HABERLER>EKONOMİ
20 Eylül 2018 Perşembe - 15:04

AK Partili Çankırı’dan Pazarcılar Odası’na ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Özkanlar Pazaryeri ile ilgili İzmir Pazarcılar Esnafı Odası Başkanı Hamdin Erişen’i ziyaret etti. Bölünmez Çankırı, Özkanlar Pazaryeri sorununun çözümünde Oda’nın görüş ve önerilerini alarak çözüm bulmak istediklerini söyledi.

AK Partili Çankırı’dan Pazarcılar Odası’na ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir’deki temaslarını yoğun bir programla sürdürdü. Özkanlar Pazaryeri ile ilgili İzmir Pazarcılar Esnafı Odası Başkanı Hamdin Erişen’i ziyaret eden Bölünmez Çankırı, Özkanlar Pazaryeri hakkında Oda’nın görüşlerini alarak, önerilerini dinledi.

SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ
Hem vatandaşın hem de pazarcı esnafının mağdur olduğu Özkanlar Pazaryeri ile ilgili gerekli adımların atıldığını belirten Bölünmez Çankırı, “Geçtiğimiz günlerde Özkanlar Pazaryerinde incelemelerde bulunduk. Orada vatandaşlarımız ve pazarcı esnafımız ile bir araya gelerek sorunları yerinden dinleyip tespit etmeye çalıştık. Yerel yönetimlerden kaynaklı olarak orada yaşanan soruna bizler kayıtsız kalmak istemedik. Gerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, gerek TBMM Başkanımız Binali Yıldırım gerekse diğer İzmir milletvekillerimiz de bu konu üzerine defalarca gerekli işlemlerde bulunmuşlardır. Bende İzmir Milletvekili olduktan sonra şahsıma gelen şikayetler üzerine bir takım girişimlerde bulundum. Sürecin ilk başladığı andan şu anda geldiğimiz noktaya kadar yaşananlar ile ilgili bilgi ve belgeleri topladık. İnşallah burada vatandaşımızı ve pazarcı esnafımızı mağdur etmeden bu sorunu çözüme kavuşturacağız” dedi.

VEKİLİMİZE ÖNERİLERİMİZİ SUNDUK
İzmir Pazarcılar Esnafı Odası Başkanı Hamdin Erişen de pazarcı esnafı ve vatandaşların yaşadığı mağduriyetleri bildiklerini ve bu konuda gerekli girişimleri sürdürdüklerini belirterek, “Değerli İzmir Milletvekilimiz Ceyda Bölünmez Çankırı, konunun direkt muhatabı olmamasına rağmen hassasiyet göstererek, bizim derdimizle dertlenmiştir. Pazarcı esnafı ve orada yaşayan vatandaşlarımız adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bölünmez Çankırı Hanımefendinin, Özkanlar Pazaryeri sorunu ile ilgili çabalarını ve çözüm bulma arayışlarını takdir ediyorum. Bundan önce bizimle bu konunun çözümü için girişimlerde bulunan herkese verdiğimiz bilgileri kendisine de takdim ettik. Sağ olsun kendisi fikrimizi ve önerilerimizi dinledi. Pazarcı esnafının sesinin duyurulduğu yer olan İzmir Pazarcılar Esnafı Odası’nı ziyaret eden değerli vekilimize bu nazik ziyaretlerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah konuyla ilgili herkesin aynı hassasiyeti göstermesi ile birlikte Özkanlar Pazaryeri ile ilgili sorunun da çözüleceğine canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.

ESNAFIMIZ FIRSATÇILARI ŞİKAYET ETSİN
İzmir Pazarcılar Esnafı Odası ziyaretinin ardından esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyaretlerinde bulunmaya devam eden Bölünmez Çankırı, Çankaya ve Kemeraltı’ndaki esnafları gezdi. Her dükkanı tek tek ziyaret etmeye özen gösteren Bölünmez Çankırı, esnafların sorunlarını dinleyerek isteklerini not ettirdi. Kendisine en çok şikayet edilen konu olan fırsatçılar ile ilgili hiçbir şekilde taviz verilmediğini hatırlatan Bölünmez Çankırı, “Fırsatçılara kesinlikle taviz vermeyin. Esnaflarımız kendilerine fahiş fiyatlar çeken hangi firma hangi yer olursa olsun bizlere mutlaka şikayette bulunsunlar. Fırsatçılık yapan firma ve işletmeleri tüketici derneklerine, Ticaret İl Müdürlüklerine, Alo 175'e yer ve ürün olarak bildirmek yeterlidir. Yapılan şikayetler incelendikten sonra fahiş zam yapanlar hakkında önce para cezası sonra da faaliyeti durdurma cezası verilecek. Her şikayet en üst düzeyde değerlendiriliyor. Esnaflarımız ve vatandaşlarımız bizlere fırsatçılık yapanların şirket bilgilerini ve adreslerini verdikleri takdirde gerekli yasal işlemler mutlaka başlatılıyor. Esnafımız burada cesur olsun ve şikayet etmekten geri durmasın” ifadelerini kullandı.

 
İzmir'de Eğitim-Sen'den ihraç eylemi!
 
Aydın Büyükşehir, usta tiyatrocu Veysel Diker'i çocuklarla buluşturuyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İsviçreli firmadan Manisa'ya dev yatırım
Havlu pan ve radyatör üreticisi Zehnder Group tarafından Manisa'da kurulan ...
Flaş iddia: Balçova Termal’i artık Ticaret Odası işletecek!
Türkiye’nin ve İzmir’in yıllar boyunca sağlık turizminden gelir sağladığı ...
İzmir'e kurulacak 'model fabrika'nın yeri belli oldu
Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, "Bakanlığımız desteğiyle ...
 
İzmir'den İngiltere pazarına çıkarma
Deri ürünleri ihracatının yüzde 56’sını tek başına gerçekleştiren, 2018 ...
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Piyasalar bugün açıklanacak Orta Vadeli Program'ı (OVP) beklerken Dolar/TL ...
TMMOB İzmir: 39 yılda hiçbir şey değişmedi!
İzmir'de 19 Eylül Dayanışma Günü nedeniyle bir araya gelen Türk Mühendis ...
 
İşte Türkiye'nin 'Yerli Üretim Logosu'
Ticaret Bakanı Pekcan, Türkiye'de üretilen ürünler için yerli üretim logosu ...
Kıdemli tazminatı ile ilgili önemli gelişme!
Çalışanların mali ve sosyal hakları temmuz ayından itibaren değişti. İster ...
İzmir'in göbeğindeki kır düğün salonu 40 milyon TL'ye icradan satılık!
İzmir 10’uncu Sulh Hukuk Mahkemesi, Konak’ta yer alan, üzerinde kır düğün ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva