HABERLER>POLİTİKA
21 Eylül 2019 Cumartesi - 08:51

AK Parti'li Dağ: 2023 ve 2024 seçimlerinde de başarılı olacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Tire’deki İlçe Danışma Kurulu'na katıldı. Dağ, "Bütün bilimsel veriler gösteriyor ki, AK Parti 2023 ve 2024 seçimlerinde de başarılı olacaktır" dedi.

AK Parti li Dağ: 2023 ve 2024 seçimlerinde de başarılı olacağız

İzmir’in Tire ilçesine gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İlçe Danışma Kurulu’na katıldı. Yerel seçimlerin değerlendirmesinin de yapıldığı kurulda konuşan ve 'Açlık tokluğu yener' diyen Dağ, "AK Parti olarak vatandaşların tamamının refah seviyesini artırmayı hedeflediğimizi hep söyledik. Bunu da sadece belli bir kaymak takımının refah seviyesinin artması olarak hiçbir zaman düşünmedik. Bugün birkaç belediye kazanıp, yalılarda toplantı yapıp, gelecekle ilgili plan kuranlar, Cumhurbaşkanlığı hayali kuranlar, Cumhurbaşkanlığı hayali üzerinden Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğine dair planlar kuranlar, biliniz ki Tire'deki köylünün, çiftçinin, memurun hayat seviyesini daha da yükselteyim hayali ile bunları yapmıyorlar. Yine bu hayalleri kuranlar, bugün koltuk sallanıyor şeklinde sözüm ona espri yaparak bir takım mesajlar vermeye çalışanlar, buradaki insanların refah seviyesi artsın hayaliyle bunları yapmıyorlar. Onlar o yalıda o toplantıyı tertip edenlerin geleceğinin planlarını kuruyorlar. Onların gelecek planları içinde bu millet olmadı, bundan sonra da olma ihtimali yok" diye konuştu.

'AK PARTİ YİNE BAŞARILI OLACAKTIR'
AK Parti'nin kurulduğu dönemin zor bir dönem olduğunu belirten Dağ, "28 Şubat'ın baskıcı dönemini yaşıyorduk. Ona rağmen birçok insanın bu partiye üyelik, yöneticilik yapıp bu partinin taban bulmasında çok önemli katkıları oldu. Hem içimizden hem de dışımızdan birileri, zaten yıllardır bizim tökezlememizi bekleyenler, gözlerini dikmişler acaba AK Parti biter mi, bitti mi, Recep Tayyip Erdoğan'ı o Cumhurbaşkanlığı görevinden uzaklaştırabilir miyiz diye düşünüyorlar. İşte esas sınav şimdi. Benim bu ülkeye dair, bu coğrafyaya dair, bu dünyaya dair söyleyecek sözlerim var diyenlerin, AK Parti çatısı altında daha aktif mücadele edeceği günleri yaşıyoruz şu anda. Onun için birileri istese de bunu ben bilimsel bilgilere dayanaraktan söylüyorum. Nasıl bugüne kadar yapılan 13 seçimde AK Parti başarılı olmuşsa, önümüzde yapılacak 2023 seçimlerinde de 2024 seçimlerinde de AK Parti yine bu ülkede başarılı olacaktır. Bütün göstergeler bunu gösteriyor. Daha fazla çaba vermek, daha fazla uğraş vermek, daha güzel işler yapmak bizim bugün de hanemize artı olarak yazıldığı gibi yarınlarda da artı olarak, olumlu olarak yazılmaya devam edecektir" dedi.

TERÖRLE MÜCADELEDEKİ BAŞARIYA VURGU YAPTI
Terörle mücadeledeki en başarılı dönemin yaşandığını belirten Dağ, "Böyle bir mücadele verirken teröre açıktan destek verip, terör örgütleriyle aralarına mesafe koyamayanlar, 3-5 belediyeyi bir partinin desteğiyle kazanıp, o partiye şu anda bir kelam etmeyip, hatta terör örgütünü meşrulaştırmaya çalışanlar mahcup olacaklar. Bunu ifade ettiğimizde, ‘E kardeşim siz de çözüm sürecinde beraber değil miydiniz bunlarla’ diyorlar. Elma ile armudu karıştırmanın anlamı yok. Biz 3-5 belediye kazanmak için, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı olmak için bunları incitmemem lazım düşüncesiyle böyle bir sürece girmedik. Arada fark var. Baldıran zehri içtim diyen Recep Tayyip Erdoğan'ın tek düşüncesi, silahların bu ülkede tarihe karışması, silahın yok olması ve ülkede sadece ve sadece siyasetin konuşulmasıydı. Daha da ötesi, çözüm süreci döneminde Doğu ve Güneydoğu illerinde o parti ile mücadele eden AK Parti idi. Bugün de siyaseten o bölgede mücadele eden tek parti AK Parti’dir. Siz, o parti sayesinde 3-5 belediye kazandınız yalan mı? Bugün CHP'li belediye başkanları o koltuklarda oturuyorlarsa, bu HDP'den aldığı oylar sayesindedir. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var, orda da yine bu ittifakı bir şekil devam ettirelim anlayışı ile yaptığınız harekete meşruluk kazandırmanız mümkün değil. Artık bu açık seçik bütün herkesin gözü önünde cereyan ediyor. Onun için hiç gayridürüst olmaya, yalan söylemeye gerek yok" diye konuştu. (DHA)

 
Kanserle mücadele eden Neslican Tay'dan acı haber
 
Mehmet KARABEL yazdı.... İki arkadaş aynı kadını severse!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
unutmadık 21 Eylül 2019 Cumartesi 22:22

Unutmadık bizler Haburu, Osloyu, Dolmabahçeyi! Osman Öcalanı trtye biz çıkarmadık, kandilden trtnin naklen yayınını biz istemedik! Cumartesi annelerine jopla saldırırken hdp önüne gidenleri biz pışpışlamadık! Soytarısınız, yalancısınız, ikiyüzlüsünüz, güvenilmezsiniz, aldatansınız, aldatansınız! Kalmış bir utanmadan konuşuyor!

Yorumu oyla      4      5  
Vekilim değişim olmazsa zor... 21 Eylül 2019 Cumartesi 18:29

Parti içindeki akplileri temizlemeniz gerekiyor. Fetöcüleri temizlemeniz gerekiyor. Sosyal medyada Algı Yönetimini iyi yönetmeniz gerekiyor. Oy kullanmaya başlayan gençlerin dilinde anlamanız gerekiyor. Gençlerdeki milli ve manevi yozlaşmanın önüne Geçmeniz kazım. Özellikle ekonomik konularda çok dikkatli hareket etmelisiniz. Ekonomik söylemlerde çok dikkatli olmanız gerekiyor. Her önüne gelen açıklama yapmamalı. Zamlar, eyt, maaşlar, vb

Yorumu oyla      4      5  
ekonomi 21 Eylül 2019 Cumartesi 18:23

Temeni guzeldir ama bu ekonomi 2020 nin yazindan once erken secim yaptirir kafayi kaldirip gercegi gorun artik. Herkes kulliyede yasamiyor, herkes milletvekili degil. Destek bitti artik olsa dukkan senin.

Yorumu oyla      4      5  
sezarın hakkı sezara 21 Eylül 2019 Cumartesi 17:35

Bugün sahaya bakıldıgın da AKP olur tabi. çünkü Türkiyenin batısının neredeyse tamamı uyanırken . iç anadolu ve dogu illeri halen daha uyanabilmiş değil. bu sebeple sahaya bakılınca AKP yi görüyorsun .

Yorumu oyla      4      5  
hüseyin uzun 21 Eylül 2019 Cumartesi 09:57

bugün sahaya bakıldığı zaman yine AK parti var.

Yorumu oyla      4      13  
Bülent ışık 21 Eylül 2019 Cumartesi 09:39

Karşıyaka Mustafa Kemal mahallesinde yapımına başlanan ve 2020 Ocak ayında bitmesi gereken ilkokul inşaatına kabası bittikten sonra 6 aydır bir çivi dahi çakılmadı.

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti, yargı paketi taslak metnini MHP'ye sundu
AK Parti Grup Başkanvekilleri Mehmet Muş ve Cahit Özkan yargı paketini ...
Bakan Pakdemirli'den Kınık mesaisinde talimat: Yağmur başlamadan bitirin!
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bergama ve Kınık'ta ziyaretlerde ...
'Şehirleri çirkinleşmiş medeniyetin öne çıkma ihtimali yoktur'
2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
 
AK Partili Dağ'dan birlik aşuresi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Konak ilçesine bağlı ...
Başkan Şahin, Soyer’in performasını değerlendirdi: Söz var, icraat yok!
31 Mart seçimlerinin ardından göreve gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
CHP'li Yücel'den hükümete 'dönüşüm' eleştirisi: Beceremiyorsanız biz yapalım!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yerel seçimler sonrası ...
 
Bakan Pakdemirli’den CHP’li Özel’e üzüm yanıtı: Farfara yaptı, yalan söyledi!
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in ...
Egemen Bağış, Prag'a büyükelçi oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Resmi Gazete'de yayımlanan kararnamesine göre, ...
Başkan Sürekli'den gazilerle anlamlı buluşma
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Urla teşkilat programları ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Fenerbahçe ne istiyor?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yarattı... Veda ederken ağlattı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva