HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
24 Nisan 2018 Salı - 09:41

AK Partili Doğan’dan Kocaoğlu’na 'üst geçit' çağrısı

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Karabağlar’da yaşanan üst geçit sorununun çözümü için Başkan Kocaoğlu’na çağrıda bulundu.

AK Partili Doğan’dan Kocaoğlu’na  üst geçit  çağrısı

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Karabağlar’da 6 yıl önce hizmete açılan Şehit Pilot Üsteğmen Volkan Koçyiğit Bulvarı’nda yaşanan ulaşım sorunlarını gündemine taşıdı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulunan Doğan, Karabağlar İlçesi’nde yaşayan halkın üst geçit sıkıntısına çare bulunmasını isteyerek, “İzmir Büyükşehir Belediyesi nerede, İzmir’li vatandaşlarımızın belediye sorunları neden çözüme kavuşamıyor?” diyerek tepki gösterdi.

Doğan, “Karabağlar halkı, Sayın Kocaoğlu’nun beceriksiz tavrı nedeniyle zor durumda, bugün sokağa çıkmaya korkmaktadır” diye Kocaoğlu’nu eleştirdi. Doğan, “Bu yolda karşıdan karşıya mecburen geçmek isteyen yaşlılar ve çocuklar canları pahasına taşıtların önüne atlamak zorunda kalıyor. Yayaların yaşadığı zorlukların yanı sıra üstgeçit eksikliği de yolun güvenliğini tehlikeye atıyor. Böylece caddeden geçen araçlar da kaza tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. CHP yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni uyarıyoruz, bu yol ölüm yolu olmasın. Yarın  burada ölümcül bir kaza yaşandığı takdirde bunun sorumlusu gereken önlemleri almayan İzmir Büyükşehir Belediyesi’dir” diye kaydetti.

“KADERİNE TERK EDİLDİ”
Doğan, şunları söyledi:

“Bu bulvar CHP Belediyesinin ihmalkarlığı yüzünden kazalara davetiye çıkarıyor. Yerleşim alanlarını ortadan ikiye bölen ana cadde üzerinde yaşayan halkımızın can ve mal güvenliği tehlike altında. 6 sene önce alınan UKOME kararı gereği burada yapılması gereken üstgeçit için çivi dahi çakılmadı. Yani CHP yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi yine verdiği sözün arkasında durmadı. Bugün burada görünen bu manzara aslında Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Karabağlar ilçesine verdiği ciddiyeti göstermektedir. Yıllardır ihmal edilen, kayda değer tek bir hizmet dahi üretilmeyen Karabağlar ilçesi, yerel yönetim tarafından kaderine terk edilmiş vaziyette. Çöp toplamaktan başka hizmet üretemeyen Karabağlar Belediyesi, asfalt dökmek haricinde ilçede somut bir yatırım yapmadı. Bugün Karabağlar'da yaşanan trajikomik durumun  baş sorumlusu CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yine söz var, icraat yok.

“ÜVEY EVLAT MUAMELESİ…”
“Kent içi yolların yapımı, bakımı ve onarımından sorumlu İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu bulvar hizmete açılırken üstgeçit yapmayı unuttu mu? Yoksa söz verilen projeyi yapacak parası yok mu? Koskoca İzmir Büyükşehir Belediyesi Karabağlar’a hizmet üretmek istemiyor mu? Sahil bölgelerinde tramvay, altgeçit, kıyı tasarımı yapılırken, Karabağlar’da yaşayan vatandaşlarımıza neden üvey evlat muamelesi gösteriliyor?”

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bir kez daha seslenen Doğan şöyle devam etti,

“İzmir'li halkın ısrarlı taleplerine artık kulak verin, verdiğiniz sözleri tutun. Karabağlar halkının isyanına tanık olun. Üstgeçitten ümidi kesen vatandaşlarımız, tabelalar üzerine yazdıkları yazılarla belediyeye tepkilerini dile getiriyor.  Alınan UKOME kararının gereğini yerine getirin. Bulvarda yaşanan bu eziyet artık son bulsun, üst geçit bir an önce yapılarak hizmete açılsın. Üstgeçit yapmak bu kadar zor mu? 6 yıldır neyi bekliyorsunuz? Lütfen kentinize ve halkınıza bu kadar yabancı olmayın. Aynı bulvarı çiçeklerle donatan ve süslemeye milyonlarca lira harcayan Büyükşehir Belediyesi’ne çağrımızdır, "Önce söz verdiğiniz üstgeçidi yapın”

 
Sakin Şehir'de muhteşem gala
 
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Büyük gün perşembe...
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gürkan 24 Nisan 2018 Salı 12:33

15 yıllık AKP iktidarı Karabağlar' a ne yapmış ? Var mı bir proje ? TEK çivi çakmamış adamlar belediye eleştiremez.

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sakin Şehir'de muhteşem gala
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen ...
Büyükşehir'den o ilçeye 'hayat hattı'
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tire’de yaz aylarında yaşanan su sıkıntısını ...
Menemen’i 23 Nisan coşkusu sardı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Menemen ...
 
Kemalpaşa'nın lezzet festivaline Aleyna Tilki'li finali
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 20-23 Nisan tarihleri arasında ...
23 Nisan coşkusu Selçuk’u sardı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Selçuk’ta da coşkuyla kutlandı. ...
Kınık'ta 23 Nisan gururu!
23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kınık'ta törenlerle kutlandı.Kutlamalar ...
 
Gözler kıdemli başkana çevrildi: İstifa edecek mi?
Genel seçim öncesinde milletvekili adayı olmak isteyen isimler çalışmalara ...
Bayındır'da 23 Nisan şenliği coşkuyla kutlandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bayındır'da coşkuyla kutlandı. ...
Narlıdere'de 23 Nisan mutluluğu
Narlıdere’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle ve ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva