HABERLER>POLİTİKA
8 Ocak 2019 Salı - 10:35

AK Partili Dağ'dan Kocaoğlu ve CHP'ye İZBAN salvosu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İZBAN grevinin ertelenmesi kararının ardından açıklamalarda bulundu. Dağ'ın hedefinde Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP vardı.

AK Partili Dağ dan Kocaoğlu ve CHP ye İZBAN salvosu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, İZBAN'a bağlı iş yerlerinde Türkiye Demiryolu İşçileri Sendikası tarafından uygulanmakta olan grevin "şehir içi toplu taşıma hizmetlerini bozucu nitelikte görüldüğünden" 60 gün süreyle ertelenmesine karar verildi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İZBAN grevinin ertelenmesi kararının ardından açıklamalarda bulundu. Dağ'ın hedefinde Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP vardı.

- ZEYBEKCİ'DEN YÜREKLERE SU SERPEN AÇIKLAMA: İZBAN'DA ARTIK GREV OLMAYACAK!

- GREV ERTELENDİ, AÇIKLAMA GELDİ: SEFERLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

- CHP'Lİ YÜCEL'DEN AK PARTİ'YE İZBAN YANITI: KAHRAMANLIK ÇIKARMA ÇABASI!

Dağ, açıklamasında şunları söyledi:

1.İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN işçilerinin talepleriyle ortaya çıkan grev sürecini yönetememiş ve çözülmesi işten bile sayılmayacak küçücük bir problemi, şehrin içine düştüğü büyük bir krize çevirmiştir.

2.Günde yüzbinlerce İzmirli hemşerilerimizin kullandığı İZBAN’daki grev, hemşerilerimizin mağduriyeti göz önüne alınarak Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ertelenmiştir.

3. Aziz Kocaoğlu ve CHP'li vekiller, bu krizi çözmek yerine her zamanki gibi kaçak dövüşmeyi ve suçu başkalarına atmayı tercih etmişlerdir. Hatta meseleyi ileri bir boyuta taşıyıp komplo teorileri üzerinden tartışmaya başlamışlardır.

4. 'Grev kararı politiktir' diyen CHP’li vekil ve “Grev haktır ama bunu sadece İzmir'de yapmak, aklımıza farklı senaryolar getiriyor” diyerek bazı mesnetsiz imalarda bulunan Aziz Kocaoğlu bu karardan sonra mahcubiyet hissedecek midir?

 
Öğrenci servisi devrildi: 12 yaralı
 
Düğmeye basıldı: Askerlere FETÖ gözaltısı
YORUMLAR
Toplam 29 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
çok 9 Ocak 2019 Çarşamba 03:20

Çok ve boş konuşuyorsun! Hem artık Kocaoğlu'nun adını anmadan önce besmele çekin sen ve arkadaşların! Sen, sizlere verilen dosyaların hesabını ver önce! Ha, izinler nerede? Ödemiş toki neden durdu? Bayraklı hastane neden durdu? Gemiler hala açıkta demirliyor, neden? Özhasekiden her yıl 4 milyon avro alacağımız var, kul hakkı diyordunuz, nerde hakkımız? Heyelan bölgesine itirazlara rağmen toki başlattınız, onu da mütahit iflasta, gene mi kandırıldınız? Yahu arkadaş, sizi kandırmamış birileri varsa onlar da size karşı olanlar, bunu bir anlasanız artık!

Yorumu oyla      11      6  
tuna 8 Ocak 2019 Salı 21:42

metin eriş kes sesini

Yorumu oyla      9      6  
Gündem 8 Ocak 2019 Salı 19:25

Şimdi, bir iki gün içinde izbanı gündemden çıkaracaklar seyredin. Çünkü izban konusunda yatacak yerleri yok, konuştukça batarlar. Konu gündem dışına çekilecek

Yorumu oyla      21      6  
İzban 8 Ocak 2019 Salı 18:51

Afferin grevi iptal edip ekmek derdindeki emekçileri açlığa mahkum ettiniz.Bu hareketiniz izmirliler tarafından takdire şayan bulundu bile hatta hem çalıştırın hemde kovun bu aç köpekleri nidaları hala havalarda uçuşuyor.Artık sizde izmirliden o çok istediğiniz oyu "alırsınız".

Yorumu oyla      16      6  
Metin Eriş 8 Ocak 2019 Salı 18:37

Sn.Hamza Dağ, İzmirli sizin palavralarınızı yutmaz, tehditlerinize pabuç bırakmaz. O nedenle yaptırdığınız kamuoyu yoklamalarında grev nedeniyle partinizin önemli kayıplar yaşadığını gördüğünüzden grev ertelemeye gitmekten başka çareniz olmadığını gördünüz. Gerisi lafı güzaf.

Yorumu oyla      23      6  
T.C Erol DURUKAN 8 Ocak 2019 Salı 17:37

BAKTILAR TERS TEPİYOR İZMİR İZBAN GREVİNİ ERTELEDİLER... AYDIN İZMİRLİ SİZE YEDİRİR Mİ? İZMİR'Lİ İKİ CİHAN BİR ARAYA GELSE O BIYIKLARA OY VERMEZ...

Yorumu oyla      29      7  
ELEŞTİRİ DEĞİL 8 Ocak 2019 Salı 17:15

Ben milletvekili olsam: diğer illere hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden para yardımı yapılırken benim temsil ettiğim ile para verilmezse, benim temsil ettiğim ile 1 metre bile bakanlık metro yapmazsa ki zamanın Ulaştırma Bakanı söz vermişti Halkapınar-Otogar metro hattını bakanlık olarak biz yapacağız demişti, benim temsil ettiğim ilde ilçe kongrelerinde isteyen aday olamıyorsa, bazı ilçe kongreleri yapılmıyorsa, il başkanı atama ile geliyorsa, belediye başkan adayı ithal geliyorsa ben adımın önünde İzmir milletvekili yazısından kurtulur ve acilen istifa ederdim. Dolgun maaş alıp meclis lokantasında ucuz yemek için Milletvekilliğine devam etmezdim. Adı üzerinde MİLLETVEKİLİ. Ben bunu yapardım kimse niye yapmıyor diye eleştirmedim.

Yorumu oyla      30      5  
boşa kürek sallamak 8 Ocak 2019 Salı 15:51

Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden para veriliyor İzmir'in vekilleri İzmir'de sadece Chp'li yaşamıyor diye İzmir'in hakkını savunmuyor. Ülkenin hiç bir yerinde grev olmazken geçen yıl ve bu yıl İzmir'de grev oluyor Ak Parti milletvekilleri meydanda yok.İlçe kongrelerinde isteyen aday olamıyor, bazı ilçelerde hiç kongre yapılmıyor, İl kongresi zaten atama. Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları yüzünden 10 yıldır Ak Parti seçmeni bile belediye seçimlerinde Ak Partiye oy vermiyor bunu niye milletvekilleri üstelik hergün sabah akşam belediyeyi eleştiren ve genel merkezde de görevli olan iki vekil ilgilenmiyor. Beğenirsin beğenmezsin Sayın Zeybekci belediye başkan adayı gösterilmiş, genel merkezde de görevli olan bu iki vekil ortada yok sadece Sayın Cumhurbaşkanı gelince protokolde görülüyorlar. Egede Sonsöz de Merkez diye bir yorumcu çıkmış yarardan çok partiye zarar veriyor. Sizlere kolay gelsin yokum artık

Yorumu oyla      31      6  
seviyesizlik 8 Ocak 2019 Salı 15:25

Merkez isimli yorumcu nasıl bir örnek o 'donunun ağında yaş görsen benden bileceksin' işte güya böyle kişiler Ak Partiyi savunuyorlar. Haydi ordan daha çok antipatik oluyorsunuz, Ak Partiye yarar değil zarar veriyorsunuz. Senin patronun kimse ona da söyle sizin Dava diye bir bilginiz yok siz dilinde dava gönlünde ve dilinde siyasetten nasıl nemalanırım olanlarsınız. Lütfen il yönetimi böyle insanlarla mı seçim alınacak? Lütfen biraz seviye.

Yorumu oyla      25      6  
hala aynı tas 8 Ocak 2019 Salı 15:20

Sayın Dağ hala Sayın Kocaoğlu ile uğraşmayı bırakamadınız gitti. Siz ve Kaya niye meydanlarda Sayın Zeybekci'nin yanında değilsiniz. Cumhurbaşkanı gelince ön saflardaydınız. Geçen yıl İzdeniz bu yıl İzban da grev yapıldı. Kurban pazarında bile alıcı ile satıcı el ele tutuşunca üçüncü kişiler elini onların üzerine koyar pazarlık biran önce bitsin diye. Her iki grevde de neden böyle birşey yapmadınız? Oysa ki İzban'ın diğer ortağı devlet ve sizin bürokratınız başında. Kaç gündür niye sesiniz çıkmıyordu, grev bitince piyasaya çıktınız. Farkında olun Ak Parti seçmeni artık soru soruyor, konuşuyor ve eleştiriyor ilk eleştirilenlerde Ankara'da güya İzmir'i temsil edenler ve Ankara ile irtibatlı olan il yöneticileri. İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız İzmir'in hakkını savunmadınız seçim sonucu sizlerin eseri olacaktır.

Yorumu oyla      32      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Suriye'de barış için planımız var
Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York Times gazetesi için makale kaleme aldı. ...
Muhittin AKBEL yazdı... Ecevit'le volta atan ülkücü, bugün CHP ile aynı safta
Muhittin AKBEL yazdı... Ecevit'le volta atan ülkücü, bugün CHP ile aynı safta
Mehmet KARABEL yazdı... Türkiye’nin ‘en özel’ belediye başkan adayı!
Mehmet KARABEL yazdı... Türkiye’nin ‘en özel’ belediye başkan adayı!
 
MHP'li Osmanağaoğlu, 'belediyelerin kaynak problemini' sordu
MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ...
Eren Erdem için tahliye kararı
Eski CHP Milletvekili Eren Erdem'in tahliyesine karar verildi.
CHP'li Torun: İzmir adayı ilk toplantıda...
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yerel seçimler öncesi İstanbul'un ...
 
CHP-İYİ Parti arasında kritik süreç: İzmir'de hangi ilçeler masada?
Yerel seçim öncesinde ittifak kararı alan CHP ile İYİ Parti’nin görüşmeleri ...
CHP'li Serter'den Turizm Bakan'ına İzmir soruları
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un yanıtlaması ...
Büyükşehir adayı Zeybekci: Dev projeler yolda
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir'e ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva