HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
20 Mart 2018 Salı - 10:59

AK Partili Doğan, Sonsöz TV’de konuştu: Kocaoğlu aday gösterilse bile...

Doğan, “2019 Mart seçimlerinde AK Parti bayrağını İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne dikeceğiz. İlçelerin yarıdan fazlasını alacağız. Vatandaşımız Aziz Kocaoğlu belediyeciliğinden bıktı artık. Kocaoğlu aday gösterilse bile seçimi kazanamayacak” dedi.

AK Partili Doğan, Sonsöz TV’de konuştu: Kocaoğlu aday gösterilse bile...

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Sonsöz TV’de yayınlanan ‘Günaydın Ege’ programına konuk oldu ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

AK Partili Doğan, Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaları üzerinden Başkan Kocaoğlu’nu hedef aldı ve eleştirilerini sıraladı.

CHP’Lİ VEKİLLER VEKİLLERİMİZE HAKSIZLIK YAPIYOR
Büyükşehir meclisinde yürüttüğü göreve ilişkin bilgi veren Doğan, “Başbakanımız Binali Yıldırım ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 2014’te yarıştı. Kocaoğlu seçimi kazandığında Başbakanımız Binali Yıldırım’ın şöyle bir talimatı oldu; ‘Bu şehrin, ülkenin yararına olan her şeyi destekleyeceksiniz. Ama haksız, hukuksuz bir durum olursa eleştireceksiniz ama çözüm önerilerini sunacaksınız’ dedi. Biz de görev yaparken bunlara uyduk. Çözüm getirmediğimiz hiçbir şeyi eleştirmedik. Doğru olan işlerin de her zaman yanında durduk. Doğrusu da bu. Kent hepimizin ve sahip çıkmamız gerekiyor. CHP milletvekillerinin olaylara tek yönlü baktıklarını söyleyebilirim. Bizim milletvekillerimiz kentin aksayan yönlerinin dile getiriyorlar ve Ankara’ya taşıyorlar. Milletvekillerimiz cumhurbaşkanına kadar konuları taşımışlardır. CHP’li vekilleri bizim vekillerimize haksızlık yapıyor” yorumunu yaptı.

BU YÖNTEM SADECE AFRİKA ÜLKELERİNDE VAR
Doğan, Başkan Kocaoğlu’nun ve AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül’ün birbirlerine verdikleri dosyalar hakkında açıklamalarda bulunurken, “Partimizde 1 ay önce bir görev değişimi oldu. Bülent Delican yerine Aydın Şengül atandı.  Kocaoğlu hayırlı olsun ziyaretine dosyayla geldi. İzmir’in çözüm bekleyen sorunlarının muhataplara iletilmesini istemişti. Aydın Şengül başkanımız da 7 ilçemiz ve İzmir’in sorunlarını içeren bir dosya verdiler. Kocaoğlu’nun verdiği dosyadaki projelerin çoğu çözülmüş durumda. Körfeze ÇED verilmedi diyorlardı. Hükümetimiz o raporu verdi. Başbakanımız, ‘İzmir’in sorunları için çözüm kimden gelirse gelsin yerine getirilmelidir’ diyor. 2 buçuk yıl geçti Kocaoğlu’ndan çıt yok. Hiçbir şey demiyor. O istiyordu ki ÇED verilmesin. Buyur yap. Yapamıyor. Yapamaz. O vizyon ve yetenek yok. 5’inci yıla girildi, yine yapamayacak görünüyor. Çöp problemi ise vahşi depolama yöntemi ile çözülmeye çalışılıyor. İhale bekliyor orası. Kocaoğlu ihale yapmayı da bilmiyor. 3 ayda bir ihale yapıyor. Çöp toplamayı bile beceremiyor. Bu yöntem sadece Afrika ülkelerinde var” diye konuştu.

ADAM URLA’DA YAŞIYOR, KENTİN SORUNLARINDAN HABERİ YOK
Doğan, “Kocaoğlu iş yapmak istemiyor, bahanelere sığınıyor. Ama iş yapmak isteyenleri de engelliyor.  Konak Tünelleri ile ilgili yaygarayı herkes hatırlıyor. Damlacık’taki konutlardan birkaçı çatladı. Kocaoğlu bir yandan istiyor ama bir yandan işaret ediyor. Temel amaç nedir? AK Parti iktidarı döneminde İzmir’e bir şey katılmadı demek istiyorlardı. Marjinal guruplar geldi. Gezi olayı çıkarabilir miyiz diye düşündüler. O tünel trafiği çok rahatlattı. İzmir’in neresinde olursanız olsun 1saat içinde bir yere gidemiyorsunuz. Tabi adam Urla’da yaşıyor. Kentin sorunlarından haberi yok. Aktarmalı sistem diye bir şey çıkardılar. İnsanlar 3 tane aktarma yaparak ulaşım kullanıyor” dedi.

ŞU ANA KADAR ÖDENEN BİR BEDEL YOK!
İZBAN için konuşan Doğan, “Allah’tan İZBAN var da ESHOT ve İZULAŞ’ın üstündeki yükü alıyor ve vatandaşımıza hizmet veriyor. Hat kirası çok tartışılıyor. Şu ana kadar İZBAN’ın TCDD’ye ödediği bir bedel yok. Hatta kilometre başına 2 lira olmak üzere düzenleme yapıldı. Oradaki hat ulusal bir hat. TCDD hatlarını kullanan özel işletmeciler de var. Tıpkı İZBAN olduğu gibi. Ödenmesi gereken para 300 milyon liraya yakın tutuyor ama ödenen bir şey yok” açıklamasında bulundu.

BÜYÜKŞEHİR 380 BİN LİRAYI VERECEK AAA’YI ALACAK!
Uluslar arası derecelendirme kuruluşlarına değinen Doğan, “Uluslararası derecelendirme kuruluşları bize karşı ön yargılı ve art niyetliler. Yunanistan batmış durumda notları iyi.  Türkiye’nin büyüme hızını 3.9’dan 4.7’ye çıkardı. Türkiye büyüyecek diyor sonra kredi notunu düşürüyor. Hangisi inandırıcı. Türkiye dünyada en hızlı büyüyen ülkelerden biri haline geldi. Yerli anlamda bir kredi derecelendirme kuruluşu çalışmaları var. İzmir Büyükşehir Belediyesi de zaman zaman not alıyor. Bunlar özel bir şirket. Veriyorsun parayı alıyorsun notu. İzmir Büyükşehir Belediyesi 380 bin lira para verecek. Aslan gibi bu parayı verecek hani diyorlar ya AAA’yı alacak” dedi.  

İZMİR’İN TERCİH EDİLMESİ YEREL YÖNETİMLER BAŞARISI DEĞİL
İzmir’in son dönemde göç alması ve özellikle beyaz yakalılar tarafından tercih edilmesinin yerel yönetimler başarısı olmadığını söyleyen Doğan, “İstanbul’dan geçtiğimiz yıllarda 130 bin kişi gelmiş İzmir’e yerleşmiş. Bu sevindirici bir gelişme. Ama Kordon’a gidin sırtınızı denize dönün bir bakın bu kentin yüzde 70’i gecekondu. 20 yıldır bu kenti CHP belediyeciliği yönetiyor ama bu kentin imar planları yok. Alt yapısı yok. Bu kentte 10 dakikalık yağmur yağdığında sokaklar felç oluyor. Bu alt yapının 20 yılda yapılmaması mümkün mü? Bu kentte yüzde 5’in üzerindeki depremde hangi binaların yıkılacağını söylemek istemiyorum. Kentte iyileştirme yok. Yeni kazandırılmış bir yok ve sokak yok. Bütçede yeni sokaklar için ayrılan para 250 bin lira. Bu ne demek? ‘Ben İzmir’e yeni yol yapmayacağım’ demektir” diye konuştu.

KOCAOĞLU’NUN EN GÜZEL YAPTIĞI ŞEY ZAM YAPMAKTIR
İzmir’e yeni otoparklar yapılması gerektiğini vurgulayan Doğan, geçtiğimiz günlerde Ankara’da uygulanan indirimi dile getirdi. Doğan, “Biz bunu mecliste söyledik.  Ankara’yı önerdik. Popülist falan dedi. Adam yaptı işte. Sırf Ankara yaptı diye uygulamadı. Yapmadı. Kocaoğlu’nun en güzel yaptığı şey zam yapmaktır. İzmir’deki otoparkların yetersiz olduğunu söylemek gerekiyor. Otopark konusunda verdiği sözleri tutmasını bekliyoruz. Yapmak istemiyor. Yapamıyor. Güzel örnekleri de almıyor” dedi.

TRAMVAYA KARŞI DEĞİLİZ
Kentteki tramvay projesine değinen Doğan, “Tramvaya karşı değiliz. Projenin yetersiz ve yanlış olduğunu söylüyoruz. Karşıyaka ve Konak hattı var. Karşıyaka’yı getirdi Alaybey’de apartmana dayadı. Bunun İZBAN’a bağlanması lazım. Çocukları fuarlarda oyuncak trenlere bindirirdik. Bu tramvay da oyuncak gibi kaldı. Projesi 3 kez değişti. Tramvay yeteri kadar hizmet edilecek güzergahtan geçirilmedi. Yoksa karşı değiliz. Konak Tramvayı’na geldiğimizde ise; yer tesliminden bir buçuk sene sonra başlandı. Plan ve güzergah değişti” diye konuştu.

İDDİA EDİYORUM VE BURADA AÇIKLIYORUM…
‘Hükümet Ankara ve İstanbul’a metro yaparken İzmir’e niye yapmıyor?’ şeklinde gelen soruyu cevaplayan Doğan, “Burada iddia ediyorum. Burada açıklıyorum. Hükümet, bakanlıklar belediyelere yazı yazıyor. ‘Yarıda kalan, bitiremediğiniz, destek istediğiniz projeler var mı?’ diyor.  İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden gelen cevap; biz istemiyoruz. Kendi kaynaklarımızla yapacağız! Peki ne yaptı? 5 buçuk kilometrelik metroyu 11 yılda yaptı. Niçin? Ben kendim yaptım demek için. Narlıdere metrosunu yapacağım dedi. E buyur yap. Kocaoğlu, ‘Döviz kurlarındaki hareketlilikten dolayı askıya aldık’ diye açıklama yaptı. Kocaoğlu hükümetin yapacağı şeyi ben yapacağım diyor.  Ankara İzmir hızlı tren seferlerinin büyük bölümü tamamlandı. Bu yol Kemalpaşa’ya geliyor. Sonrasında otogara bağlanıyor. Oradan da Halkapınar’a bağlanıyor. Bu projeye bu yıl içinde başlanıyor. Bu hayata geçirilecek 35 proje içinde olan bir proje. Hayata geçiyor. Hükümetimiz metronun uzun yıllar bitmediğini görünce yapmak için kolları sıvadı” dedi.

VATANDAŞ BİNEMESİN Mİ?
İZBAN’da 15 Şubat’ta aktif hale getirilen ‘artı para sistemine’ değinen Doğan, “Bu sistemde 10 lira 60 kuruş yoksa binemiyorsunuz. İzmir’in ulaşım patronu İzmir Büyükşehir Belediyesi. Metro, tramvay, İZULAŞ, ESHOT, İZBAN var. Bu ulaşımları birbirine entegre etmiş. Bunu yaparken sistemde bir arıza var. Bunu düzelt diyoruz. Vatandaşlarımız perişan olur. Adil olanı yapmasını istiyoruz. Vatandaş binsin, kartını okuttuğu yerde diyelim eksi bakiye. Kartını ilk doldurduğu anda kesilsin. Vatandaş binemesin mi?” ifadelerini kullandı.

HANGİ GÖREV VERİLİRSE ONU YAPARIZ
Doğan, ilerleyen süreçte milletvekilliği ya da belediye başkanlığı için adaylık düşünmediğini söylerken, “Hangi görev verilirse onu yaparız. Partimiz belediye meclis üyesi olacaksınız dedi, o görevi yapıyoruz. Milletvekilliği ya da belediye başkan adaylığı için belirli bir kararım yok. Partimiz bizi görevlendirir biz üstümüze düşeni yaparız” dedi.

KOCAOĞLU ADAY GÖSTERİLMEZ VE SEÇİLEMEZ!
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun aday olup olmayacağı üzerinden konuşan Doğan, 2019 seçimleri için iddialı bir açıklama yaptı. Doğan, “Aday olup olmaması kendisini ve partisini ilgilendiren bir husustur. 2019 Mart seçimlerinde AK Parti bayrağını İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne dikeceğiz. Bugüne kadar yapılan anketlerde bu görünüyor. İlçelerin yarıdan fazlasını alacağız. Vatandaşımız Aziz Kocaoğlu belediyeciliğinden bıktı artık. Sayın Kocaoğlu’nu aday göstermeyeceklerini ve seçilemeyeceğini ön görüyoruz. Gösterilse de seçimi alamayacak. İzmir’deki hemşerilerimiz artık AK Parti belediyeciliğinin neler kazandırdığını görüyor ve İzmir’de bunu istiyor. AK Parti İzmirlinin gönlünde. İzmirli artık Kocaoğlu’nun İzmir’e bir şey kazandırmadığını görüyor. 15 yılda hizmet belediyeciliği değil ideolojik belediyecilik yapıldığını İzmirli gördü” diye konuştu.

 
Buca'da tiyatro günleri başladı
 
İtalyan öğrenciler 'Barış ve Kardeşlik' için Konak'ta
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Seferihisar lı Akigo 21 Mart 2018 Çarşamba 08:22

En son 13 Ocak 2018 de medyadan Ulaştırma Bakanlığı ile TCDD yetkililerinin 624 kilometrelik Ankara-İzmir YHT hattı, Ankara-Afyonkarahisar, Afyonkarahisar-Uşak ve Uşak-Manisa-İzmir olmak üzere toplam 3 etaptan oluşuyor.Ankara - İzmir hızlı tren hattının Manisa ili merkezinden geçerek İzmir - Menemen de son bulacağını defalarca belirtmelerine rağmen İzmir in yerel iktidar partisi sözcülerinden hâlâ Halkapınar -Otogar hattı inşaası ile ilgili söylenen bu sözleri duyunca insanın eşofmanlı Şevket hoca olup " ama biz bunları anlattık, biz bunları gupaylan, gannallan, televizyonlan anlattık" diye isyan edesimiz geliyor.Biraz ciddiyet yahu.

Yorumu oyla      10      5  
MURAT 21 Mart 2018 Çarşamba 01:30

RÜYANIZDA GÖRÜRSÜNÜZ

Yorumu oyla      9      7  
Gürkan 20 Mart 2018 Salı 23:54

Metro konusunda şehri yönetenler de akp cephesi de doğruyu söylemiyor. Aziz Kocaoğlu kaynak problemi yok, onay gelsin metro yapacağım diyor, sonra da faizler yüksek demeye başlıyor. Onayın geç gelmesi bal gibi de işine geliyor. Zaten yapma niyeti yok, onay da geç gelince onay vermiyorlar deniyor. Akp cephesi de biz yapacaktık ama belediye istemedi diye insan aklı ile alay edercesine açıklama yapıyor. Aziz Kocaoğlu metro konusunda başladığım işi yarım bırakmam dedi, yapacaksanız şu şu projelerimiz var dedi. Adam aptal mı ki üçyol - üçkuyular metrosunda işi bitirme aşamasına geldiğinde bakanlığa devretsin. İzmir' de yapılacak metro hatları belli; bakanlık ihaleye çıktı da engel olan mı oldu ? Yıllardır otogar metrosuna ödenek ayrılıyor ama çivi çakılmadı. Faizler yüksek deyip metro konusunda yan çizmeye başlayan sayın başkan 450 milyona tramvay , 400 milyona opera binası ihale edeceğinize metro niye yapmadınız ?

Yorumu oyla      12      7  
Siyaset 20 Mart 2018 Salı 22:15

Demokrasinin idame edebilmesi için siyasi partiler vazgeçilmezdir.Ak Partide en küçük bir seçim için bile isteyen aday olamıyor bir kişi görevlendirme yapıyor.İstediğini görevden alıyor, istediğini göreve getiriyor, istemediğinin istifasını istiyor.Bunun adına demokrasi diyebilen herhalde çıkmaz.Seçmen değişti farkına varın, ne o anket şirketleri nede sizi destekleyen basına kanmayın milletin desteği bitti.2019 da net görülür.Saadet‘e gel onurlu insan ol eskiden olduğun gibi.

Yorumu oyla      11      5  
Seydiköylü 20 Mart 2018 Salı 20:20

Milletin, kartına yükleyecek 10 lira parası yok sayın Doğan siz önce onun hesabını verin ! Döviz almış başını gidiyor, ekonomi batmış, siz saray saltanatı yaşıyorsunuz. Keşke Kocaoğlu’nun tırnağı olsanız !

Yorumu oyla      13      8  
antilayik 20 Mart 2018 Salı 20:08

izmirde cehape dönemi sona ermiştir

Yorumu oyla      13      14  
balçovalı kahraman cengiz 20 Mart 2018 Salı 16:44

artık yeter dünya çağ atladı izmir yerinde sayıyor atadan chpli olarak söylüyorum izmirdeki tüm chpli belediyelerin revizyona gitmasi şart kocaoğlu kazanamaz kesinlikle bu gidişle balçova belediye reisi çalkaya 15 senedir balçovayı mahfetti bir tane bile otopark yok trafik berbat şimdiden utanmadan ağaçı yeşili katlediyorlar heryerini betona çevirdi güzel balçovamızın tek kelimeyle rezalet her taraf pislik içinde ne düzen var ne temizlik kaldırımları genişletti esnaf malzeme koyuyor vatandaş kaldırımda yürüyemiyor. bir başkan düşünün kendi ilçesinden vatandaşından bi haber umarım toplum olarak bilinçlenir ve başımızdakileri ona göre seçeriz teşekkürler

Yorumu oyla      15      17  
bu nasıl ortaklık 20 Mart 2018 Salı 16:24

İzmir büyükşehir belediyesi ve Ulaştırma bakanlığı (Tcdd) İzban için ortak.Fakat Tcdd İzmir büyükşehir belediyesinden 5 milyon euro ve 5 milyon dolar hat kirası istiyor.Allah aşkına bu nasıl ortaklık.Türkiye'de özellikle de Ak Partinin olan belediyelere böyle bir uygulama var mı? Dünyada böyle bir gariplik olmaz.İzban'da meydana gelen her olumsuzluk belediyenin üzerine kalıyor Ak Partili olarak konunun farkındayız merak etmeyin.

Yorumu oyla      19      5  
Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz 20 Mart 2018 Salı 16:19

İstanbul büyükşehir belediye başkanı hafta sonu 'Yeni metro yatırımlarımızı en fazla oy aldığımız yerlere yapacağız' işte sizin ak belediyeciliğinizin gerçeği.Ülkenin en büyük ilinin belediye başkanı açıklaması bu.Diğer büyükşehirlere hafif raylı sistem ve metro yatırımları için hazineden İzmir haricindeki illere yardım yapıyorsunuz.Ak belediyecilik İzmir'den uzak dursun.Her ortamda sizi destekleyen Sayın Melih Gökçek artık belediye başkanı değil farkındamısınız? 15 yıldır kayıtsız şartsız destekleyenler artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor sebebi yaptıklarınız.Etrafınızda kalanlar beklentisi olan kapıkulları başka kimse yok.Ötekileştirmeden vazgeçin millet ben yok biz varız diyenleri artık dikkate alıyor.Afrin'de canını dişine takan mehmetçiktir onlarda Tsk personelidir, Tsk Türkiye Cumhuriyetinin ordusudur Ak partinin değil iç politika malzemesi yapmaktan vazgeçin.Bu millet ülke bütünlüğü ve nereden gelirse gelsin terör karşısında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gövdesini siper etti ve etmeye devam eder.Milletin cüzdanı boş mutfağı boş siz hala inşaat peşindesiniz.Neyse ki dimdik ayakta duran kimse tarafından kandırılmayan özünden gelinen Saadet Partisi var birde İyi Parti var.

Yorumu oyla      21      6  
komik 20 Mart 2018 Salı 16:12

Laf ola beri gele! Verilecek hesabı olup, hesabı veremeyenler bu kente hizmet edenleri, başkanından işçisine, eleştiremez! Önce kendine bakacaksın, herkesin dile getirdiği hizmetler neden yapılmadı hesabını vereceksin. Sonra bütçeye geleceksin, neden ödediği verginin yarısından geçtim, çeyreğini bile bu kente vermiyorsun, onu açıklayacaksın. Vicdanımız yok diyeceksin, balıkçı barınağına İzmirlinin malı gemilerin demirleme iznini vermiyoruz diyecekksin. Sonra, başkana gıcığız, onun dediği trafik sorunu yaratmayacak yerlere stad yapmayacağız, yapmasına da izin vermedik demelisin. Daha sayayım mı? Yandaşlar ve muhalifler oy vermeyin zaten, sizden gelecek Allahtan gelsin.

Yorumu oyla      20      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Foça'da Aşık Veysel'e vefa konseri
Foça Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Şef Atabey Aydın yönetiminde, ...
Seferihisar'da toplu sözleşme bayramı!
Seferihisar Belediyesi ve Belediye İş İzmir 2 Nolu Şubesi arasında 88 ...
Selçuk'ta İzmir'in fethi için coşkulu kutlama
1081 İzmir’in Türkler Tarafından Fethi Kutlamaları etkinlikleri kapsamında ...
 
İzmir'in o ilçesinde su kesintisi!
İzmir'in Menemen ilçesi, 30 Ağustos Mahallesi'nde su kesintisine gidilecek.
Aşık Veysel, Karşıyaka'da anılıyor
Büyük halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu, 45. ölüm yıl dönümü ve Dünya Şiir ...
Bornova'da 'en özel' kutlama
21 Mart Dünya Down Sendromular Farkındalık Günü, Bornova Belediyesi’nin ...
 
Buca'da hayaller tuvalle buluştu
Buca Belediyesi Evka 1 Semt Evi resim kursu Bucalıların akınına uğruyor. ...
Urla Ot Festivali'nde geri sayım başladı
Geleneksel “Mart Dokuzu Urla Ot Festivali”nin bu yılki teması Gelincik ...
İzmirlilere müjde: Kritik bölgede işlem tamam!
İZSU, 1980’li yıllarda yapılan ve yılda 10 kez arızaya neden olan 2.5 ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva