HABERLER>POLİTİKA
31 Mayıs 2020 Pazar - 19:33

AK Partili İnan’dan CHP’li Yücel’e: Sen TİKKO, DHKP-C il başkanı mısın?

Bazı CHP’lilerin 2013 yılına ait sosyal medya paylaşımları nedeniyle soruşturma ve gözaltı süreçleriyle karşılaşmasını değerlendiren İzmir İl Başkanı Yücel’in Gezi Olayları’nı hatırlatarak, ‘Dönemin koşullarına bakmak lazım’ açıklamasını yapmasına AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan’dan cevap geldi. İnan, “Eğer Deniz Yücel cumhurbaşkanımızdan özür dilemezse ben kendisinin insaniyetinden, edebinden, ahlakından şüphe edeceğim. Sen TİKKO, DHKPC il başkanı mısın ki, Gezi’den meşruiyet bekliyorsun?” dedi.

AK Partili İnan’dan CHP’li Yücel’e: Sen TİKKO, DHKP-C il başkanı mısın?

EGEDESONSÖZ- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Egedesonsöz canlı yayınına katıldı ve Fatih Yapar’ın sorularını yanıtladı.

Gündeme dair detaylı açıklamalar yapan İl Gençlik Kolları Başkanı İnan net ifadeler kullandı. Pandemi sürecine değinen Gençlik Kolları Başkanı İnan, teşkilat çalışmaları hakkında da bilgilendirme yaptı.

Sosyal medya üzerinden Cumhuriyet Halk Partili (CHP) siyasilerle karşı karşıya gelinmesini değerlendiren Başkan İnan, zaman zaman İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef aldı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in 7 yıl önce partidaşları tarafından atılan bazı tweetleri Gezi Olayları’nı hatırlatarak, ‘Dönemin koşullarına bakmak lazım’ diyerek değerlendirmesine tepki gösteren İnan, sert ifadeler kullandı.

Mevkidaşı CHP’li Ozan Uyan’ın da 2013 yılını kastederek “Eski defterleri açtırmasınlar” çıkışına da cevap veren İnan, “Gediz Üniversitesi’nde okurken mücadelemi FETÖ’cüler ve CHP’liler bilir” açıklamasına imza attı.

VALİLİĞİMİZ DESTAN YAZDI
Koronavirüs salgınıyla mücadeleye değinen İnan, “Sadece gençlik kolları olarak 40 bin kişilik geniş bir aileyiz. Başka siyasi partilerde böyle bir katılım yok. Pandemi sürecinde komşuluk seferberliği projesi yaptık. 65 yaş üzeri büyüklerimizin her ihtiyacını karşıladık. Bunu sadece İzmir’de değil tüm Türkiye’de yaptık. Diğer yandan teşkilat çalışmalarımızı yürüttük. Her hafta toplantılarımızı yaptık. Ramazan ayında vefa iftarları düzenlerdik. Bu süreçte 6 bin koli dağıttık. Diğer partilerde bir vefa derdi yok. Biz bunu partimizin geleneği olarak pandemi sürecinde es geçmedik. Kongrelerimiz vardı ve ertelemek zorunda kaldık. Dayanışmayı ön planda tuttuk. Valiliğimiz İzmir’de süreçte bir destan yazdılar. Ben teşekkür ediyorum. Bunu unutmayacağız” dedi.

1968’DEN BU YANA LİDERLERİ YOLUNDA HEBA OLAN GENÇLER VAR AMA BİZ ÇOK ŞÜKÜR ERDOĞAN GİBİ BİR LİDERLEYİZ!
Partideki gençlik yapılanmasına ilişkin bilgiler veren İnan, “Üniversite kampüslerinden, sokak teşkilatlanmasına kadar örgütlenmiş ve aktif çalışan bir partiyiz. Çok gençlik hareketleri gördük. 1968 yılından bu yana liderleri yolunda heba olup gittiler. Biz çok şükür gençlerle birlikte yol yürüyen Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderleyiz. Bu, karar alma mekanizmamıza doğrudan yansıyor. Biz hem genel hem yerelde temsil düzeyine sahibiz. İçimizden çıkan birçok değer var. Bu isimler Türkiye’de aktör olarak devam ediyor. Bir tanesi Hamza Dağ... Gençlik kollarından geldi ve şu an genel başkan yardımcımız. Çok kıymetli birçok isim var, vatana, millete hizmete devam ediyorlar. Bizler kendimizi sürekli yenileyen bir yapımız var. Ben 17 yaşımdayken internet üzerinden başvuruda bulundum ve birçok görev yaptım, şu an gençlik kolları başkanıyım. Benim ailemde siyasetçi yok, referans olmadı kimse, AK Parti milletin partisi. Diğer partilerde ne yazık ki bu dinamik yapı yok. Biz Edirne’den Kars’a kadar örgütlenmiş ve dünyadaki en etkili gençlik yapısına sahip partiyiz” açıklamasına imza attı.

CHP’YE SERT SÖZLER: BU PANDEMİ SÜRECİNDE ATILAN YALANLARI TOPLAYIN SON 100 YILDAKİ YALANCILARI TOPLAYIN ONLARINKİ KADAR TUTMAZ!
Pandemi sürecinde CHP’li gençlerin Büyükşehir Belediyesi’nin dayanışma kampanyasına, AK Partililerin de İzmir Valiliği tarafından yürütülen yardımlaşma hamlelerine destek verdiğinin hatırlatılmasıyla birlikte yöneltilen, “Neden böyle bir ayrışma oldu?” sorusu ardından konuşan İnan, “Böyle bir ayrışma doğaldır ama aslında böyle bir ayrışma yoktu. Biz de onlar da elinden gelen her şeyi bu süreçte ortaya koydu. Biz AK Parti olarak insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle hareket ediyoruz. Ama CHP aktörleriyle birlikte yalan salgısı başlattı. Bu süreçte hangi asgari müşterekte bululacağız? Bu pandemi sürecinde atılan yalanları toplayın son 100 yıldaki yalancıları toplayın onlarınki kadar tutmaz. Biz pandemiyle mücadele ederken manipülasyonlarla karşılaştık. Çakma hastaneden tutun, ucuz ekmeğe kadar birçok şey… Uçakla getirilen hastadan gurur duymak yerine iftira attılar. CHP’nin attığı yalanlarla uğraştık. Hakikati vatandaşlarımıza anlattık. Küba övücülüğünden tutun Uganda övücülüğü yapıldı. Türkiye’nin yazdığı destana ortak olmak yerine yalan söylediler. Bu CHP’yle bir asgari düzeyde buluşmadık. Tüm manipülasyonlara rağmen çok güzel süreç yönetildi. Belediye başkanlarının yaptıklarını anlatıyorlar; hangi belediye 150 milyar TL üzerinde vatandaşına destek olabilmiş. Hangi belediye çalışanına 2 kat maaş vermiş? Devlet devletliğini hükümet hükümetliğini göstermiştir. Bunları görmek lazım…Normalleşme sürecine giriyoruz. Ama her şey bitmiş değil, daha güçlü dönemlere imza atmamız lazım. Devletimiz tüm önlemleri alıyor. Diğer ülkelerde COVİD nedeniyle vefatlar var ama birçoğu altyapı yetersizliğinden… ABD’de hastaneye gidemeden ölen yaşlılardan söz ediliyor” açıklamasında bulundu.

KILIÇDAROĞLU’NUN GELİŞİYLE MARJİNALLEŞME, HDP’LİLEŞME VARDI, SOYER İLE ÇOK AKTİF GÖRÜNÜYOR
Mevkidaşı Uyan’ın kendisini hedef alan sözlerine cevap veren İnan, “Bir konuya temas edeceğim sonra onlar kiraz toplamaya devam etsin. Gediz Üniversitesi’nde okurken kampsüste nasıl mücadele ettiğimi bir FETÖ’cüler bir de CHP’liler iyi bilir. FETÖ’cülerin üzerimize attığı tweetler ortadadır. 17-25 Aralık sırasındaki FETÖ-CHP iş birliğini geçtiğimiz aylarda Cumhuriyet Meydanı’nda göstermiştik. Sicili kabarık dosyaları söylemiştik. Bunları açmayacağım. 11 senelik bir siyaset hikayem var. Ben sokak sokak İzmir ‘i bilen biriyim. 2010 yılından önce CHP, İzmir’de ulusalcı seküler bir deneye kalkmıştır. Kemal Kılıçdaroğlu sonrasında ise bir marjinalleşme, HDP’lileştirme, Kandil istikametine geçme çabası vardı. Tunç Soyer’in başkan seçilmesinden sonra bu çok aktif görünüyor” dedi.  

DENİZ YÜCEL’E: SEN TİKKO, DHKPC İL BAŞKANI MISIN GEZİ’DEN MEŞRUİYET BEKLİYORSUN?
AK Parti ve CHP arasındaki sosyal medya savaşları üzerine konuşan İnan, İl Başkanı Deniz Yücel’in Gezi’yi hatırlatmasına değindi. İnan, “Bu küfürler adına özür dilenmeli. Gezi kalkışması vandallık, hırsızlık, kundakçılık, yağma, kaos, iç savaş girişimi, terör, cinayettir. Ortada bir içerik, küfür var. Şimdi ortaya çıkmış. Bir özür dilenmesi gerekmektedir, biz bunu bekliyoruz. Bu kişi Karabağlar’da meclis üyesidir. Bu küfürbaz kişileri otursak çay içmek için barındırmayız. Deniz Yücel’in çalışma arkadaşları bunlar. Bunlar toplantılarında oturup cumhurbaşkanımıza küfür, hareket mi ediyorlar? Siyaset ahlak gerektirir. İstanbul’da Canan Kaftancıoğlu tüm değerlere karşı gelen bir siyasi simge. Aynısını İzmir’de yapıyorlar. Cumhurbaşkanımızın ailesine yapılan küfürleri kabul etmeyeceğiz. Böylesine küfrü, hakareti Gezi gibi bir hain hareketle meşrulaştırmak ne İzmir’e ne siyasi parti sorumlusuna yakışmayan bir şeydir. Yazıklar olsun diyorum! Bunu uygun görmüyorum. Eğer Deniz Yücel cumhurbaşkanımızdan özür dilemezse ben kendisinin insaniyetinden, edebinden, ahlakından şüphe edeceğim. Sen TİKKO, DHKPC il başkanı mısın ki, Gezi’den meşruiyet bekliyorsun? Bunları normal karşılamamızı bekliyorlar. Bu kentin gündemine HDP’lileşmeyi, gerilla marşını soktularsa biz buna burada izin vermeyeceğiz. Bunu İstanbul’da yaptılar, burada izin vermeyeceğiz” açıklamasını yaptı.

BAŞ TROL İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER’DİR!
CHP’li siyasilerin sosyal medyada kendilerine karşı oluşan tepki seli için zaman zaman ‘AK Partili troller’ ifadelerini kullanmalarına değinen İnan, “Baş trol İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’dir. 3 gün önce tüm Türkiye gördü. Başka bir hesaptan paylaşması gereken içeriği kendi hesabından paylaştı. Trolün daniskasını herkes gördü. Trol murol yok! Bu haklı tepkiyi AK Parti kadroları olmak üzere Türk milleti gösteriyor. Hepsi de gerçek kişilerdir. Tüm paylaşımlar orada duruyor. Çıkarsınlar göstersinler” dedi.

KOCAOĞLU KIYASLAMASI YAPTI: OLSAYDI GERİLLA MARŞINDAN RAHATSIZLIĞINI DİLE GETİRİRDİ
CHP’li yöneticilere yönelttiği eleştirilerle sözlerini sürdüren İnan, “Bu paylaşımları yapanları koruma gayreti içindeler. Banu Özdemir için ilk başta sahiplenmediler, ‘görevi yok’ dediler. Ertesi gün çark ettiler. Ezanımıza yapılmış bir saldırı var. Sosyal medyayı hepimiz kullanıyoruz. Biliyoruz. Bir tepki koyacağımız zaman onun emojisi konulur. Bir tepki koyuluyorsa müzik işaretleri koymak nedir? Ezana olan terbiyesizlikte ve cumhurbaşkanımızın ailesine hakarette CHP il başkanı böyle örnek olacaksa genç bir il başkanıyım demesin. Bu iyi bir örnek olmadı. Milletin tüm değerlerine savaş açmasınlar. Derhal hem cumhurbaşkanımızdan hem de trol iftirasını attıkları için özür dileme erdeminde bulunsunlar. Bunların peşini bırakmayacağız. Bu ahlaksızlığa ortak olmasınlar. Bu durum İzmirliliğe ve CHP’liliğe de yakışmaz. Ben siyaset yaşamımda Aziz Kocaoğlu’nu da gördüm. İnanıyorum ki Aziz Kocaoğlu şu an görevde olsaydı tüm bu yaşananlardan, gerilla marşlarından rahatsızlığını dile getirmişti” ifadelerini kullandı.  

ÖRGÜT YALAKALIĞINDAN VAZGEÇSİNLER
Üniversitede öğrenci olduğu dönemden örnekler veren İnan, “Gediz Üniversitesi’nde okuduğum dönemde FETÖ terör örgütü yakınları Binali Yıldırım’a çalışmadılar. Aziz Kocaoğlu için çalıştılar. O dönemin il başkanı bu iyilik hareketi dedi. Şu an Narlıdere belediye başkanı. Bunları neresinden tutacağız? Bunların İzmir ile cumhuriyetle alakaları yoktur. Örgüt yalakalığından vazgeçsinler” dedi.  

DEŞİFRE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ!
Sosyal medya üzerinden CHP’lilerin hedef alınması için gelen, ‘Çıkış noktası nedir, özel bir ekip mi var?’ sorusunu yanıtlayan İnan, “Özel ekip kesinlikle yoktur. Partimizdeki aktif çalışma arkadaşları beni haberdar etti.  Ben cumhurbaşkanımızın merhum annesine gelecek küfrün altında kalacak biri değilim. Kimse de kalmaz. Yüzde 52 ile seçilmiş bir kişiden bahsediyoruz. Ayrıca kimse bu küfürleri hak etmiyor. Anında refleks göstermemiz gerekti. Biz terbiyeyle yetişmiş nesilleriz. Bu küfürleri edenler İzmir’i bu çizgiye alıştırmak istiyorlarsa asla alışmayacağız. İzmir’de deney yapıyorlar. Böyle bir hanımefendiyi meclis üyesi listesine yazan benim partim değil. Bizde bir takip etme, fişleme söz konusu değildir. Geçmişte bu arkadaşlarla polemiklerimiz olmuştur. Ama doğrudan böyle bir tespit olsaydı ‘evet yaptık, tespit ettik’ derdim. Ama ilk tepkiyi gösteren AK Parti gençlik kollarımızdır. Bununla ilgili CHP’den sorumluluk bekleyen de bizim gençlik kollarımızdır. Gerekli şekillerde çözmelerini beklerken sahip çıkıyorlar. Bu da CHP il başkanına asla yakışmadı. Bu rezilliğe, ahlaksızlığa ortak olmasınlar. İzmir’de kötülüğün sıradanlaşmasına ve ahlaksız bir piar çalışmasına asla boyun eğmeyeceğiz. Ve bunu deşifre etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.  

9 BELEDİYE BAŞKANININ OTURMADIĞI ŞATODA OTURARAK BURJUVA CHP’Lİ HAREKETLERİYLE SOSYAL DEMOKRAT OLUNMUYOR
İnan ayrıca, “İzmir Türkiye’nin açık ara ön kötü yönetilen belediyesi. İzmir’de gençler iş bulamıyor. Gençler okulunu bitirince bu şehirde barınmıyor. Diğer illere iş bulmaya gidiyorlar. Bu durum kabul edilebilir bir durum değil. Biz adayımız Nihat Zeybekci ile bu meseleleri çok konuştuk. İzmir’de AK Parti iktidar olsaydı tek gündemimiz İzmirli gençler olacaktı. 1 senedir mevcut belediye başkanından gençler için tek bir icraat görmedik. Yeni süreçte de göreceğimizi düşünmüyoruz. Kendisi belediye hizmetleriyle değil kişisel imajı ile ilgileniyor. Farklı çorap giyerek, dans ederek kişisel imajını güzel kılma çabası içinde. İzmir’in gerçekleriyle yüzleşmesi lazım… İzmir’in çözüm bekleyen sorunları var. Kişisel piar çalışmasından uzaklaşmasını ve görevini yerine getirmesine çağrı yapmak istiyorum. Aracın arkasına bisiklet bağlayarak bu işler olmuyor. 9 belediye başkanının oturmadığı kendisinin oturduğu bir şatoda burjuva CHP’li hareketleriyle sosyal demokrat da olunmuyor” ifadelerini kullandı.  

 
Bakanlık harekete geçti, YouTube'daki o kanalla ilgili suç duyurusu
 
Kraliçesi Elizabeth'in 'sır mektupları' kamuya açılacak
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent ışık 1 Haziran 2020 Pazartesi 16:09

Ekonomik kriz sonrası 2002 yılında 11.34 olan işsizlik oranı 2020 şubat ayında 13.8 olmuş. Taşı sıksa suyunu çıkaracak gençler iş olmadığından erik,kiraz satıyor.

Yorumu oyla      3      3  
süleyman 1 Haziran 2020 Pazartesi 10:21

Cebinde tırnak makası bile olmıyan çocuklar öldürüldü.Anneleri meydanda yuhalatıldı.Sonra kalkın zencinin öldürülmesine sözde tavır koyun geçin bunları.Kadın katillerini öven,sapıkları,hırsızları serbest bırakan kim bi anlatsana.

Yorumu oyla      3      3  
sen git abin gelsin 1 Haziran 2020 Pazartesi 10:00

senin yıllar once abbas güçlüde umıt ozdag tarafından nasıl morartıldıgını görmüştüm hala aynı pişkinlikte devam ediyosun insan biraz akıllanır ya sen git abın gelsin yavrum..

Yorumu oyla      3      3  
Biraz dolu konuşmak gerek 1 Haziran 2020 Pazartesi 09:46

Ben bir ak partiye hem yerelde, hemde genelde oy vermiş biri olarak konuşuyorum. Hem demokrasiden yanayım diyeceksin, hemde her nerede olursa olsun halkın oyları ile seçilmiş bu izmir veya istanbul olur hiç farketmez neresi olduğu, oranın seçilen belediye başkanına laf atacaksın.Bu olmaz. Madem bu kadar bu işleri iyi biliyordunuzda neden seçimlerde kazanmadık.Nihat zeybekçi'yi seçimlerde yalnız bırakan sizin il yönetimi,İzmir halkına kendinizi anlatamayan yine siz. Halk ile İnatlaşmayla bu işlerin olmadığını istanbul'da gördük. Bence bu şekilde konuşarak ak partiye zarar veriyorsunuz. Diliniz bu kadar keskin olmamalı.

Yorumu oyla      2      3  
izmirli 1 Haziran 2020 Pazartesi 09:42

yalancıyı siz iyi bilirsiniz..

Yorumu oyla      2      3  
vatandaş 1 Haziran 2020 Pazartesi 08:55

Çok komiksin :)))

Yorumu oyla      2      3  
süleyman 1 Haziran 2020 Pazartesi 08:50

İşsizlikten,pahalılıktan ,yolsuzluktan bahset.Özelleştirme adı altında yapılan peşkeşleri anlat.HDP mi diyorsun,açılımı,Oslo yu,Dolmabahçe görüşmesini anlatSeçimden önce Aptullah Öcalanın mekunan mektubunu anlat,TRT ye çıkan Osman Öcalanı anlat anlatta dinliyelim.,Şivan Perverle söylenen türküleri anlat.İŞİD i anlat.Suriye de öldürülen askerlerimizi anlat.Cüppeli ile saraydaki görüşmeyi anlat.TÜRGEV ve türevlerine yapılan bağışları anlat.Uçan yüzen duran sarayları anlat.

Yorumu oyla      3      3  
Oğuz Kaan 31 Mayıs 2020 Pazar 22:20

Boş işlerin boş konuşanı. Tam bir trol

Yorumu oyla      13      4  
sezarın hakkı sezara 31 Mayıs 2020 Pazar 21:00

Ak partili inan kim ?

Yorumu oyla      14      4  
haddini bilememek 31 Mayıs 2020 Pazar 20:05

İzmir halkının seçtiği kişiye baş trol deyip, sonra o insanlardan oy beklemek

Yorumu oyla      14      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Başkan Uyan’dan iktidara: Bunlar tutmaz, haydi başka kapıya!
İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Uyan, geçmiş yıllarda gerçekleşen sosyal ...
'Sağlık turizminde ciddi bir sıçrama yapıyoruz'
İstanbul'da inşa edilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin ...
CHP'li Yücel'den 'paylaşım‘ çıkışı: Dönemin koşullarına bakmak gerek!
CHP İzmir İl Başkanı Yücel, iktidar ve muhalefetin sosyal medya üzerinden ...
 
Ünlü popçunun annesi o partinin ilçe başkanı oldu!
Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ın annesi Hanife Kural Yıldırım Gelecek Partisi’nin ...
Bakan Soylu: İki provokatörü yakaladık!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Uluslararası Hrant Dink Vakfı’na e-mail ...
'Provokasyonlara müsaade etmeyiz'
AK Parti Sözcüsü Çelik, kilise provokasyonlarına müsaade etmeyeceklerini ...
 
CHP'li Kılıç hükümete çağrı: Odaları, baroları bırak; ekonomiye bak!
CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, İzmir ...
AK Partili Artçı’dan Başkan Kayalar’a yanıt: Bu gemi yalanla da yürümez!
Menderes Belediyesi’nin camilere logolu seccade ve reklam panolu dezenfektan ...
MHP İzmir'de revizyon tamam!
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin yürütme kurulunda ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Ayıptır söylemesi' denilirken…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva