HABERLER>POLİTİKA
8 Mayıs 2016 Pazar - 14:58

AK Partili Delican'dan şehit annesine anlamlı ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; anneler gününü acısı 18 yıldır dinmeyen bir şehit annesi ile geçirdi. 1998 yılında Şırnak’ta Komando olarak görev yaparken çıkan bir çatışmada şehit düşen Yavuz Dinler’in ailesini Bornova Erzene Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti.

AK Partili Delican dan şehit annesine anlamlı ziyaret

Bülent Delican’ın bu anlamlı ziyaretine; İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Adnan Yılmaz, İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreteri Ayşe Neşe Edebali,  İl Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Uğur Baran ve Ekibi, Bornova İlçe Başkanı Aslan Keskin ve AK Parti Bornova ilçe Yöneticileri de eşlik etti.

Annelerin gözyaşları dinecek

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; yüreği şehit oğlunu toprağa verdiği günden bu yana acısı dinmeyen ve rahatsızlanarak pek çok hastalıkla mücadele etmeye başlayan Neriman Dinler’in oğlu için hazırladığı odaya girdiğinde duygulu anlar yaşandı. Oğlunun yatağı üzerine serili Türk Bayrağı ve fotoğraflarıyla dolu duvarı ile odasını neredeyse 20 yıldır bir mabede dönüştüren aile; Başkan Delican ile oğulları Yavuz ile ilgili anılarını ve fotoğraflarını da paylaştı. 

Annelerin doğalarından gelen gücüne ve sabrına dikkat çeken Başkan Delican; ‘ Bir annenin dayanamayacağı tek acı evlat acısıdır. Bir tesellidir ki; bir evlat vatanı ve bayrağı için şehit düşmüştür. Saygının ve minnetin en büyüğünü hak ediyor şehit annelerimiz’ diyerek Anne Neriman Dinler’in acısını paylaştı. Delican şunları söyledi;

“Her anne kutsaldır. Evladını; iyilik ve güzellikleri, doğruları, vatan ve millet sevgisini öğreterek büyütür. Kansız, savaşsız, kavgasız bir dünya her annenin en büyük özlemidir. Bizim de öyle. Mücadelemiz de bunun içindir. Şehitlerin olmayacağı, annelerin gözyaşının dineceği bir ülkenin inşası için mücadele ediyoruz. Terörle mücadele için kararlılıkla çalışıyoruz. Tarifi imkânsız bir yürek yangını yaşadığınıza eminim. Acınız acımızdır. Bilin ki AK Parti hükümeti, dün ve bugün toprağa vatanı için düşen tüm şehitlerimizin kanlarının hesabını soracaktır.

“Şehit aileleri baş tacımızdır”

Oğlunu toprağa verdiği günden bu yana hastanelerde olduğunu söyleyen şehit annesi Neriman Dinler; AK Parti yöneticilerinin kendilerini düzenli olarak ziyaret ettiğini ve destek olduğunu söylerken; Başkan Delican’a oğlunun müzeye dönüşen odasını ve başarı belgelerini gösterirken, kendisini evlerinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ve moral bulduklarını söyledi. Başkan Delican annenin kendisine oğlunun güneş almasın diye üzerini kapattıkları mezar fotoğrafını göstermesi üzerine; “Yüreğiniz hala yanıyor, görüyorum. Oğlunuz, üşüyecek, terleyecek, acıkacak hissini hala taşıyorsunuz. Bu ne mübarek bir hissiyattır. Şehitlik mertebesi kadar kutsal bir mertebeye yaşarken ulaşmışsınız. Cennet annelerimizin ayakları altında ve en büyük buluşmanız, şehit evladınızla olacak inşallah. Şehidimizin mezarının peyzaj düzenlemesini ben yapacağım. Çiçeklerini de ben dikeceğim. Biz büyük bir aileyiz, acımız ortak, sorunlarımız ve sorumluluklarımız ortak. Bu millet, annelerin gücü ile güçlü. Annelerimizin inançları ile ayakta. Bizler de sorumluluklarımızı biliyoruz.  Her zaman yanınızdayız. Asla bundan kuşku duymayın” diyerek şehit annesine moral verdi.

AK Parti İzmir Teşkilatı yöneticilerinin de aile ve şehit kardeşleri ile yakından ilgilendiği ziyaret boyunca; gözyaşları zor tutuldu. AK Parti yöneticileri; annenin sağlık sorunları ve kardeşlerin eğitim, iş gibi meselelerini yakından takip edeceklerini belirterek; ellerinin daima üstlerinde olacağını söyledi.  Dinler Ailesi de; buna olan inançlarını dile getirdi ve Başkan Delican’a teşekkür etti.

 
Başkan Soyer'den anlamlı ziyaret
 
CHP'li Sertel, şehit annelerini ziyaret etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Hotar yarış tulumu giydi, pisti ağlattı!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, anne ve kızların yarış ...
Perinçek İzmir'de konuştu: Davutoğlu ABD'nin adamı
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin İzmir İl Kongresi'nde ...
CHP’li Çam: AKP teşkilatı konu mankeni
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Musa Çam, Başbakan Ahmet ...
 
Akdoğan’dan ‘Türkeş’li bıyık tweeti!
Başbakan Yardımcısı yalçın Akdoğan sosyal medya hesabından ‘bıyık’ temalı bir mesaj paylaştı.
Demirtaş’tan ‘parlamento’ sözlerine açıklama!
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, daha önce söylediği "Halk tek ...
Kulislerde flaş iddia: B planı yeni parti mi?
Son seçimlerde aldığı oyla, parlamentonun 4. partisi olabilen MHP, gündemde ...
 
Erdoğan-Davutoğlu krizinin bilinmeyen yönü!
Ankara kulislerinde, Saray ile Başbakanlık arasında beliren yüksek basınç ...
MHP İzmir’de ‘Akşener’ krizi: 11 başkandan açık destek
Meral Akşener’in İzmir mitingi ve toplantılarına görevde olan 11 aktif ...
Erdoğan talimat verdi, eski defterler açılıyor!
DDK, Paralel Yapı'ya para ve insan sağlayan okul sahibi 400 şirkete odaklandı. ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Meksika’da sol ve Hindistan’da yeniden aşırı sağ!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yeryüzü kaosa sürüklenirken
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Mekanlara / kurumlara isim verme özensizliği!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
CHP ‘iktidar’ olamazsa giderim diyen tek lider!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva