HABERLER>POLİTİKA
14 Haziran 2021 Pazartesi - 13:53

AK Parti yerel yönetimler zirvesinde iktidar mesajı: İzmir'de seçimleri alacağız!

AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanlığının düzenlediği Belediye Meclis Üyeleri Eğitim Toplantısı’nda konuşan Ak Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, ‘’Yerel yönetimlerde her bir meclis üyesini uçbeyi olarak görüyorum. İzmirlilere gidip anlatacağız. Sizin sorumluluğunuz çok büyük. 19 yılda milletimiz AK Parti’nin neler yaptığını gördü. 2023’te, İzmir’de, Cumhurbaşkanımızı birinci yapacağız, 2024’de de, İzmir’i AK Belediyecilikle tanıştıracağız" dedi.

AK Parti yerel yönetimler zirvesinde iktidar mesajı: İzmir de seçimleri alacağız!

AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından, ‘Belediye Meclis Üyeleri Eğitim Toplantısı’ düzenlendi. Hafta sonu, İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya; AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, AK Parti İzmir İl Yerel Yönetimler Başkanı İsmail Çiftçioğlu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Denizli Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, “Belediye Meclislerinin İşleyişlerinde Pratik Uygulamalar” hakkında, İletişim Uzmanı-Eğitmen Canten Kaya ise “Etkili İnsan Olmanın İncelikleri” hakkında eğitim verdi.

19 YILDA MİLLETİMİZ AK PARTİ’NİN NELER YAPTIĞINI GÖRDÜ
Protokol konuşmaları kapsamında AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, ‘’AK Parti girdiği; Genel seçim, Cumhurbaşkanlığı seçimi, Mahalli seçimi ve halk oylamalarından hep birinci parti çıktı. AK Parti’nin birinci parti çıkmasının sırrı, milleti ile tesis etmiş olduğu gönül bağından kaynaklanıyor. Bizler de hep söylediğimiz gibi AK Parti’yi kuran, iktidar yapan, nice badireleri atlatmamız vesile olan milletimize; yaptığımız hizmetler, çalışmalar ve yatırımlarla vefa borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Hep beraber; Mahalle Başkanımızdan Cumhurbaşkanımıza kadar çalışıyoruz. Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde vefa borcumuzu ödemeye devam ediyoruz. 19 yılda milletimiz AK Parti’nin neler yaptığını gördü. 2023’te, İzmir’de, Cumhurbaşkanımızı birinci yapacağız, 2024’de de, İzmir’i AK Belediyecilikle tanıştıracağız. Buna inancım tam. AK Parti olarak Dünya’nın 10 büyük projesinin 6 tanesine imza atmış bir yapıdayız. Yerel yönetimlerde her bir meclis üyesini uçbeyi olarak görüyorum. İzmirlilere gidip anlatacağız. Sizin sorumluluğunuz çok büyük. Eğer biz, AK Belediyecilikle İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne tanıştırmazsak, bir 5 yıl daha, çocuklarımıza hak ettiği noktada olmayan bir İzmir’i, sadece süreyi doldurmaya çalışan yerel yönetimlere teslim etmiş oluruz. Biz çocuklarımızın geleceği için Dünya’nın en güzel şehirlerinden biri olan İzmir’in hak ettiği noktaya gelmesi için çalışacağız. Cumhurbaşkanımızın, İstanbul’da ilk Belediye Başkanlığı Başkanlığı seçimlerinde davrandığı şekilde, kapı kapı dolaşarak, 2023’te Cumhurbaşkanımıza İzmir’de en yüksek oyu aldıracağız, 2024’de de İzmir’i AK Belediyecilikle tanıştıracağız. Bu güzel toplantıyı yapan ve bizleri siz İl Yerel Yönetimler Başkanlığımıza da çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

İZMİR’DE DEĞİŞİM SANCISI BAŞLADI
AK Parti İzmir İl Yerel Yönetimler Başkanı İsmail Çiftçioğlu, ‘’Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte teşkilatımız arasındaki koordinasyonu daha sağlıklı daha kuvvetli hale getirmek; içimizde hem mevzuat açısından hem teknik bilgi açısından hem halkla ilişkiler hem de kişisel gelişim anlamında bizlere katkı verecek eğitim toplantıları düzenliyoruz. Bizlere farklı ufuklar verebilecek tecrübe ve paylaşım toplantılar noktasında İl Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak bundan sonraki süreçte, bu ve buna benzer programlar daha da geliştirerek daha da zenginleştirerek beraber sizlerle icra etmeye çalışacağız.’’ dedi.

İzmir’de değişim sancısının görüldüğünü ifade eden AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanı İsmail Çiftçioğlu, ‘’Son iki yılda hep birlikte yaşadık. CHP’li Urla Belediye Başkanı FETÖ üyeliğinden görevinden alındı. CHP’li Menemen Belediye Başkanı yolsuzluktan soruşturma açıldı ve cezaevine girdi. Yine aynı şekilde CHP’li Menderes Belediye Başkan Yardımcısı CHP’li Belediye Başkanı’nın usulsüzlüklerini CİMER’e şikayet ettiği için görevinden alındı. Ha keza birkaç gün önce yine usulsüz atama aynı zamanda ciddi anlamda şaibeli atamalardan ötürü de Menderes Belediye’si maalesef, polis baskını ile karşı karşıya kaldı. Yine aynı şekilde CHP’li Foça Belediye Başkanı, mafyaya, ‘adam yaralatmaya azmettirmek’ suçundan yargılanıyor. Yine CHP’li Karaburun Belediye Başkanı, akrabalarını, yakınlarını yüksek maaşla belediyeye işe almakla ve meclis üyelerini ihale vermesinde gerçeğe aykırı hareket etmediği, bilgi vermediği ile alakalı mahkemesi halen devam ediyor. CHP’de istemezük siyasetinin en büyük örneği Karabağlar’da yaşanıyor. Sosyal anlamda TOKİ konutlarına, üniversiteye CHP’li Belediye Başkanı şiddetle karşı çıkıyor. CHP’li ilçelere tek tek baktığımızda, ciddi manada sıkıntılı yerel yönetim zihniyeti görüyoruz. Ben inanıyorum ki yaptığımız çalışmaları hep beraber daha koordineli daha da birlik beraberlik içerisinde birbirimize de değer katarak inşallah 2023’te ve 2024’te, İzmir’deki AK Belediyeciliğinin hamurunu buradaki eller yoğuracak’’ dedi.

İZMİRLİ HEMŞEHRİMİZ ALTYAPI SORUNUNU KILIÇDAROĞLU’NUN YÜZÜNE HAYKIRDI
İzmir’in Türkiye’nim en güzel şehirlerinden biri olduğunu belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başakanvekili Özgür Hızal ise, ‘Herkesin İzmir’de keyifli yaşama gibi bir amacı var. Ama hepimizi biliyoruz ki, yerel yönetimler manasında çok kötü yönetilen bir şehir. Sadece Büyükşehir üzerinden bakmamak lazım meseleye. Bu işin İlçe Belediyeler açsından da İsmail Başkanımızın tek tek anlattığı örneklerden de görebiliyoruz. Bunu sadece biz mi söylüyoruz? Hayır, bunu İzmirlilerde söylüyor. Kime söylüyor? Bu şehri yönetenlere ve bu şehri yönetenlerin Genel Başkanlarına söylüyor. Yüzlerine haykırıyor. Hatırlayın, bundan kısa bir süre önce İzmir’de yaşanan sel felaketinden sonra,’35 yıldır bu şehri siz yönetiyorsunuz, CHP Belediyesi var. Ama bu şehrin alt yapı sorunu var, henüz çözemediniz’ diyen bir İzmirli hemşehrimiz, İzmir Milletvekili olarak CHP Genel Başkan’ı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüzüne haykırdı. Bütün bu tablo aslında bizim çok önemli bir görev üstlendiğimizi gösteriyor. Büyükşehir’de, ilçelerimizde yerel yönetimlerin, yapmak zorunda oldukları ancak yapmadıklarını en başta bizim anlatmamız gerekiyor. Bugün burada yapılan eğitim toplantısı, bundan sonra yapılacak eğitim toplantılar ile bugüne kadar yaptığımız doğru, anlamlı, ayakları yere basan muhalefetimizi çok daha iyi noktalara taşıyacağımız düşünüyorum. 2023’te ve 2024’teki yerel seçimlerde, hem ilçelerimizde hem de Büyükşehir’de AK Parti Belediyeciliğini tanıştıracağımızı inanıyorum’’ dedi.

 
Aydın'daki yol çalışması vatandaştan tam not aldı
 
Karşıyaka'da asılsız sipariş krizi!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bucalı 16 Haziran 2021 Çarşamba 00:25

İzmiri mızı büyük koy halinden kurtarın artık. ..

Yorumu oyla      2      3  
Vatandaş 15 Haziran 2021 Salı 10:02

Bu partide başka partilerin değirmenine su taşıyan bir çok meclis üyeleri var en büyük muhalefeti onlar yapıyor,lütfen bunları bildiğiniz halde ortaya çıkarmıyorsunuz ondan sonra neden Izmır'de başarılı olamıyoruz diyorsunuz,incirin kurdu içindedir derler...

Yorumu oyla      3      3  
Giritli... 14 Haziran 2021 Pazartesi 17:54

Çok zor alırsınız...

Yorumu oyla      3      3  
vatandas 14 Haziran 2021 Pazartesi 16:16

agam bizle alay edi açız aç

Yorumu oyla      11      6  
vatandaş 14 Haziran 2021 Pazartesi 16:13

Bir gülesim geldi:)

Yorumu oyla      12      8  
14 Haziran 2021 Pazartesi 15:21

:)))))

Yorumu oyla      11      6  
Halk 14 Haziran 2021 Pazartesi 14:43

Millet akp korkusundan chp ye verdi CHP’yi başarılı bulduğundan vermedi artık chp batının hdp si oldu oylarımız Muharem inceye

Yorumu oyla      8      15  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kritik zirve öncesi art arda görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile NATO Zirvesi'nin gerçekleştiği ...
CHP'li Sertel'den 'kıyak tazminat' iddiası: 1 yıla 694 bin TL!
Albaraka Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcılığı yaparken 2018 yılında ...
CHP'li Kılıç: Doğu ve Güneydoğu illerinde umudun adı CHP
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi ...
 
AK Partili başkanlardan su zammı eleştirisi!
AK Parti İl Başkanları sosyal medya hesapları üzerinden Cumhuriyet Halk ...
Meclis'te ceza infaz düzenlemesi görüşülecek
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda bu hafta ceza infaz kurumlarına ...
AK Partili Kaya'dan iki ilçede esnaf ziyareti: Soyer, hayal dünyasında yaşıyor!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar ve Buca'da ...
 
DSP Genel Başkan Yardımcısı Karakülçe uyardı: Kıtlık kapıya dayandı!
Hayvancılık ve tarımda üretim maliyetlerinin anormal arttığına dikkat ...
CHP'li Bakan'dan 'bakanlar için siyasi ahlak' teklifi
CHP İzmir Milletvekili Avukat Murat Bakan, Bakanların, makam ve nüfuzunun ...
İYİ Parti’den MHP’ye ‘ABD anketi’ yanıtı: Seçim sonuçlarında görecekler!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'in 'anketleri ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölmeyen aşk!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva