HABERLER>GÜNCEL
21 Temmuz 2017 Cuma - 15:02

AK Partili Delican’dan 2019 çıkışı: Biz İzmir’i çok daha iyi yönetiriz!

İl Başkanı Delican partisinin kongre sürecine ilişkin bilgi verirken 2019 seçimleri için de iddialı konuştu. Delican, “İzmir’i CHP’li bir belediye yönetiyor. Biz çok daha iyi yöneteceğimizi net bir şekilde ifade ediyoruz” dedi.

AK Partili Delican’dan 2019 çıkışı: Biz İzmir’i çok daha iyi yönetiriz!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ -AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, kongre süreci ve devam eden delege seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Egedesonsöz’e konuşan Başkan Delican ayrıca 2019 yılında gerçekleşmesi planlanan yerel ve genel seçimler için iddialı konuştu.

Delican yeni kadrolarla girilecek seçimler hakkında İzmir’de yerel yönetimlere talip olduklarını ifade ederken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na da eleştiri getirdi.

KİMSE DIŞARDA KALMAYACAK
Delican, partisinin kongre süreci hakkında, “Şu anda ilçe delege seçimlerimiz yapılıyor. Hafta sonunda tamamlanmış olacak. Delege listelerinin oluşması için bir çalışma formatımız var. Bu format çerçevesinde ilçe yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları, belediye başkanları hepsi yer alıyor. Kimse dışarıda kalmayacak şekilde bir düzen yapıyoruz” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE DE…
“Partimiz yenileniyor” diyerek konuşmasın sürdüren Delican 2019 yılındaki seçimlere değindi ve “Kongre süreciyle bir taze kan oluşacak. Bu yenilenmenin 2019’daki hem yerel hem genel seçimlerine Türkiye’nin geleceği açısından önemli etkisi olacak. Partimiz önemli bir aşama kaydetti. Türkiye’de 15-16 yıldır süren huzur ve istikrar ortamı iç ve dış güçler tarafından bozulmaya çalışılsa da kararlı şekilde çalışan iktidarımızın devamı için gayret gösteriyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte de seçimlerden başarıyla çıkacak bir kadro hedefliyoruz. Partideki arkadaşlarımızın motivasyonunu yükseltmek amacıyla hem delege listelerinde hem sonrasında parti içerisindeki yönetim kurullarında da pozitif değişikliklerle devam edeceğiz. Zaman ayıracak, parti için daha fazla emek dökecek arkadaşlarımızla devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

BİZ İZMİR’İ ÇOK DAHA İYİ YÖNETİRİZ!
İzmir için konuşan Delican, “Partimizin yönetimde olduğu 7 ilçe var. Bizim daha fazla belediyede hizmet edebilmemiz için vatandaşımızın karşısına çıkacağımız sınav yeridir sandık. Vatandaşın takdiridir. Vatandaş ne diyorsa o hizmet amacındayız. İzmirli hemşerilerimize daha fazla hizmet etmek amacıyla canla başla koşturuyoruz.  İzmir’in daha fazla hizmet alabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Belediye hizmetlerinin eşit ve adil olarak tüm ilçelerde olmasını istiyoruz. Sonuçta İzmir’i CHP’li bir belediye yönetiyor. Biz çok daha iyi yöneteceğimizi net bir şekilde ifade ediyoruz. AK Parti’nin verdiği belediyecilik hizmetine Türkiye’de bakıldığında bu görülecektir. Biz İzmir’de her zaman hizmet adına iddialıyız. AK Parti kadroları, teşkilatlar çalışıyor. Genel olarak bakıldığında belediyecilik anlamında İzmirliler yeterli hizmetin verilmediğini biliyor. Bu açık ve ortada” diye konuştu.

BAŞKAN KOCAOĞLU’NU HEDEF ALDI: KENTE ZARAR VERİYOR!
Delican yapımı devam eden tramvay ve çalışması ile 10 gündür süren İZDENİZ grevi üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’na eleştirilerde bulundu. Delican, “Bir tramvay çalışması yüzünden kent felç edilmiş durumda. İZDENİZ’e bakıyorsunuz, hala sözleşme yapamadılar. İzmir’deki her toplu sözleşme grevle sonuçlanıyor sonrasında hükümetimiz çözüyor. Kocaoğlu’nun İzmir’de inatlaşarak, işçilerle zıtlaşarak sorunları çözme taktiği kente zarar veriyor. İZDENİZ’le de yarın bir şekilde anlaşılacak ama kent kaybediyor. Zaten trafiği içerde tramvayla felç etmiş durumdayken bari araçlar bypass alanı olarak deniz üzerinden çok rahat gidip gelebilecekken onu da tıkadılar. Bu çileye İzmirliler daha ne kadar katlanır, bilemiyorum. İzmirlilerin de buna mahkum olmadığını söylemek istiyorum. Bu işler çok daha hızlı ve kolay çözülebilir. Böyle kadrolar AK Parti’de var. Gereksiz korkularla insanları yanlış yönlendiriyorlar. İdeolojik bir baskı kurup kendi kurmuş oldukları düzen içinde insanları yönlendirmeye çalışıyorlar. İzmir’de çok güzel ve verimli hizmetler yapılabilir. Vatandaşlarımız yeter ki partimizle ilgili konularda bizimle istişare etsinler. Partimizin yaptıklarını anlattıklarımızda bizleri dikkatle dinlerlerse bu işlerin bu kadar zor olmayacağını, sabah işlerine giderken, evlerine dönerken daha mutlu olabileceklerini kendilerine 2019 sürecinden sonra taahhüt ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 
Başkan Pekdaş muhtarları dinledi
 
Hizbullah ve Suriye'den Lübnan'da ortak operasyon
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bayraklı isyan 22 Temmuz 2017 Cumartesi 00:10

SİZ ÖNCE KENDİ İÇİMİZİ NASIL YÖNETİRİZ ONU ARAŞTIRIN ARTIK BİZ GÖNÜL VERMİŞLER SOĞUDUK BAYRAKLIYI YÖNETEN MÜTAHİT TAKIMINDAN VE İŞ TAKİPÇİLERİNDEN PARTİYE UĞRADIĞIMİZDA BİR MERHABAYI ÇOK GÖRENLERDEN BİRBİRLERİNİ TANIMAYAN YÖNETİCİLERDEN BİZLEE BÖYLE GİDERSE YOKUUUUUUZZ

Yorumu oyla      13      5  
Bayraklı ve Karabğlar 21 Temmuz 2017 Cuma 23:02

Bu iki ilçenin sınırlarını baştada Ak Partililer olmak üzere tüm İzmir‘liler hala affetmediler.Toplu taşımada 90 dakikayı kaldırmak içinmi, rant kapısı özel halk otobüsü getirmek için mi, süt kuzusu projesini sonlandırmak için mi İzmir‘i istiyorsunuz?Bütün büyükşehirlere merkezi hükümet bütçesinden metro yatırımı için para veriliyor İzmire yok.Bu ilde sadece Chp‘li yaşamıyor.

Yorumu oyla      13      5  
almanyalı 21 Temmuz 2017 Cuma 22:26

siz avrupa arap ülkelerinle aranınızı düzelletin kavgacı siyasetci olmayın..bizde size oy ataarız...ama dini karıştırmayın lütfen..syn.. bşk

Yorumu oyla      12      5  
ali 21 Temmuz 2017 Cuma 19:45

konak tünelini gördük doğru lazımlı işler bekliyoruz aziz kocaoğlu yine de izmir için çalışmış büyük işler yapmıştır

Yorumu oyla      14      5  
yurttaş 21 Temmuz 2017 Cuma 17:41

Küçücük Kiraz'ı yönetemeyen AKP, İzmir'i nasıl yönetsin Allahaşkına... Güldürmeyin adamı.

Yorumu oyla      15      5  
Kemal 21 Temmuz 2017 Cuma 16:44

Sayın Başkan ve ekibi tüm il ve ilçe meclis üyeleri siz izmiri bilmiyorsunuz izmirde muhalefet yapmadınız yapamadınız chp li belediye başkanlarıyla çok iyi ve uyumlu çalıştınız siz onlara meclis oturumlarda övgüyle söz ettiniz onlarda size teşekkür etti. O nedenle başarısız bir yönetim yaptınız.

Yorumu oyla      12      6  
emre 21 Temmuz 2017 Cuma 16:39

narlıdere metrosu ankarada hala haber yok . çevre yolu menemene bile gitmedi.candarlı lımanı noldu otogar metro noldu..il ozel idare mallarını gasp ettiniz..aynı grev istanbulda olsa izin vermezsiniz ..izmirli bu numaraları yemiyo sayın delican..siz şu durumda bile izmiri parsel parsel sattınız ( mavişehir cengiz inşaat ,folkart..vb) değil izmirde iktidar olsanız kımbılır neler yaparsınız aman kalsın...

Yorumu oyla      16      5  
21 Temmuz 2017 Cuma 16:21

Açlık sınırı 1500 lira, asgari ücret 1400 lira. Başka söze gerek var mı ?

Yorumu oyla      14      5  
sezarın hakkı sezara 21 Temmuz 2017 Cuma 16:10

birden bir gülme geldi .

Yorumu oyla      14      5  
21 Temmuz 2017 Cuma 16:07

20 yıldır yönettiğiniz İstanbul gibi mi ? 65 kg yağmurda şehir sular altında kaldı :) trafik felç, şehir ranta kurban gitmiş ... aman eksik kalsın.

Yorumu oyla      15      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Deprem uzmanı açıkladı: Su ters dönerek vurmuş!
Deprem uzmanı Prof. Dr. Zafer Akçığ bu durum için "Çekilmeden ve deniz ...
Depreme Kos'ta yakalandılar, Bodrum'a böyle getirildiler!
Ege'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem İstanköy (Kos) Adası'nda ...
6,6'lık depremden hemen önce: Köpeklerin bu hali izleyenler şok etti!
Bodrum açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremden 4 dakika ...
 
Kos Adası'ndan İzmir'e acı haber: Tanınmış mekanın sahibiydi...
Gece meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde Yunanistan'ın Kos Adası’nda ...
İzmir'de 'zehir bahçesi'ne baskın: Binlerce...
İzmir'in Beydağ ilçesinde, jandarmanın evine düzenlediği operasyonda 14 ...
Mescid-i Aksa'nın ibadete kapatılmasına İzmir'de protesto
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyeleri, İsrail'in Mescid-i Aksa'da cuma ...
 
Bakan'dan son dakika tsunami açıklaması
Bakan Veysel Eroğlu, "Bodrum ile Kos Adası arasında Ege Denizi’nde vuku ...
Pülümür Çayı'nda terör saldırısı şoku
Tunceli’nin Pülümür Çayı kenarındaki plajda dün vatandaşlar suya girip ...
Fenerbahçe'den İzmir'de Euroleague kupasıyla kutlama
Fenerbahçe Spor Kulübü İzmir Şubesi, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva