HABERLER>POLİTİKA
20 Ocak 2019 Pazar - 09:04

AK Partili Dağ'dan CHP'ye: Kendi arkadaşlarının altını oyuyorlar!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, diğer illere ziyarete gittiğinde insanların İzmir'de yaşamak istediklerini belirterek, "Ama ne zaman; emekli olunca. İzmir sadece emeklilik döneminde yaşanması gereken bir yer olmamalı." dedi. CHP'nin hala adayını açıklamadığını söyleyen Dağ, "Geç açıklanabilir, bir strateji olabilir ama burada bir strateji yok. Burada tam söylendiği gibi bir kavga var, bir korku var, kendi partili arkadaşının altını oymak var" dedi.

AK Partili Dağ dan CHP ye: Kendi arkadaşlarının altını oyuyorlar!

Buca ilçesinde gençlerle buluşan Dağ, burada yaptığı konuşmada, AK Parti olarak gençlere çok önem verdiklerini söyledi. 

Gençlerin dünyanın birçok noktasının yeniden yazıldığı ve dizayn edildiği bir döneme denk geldiğine işaret eden Dağ, "Ülkemiz üzerinden yine birçok operasyonlar yapıldı. Gezi olayları, 17-25 Aralık, MİT tırlarının durdurulması ve en son 15 Temmuz darbe girişimi bu operasyonların devamıydı." diye konuştu. 

Suriye'de yaşanan süreçte Türkiye'nin kapsam dışında bırakılmak istendiğini vurgulayan Dağ, Türkiye'nin bu oyunların hepsini bozduğunu dile getirdi. 

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'de yaptığı başarılı operasyonlara da değinen Dağ, "Afrin operasyonu, Cerablus operasyonu ve şimdi de Suriye'nin kuzeydoğusunda yaşanma ihtimali olan süreç. Sadece bugünü ilgilendiren bir süreç değil. Bunlar 15 yıl sonrasını düşünerek yapılan işler." değerlendirmesinde bulundu. 

"İZMİR SADECE EMEKLİLİKTE YAŞANMASI GEREKEN BİR YER OLMAMALI"
AK Parti'nin iktidarda olduğu süreçte İzmir'e çok çeşitli yatırımlar yaptığını ifade eden Dağ, "Daha büyük hizmetler ve yatırımlar için yerel yönetimi de almamız lazım. Türkiye'deki diğer illeri ziyarete gittiğimizde insanlar İzmir'de yaşamak istediğini söylüyor. Ama ne zaman; emekli olunca. İzmir sadece emeklilik döneminde yaşanması gereken bir yer olmamalı. 20 senedir bu şehre çözüm üretemeyenler önümüzdeki 5 yıla çözüm olamazlar." dedi.

'CHP'DE KENDİ PARTİLİ ARKADAŞININ ALTINI OYMAK VAR'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yenilenen AK Parti Konak ilçe binasını ziyaret etti. Dağ, AK Parti Gençlik Kolları'ndan oluşan coşkulu kalabalığın 'Yürüyoruz korkmadan, önümüzde Hamza Dağ' sloganlarıyla ve meşalelerle karşıladı. Dağ, CHP'nin İzmir'de belediye başkan adaylarını açıklamadığını hatırlatarak, "Rakibimiz siyasi parti, herhalde İzmir'i çantada keklik görüyor. Her halükarda biz nasıl hareket edersek edelim, İzmir'de netice alacağını umarak böyle bir mantığın içindeler. Daha Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamış değil. Geç açıklanabilir, bir strateji olabilir ama burada bir strateji yok. Burada tam söylendiği gibi bir kavga var, bir korku var, kendi partili arkadaşının altını oymak var" dedi.

Dağ, İzmir'de 24 Haziran seçim sonuçlarını hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İzmir'de şu anda 24 Haziran seçim sonuçlarına göre geriden geliyor olabiliriz ama Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ve ilçe belediye başkan adaylarımızla birlikte bu 24 Haziran seçim sonuçlarına güvenen Millet İttifakı'nın gerisinden gelsek de 31 Mart akşamı onların önüne geçerek, bitişi biz sağlayacağız. Bunu hisseden bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Sahada almış olduğu geri dönüşümleri gören bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Sözle herkes bir şey söyler ama önemli olan eyleme bakmaktır. Ben diyorum ki Allah hiç kimseyi CHP'de aktif siyasetçi yapmasın. Rabbime şükrediyorum ki AK Parti'de aktif bir siyasetçi olmuşum. Şu anda adaylarımız, hepimiz, vaktimizin tamamını İzmirli hemşehrilerimizin bizden beklediği taleplerini gerçekleştirmek için harcıyoruz. Eğer CHP'de aktif siyaset yapmış olsaydık, vaktimizin tamamını parti içi çekişmelere harcardık. Bunlarla mı uğraşacağız ? Vatandaşın derdiyle mi uğraşacağız? 22 ilçe, 1 Büyükşehir Belediye başkanlıkları var, sahada ne bir belediye başkanını ne de bir milletvekilini görebilirsiniz. Bu şehirde yaşayan 4 milyon 250 bin insanın sorumluluğu her birimizin üzerinde. Partiyle alakalı mevzuları takipçilerinizle sosyal medyada paylaşıyorsunuz ancak bu oya dönüşmez. Sosyal medyada değer veren kişilerin zaten bir kısmı partilidir, onların dışında olan kişileri bizim 2- 3 kere mutlaka ziyaret etmemiz gerekir." (AA,DHA)

 
Mehmet KARABEL yazdı... Vatan elden giderse evladın ne hükmü kalır?
 
Banyoda evlat dehşeti! Bıçak kırılınca...
YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ünal 21 Ocak 2019 Pazartesi 11:49

Tansu, İzmirin siyaset dehalarını çok kısa sürede fark etmişsiniz. Kutlarım.

Yorumu oyla      10      5  
tarafsız 21 Ocak 2019 Pazartesi 11:28

akp liler bugünlerde şunu yapıyor;ben solcuyum ama bu seçimde akpye vereceğim veya ben chpliyim ilk defa bu sefer akp ye vereceğim vs yalanını sevsinler ama başka çareleri de yok zavallıların

Yorumu oyla      10      5  
Tezat 21 Ocak 2019 Pazartesi 01:19

Hamza Dağ, hiç arkadaşlarının altını oymaz. Hele milliyetçi ve muhafazakarların...

Yorumu oyla      10      5  
bi gidin 20 Ocak 2019 Pazar 22:50

Yokluğunuzla bizi mutlu ediniz! Unutmadan, giderken trollerinizi, sığırlarınızı da götürünüz bir zahmet! Sizin bizi anlamadığınızı sanıyorduk, yanılmışız! Anlamışsınız da inada bindirmişsiniz :) Size bir tüyo, inatlaşanlar hep geri bastı, trenler bile gelir, geri döner bu kentte! Geri dönmektense terkedin bence!

Yorumu oyla      12      5  
son yıllarda 20 Ocak 2019 Pazar 20:46

Son yıllarda kapatılan-özelleştirilen- satılan fabrikaları herkes biliyor açılan tek fabrika. Manisa'da PEPSİ CO amerikan firması Doritos ve Lays fabrikası yaptı Sayın Cumhurbaşkanı açılışını yaptı.

Yorumu oyla      12      5  
Eleştirilere cevap 20 Ocak 2019 Pazar 20:20

Bakın ben İzmirli köyü sol bir ailenin mensubuyum. Ancak tarafsız bakíş açımızdan yitirmedim. 1- İnciraltı sahilini (mandalina bahçelerini) Narlıdere ye kadar zenginlere Çiftlik evi adı altında kim talan ettirdi? 2- Büyük devlet projelerini kim yargı yoluyla iptal ettiriyor? 3-Stadyum projelerini kim iptal ettirip zaman kaybettirdi? 4-Ödenek yok deyip tramvayı ihtiyaç duyulan Buca ve Karabağlar a neden yapmadılar? 5- Õzellikle Karabağlar olmak üzere ilçelerdeki yolsuzluk ve hizmetsizlikler neden sorgulanmıyor? 6- İzmir ilçe belediyelerindeki gereksiz iş yapmayan işçi ve personel ne kadar bilen var mı? 7- Altyapı, trafik , imar düzensizliği, parkotopark yetersizliği, vb ne olacak? Hiç kendine soran İzmirli hemşehrimiz var mı? 8- Körü körüne oyumuzu bu CHP bezirganlarına vermek akıllıca mı? 9- CHP miz, Atatürk ümüzün bıraktığı CHP mi? 10- İzmir''''im artík (hangi partiden olursa olsun) hizmeti, ehliyet ve liyakat sahibi başkanları hak etmiyor mu? 11- Hükümete kízıyıroz da İzmir''i yönetenlerin hiç mi suçu yok? 12- İzmir''in bu durumda olmasında bizim İzmirlilerin hiç mi suçu yok? Not: Artık İzmir kazansın. Kararımız İzmirimize hayırlı olsun...

Yorumu oyla      9      12  
kişi kendinden bilir işi 20 Ocak 2019 Pazar 20:14

Bu altını oyma işini en güzel Ak Parti bilir çünkü o partide tek kişi haricinde kimse konuşamıyor. Konuşanların halini görüyoruz.

Yorumu oyla      14      5  
Oğuz Kaan 20 Ocak 2019 Pazar 17:26

İstanbul'un Ankara'nın halini görüyoruz. 25 senedir İstanbul'u yöneten zihniyet "Biz İstanbul'a ihanet ettik." dedikten sonra daha neyi konuşuyoruz. Düşün ülkenin yakasından. Kaybedeceksiniz.

Yorumu oyla      15      5  
İzmirli 20 Ocak 2019 Pazar 16:59

Melih Gökçek’i ne yaptınız onun hesabını verin, sonra konuşun !

Yorumu oyla      15      5  
Tansu 20 Ocak 2019 Pazar 16:43

İstanbuldan kaçıp kafa dinlemeye İzmire geldik burda da HAMZA DAĞ,ATİLLA KAYA,AYDIN ŞENGÜL gibiler karşımıza çıktı. Bu ülkede n hiç rahat yüzü göremeyecek miyiz be...

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İl Başkanı Yücel: Kocaoğlu partimizin onurudur
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz ...
Zeybekci: İzmir'de destanlar yazacağız
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "Bizim ...
Kocaoğlu'ndan o isimlere mektup: Omuzlarınızda tarihi sorumluluk var
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, başkanlığa yeniden ...
 
Seçim güvenliği konusunda önde gelen ülkelerdeniz
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye seçim yapma ve seçim güvenliği ...
Bahçeli'den Fazıl Say yorumu
MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fazıl Say konserine ...
AK Partili Dağ: 3,5 aydır İzmir'de bir tiyatro oynanıyor!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye ...
 
Erdoğan: Bu yıl 19 Mayıs’ı farklı kutlayacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Samsun ilçe adaylarını ...
'Kemalpaşa derman belediyeciliğine kavuşacak'
Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Rıdvan Karakayalı ...
AK Parti Manisa adaylarını açıkladı! Büyükşehir ve 6 ilçe...
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, yerel seçimlerde Manisa'da 11 ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva