HABERLER>POLİTİKA
14 Ekim 2018 Pazar - 15:09

AK Partili Çankırı, Konak’ta halkla buluştu

Seçimlerde verdiği sözü yerine getiren AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, verdiği halk günü müjdelerine Konak’tan başladı. Konak’ta vatandaşlarla buluşan Bölünmez Çankırı, vatandaşların dertlerini dinleyip, sorunlarına çözüm bulmaya çalıştı

AK Partili Çankırı, Konak’ta halkla buluştu

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Konak İlçe Başkanlığı’nda vatandaşlar ile buluştu. Seçim döneminde verdiği sözlerden olan ‘her ilçede halk günleri yapacağı’ müjdesini ilk olarak Konak’ta gerçekleştiren Bölünmez Çankırı, sınırlı süre içerisinde çok sayıda vatandaş ile görüştü.

SÖZÜMÜZÜ TUTMAYA KONAK İLE BAŞLADIK
AK Parti Konak İlçe Başkanı M. Sait Başdaş ile birlikte vatandaşların sorunlarını dinleyen Bölünmez Çankırı, milletin hizmetkarı olduklarını belirterek şunları söyledi: “İzmir’de yaşayan tüm vatandaşları kapsayıcı bir anlayışla hizmet vermek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Seçim döneminde vatandaşlarımıza her ilçede halk günü yapacağız diye söz vermiştik. Seçimden sonra çok yoğun bir gündemimiz vardı. Yapılması gereken işlerimizi öncelikle yapmak durumundaydık. Bu arada da vatandaşlarımıza teşekkür etmeyi de unutmadık. Gittiğim her ilçeye tekrar giderek bizlere oy veren ya da vermeyen herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmedik. Bildiğiniz üzere ekim ayının başında Gazi Meclisimiz de açıldı. 27. Dönem’de Gazi Meclisimiz de İzmir Milletvekili olarak bulunmanın ve çalışmanın gururunu yaşıyorum. Meclis çalışmalarının ardından vatandaşlarımızla buluşmak istedik. Çünkü AK Parti olarak bizler Cumhurbaşkanımızın da yaptığı gibi verdiğimiz sözleri yerine getiren bir teşkilatız. Her ilçede halk günü yapacağız sözüne ilk olarak Konak ilçesinden başladık.”

EN BÜYÜK GÖREVİMİZ MİLLETİ DİNLEMEK
Bölünmez Çankırı, her vatandaşımız için ulaşılabilir siyasetçiler olduk bundan sonra da öyle olacağız diyerek sözlerine şöyle devam etti: “İnsanlara sürekli olarak samimi ve güler yüzle yaklaşarak, onların dertlerine derman olmak için elimizden ne geliyorsa onu yapmaya her daim hazırız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi ‘Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir’ düsturu ve bilinci ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Konak İlçesinde vatandaşlarımız ile buluşup onların dertlerini dinlemek bizlerin en büyük görevlerinden bir tanesidir. Bizler milletimiz için gece-gündüz demeden çalışmak durumundayız. Çünkü milletimiz bizden hizmet beklemektedir. Onlara layık olan hizmeti verebilmek içinde milletvekilleri olarak durmadan yorulmadan çalışmak durumundayız.”

HER İSTEĞİ DEĞERLENDİRECEĞİZ
İlçelerde gerçekleştirdikleri halk günleri vesilesi ile vatandaşlarla daha yakın temas kurabildiklerini dile getiren Bölünmez Çankırı, “Halk günlerinde vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip, bilgi alışverişi yapıyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dikkatle dinleyip not alıyoruz. Bizleri Gazi Meclisimize vekil olarak gönderen milletimizi dinlemek boynumuzun borcudur. Mardin’de yaptığımız halk günlerinde de bu sistemin faydalarını sahada çok fazla hissetmiştik. Vatandaşımıza değer veren bu sistemin geri bildirimleri her zaman olumlu yönde oluyor. Vatandaşlarımız kendisinin dinlenildiğini görünce çok memnun kalıyor. Seçimden seçime sadece oy istenmediğini her zaman vatandaşlarla birebir diyalog halinde olunduğunu milletimiz halk günlerinde bir kez daha canlı şahit olarak görüyor. Konak’ta yapmış olduğumuz halk gününde bizleri görmeye gelen vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bizlere öneri, istek ve şikayette bulunan vatandaşlarımızın her türlü isteğini en iyi şekilde değerlendireceğimizden hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın. Bir sonraki halk gününde aynı coşku ve heyecan ile başka bir ilçemizde vatandaşlarımız ile buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

VEKİLLERİMİZİ HALKIMIZLA BULUŞTURACAĞIZ
AK Parti Konak İlçe Başkanı M. Sait Başdaş’ta Konak’ta Ceyda Bölünmez Çankırı vekili ağırlamaktan dolayı büyük onur duyduklarını belirterek, “Vatandaşlarımız seçimden sonra bizlere ısrarla halk gününün ne zaman yapılacağını soruyordu. Vekillerimizin yoğun programlarından dolayı ancak başlayabildik. İlk olarak pozitif ayrımcılık yaparak Ceyda Vekilimiz ile halk gününü gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyen ve ilçemizde onlarla buluşan vekilimize Konak teşkilatı olarak teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde diğer vekillerimizi de Konak’ta halkımızla buluşturacağız” diye konuştu.

 
MHP'li vekilden Brunson tepkisi: Çok bozuğum, iPhone'umu geri verin!
 
Göztepe ve Altınordu berabere kaldı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mustafa yıldırım 14 Ekim 2018 Pazar 16:59

Sy. Vekilim geçmiş dönemlerde seçilen vekilin birdaha göremezdik bu ak parti li vekilerse seçildikten sonra halkla buşuması samımıyetın ve hizmetin bir nişanesi İzmirde 8 DEYERLİ vekilimiz var ALLAH hepsinden razi olsun sizleri seviyoruz vekilliğin hakkını hakıyla verdiğiniz için

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'li vekilden Brunson tepkisi: Çok bozuğum, iPhone'umu geri verin!
ABD’yle Türkiye arasındaki Andrew Brunson krizi sırasında Cumhurbaşkanı Tayyip ...
CHP'li aday adayı Çumçum: Karaburun’u 100 yıl sonraya hazırlayacağız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaburun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent ...
CHP Menderes'te Pala yola çıktı, mesajı verdi: Şimdi aydınlık günlere yürüme zamanı!
Cumhuriyet Halk Partisi Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, Belediye Başkanlığı ...
 
Tire'ye yeni 112 istasyonu kuruldu
AK Parti Tire İlçe Başkanı Selman İçelli, Tire'ye yeni bir 112 Acil Sağlık ...
CHP'den Arda Turan açıklaması
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı ...
Erdoğan: CHP hisseleri hazineye devredilecek
Kayseri'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ...
 
AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ: Partimizin yükünü kadınlarımız omuzlayacak!
AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, "Önümüzdeki ...
AK Parti'den flaş Brunson açıklaması!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Brunson'ın serbest bırakılmasıyla ilgili ...
CHP İzmir İl Başkanı Yücel'den seçim çıkışı: Bizim için en zor şey başarısız olmak!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partisinin Konak, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva