HABERLER>POLİTİKA
13 Eylül 2018 Perşembe - 15:59

AK Partili Çankırı velilerle buluştu

Karabağlar Kaymakamlığı’nın kırtasiye seti yardımı etkinliğine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, uyum haftasında okula başlayan çocukları sevindirdi. Bölünmez Çankırı, çocuklarla yakından ilgilenirken, velilere de kendilerini geliştirmeleri tavsiyesinde bulundu.

AK Partili Çankırı velilerle buluştu

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı okullarda uyum haftası dolayısıyla Karabağlar’da bulunan Cemil Meriç Ortaokulu’nu ziyaret etti. Karabağlar Kaymakamlığı’nı Karabağlar’da eğitim-öğretim hayatını sürdüren dar gelirli çocuklara yönelik uyguladığı kırtasiye seti dağıtımına katılan Bölünmez Çankırı’yı veliler ve öğrenciler coşkuyla karşıladı. 

Bölünmez Çankırı’nın gerçekleştirdiği okul ziyaretinde Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç’un yanı sıra Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut, Cemil Meriç Ortaokulu Müdüresi Özlem Sümerkan, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca ve AK Parti Karabağlar Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce de hazır bulundu.



ORYANTASYON EĞİTİMDE KALİTEYİ ARTIRIYOR 
Okulun konferans salonunda velilere ve öğrencilere seslenen Bölünmez Çankırı, öncelikle 2018-2019 eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak şunları söyledi: “İki çocuk sahibi bir anne olarak sizlerin yaşadığı heyecanı bende aynı şekilde yaşıyorum. Benim kızım da Ankara’dan İzmir’e taşındığımız için burada oryantasyon eğitimine bu hafta okulların açılması ile birlikte başladı. Bu yüzden sizleri çok iyi anlıyorum. Diğer yandan çocuklarımızın okula severek gitmesi eğitimin kalitesi açısından çok fazla önem arz ediyor. Öğretmenlerimizin bir hafta boyunca vermiş oldukları oryantasyon eğitimiyle yoğun eğitim programına geçişler sorunsuz bir şekilde yapılıyor. Bunun neticesinde tatilden çıkan çocuklar tekrar disiplin içinde okullarına gelmeye başlıyor.” 

VELİLERİMİZ DE KENDİSİNİ GELİŞTİRSİN
Cemil Meriç Ortaokulu’nda bu yıl bin 460 öğrencinin eğitim-öğretim faaliyeti içerisinde olacağını belirten Bölünmez Çankırı, “İlkokul öğrencilerimizin hayatında temel taşı oluşturuyordu. Şimdi ise öğrencilerimiz artık beşinci sınıfta hayatlarında neler olacaklarına dair ilk adımlarını atacaklar. Onlara bu yolda sonsuz başarı dileklerimi iletirken aynı zamanda velilerimize de şunu hatırlatmak istiyorum. Aile; çocuklarımızın ilk okulu, veliler de öğrencilerimizin ilk öğretmenleridir. Velilerimizin bunu hiçbir zaman unutmaması gerekir. Velilerimiz hem hayatta hem de okulda öğrencilerin en büyük destekçileridir. Bu sebepten ötürü velilerin de kendisini kurslarla geliştirmesi yönünde tavsiyelerde bulunuyorum. Kadınlarımızı ve ev hanımlarımızı Karabağlar’da istihdama katmak adına ciddi kurslar düzenleniyor. Bununla beraber okuma-yazma seferberliğinde de iyi sonuçlar alıyoruz. Cumhurbaşkanımızın eşi kıymetli hanımefendi Emine Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleşen okuma-yazman seferberliği ile de inşallah okuma yazma bilmeyen kadınımız kalmayacak. Bu duygu ve düşüncelerle devlete ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi Allah hepimize nasip etsin diyerek hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu. EĞİTİMDE KONAK’I GEÇTİK
Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç da Karabağlar’ın ilçe olmadan önce Konak’a bağlı olduğunu ancak eğitim başarısında ayrıldıkları ilçeyi sıralamada geride bıraktıklarını belirterek, şunları söyledi: “Eğitimde ilçeler arasında başarı sıralamasında Konak’ı geride bıraktık. Ayrıldığımızda biz onlardan daha geride iken şu anda onların önüne geçtik. İdareci, öğretmen ve velilerimizin katkısı ile ayrıldığımız ilçeye göre biz onlardan daha fazla aşama kaydettik. Karabağlar’da kentsel dönüşüm alanında yapılacak planlamalarda eğitime yeterli yer ayrılırsa önümüzdeki yıllar için iyi bir çalışma yapmış olacağımızı düşünüyorum. Bugün yaptığımız etkinlik ile dar gelirli ailelerimizin çocuklarına kırtasiye seti yardımında bulunduk. Okulların açılması ile birlikte bütün dar gelirli ailelerimizin çocuklarına ulaşıp hepsine yardımda bulunacağız. Karabağlar ilçemizde ulaşmadığımız dar gelirli ailemiz ve çocuğumuz kalmayacak. Bunun için gerekli tüm önlemlerimizi aldık ve tespitlerimizi tamamladık.”

Konuşmaların ardından sınıflarında bulunan çocuklara tek tek kırtasiye seti yardımı yapıldı. Öğrenciler ile tek tek ilgilenen Bölünmez Çankırı, onlara tavsiyeler verdi. 

 
Atatürk'e hakaret davasında flaş karar!
 
Aydın Büyükşehir iftar sofralarını kurdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu: PKK'yı o bölgede çökerttik
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK'nın Karadeniz'deki yapılanması ...
Siyasetin profesörü Tosun’dan çarpıcı İzmir analizi: CHP 30’da 30 da yapabilir!
Prof. Dr. Tosun, “AK Parti ve MHP yerel seçimde iş birliğine yönelik pilot ...
CHP’de ‘Tuncay Özkan’ krizi!
KRT televizyonu için ödenecek parayı bulmakla görevli olan Erdoğan Toprak, ...
 
CHP İzmir’de sürpriz adaylık ilanı: Ben orada seçimi alırım!
Konak Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Vedat Uğur, yerel seçimler için ...
Erdoğan: Sattıkları ürüne zam yapanlar...
Erdoğan "Şimdi ben buradan sesleniyorum" diyerek "İnanın bu dönemde döviz ...
AK Partili Nasır kent ekonomisinin nabzını tutuyor
AK Parti İzmir Milletvekili ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm ...
 
CHP Kadın Kolları'ndan çağrı: İzmir'de 15 ilçeye kadın aday!
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, gelecek yıl mart ayında yapılacak ...
Yeni büyükelçiler belli oldu
Dışişleri Bakanlığında bazı büyükelçiliklere ve daimi temsilciliklere ...
AK Partili Şengül 'kötü koku' için verilerle konuştu: 20 bin kat yüksek!
AK Parti İl Başkanı Şengül, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Üçkuyular ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva