HABERLER>POLİTİKA
4 Aralık 2013 Çarşamba - 16:17

AK Parti’nin İzmir adayını Başbakan Vekili açıkladı!

Başbakan Vekili Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmasıyla ilgili, "Sadullah beyi kendi iline gönderiyoruz. Binali Bey'i de inşallah gelecek hafta İzmir'e uğurlayacağız, oraya götüreceğiz" dedi.

AK Parti’nin İzmir adayını Başbakan Vekili açıkladı!

Başbakan Vekili Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile geldiği Hatay'da, partisinin İl Başkanlığı önündeki konuşmasında, "Hatay'ın bayramını paylaşmaya" geldiklerini belirtti.
 
Sadullah Ergin'in, Hataylıların evladı olduğunu ancak kendilerinin başkentten onu tekrar Hataylılara teslim etmeye geldiklerini vurgulayan Atalay, şöyle devam etti: "Hatay en şanslı illerden biri. En başarılı bakanlarımızdan birini buraya gönderiyoruz. AK Parti ezberleri bozan bir parti. Hep böyle yeni atılımlar yapar, şaşırtır. Bu dönem ülke genelinde, genel politikalarda hamdolsun çok büyük adımlar atıldı ama yerel yönetimlerde de o başarılı arkadaşlarımıza ihtiyaç var. Onun için Sadullah beyi kendi iline, yeni de büyükşehir oldu, 'git orayı Türkiye'nin en iyi yaşanabilir illerinden biri yap' diye gönderiyoruz. Türkiye'yi imar eden en başarılı bakanlarımızdan Binali beyi de inşallah gelecek hafta İzmir'e uğurlayacağız, oraya götüreceğiz. Farklı bir hükümet, partiyiz."

- ERDOĞAN İZMİR’E EL KALDIRMAYA GELİYOR…

Yerel seçimlerden sonra Hataylıların, büyükşehirin ne demek olduğunu çok iyi anlayacağını vurgulayan Atalay, kentin 76 belediyesi bulunduğunu, bu yapıda sağlıklı imar ve kalkınma yürütülemediğini belirtti.
 
Sadullah Ergin'i çok özleyeceklerini ancak ülkenin pek çok hizmet alanı olduğunu ifade eden Atalay, "AK Parti'de böyle bir hizmet ahlakı, dava ahlakı var. Kimse bir makama çakılı kalmaz. Bazen AK Parti içerisinde insanlar küçük hareketliliklerden medet umarlar. AK Parti içerisinde hiç öyle şeylerden medet ummasınlar. Bizler, derin bir kardeşlik içerisinde, çok ileri bir dava bilinci ve ahlakı içerisinde verilecek her görevi Allah'ın izniyle en iyi şekilde yaparız. Esas olan da budur" diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 35 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TC misafir, 18:50 yorumcusu... 5 Aralık 2013 Perşembe 22:37

sayın bakanın basında açıklamaları var yollara 43 milyar yatırım yapıldığına dair 3 milyar eksik söylemişim eğer bunun için yalancı diyorsan özür dilerim ama yol çalışmasına gelince ben gözümle gördüğüme mi inanayım yoksa senin söylediklerine mi? ayrıca yaptığı yolun uzun ömürlü olmadığını inşaat mühendisleri odası da dile getirdi son yaptığım yorumun üstüne bir yorum daha yapmış bunu da linkiyle vermiştim ama editöre takılmışız ne hikmetse? yapılanın israfa yol açtığını da karayolları genel müdürlüğünün internet sitesinden görebilirsin... 2012 yılı bölge şubeleri iş bazında maliyetler bölümü sayfa 325, asfalt yol bakım kısmına baktığında emanet ve ihaleli bakım harcaması olarak toplam masraf 1,104,359,114 TL bunun 338,277,709 TL si ihaleli olarak ihaleyi alan şirketlere yaptırılmıştır. hepsi de belgeli israf olmadığını buyur sen kanıtla.

Yorumu oyla      12      5  
Binali YILDIRIM....18 Bin KM. DUBLE YOL YAPMIŞ... 5 Aralık 2013 Perşembe 18:50

( 12.52 ) Senin Yalanlarına ancak senin gibi SALLAMACILAR İnanır...( 12.03 ) Binali Yıldırımın Vob la uzaktan yakından bir ilgisi yok...LÜTFEN SALLAMIYALIM...

Yorumu oyla      12      6  
TC misafir 5 Aralık 2013 Perşembe 12:52

Engin isimli arkadaş ben tam sırasını vereyim 24. sıradakine çok iyi baksınlar... Saygıdeğer bakanımızın en çok övgü aldığı konu duble yollar oldu 9 ay arayla Bursaya gittiğimde Susurluk yakınlarında devam eden yol çalışması ikinci gidişimde yine devam ediyordu yani vatandaşın deyişiyle "Bakan çalışıyor canım" olarak görülebilir ilk bakışta ama işin aslı şu ki yapılan yol ömrü kısa olan sadece bir karış asfalttan ibaretti yani betonlama yapılmamış asfalt toplanıp preslenmişti yani önümüzdeki yıl bir mucize olmazsa aynı yerlerde yine aynı çalışma manzaralarıyla yapılan israfa şahit olacağız ve yine bazıları bunu bakanlığın çalışkanlığına bağlayacak maalesef çöpe atılan toplam miktarın 40 milyar TL olduğunu bile bilmeden.

Yorumu oyla      16      7  
engin 5 Aralık 2013 Perşembe 12:03

hiç kimse kusura bakmasın 10 yılda izmire yaptığı en büyük icraat vob u izmirden alıp istanbula vermek olan bir anlayışa ben oy vermem.ayrıca bazı arkadaşlara maliye bakanlığı 2013 yılı vergi yüzsüzleri listesinde ilk 20'ye bakmalarını öneririm.

Yorumu oyla      16      9  
(11.16) DORULARI BİLSEN ... 5 Aralık 2013 Perşembe 11:58

AK PARTİNİN ( 35 İZMİR 35 PROJE ) Çalışmaları başlıyalı BİR SENE Oldu VE DOKUZ TANESİNİN YAPIMI DEAM EDİYOR. ÇANDARLI LİMANI gibi YEŞİLDERE- KONAK Tüp geçitle ŞEHİRİÇİ TRAFİGİNİ YER ALTINA ALARAK RAHATLATMAK GİBİ...Hele bir Binali YILDIRIM BAŞKAN Seçilsin... sen o zaman gör AK PARTİ BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNİ...

Yorumu oyla      15      12  
TC misafir 5 Aralık 2013 Perşembe 11:36

Selden kütük kapmaya çalışıp ak partiyi aklamaya çalışanlar önce ayamama deresinde yaşanan sel felaketinde ölen 31 kişinin ardından orada gerekli önlemler alınmış mı ona baksın burada çok şükür öyle bir vahim olay yaşanmadı. Eskişehirle İzmiri kıyaslayanlar genel seçim sonuçlarına baksınlar Eskişehirde iktidar partisi önde yerel olarak engel çıkarırlarsa oy olarak onların tabanı da etkileneceğinden ve oy kaybedeceklerinden böyle bir riski göze alamazlar ama her genel ve yerel seçimde İzmirde kaybettiklerinden yıldırma politikasıyla İzmir seçmenini etkilemeye çalışıyorlar şimdi anladınız mı İzmir ile Eskişehir arasındaki farkı. Ayrıca İzmir sembol teşkil eder hem muhalif hem de Atatürkçü olmasıyla, İzmir düşerse diğer yerlerde çözülme daha kolay olur mantığı hakim yani komutan ölür ordu dağılır. yatırımdan şikayet edenler bölgesel teşvik kapsamında İzmirden Manisaya kaç şirket gitmiş onu da bir zahmet açıklayıversinler yatırım sadece betonarme binalardan ibaret değildir kişi başı kamu yatırımı Ankarada 701 TL iken İzmirde bu rakam 176 TL dır kimse kimseye masal anlatmasın.

Yorumu oyla      16      8  
murat 5 Aralık 2013 Perşembe 11:16

İzmir halkında birikmiş olan AKP öfkesi oyların CHP ye kaymasına sebep oluyor. CHP nin İzmir'de alacağı oyu adayı bu sebeple çok küçük oranda değiştirebilir. Halk CHP belediyeciliğinden memnun değil ama kin ve kaygı ağır basıp yine de CHP ye veriyor. AKP bu algıyı kırabilse gerisi çorap söküğü gibi gelir. Lakin bu algı sadece yereldeki çalışmalarla kırılmıyor, genel siyaset yereli hiç olmadığı kadar etkiliyor.

Yorumu oyla      14      8  
Lombak 5 Aralık 2013 Perşembe 10:42

Ayyy Beşir Vekilim Başbakan Bey'in de hevesi kursağında kalmıştır. O açıklayamadı diye. Bin âlimi de bekliyoruz. Onurlu ikinciliklere inşallah. Hadi Allaha emanet.

Yorumu oyla      19      8  
Deniz 5 Aralık 2013 Perşembe 10:29

Artık particilik yapmaktan vazgeçip hizmete oy verelim izmirin hali ortada kimse çalışmıyor

Yorumu oyla      14      12  
Hakan 5 Aralık 2013 Perşembe 09:56

Laiklik elden gidiyor diye diye İzmir elden gitti. Bursa, Antep, Kayseri, Eskişehir, Konya gibi illerdeki belediyeciliği ve gelişmeyi gördükten sonra şehrim adına çok üzülüyorum. İzmir'imin yılları heba olmuş.

Yorumu oyla      14      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti’den ayrılan Bal’dan çok sert sözler!
Kesin ihraç talebi üzerine AK Parti’den ayrılan Kütahya Milletvekili Bal, ...
İzmir’de eğitimi vuran ‘Bütünşehir eziyeti’ Meclis’e taşındı!
CHP İzmir Milletvekili Yüksel, Bütünşehir Yasası’yla taşımalı kapsamından ...
İzmirli Kadınlardan Liderlere mesaj var!
İzmir’de kadınlara seçme ve seçilme hakkının elde edilmesinin 79’ncu yılı ...
 
Ve Sırrı Süreyya Önder İstanbul için resmen aday
HDP Eşbaşkanı Ertuğrul Kürkçü, HDP olarak katılacakları İstanbul yerel ...
Bayraklı aday adayı öncel bu kez de öğrenci evine konuk oldu
CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Murat Haluk Öncel ev ziyaretlerine ...
Tarihe karışan komisyonda Gezi muhabbetleri!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in Gezi Parkı eylemleri ...
 
Bayraklı aday adayı Kökoğuz’dan birlik mesajı
AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Ali Kökoğuz’a Kulalılardan ...
CHP İzmir Milletvekili Mumcu Karabağlar’da kitap imzaladı
TBMM'nin CHP'li Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Güldal Mumcu, Karabağlar ...
Çiğli aday aday Talak hem kan verdi hem proje açıkladı
CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, İzmir Kan Bağışı Merkezi’nde ...
 
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Cesur ve kararlı!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva