ BAŞKA BİR MİLLET VEKİLİNİN ANASINA KÜFREDERKEN O ANA DEĞİLMİYDİ BU KÜFRÜ ETDİNİZ VALİ VATANDAŞA GAVAT DEDİ BUDA DOĞRU SADECE BİR VEKİL HANKİ SIFATLA KONUŞUYORSUNUZ DEDİĞİNDE OLAY OLDU BIRAKIN ARTIK UCUZ SİYASET YAPMAYI GÜNDEM DEĞİŞTİRECEK BAŞKA ŞEYLER BULUN BAŞBAKANIN HANIMI ÜZERİNDEN GÜNDEM YARATMAYIN AYIPTIR

Yorumu oyla      20      5  
Özgür 29 Kasım 2013 Cuma 08:06

Gezide yaşları 18-25 yaşlarında 7 gencimiz ölürken nerdeydi bu kadınlar

Yorumu oyla      20      5  
ALİ KEMAL 28 Kasım 2013 Perşembe 23:19

CHP İl Binalarımızın önünde demokratik haklarını kullanan protesto gösterisi yapan AKP’ li kadınlara soruyorum ;Kadın cinayetleri,tecavüzler ve kadına yapılan şiddet için,Küçük yaşında satılan çocuk gelinler içinIrakta, Filistinde tecavüze uğrayan kadınlar için,Türkiye’de şiddet mağduru kadınlar için ,Sokak ortasında öldürülen kadınlar için neden eylem yapmadınız...

Yorumu oyla      19      5  
private35 28 Kasım 2013 Perşembe 22:53

kamer genç' i seversin sevmezsin ayrı konu görüntüleri izleyin kamer genç'in hakeretini duyan var mı? sorusu haklı, Başbakanın eşi olmak dışında ne sıfatı var emine erdoğanın,bakan mı milletvekilimi, hangi sıfat:) burası muz cumhuriyeti mi, analı kızlı bedava devlet olanaklarından faydalanıyor yetmiyor mu? bide devletin parasıyla verdikleri servislerle protesto etmeye gelmişler yazık.asıl soruya cevap verin emine erdoğanın sıfatı ne ?

Yorumu oyla      19      6  
SONER 28 Kasım 2013 Perşembe 21:01

KADINA KÜRTAJ YASAGINIDA TEPKİ KOYSAYDINIZYA KADINA GERÇEK DEGERİ DEMOKRAT PARTİLER VERİR SİZE SEÇME SEÇİLME HAKINI VEREN MUSTAFA KEMALİN PARTİSİNİ ELEŞTİRMEK DÜŞMEZ..

Yorumu oyla      31      9  
Kazım EMİR 28 Kasım 2013 Perşembe 19:24

HERGÜN KADIN CİNAYETLERİNİN İŞLENDİĞİ ÜLKEDE YAŞAMIYORMUSUNUZ O KADINLARI ANALAR DOĞURMADI NİYE ÇÖZÜM ÜRETMİYORSUNUZDA KOLAYCILIĞA KAÇIYORSUNUZ SİZİ GİDİ SİZİ YALANCILAR TALANCILAR

Yorumu oyla      34      8  
miisafiir 28 Kasım 2013 Perşembe 19:13

zeyid aslan kadın gazetecilere hakaret ederken neredeydi acaba bunlar

Yorumu oyla      37      10  
bucalı 28 Kasım 2013 Perşembe 18:37

bunlar aldıkları emir ile bişeyler yapmaya çalışmışlar bizede gülmek düştü güldük ve eğlendik :D siz neyin peşindesiniz ya burası izmir

Yorumu oyla      35      11  
ALİ KEMAL 28 Kasım 2013 Perşembe 17:52

sevgili hanımlar insan biraz samimi olur. vekiliniz Zeyid Aslan mecliste Kamer Genç beyin Anasına sin kaflı küfür ederken nerdeydiniz sesiniz çıkmadı o günde kendi vekilinize tepki gösterip istifaya davet etseydiniz...

Yorumu oyla      43      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Avcı’dan yeni bir dershane açıklaması: Kimseyi…
Milletvekillerine dershaneler konusunda bilgi veren Milli Eğitim Bakanı ...
Çiğli aday adayı Yılmaz’dan çat kapı ziyaretler
AK Parti Çiğli Belediye Başkan aday adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmalarına ...
Bakan Yıldız: Kamer Genç bir canlı bomba
Enerji Bakanı Taner Yıldız, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine ...
 
Gaziemir aday adayı Kar’a sanat ve paintball desteği!
İzmir Paintball Spor Kulübü Başkanı Ferhat Kayalı, Manga Grubu’nun solisti ...
Çiğli aday adayı Soylu sahada tam gaz!
CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Birol Soylu’un büyük bir hızla sürdürdüğü ...
Ve EXPO fitili ateşlendi: İlk taş Şengül’den!
İzmir’in Paris’te ikinci turda elenerek EXPO 2020’ye ev sahipliği yapma ...
 
Flaş! Kılıçdaroğlu’ndan Kamer Genç’e ilk yorum
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in ...
Mal paylaşımı tartışmalarının gölgesinde ballı tahsis krizi!
İzmir’de, yerel seçimlerle fiilen kapatılacak İl Özel İdaresi'nin mallarının ...
AK Parti’de aday adayları için kritik uyarı
AK Parti’de Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için genel merkez tarafından ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Fenerbahçe ne istiyor?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yarattı... Veda ederken ağlattı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva