HABERLER>POLİTİKA
21 Mart 2019 Perşembe - 13:23

AK Partili Doğan’dan Başkan Selvitopu’na borç salvosu: Ne yaptın mübarek?

Karabağlar Belediye Başkan Adayı Doğan, oy oranı olarak yüzde 55’i yakaladıklarını açıklarken, Belediye Başkanı ve rakibi CHP’li Selvitopu’na seslendi. AK Partili Doğan, “Karabağlar’da iki taş taş üstüne konulsa icraat sayılır. Bugüne kadar yaptığı bir şey yok. Bir önceki dönemde 50 milyon TL borçla devraldı. Şu anki borç 260 milyon TL! Ne yaptın mübarek? İddia ediyorum Muhittin Selvitopu bu belediyeyi bu borçla almak istemiyordur! Başkan başkan olmak istemiyor” dedi.

AK Partili Doğan’dan Başkan Selvitopu’na borç salvosu: Ne yaptın mübarek?

EGEDESONSÖZ- Cumhur İttifakı’nın Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan, Sonsöz TV’nin yayınına katıldı ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

AK Partili Doğan 31 Mart yerel seçimleri üzerinden iddialı açıklamalar yaparken Karabağlar Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Muhittin Selvitopu’nu hedef aldı.

Seçimi kazandığı takdirde Karabağlar için hayata geçirmeyi planladığı projelerden örnekler veren Doğan net ifadeler kullandı.İŞÇİ ÇIKARMA İDDİALARI KARŞISINDA KONUŞTU: NE ÇIKARMASI EK İŞÇİLER ALACAĞIZ!
31 Mart seçimlerini kazandığı ve başkan olduğu takdirde çok sayıda personelin işine son vereceğinin iddia edilmesine dair açıklama yapan Doğan, “Sendika temsilcilerinin huzurunda kendileriyle konuştum. İşten çıkarma şeklinde yayılan olumsuz haberi duyduk. Bizim belediyede çalışan işçilerle bir sorunumuz yok. Yaptıkları işin karşılığı olarak evlerine ekmek götürmek zorundalar, bakmakla sorumlu oldukları aileleri var. İşini yapan kişileri çıkaracakmışız gibi art niyetle çıkarılan haberlere kimse itibar etmesin. Bırakın işten çıkarmayı, ek işçiler alacağız. Karabağlar Belediyesi’ndeki art niyetli bir ya da iki kişi bunu yayıyor. Hiç kimse buna inanmıyoruz. Biz Karabağlar Belediyesi’nin çalışanlarını seviyoruz. İşçilerle hiçbir sorunumuz yok” dedi.VATANDAŞLAR ‘BAŞKANIN İSMİ SITKI BEY Mİ?’ DİYE SORUYOR
Doğan ayrıca, “Karabağlar’ı bulunduğu yerden bir üst noktaya nasıl taşıyabiliriz. Karabağlar için bir şey yapmayan bir belediye başkanı var. Makamından evine gelen bir başkan var.  Bozyaka’da başkanı bir kez bile görmeyen esnafımız var. Vatandaşlar ‘başkanın ismi Sıtkı Bey mi?’ diye soruyor. Görmemişler. Önceki başkanı söylüyorlar. Başkan iş yerinde oturuyor, yine seçerler diye düşünüyor. Seçmeyecekler! Dile getirdik, sayemizde Karabağlar’da asfalt kamyonları dolaşıyor. Vatandaşlarımıza çamur atmaya çalışıyorlar. Karabağlar üniversite şehri olacak” ifadelerini kullandı.

50 MİLYON BORÇLA ALDI ŞİMDİ BORÇ 260 MİLYON!
Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu’nu hedef alan Doğan, “5 yıl boyunca bir şey yapmadı. Yapacak vizyonu da yok. Yapacak birileri var önünü kesmeye çalışıyor. Karabağlar’da iki taş taş üstüne konulsa icraat sayılır. Bugüne kadar yaptığı bir şey yok. Karabağlar Belediye bir şey yapamaz. Bir önceki dönemde 50 milyon TL borçla devraldı. Karabağlar Belediyesi’nin ne kadar borcu var? Arkadaşlarımız yazıyla istediler alamadılar. Biz şeffaf belediyecilik istiyoruz. O borcu söyleyemez! Ben söyleyeyim; şu anki borç 260 milyon TL! Ne yaptın mübarek? Sanırsın ki Karabağlar yıkıldı yeni bir Karabağlar yapıldı. Bir belediyecilik görmedik” açıklamasında bulundu.

BAŞKAN, BAŞKAN OLMAK İSTEMİYOR!
Eleştirilerin dozunu arttıran Doğan, “Karabağlar’da 5 yıl sürede 6 kere yapılıp bozulan kaldırım sayısı ne? Bu para nereye gitti? Biz beyefendi gibi projeleri anlatıyorduk. Bakıyoruz adam bizim projelerimize çamur atıyor. İddia ediyorum Muhittin Selvitopu bu belediyeyi bu borçla almak istemiyordur! Vatandaşlarımız çöp arabası gelmiyor diyor. Başkan başkan olmak istemiyor. Kimse tanımıyor, hizmet götürmemiş, bütçesi açık vermiş, Türkiye’nin en borçlu belediyelerinden bir tanesi! Belediyeyi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin şube müdürlüğü yerine getirmiş. Bir tane şube müdürü gelse yemin ediyorum, Selvitopu’ndan daha güzel işler yapar. Bir sinema, tiyatrosu salonu olmayan bir ilçe düşünebiliyor musunuz?” dedi.

BAHTI KARA KARABAĞLAR’I YEŞİL BAĞLAR YAPACAĞIZ!
Doğan, “Allah nasip eder seçimi kazanırsak, ilk yapacağımız iş Karabağlar’ın trafik sorununu azaltmak için battı-çıktılar ve köprülü kavşaklar yapmak olacak. Altyapı sorunlarını çözeceğiz. Boş çukurları bile kapatamamış bir belediye var. Genç ve engellilere yönelik projelerimiz var. Çocuklara park ve oyun alanı sözü verdim. Bahtı kara Karabağlar’ı yeşil bağlar yapacağız. Yeşil alan miktarını arttıracağız. Parklar sarhoş, berduş yatağı olmasın diye bir görevli orada duracak. Kapalı pazar yerlerine ihtiyacımız var. Karabağlar’ı yeniden mobilya sektöründe zirveye yerleştireceğiz. Demokrasi Üniversitesi içinde bir mobilya yüksek okulu da açacağız. Kentsel dönüşümde hiçbir başarı sağlayamadılar. Yetkiyi vermediler diyorlar, yetki zaten sizde. Ne yaptınız? Bir şey yapamayanlar buraya geldiklerinde süslü, ideolojik laflar etmeye başlıyorlar. Karabağlar’ın somut sıkıntısını çekenler için bir önerileri yok! Artık ideolojik laflar söyleme zamanı değil. Halk kendine hizmet üretecek yöneticileri bekliyorlar. Karabağlar’ın 10 yılına yazık oldu. Bir 5 yılı daha boşa gitmesin. İzmir’in 20 yılı boşa gitti. İzmir Binali Yıldırım’la kaybettiği şansı Nihat Zeybekci ile yakaladı. Nihat Bey takım kaptanımız olacak. İzmir’in 20 ilçesini alarak hizmet etmek istiyoruz. Karabağlar 2009 yılında ilçe olmuş, yerel yöneticilerden yana sıkıntı yaşıyor. Belediye yok!” ifadelerini kullandı.  

AK Parti KarabaÄ?lar adayı DoÄ?an dan 40 yıl çıkıÅ?ı: Neden hayata geçirmediniz?RAKAM VERDİ: ŞU ANKİ OYUMUZ YÜZDE 55!
Doğan seçim sonucuna dair öngörüsünü paylaşırken rakam verdi ve “Sayın Selvitopu bu rakamları biliyor. Halkın içine çıkmadığı için bilmiyor. Ama biz halkın sorunlarını biliyoruz. Projelerimize müthiş bir ilgi var. Karabağlar’ın hizmet alamamasının sebepleri var. Karabağlar bu kez kendisine hizmet edeceklere şans verecek. Ben Karabağlar’da halkın içindeyim. Büyük bir farkla öndeyiz. Bunu bilimsel anketler söylüyor. Bunu Selvitopu da biliyor. Halkımız bugüne kadar ihmal edilmiş yönetimden bıktı. En az şu anki oyumuz yüzde 55! Bunu Selvitopu da biliyor. Ben bu kadar halktan uzak bir belediye görmedim. 

 
Eş Zeybekci: İzmir turizm cenneti olacak
 
Soyer: İzmir’de raylı sistemi iki kat artıracağız
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
doğruları söyle 22 Mart 2019 Cuma 10:40

95.000 nüfuslu akp li menderes belediyesinin 250 ilyon tl borcu var,500.000 nüfuslu karabağların (doğruysa eğer) 260 milyon tl olması normal değilmidir..

Yorumu oyla      6      5  
al bi tane daha 22 Mart 2019 Cuma 02:41

Yahu yan tarafta Uzundere ihale haberi var bu ne saçmalıyor? Bunlar eskiden sadece ahmaklıkla yetinirdi, reis kızmış herhalde, yalana başladılar, yetmedi şimdi de fitiralara sarıldılar! Troller de soğan dışardan, patates dışardan, benzin geçmiş 7 lirayı, gelecek nesiller için evet diyormuş! Güler misin ağlar mısın? Hayır bir de bunu İzmirlilere yazıyor, hani sağır ve körlere yazsa, bir derece!

Yorumu oyla      10      5  
muammer 21 Mart 2019 Perşembe 17:44

Yarınlarımız İçin gelecek neslimiz İçin EVET EVET EVET

Yorumu oyla      5      13  
KARABAGLAR HALKI 21 Mart 2019 Perşembe 17:37

secim kaybetdeceksin bunun için sende aynı büyüklerin gibi aynı politakaya büründün camur atizi kalsın..siz türkiye yi talan ettiniz ..şimdi insanları bir birine düşürmeye calişıyorsunuz..kurtuluyoruz sizden artık 16 yıldır bu topluma yaşttıklarınız o kötü günleri sonlandırcagız....halk..geldikleri gibi gidecekler

Yorumu oyla      14      6  
Cengiz cansız 21 Mart 2019 Perşembe 17:28

Sn doğan daha aday adayıyken kentsel dönüşümü tokiyle yapacağım dediniz ben büyük gaf yaptınız toki demek Akp nin rant alanı demek izmirli bunu biliyor ne dediniz % 55 mi siz bu seviyede oy alın ben adımı değiştiririm.

Yorumu oyla      14      6  
Karabağların sesi 21 Mart 2019 Perşembe 17:10

Madem belediye bu kadar borçlu bey efendi neden talip oldun. Çamur at izi kalsın siyasetinden vaz geçin artık. Mevcut başkan şunları yaptı ben daha iyisini yapacam deyin, ilkeli olun, adam olun. Ayıptır iftira atmayın bu adam belediyeyi aldığında 3 aydır belediye personellerine maaş ödenmemişti. Hak yemek iftira atmak bir mülümana yakışmaz.

Yorumu oyla      16      8  
Özgür 21 Mart 2019 Perşembe 13:39

Bilal Ülkeyi Ne Yaptınız Mübarek ...

Yorumu oyla      18      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eş Zeybekci: İzmir turizm cenneti olacak
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin eşi ...
Menderesli köylülerden CHP Adayı Kayalar'a coşkulu karşılama
Çileme, Karakuyu ve Sancaklı'da çiçeklerle, meşalelerle, havai fişek gösterileriyle ...
CHP Kemalpaşa adayı Karakayalı’dan Başkan Uğurlu’ya: Mal varlığını açıkla!
Mal varlığını açıklayan CHP’li Karakayalı, Kemalpaşa Belediye Başkanı ...
 
Karşılıklı suçlamalar... İzmir siyasetinde 'liste' savaşları!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Adalet ve ...
Zeybekci: İzmir varlık içinde yokluk çekiyor
Dikili’de Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı ile proje ...
AK Partili Nasır: Seferihisar için yeni bir dönem başlıyor
Ak Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Ak Parti Seferihisar Belediye ...
 
İzmir'de o ilçe başkanına bıçaklı saldırı!
MHP Aliağa İlçe Başkanı Aydemir simit aldığı sırada uyuşturucu bağımlısı ...
CHP'li Polat'tan Karşıyaka'da seçim mesaisi
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil ...
Başkan Selvitopu'ndan 'İYİ' buluşma: Bizim tek sevdamız Karabağlar
İYİ Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği yemeğe katılan Karabağlar ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva