HABERLER>SEÇİM 2015
20 Ocak 2014 Pazartesi - 13:13

AK Parti’nin İzmir adaylarından ilk tepkiler…

İlçe adayları açıklandı. İsmi ilan edilen isimler duygu ve düşüncelerini Egedesonsöz’le paylaştı.

AK Parti’nin İzmir adaylarından ilk tepkiler…

EGEDESONSÖZ -  AK Parti’de Balçova’da gerçekleşen ‘Yıldırım’ zirve sonrası ilçe belediye başkan adayları belli oldu.

- AK PARTİ  İZMİR’DE ADAYLAR BELLİ OLDU

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım’ın tüm ilçe başkanları, aday adayları ve sorumlu milletvekilleriyle bire bir yaptığı görüşmelerin ardından adaylığı ilan edilen isimler Egedesonsöz’le paylaştı.



DENİZLİ’DEN ‘LİSTE’YE VE KONAK’A BAKIŞ
AK Parti İzmir Milletvekili ve Konak Adayı İlknur Denizli öncelikle bir vekil olarak 27 kişilik aday listesini değerlendirdi. Denizli, “Çok başarılı, çok rekabetçi bir liste… Önem verilen noktalardan birisi de buydu… Son yerel seçimde çok oy farkı olan yerlerde bile rekabetçi isimler seçildi. Çok düzgün, çok bilgili ilçe hassasiyetlerini net ifade eden ve nasıl çözüm üretirim kaygısı olan adaylar… İnsana dokunan adaylar” diye konuştu.

Denizli Konak görevi için ise “2 yıldır içinde belediye başkan adaylığı olan bir konuşmanın içindeydik… Bu gelinen süreç Sayın Bakan Binali Yıldırım’ın adaylığıyla birlikte daha da hareketlendi. Sayın Bakan’la uzun zamandır konuştuğumuz bir süreç… Dün itibariyle tamamlandı. Konak’ta genel eğilim doğrultusunda adım öne çıktı ve adaylığım söz konusu oldu. Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ BUCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEMİL ŞEBOY:  Başbakan'la görüşmedik. Sayın bakanımız bizim yerimize konuşmuştur. Parti anlayışı böyledir. Ben son yıllarda  çok rahattım. Bugünleri herhalde özleyeceğiz. Benim projelerimi bütün İzmir biliyor. Ancak benim gücüm bir yere kadar. Bu işler büyük başkanlarla oluyor. Binali Bey’de de bu vizyon var. Önemli olan benim seçilmem değil, onun seçilmesi. İzmir adeta ‘aşüre’, kimliğini bulamamış bir kent. İzmir’e yöne vereceğiz.

Başkanlığı özlemedim. Bana görev verildi. Ancak ben bana verilen görevi sonuna kadar yaparım. Benim adaylık için ne müracatım ne de talebim oldu. Hedefim yüzde 50-60 arasında oy almak. Yalnız bu sefer uyarıyorum benden fazla Buca halkı çalışacak. Bu yola onlar beni itelediler. Daha önce başkan seçildiğimde 20 bin üzerinde fark attım, ama bu sefer böyle olursa başkanlığı bırakırım Bucalılar böyle bilsin, en az 50 bin oy fark bekliyorum

BORNOVA ADAYI İLHAN KAYA:  Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım’ın önderliğinde İzmir’i ak belediyecilikle buluşturacağız. Belediyelerimiz halka kapılarını kapatan değil herkesin ulaşabildiği bir yapıda olacak. Hayırlısı olsun.

ÇEŞME BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MUSTAFA GENCER: Hayırlısı olsun… Bize görev verildi, inşallah Çeşmeliler de bizi bu göreve layık görür… Çeşme’ye hizmet etmek bizim için bir onur…
 
DİKİLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI AHMET DAĞDELEN: Partimiz bizi Dikili’den aday gösterdi. Bergama adaylığı yolunda bana destek veren tüm dostlara tek tek teşekkür ediyorum. Ağır bir görev aldık, inşallah teşkilatımızla tek vücut çalışarak başarıya ulaşacağız.

BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSMAİL SARI: Genel Merkezimize bize bu görevi uygun gördüğü için teşekkür ediyorum. Sokak sokak, kapı kapı dolaşarak Bayraklı’ya AK Parti’yi anlatacağız. İnşallah başarıya ulaşacağız.

GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KEREM FAHRİ BAYKALMIŞ: Bana bu süreçte destek olan herkese teşekkür ediyorum. Yeni bir süreç başladı, her şey çok daha güzel olacak. Birlik ve beraberliğimizi sürdürerek seçimden başarıyla çıkacağız.


KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ARİF UĞURLU: Kemalpaşamız için İzmirimiz için hayırlı uğurlu olsun. 10 aday adayı arkadaşımızla yola çıktı, görev bize tenzi edildi. 2009’daki yol kazasını unutturup Kemalpaşamızı ak belediyecilikle tanıştırmak en büyük gayemiz…


KINIK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SADIK DOĞRUER: Bu göreve layık görüldük. Partimiz için hayırlı olsun. Çok çalışıp seçimi kazanacağız.


ÖDEMİŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MAHMUT BADEM: Ödemiş’te yapacağımızı biliyoruz. Ödemişlilerin ihtiyacını biliyoruz. Ödemişlerle geçtiğimiz 4 yılda bütünleştik. Ödemiş’in neyin ihtiyacı olduğunu konusunda çok büyük sıkıntımız yok. Sahada vatandaşlarla birlikte olmaya devam edeceğiz. Ödemiş’e hizmet için yola çıkıyoruz. Bizim amacımız insanların tekleştirmek değil hizmet etmek.  

MENDERES BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BÜLENT SOYLU: Çok mutluyuz. Mutluluğumuzun sebebi böyle onurlu bir görevin tarafıma verilmesi… Allah utandırmasın… Yerel seçimlerim ülkemize, İzmir’e ve Menderes’e hayırlı olmasını diliyorum.    


SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAMİT NİŞANCI: Aday adaylığı başvurusu yapmamıştı. Sayın Bakanımız Yıldırım’ın isteğiyle geldim. 2009’dan beri aktif siyasette yoktum. Yeni bir süreç başladı. Tunç Bey’le çok güzel bir yarışa gireceğiz.

AK PARTİ SELÇUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ZEYNEL BAKICI: 30 Mart 2014’bu işi noktalayacağız. Selçuk’ta değişim ve hizmet başlayacak. Burada Selçuk’un beklediği karar çıktı. Hızlı bir şekilde 41 kere maşallah dediğimiz projelerimiz var. Turistlerin esnafa fayda sağlamasını sağlamak ilk hedefimiz . Bu kuvvet, bilgi, güç ve inanç var.

AK PARTİ TİRE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: Teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Tire’yle ilgili 2023 vizyonumuz var. Doğasıyla, sanatıyla, kültürüyle yaşanılabilir bir kent yapmak istiyoruz. Tire’de demokrasi oturmuş durumda, gülen taraf biz olacağız. Tire’de verilip tutulmayan sözler var. Vatandaşlar şikayetçi. Son üç ayda seçim için çalışmaya başladılar. Tire halkı bunları oy verirken düşünecektir. İnşallah 30 Mart’ta Tire halkı bizi mutlu eder ve biz de Tire’yi mutlu ederiz.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
1974 BUCA LİSLİLER 20 Ocak 2014 Pazartesi 23:08

BUCA DA CHP SEÇİMİ REMZİ AKDEMİR'LE KAZANIR.NEDEN Mİ?1994-2004 YILLARI ARASINDA CEMİL ŞEBOY'UN BUCA BELEDİYE MECLİS BAŞKANVEKİLİ İDİ.CEMİL ŞEBOY'U ÇOK İYİ TANIR.BAŞKA BİR CHP ADAYINA KARŞI CEMİL UZAK ARA KAZANIR.

Yorumu oyla      12      12  
TC misafir 20 Ocak 2014 Pazartesi 18:13

İzmir'de biri eski bakan olmak üzere iki milletvekili, seçmenden sağlam bir seçim tokadı yiyecekler genel seçimlere kadar anca kendilerine gelirler. Binali bey, İzmire önümüzdeki 4 yıl için neden sadece otogar - halkapınar hattını layık gördün? stratejik planın geri kalanı hep İstanbul ve Ankara ile alakalı bizimle dalga mı geçiyorsunuz?! çıkmış bir de burada belediye başkanlığına talip oluyorsunuz gerçi o da sizin isteğinizle değil zorlamayla oldu. zaten sizin bu kentin vekili olmaktan utanç duyduğunuzu biliyoruz utanç duyduğunuz bir kente niye başkan adayı olasınız ki?

Yorumu oyla      22      12  
serco 20 Ocak 2014 Pazartesi 16:40

bu nasıl bir anlayış nasıl bir konuşma tarzı sayın şeboy siz artık dinleninnnn....izmir için en iyisi buuuu

Yorumu oyla      44      12  
ado 20 Ocak 2014 Pazartesi 16:37

chp ercan tatı nın yerine başka aday koyarsa bucada kazanır şeboy bucalılarla dalgamı geçiyo ya 20 ye yakın halen görülen davan var elinden gelse buca sıtadını ismet çiftçiye peşkeş çekecektin ben akp ye veriridim şeboy olmasaydı

Yorumu oyla      36      15  
xyz 20 Ocak 2014 Pazartesi 16:26

izmirde hizmet nasıl olıurmuş gösterin.yolunuz açık olsun.başarılar.

Yorumu oyla      21      24  
derya ak 20 Ocak 2014 Pazartesi 16:14

yazık ettiler gene partimize sadece bucada şansımız var o da c h p nin adayına baglı....

Yorumu oyla      27      14  
Işık 20 Ocak 2014 Pazartesi 16:06

Sayın Cemil Şeboy...Bu nasıl talihsiz bir açıklamadır.Bir başkan adayı olarak nasıl kendinize yakıştırdınız böyle bir açıklamayı anlamıyorum.Buca da CHP 50 bin fark oyla alacak..O zaman sizi görmeyi çok istiyorum...

Yorumu oyla      54      17  
Bornovalı 20 Ocak 2014 Pazartesi 16:00

Bornovada Y.Mimar Olgun Atilla izmirde en yüksek oy ile Yeni Belediye Başkanlıgını Kazanır.Kendisine inancımız sosuz

Yorumu oyla      24      19  
Tuncer 20 Ocak 2014 Pazartesi 15:59

Liste Rus ruleti gibi ak partiye yazık oldu. Geçmiş olsun

Yorumu oyla      29      15  
20 Ocak 2014 Pazartesi 15:42

sema pekdas, ilknur denizli ile yarisamaz...

Yorumu oyla      16      20  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taşer’den ‘açık hava’ mitingi: Rantsal dönüşüme inat!
MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, katıldığı açık ...
Barış Eroğlu: Aliağa eşsiz bir sahil kenti olmalı
CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Aliağa Su ürünleri ...
Ümit Yaldız yazdı: Konak’ta da sorun var Kınık’ta da…
“CHP İzmir’de ‘değişim’ senaryoları başlıklı yazıya inanılmaz tepkiler ...
 
Manisa’dan gergin siyaset: Adayların ‘yalan’ kavgası
Manisa Büyükşehir adayları AK Partili Tanrıverdi ve CHP’li Özel ‘yalan’ ...
Bornova aday adayı Ulucan'dan 'rengarenk' proje!
CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Mehmet Ali Ulucan, Güleryüzlü ...
Dündar dur durak bilmiyor: Bilgi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz
CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Enver Dündar seçim çalışmalarına ...
 
MHP'li Taşer: İzmirli Şoför Rıza'nın oğluyum
Birisi sabık bakan, diğer hali hazırda belediye başkanı, biri hükümetin ...
İşçi Partisi İzmir'deki ilk adayını açıkladı!
Emekli Albay Yavuz Efe İşçi Partisi’nin Foça Belediye Başkan adayı oldu. ...
CHP'den 'sakin şehir'de seçim startı: 'Bu daha başlangıç'
CHP Seferihisar İlçe Teşkilatı 2014 yerel seçim startını verdi. İlçede ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva