HABERLER>POLİTİKA
13 Aralık 2016 Salı - 15:34

AK Parti ve CHP'den İzmir Emniyeti'ne taziye ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar ve İl Başkanı Delican, İstanbul’dan gerçekleşen hain saldırı nedeniyle İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu. Emniyet Müdürü Aşkın bu ziyaretin ardından CHP İl Yönetimini ağırladı.

AK Parti ve CHP den İzmir Emniyeti ne taziye ziyareti

AK Parti AR-GE'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar ve İzmir AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen hain bombalı terör saldırısı ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti gerçekleştirdi.

İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ile bir araya gelen Hotar ve Delican gerçekleşen hain saldırı sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan Rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulundu. Hotar, artık bu ülkenin bir şehit daha vermeye dahi tahammülü olmadığını söyledi.



"ARTIK TEK BİR ŞEHİT BİLE FAZLA"
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın,AK Parti AR-GE'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, İzmir AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ile her türlü sıkıntıya karşı il emniyet müdürlüğü olarak işbirliği içerisinde olacaklarını ifade etti.

Ziyaret kapsamında bir konuşma gerçekleştiren Hotar, "Allahın izniyle terörü ülkemizden yok edeceğiz. Artık tek bir şehit bile fazla. Dolayısıyla hepimiz, her açıdan üstümüze ne düşüyorsa mücadele edeceğiz. Terör ile hep birlikte mücadele ederek üstesinden geleceğiz. Başta Cumhur Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, bakanlarımız olmak üzere 79 milyon vatandaşımızın aynı düşünceler içerisinde olduğuna inanıyorum.  En kısa sürede asıl konuşmamız gereken, ülkemizin gelişmişliği, refahı, çocuklarımızın geleceği, uluslar arası ilişkiler gibi konuları konuşacağımız günlerin en kısa süre içerisinde gelmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

CHP İL YÖNETİMİ DE TAZİYEYE GİTTİ
Emniyet Müdürü Aşkın AK Parti heyetinin ziyareti sonrası CHP İzmir İl Yönetimi de ağırladı. CHP Örgütü de İstanbul’da meydana gelen hain saldırı nedeniyle İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Asuman Ali Güven, "İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısında bu ülke evlatlarını kaybetti. Basın açıklamamızda terörü en sert biçimde lanetledik. 30 ilçemizin başkanları ve biz il örgütü olarak emniyeti ziyaret ederek başsağlığı ziyaretinde bulunarak terörü lanetledik. Bugün de emniyet müdürümüzün nezdinde terörü lanetliyoruz. Bütün polis kardeşlerimizin başı sağ olsun. Emniyet camiamızın sonuna kadar arkasındayız. Onlar bizim kardeşlerimiz, canlarımız. Allah onları bizim başımızdan eksik etmesin. Bu ülkenin gerçek güvenliğinin savunucuları emniyet mensupları ve Türk Silahlı Kuvvetleridir. Onlarsız Türkiye Cumhuriyeti'nin var olması söz konusu değildir. Onun için Cumhuriyet Halk Partisi emniyet mensupları ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin sonuna kadar arkasındadır. Bu ülke hepimizin Türkiye Cumhuriyeti'ni hep birlikte yaşatacağız" dedi.

İzmir'de emniyet açısından durumun iyi olması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade ederek, "İzmir çok şükür zamana kadar bu tür olaylarla karşılaşmadı ama biz hiç bir zaman bununla ilgili bir rahatlık ve gevşeklik yok. Biz sonuna kadar İzmir halkını güvenli bir şehirde yaşatmak için çalışıyoruz" dedi.

Basın mensuplarının daha önceki il emniyet müdürünün İzmir'de bin 500 eksik personel olduğu açıklamasını hatırlattığı Aşkın, personelin yeterli olduğunu düşündüğünü belirterek, "İyi bir planlamayla personelimiz yeterli. Tabii ki daha fazla personelimiz olsa daha iyi olur ancak şuan ki personelimiz İzmir'in güvenliği açısından bir zafiyet oluşturmuyor. İzmir güvenli bir kent, biz de güvenli olması için elimizden geleni en üst seviyede yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da böyle olacak, tüm tedbirlerimiz aksaklığa mahal vermeden en üst seviyede devam edecek" diye konuştu.

 
Soma davasının kritik ismi İzmir’de ifade verdi!
 
İzmir'deki 8 Mart cinayetine ne ceza çıktı?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çavuşoğlu: Halep için herkes sussa, biz susmayacağız
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Vahşetin, zulmün belki de insanlık tarihinin ...
‘Yağlı urganla poz’ skandalında flaş gelişme!
İstanbul'da bir ilköğretim okulunda görev yapan A. E. adlı öğretmen, öğrencilerine ...
İzmir'de feci kaza: Öğrenci servisi şarampole yuvarlandı
İzmir'in Tire ilçesinde, taşımalı sistemle eğitim gören öğrencileri taşıyan ...
 
AK Parti İzmir'de 3 yeni başkandan ortak hedef
Genel Merkez tarafından belirlenen Buca, Güzelbahçe ve Kiraz’ın yeni ilçe ...
HDP'li 8 vekil hakkında ikinci kez 'zorla getirilme' kararı
Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesi, terör örgütü PKK'nın üst yapılanması ...
Akşener: Kapı kapı dolaşıp ‘hayır’ diyeceğiz!
Akşener yeni anayasa teklifinin referanduma gitmesi durumu için “Çıktığımız ...
 
AK Parti İzmir'de ilçelere referandum talimatı!
AK Parti İzmir Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanları toplantısı önceki ...
Sertel: Şehit polislerin aileleri hangi haklardan yararlanacak?
Sertel, İstanbul’daki patlamada yaşamını yitiren polis ve sivillerin “15 ...
Balbay 'yaz saati'ni Meclis'e taşıdı: Bakan'a 5 soru
Balbay gün ışığından daha fazla yararlanmak ve enerji tasarrufu gözetilerek ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hepsi yaşasın anne aşkıyla!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva