HABERLER>GÜNCEL
31 Ağustos 2017 Perşembe - 15:38

AK Partili Dağ’dan CHP’ye ‘Adalet’ çıkışı: Kapatma davası açıldığında neredeydin?

Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP’nin adalet kurultayı ve yürüyüşü için, “Bugün adalet aradığını söyleyenler bir takım iddiada iseler Enis Berberoğlu tutuklandığında o yürüyüşü yapmazlardı. Madem adalet arıyorsun AK Parti’ye kapatma davası açıldığında neredeydin diye sorarlar?” dedi.

AK Partili Dağ’dan CHP’ye ‘Adalet’ çıkışı: Kapatma davası açıldığında neredeydin?

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın Kurban Bayramı için organize ettiği etkinlikte tüm teşkilat bir araya geldi.

İl binasında gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir milletvekilleri, İl Başkanı Bülent Delican, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma programında konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Dağ, milletvekili Kaya ve İl Başkanı Delican Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) ve Çanakkale’de düzenlenen ‘Adalet Kurultayı’nı hedef aldı.

DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKSİNİZ

Törende konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dağ, “Bugün İzmir Buca’mızda yaşayan elim hadiseden dolayı yaralılarımıza şifa diliyorum. Bu tür hadiseler bizim ülkeye olan sevdamızdan hizmet aşkımızdan döndüremeyecektir. Birtakım örgütler ve arkasındaki ağa babaları bilsin ki 15 Temmuz’da bu millet sizi nasıl işgal girişiminden uzaklaştırmışsa, bundan sonra bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Bu teşkilata girdiğimden bugüne çok mutlu günlerimiz de kötü günlerimiz de oldu. Ama şu bayramlaşmalar hep ayrı güzel oldu. Coşkulu yaşadık. Nedir kurban? Kurban sadakattir. Kurban teslimiyettir. Hz. İsmail’in teslimiyetidir. Kurban samimiyettir. AK Parti samimiyettir. Mahalle başkanımızdan üyemize kadar hep göründüğümüz gibi olduk. Samimiyet içinde olduk. Birileri bunu hiç başaramadılar. Her seçimde milletin tokadını fazlasıyla yediler” açıklamasını yaptı.

MADEM ADALET ARIYORSUN, AK PARTİ’YE DAVA AÇILDIĞINDA NEREDEYDİN?

Ana muhalefet partisi CHP’ye yüklenen Dağ, “Bugün adalet yürüyüşü yapanlar, yaptığını söyleyenler eğer adalet konusunda birtakım iddialarda iseler sadece Enis Berberoğlu tutuklandığında o yürüyüşü yapmazlardı. Madem adalet arıyorsun AK Parti’ye kapatma davası açıldığında neredeydin diye sorarlar? Yüzlerce başörtülü kardeşimiz okul önünde beklerken neredeydin diye sorarlar adama. Sadece sana dokunduğunda değil her zaman bunu savunduğunda ortaya çıkar samimiyet. Bir fotoğraf paylaştın, ‘ben milletin adamıyım’ dedin.  Evet millet evinde öyle oturur ama medyada paylaşmaz. Sen bu milleti bilmiyorsun, anlamıyorsun. Çünkü o şekilde oturan adam bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam dedin. O fotoğrafta samimiyet yok. Siz samimiyet testinden geçemediğiniz için ellerinize bulaşıyor. Sözüm ona adalet kurultayı yaptılar. Samimiyet olmadığından ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Günler öncesinden şehitlikte uygunsuz şeyler yapılmasın diye afiş yaptırdılar. Kimsenin ne içtiğine karışacak değiliz. Ama kime sorarsanız sorun şehitlikte ve mezarlıkta içki içilmez kötü şeyler yapılmaz. Bunu herkes söyler. Siz samimiyet dışında şeyler yaptığınız için bu uğraşınızı elinize yüzünüze bulaştırdınız. Tüm Türkiye gerçek yüzünüzü bu şekilde görmüş oldu. Biz sadakati de samimiyeti de iyi biliriz” dedi.

AK PARTİ’NİN İZMİR KADROLARINA İNANIYORUM

2019’da yapılması planlanan seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Dağ, İzmir üzerinden önemli açıklamalarda bulunurken, “İzmir’de bir farkımız daha var. Yerel yönetimlerde AK Partili bir belediyeciliği İzmir’le tanıştıramadık. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önemli hususlar var. Her şeyin ötesinde 30 ilçeyi gezerken söyledim. Hiç kimse başka birinin önüne geçmek üzere başka mekanizmalarda görev yapıyorsa bu kabul edilemez. Öncelikle sadakat, samimiyet, teslimiyet uğraşı vermemiz lazım. Bu partinin içinde kimsenin kimsenin adamı olmaya ihtiyacı yok. Biz Recep Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırım yolunda devam edeceğiz. Sosyal medya çıktı mertlik bozuldu. İki hatamız var. On tane çalışma yapıp 100 paylaşım yaptığımızda samimiyet kalmıyor. Bu partinin neferi kızdığı il başkanı, ilçe başkanı milletvekiline ulaştırması varken, sosyal medyada paylaşması dava arkadaşlığına terstir. Bunu tüm Türkiye için söylüyorum. Biz kalpten birbirimizi severiz. Kalbimizde ufacık bir hasar doğacak hareket olursa yol yürümekte sıkıntı yaşarız. Emin olun İzmir’de de bu kalptan kalbe yolu daha yoğun şekilde yaptığımızda İzmir’de bir şey değişmez diyen dersi bu salondakiler verecek. Bir tarihi dönüşümü yapacak kadrolar sizlersiniz. Nasıl 1994’te İstanbul’daki kadrolar önce İstanbul’u sonra Türkiye’nin kaderini değiştirdiyse şimdi de önce İzmir’de sonra Türkiye inşallah dünyada tarihsel dönüşümü yapacağımıza inanıyorum. Ben AK Parti’nin İzmir kadrolarına güveniyorum” diye konuştu.

BU CHP ATATÜRK’ÜN CHP’Sİ DEĞİL!

İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Bugün sabah İzmir’de acı bir olayla yüz yüze kaldık. Terör olayı gerçekleşti. Tüm yaralıların hayati tehlikesi olmaması bizleri mutlu etti. Ülkemizin üzerine 7 düvel saldırıya geçmiş durumda. Ama şunu herkes bilsin ki bu ülkeyi bölmeye güçleri yetmeyecek. Bu Türk milletini yolundan döndürmeye güçleri yetmeyecek. Biz güçlü şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bizleri üzen CHP’nin sözde adalet yürüyüşünde Türkiye Cumhuriyeti Devleti düşmanlarıyla kol kola yürümesi. CHP Atatürk’ün CHP’si değil. Bu CHP Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si. Çanakkale şehitliğinde yaşananlar kabul edilemez şeylerdir. Ne Atatürk’ün ilkelerine ne CHP’nin kuruluş ruhuna uygun şeyler değildir” açıklamasını yaptı.

İZMİRLİLER ARTIK CHP’Yİ SIRTINDA TAŞIMAK İSTEMİYOR

Kaya, “Bugün İzmir’de sokak sokak gezdiğimizde şunu görüyoruz. İzmirliler artık CHP’yi sırtında taşımak istemiyor. Artık 'ak' hizmetlerle karşılaşmak istiyor. Ama işte iş bizde… Sokak sokak, ev ev dolaşıp yaptıklarımızı ve CHP’nin bugünkü durumunu hep birlikte anlatmamız gerekiyor. Kongre süreci yaşıyoruz. Görev alanlar olacak görev almayanlar olacak. Görev alanlar sevinmesinler bilsinler onlara uyumak yok. Gece gündüz çalışacaklar. Alamayanlar da üzülmesinler. Ben 2009’dan sonra sandık müşahitliği görevini yaptım. Daha sonra okul sorumluluğu aldım. Şimdi sizlerin milletvekili olarak TBMM’de temsil etmeye çalışıyorum. Partimizde görev çok. Bizim davamız var” dedi.

KALKAN’DAN BAŞARI ÇIKIŞI: BİZ DE VARIZ!

İzmir Milletvekili Necip Kalkan, “İddialı konuşuyorum; hangi siyasi parti bayramlaşmayı bu kadar kalabalık yapar? Yapamazlar. Adalet ve Kalkınma Partisi yapar. Üniversitelerde doktora konusu olmuş bir konu var. Bir siyasi parti 15 kez seçim kazanır mı? Kazanır. Başta Recep Tayyip Erdoğan var sonra Binali Yıldırım var. Başka kim var? Biz varız. Bizi de sayın. İzmir’de bir tek hedefimiz var. Hedefin adı İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar Belediyesi, Buca Belediyesi, Gaziemir Belediyesi, Menemen Belediyesi, Narlıdere Belediyesi’dir” diye konuştu.

BURASI BİZİM KARARGAHIMIZ

İl Başkanı Bülent Delican ise bayramlaşma programının ilk olarak yeni il binasında yapılmasına vurgu yaptı. Delican, “Bugün birliğimizin, beraberliğimizin pekiştiği kurban bayramına adım atacağımız arife günü. Bayramda ailelerimizle, dostlarımızla bir araya geleceğiz. Küslükleri giderip daha fazla kaynaşacağız. Allah ibadetlerimizi kabul etsin. Bu defa bir ilki gerçekleştirdik. İl binamız yeni. Allah bize böyle güzel bir yeri nasip etti. Bu defa kendi salonumuzda partililerimizle bayramlaşma gerçekleştirelim dedik. Artık salonlar bile bize yetmiyor. Burada 2 bin kişi var. Geldiniz burada terliyorsunuz ama siyaset meşakkatli bir iştir. Bundan sonra il danışmalarını da bu salonlarda yapacağız. Bu bahçede de bir il danışma planlıyoruz. Burası bizim karargahımız” dedi.

BEN BU TEŞKİLATLARLA 2019’DA HEM GENEL HEM YEREL SEÇİMLERİ KAZANIRIM!

Delican CHP’yi eleştirirken İzmir özelinde önemli açıklamalarda bulundu. Delican, “Bu yüce millet ne zaman birlik ve beraberliğini kaybettiyse maalesef bölünmüş ve tarihin tozlu sayfalarında devletlerini kaybetmişlerdir. Rusya denen devlet Altınordu devletinin bir Türk devletinin içinden çıkma… maalesef bizim topraklarımızda hüküm sürmekte. Kendi aralarında kavgaya düştüler, bölündüler Slavlar bir araya geldi. Bizim ecdadımızın olduğu topraklarda şimdi Rusya var. Bizim ne zaman aramıza fitne giriyorsa devletlerimiz de elimizden gidiyor. Biz devlet olarak ne zaman direndiysek dimdik ayağa kalktık.  Eğer 15 Temmuz’da bu millet millet olma bilinciyle sokağa dökülmeseydi o zaman Altınordu Devleti’ni nasıl parçaladılarsa yine o hain planlarını uygulayacaklardı. FETÖ denen şeytani örgüt bu milletin evlatlarını şeytana dönüştürdü. PKK denen örgüt bu milletin çocuklarını dağa çıkardı. 15 Temmuz garabetini milletin tokadıyla kenara attık. Bundan sonra 15 Temmuz’lar bu milletin beraberliğiyle bir daha inşallah olmayacak. Bu milletin içine fitne sokulmasına AK Parti olarak bizler izin vermeyeceğiz. 2019’da çok büyük sınavalar bizi bekliyor. Bu birliği korumak zorundayız. Birileri adalet arıyoruz diyerek araya fitne sokmaya çalışıyor. İzmir’e bunu anlatmak zorundayız. İzmir Büyükşehir Belediyesi’den İzmirlinin memnuniyeti tramvay garabetinden önce yüzde 36’lardaydı. Şimdi ne alemde bilmiyorum. İzmir’in ulaşım, alt yapı hizmetleri ve kentsel dönüşüm olarak 3 ana problemi var. Üçünü topladığımızda memnuniyetsizlik yüzde 70’i buluyor. Demek ki İzmirliler bunlardan memnun değil. Hizmet etmiyorlar. Maalesef korkularla belki İzmirlilere gidemediğimiz için farklı tablolar çıkıyor. 2019’da İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni AK Parti hizmetleriyle buluşturacağız. Ben bu teşkilatlarla 2019’da hem genel hem yerel seçimleri kazanırım” açıklamasını yaptı.

İZMİR’DE PARA VAR… İZMİR’E ÇOK ÇEKTİRDİLER!

Delican, “Genel başkanımız metal yorgunluğu var dedi. Bu ne demek? Cumhurbaşkanlığı, başbakanlık, bakanlıklar, birçok yerde büyükşehir belediye başkanlığı… Hepsi bizde. Asla ve asla rehavete kapılmamamız lazım. Cumhurbaşkanımız bunun için bunu söyledi. Aramızda egosu yükselmiş, siyasetten yorulmuş, partinin sırtına çıkıp kendine menfaat sağlamak isteyenler olabilir. Bizler partiyi sırtımızda taşımaya geldik, devam edeceğiz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında hangi görev verilirse koşmaya devam edeceğiz.  İzmir’in kaptanı başbakanımız Binali Yıldırım 8 Eylül’deki açılışlar için İzmir’e gelecek. Alsancak stadının temelini atacak. 8 Eylül Manisa’nın 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu… O gece İzmir Manisa arasındaki tünel açılışı var. 4 bin 300 metre üzerindeki tünelde ışık gördü yapılacak. Başbakanımız her geldiğinde müjdelerle geliyor, bu kez açılışlar için gelecek. Bizim İzmir’e yaptığımız hizmetlerimiz saymakla bitmez. Biz İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden bunu bekliyoruz. Hizmet konuşmak istiyoruz. İzmir’in damarlarını ve geleceğini açtık. Partimizin yaptıklarını anlatmanızı istiyoruz. Sahada bunu gördük. Yaptığımız hizmetleri yeterince anlatamıyoruz. Kocaoğlu da hükümet İzmir’i cezalandırıyor diye her seçim döneminde bir türkü tutturmuş. İzmir Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en borçlu 2 belediyesinden biriydi. Büyükşehir kanunuyla İzmit’ten sonra en çok katkı alan belediyesi. İzmir’de para var. Hizmet yeterli değil. İşte tramvay… gerçekten çok önemli bir ulaşım hizmetidir. Ortadaki refüjlerle sen kimi indireceksin. Ulaşım master planı olmayan bir kentte yaşıyoruz. Nerede bu planlar? Büyükşehir meclislerinde bunlar görüşülüyor mu? Bu kente dair hayalleri yok. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonunu görmek istiyorsanız büyükşehir binasının önündeki yol demirlerine bakın.  Estetikten yoksun. Böyle bir şey olmaz. Dünya şehri böyle olamayız. Bu vizyon bize yakışmıyor. İzmir bunların elinde çarçur edilmesin. İzmir’i dünya ligine çıkaracak bir anlayışımız var. İzmir’e bu metro çalışmalarında neler çektirdiler. İzmirliyiz İzmir’de yaşıyoruz, arabalar tek şeritten gidiyor. Niye insanlara eziyet ediyorsunuz? Bunlar için daha fazla çalışacağız. İzmir’e çok çektirdiler” ifadelerini kullandı. 

 
Av yasağı bu gece sona eriyor: Vira Bismillah!
 
Pazara gidenler şaştı kaldı: Her şey bedava!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TC misafir 1 Eylül 2017 Cuma 10:05

Siz değil miydiniz o zamanlar illegal yapılarla devletin içine sızmaya çalışan? Sizi Laiklik karşıtı eylemler yüzünden kapatmaya çalışmadılar mı? Dindar ve kindar nesil söylemi kimin tarafından yapıldı? devletin içine sızmasına göz yumduğunuz yapılar nelere sebep oldu? Darbe teşebbüsünde ölen 240 kişinin adaleti ne olacak bunda sizin payınız yok mu? Sizler daha katledilen 301 madencinin adaletini bile sağlayamadınız bu ülkede adalet lafını ağzına alacak en son kişi sizlersiniz. Gidin başkalarına masal anlatın.

Yorumu oyla      11      5  
Seydiköylü 31 Ağustos 2017 Perşembe 22:10

Eskileri karıştıracaksan, Erdoğan'ın siyasi yasağı kaldırılırken ki CHP'nin tavrına bakacaksın ! CHP'ye en son lafı söyleyecek kişi sensin, birazcık daha pişmen gerekecek sayın Dağ !

Yorumu oyla      11      5  
Öneri 31 Ağustos 2017 Perşembe 20:32

Sayın Dağ genel merkezde de göreviniz var, Ak Partiyi destekleyen insanlarla sürekli iç içe olan maddi bir beklentisi olmayan toplumun nabzını iyi tutan ama her şartta doğruları dile getşren eli kalem tutan bir sürü insan var, bunların size aracda kimse olmadan ulaşabileceği bir mail adresi vermeniz çok yararlı olacaktır.Belki gelen bazı bilgileri biliyor olacaksınız ama inanın İzmir‘linin isteklerini daha etraflıca öğrenebilirsiniz.Çünkü bu insanların sizden maddi bir beklentisi yok.HeP aynı kişiler nabza göre şerbet verir.

Yorumu oyla      11      5  
Aynı hikaye 31 Ağustos 2017 Perşembe 20:02

Mağduriyet ve ötekileştirme artık pirim yapmıyor.İktidarda 15 yıl oldu o zaman doğan çocuklar liseye gidiyor, ötekileştirme kabak tadı verdi birleştirici bütünleştirici olmak lazım.Kapı kapı dolaşıp hangi başarı anlatılacak; et 50-70 tl ithalat uzaya varmışken ihracatın arttığı mı, ekonomik başarımı anlatılacak, enflasyon çift hane işsizlik rakamları ortada.İnsana rağmen Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları mı, İzmire metro konusunda yatırım yapılmadığı, metro projelerinin onaylanmayıp bekletildiğimi ne anlatılacak kapı kapı dolaşılsa ne olacak hayat pahalılığı insanların canına tak ettirmiş.Ortada fol yok yumurta yok Akşener ve ekibi toplumun hassasiyetlerine dokunursa 2019 da başarılı olursa %50+1 çok zor.Muhalefetin işi kolay vaatle gelecek seçmenin karşısına iktidar yaptıklarını anlatacak.%3 zam sana verdim mi denilecek.Dikkat ederseniz 15 yıldır her şartta destekleyenler artık konuşuyor.

Yorumu oyla      12      5  
Yolsuz kalmış 31 Ağustos 2017 Perşembe 18:54

Yolsuz kalan tüccarlar eski defterleri karıştırırmış. Anlaşılan beylerin bu kadar adalet ve hukuk dışı uygulamalar ile ilgili söyleyecek hiçbir şeyleri yokmuşki, eski defterleri karıştırmaya çalışıyorlar.

Yorumu oyla      11      6  
İzmirli 31 Ağustos 2017 Perşembe 18:33

CHP 2019''da 30 ilçeyi de rahat alır.Artık İzmir halkından bunlara su bile yok.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Av yasağı bu gece sona eriyor: Vira Bismillah!
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 15 ...
İzmir'de bayram namazı saat kaçta kılınacak?
Kurban Bayramı nedeniyle kılınacak bayram namazının saatleri belli oldu. ...
Vatan Şaşmaz'ın eşinden ilk açıklama
Genç yaşında cinayete kurban giden Vatan Şaşmaz'ın dört aylık hamile eşi ...
 
Diyanet: Haram parayla kurban kesilmez
Diyanet İşleri başkanlığı Din Yüksek Kurulu, gayrimeşru yollarla kazanılan ...
Almanya Türkiye'yi kızdıracak adımı attı!
Almanya Başbakanı Merkel, Türkiye AB arasında Gümrük Birliği'nin genişletilmesini ...
Yolcu otobüslerine 'Whatsapp'lı denetim!
İzmir Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Aysun: 'Sorumsuz ...
 
Mezarlıkta Hollandalı turiste tecavüz girişimi!
İstanbul’da Hollandalı üniversite öğrencisine Zincirlikuyu Mezarlığı’nda ...
Mehmet Karabel yazdı...'Aceleyle kendinizi kurban etmeyin...'
Mehmet Karabel yazdı...'Aceleyle kendinizi kurban etmeyin...'
İzmir'de son geminin adı Aziz Sancar olacak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2015 Nobel Kimya Ödülü'nü kazanan Türk bilim ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva