HABERLER>POLİTİKA
15 Mart 2019 Cuma - 14:23

AK Parti Konak Adayı Eroğlu'ndan coşkulu açılış

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “Geçmiş için artık yapılacak bir şey yok. Artık hepimizin geleceği düşünme vakti. Değiştiremeyeceğiniz bir geçmiş geride dururken, biçimlendirip sahip olabileceğimiz bir gelecek bizi bekliyor. Konak her yönüyle gelişmeli, gerçek değerine ulaşmalı geleceğimizi planladığımız ilçe olmalı. Bunu da ancak derdinizle dertlenen, hızlı ve kalıcı çözümler için koşturacak bir bakış açısı çözer. Doğru adres biziz” dedi.

AK Parti Konak Adayı Eroğlu ndan coşkulu açılış

Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Konak İlçe Başkanı Sait Baştaş ile birlikte Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu’nu ziyaret etti. Sağlık çalışanlarının çok kutsal bir görevi yerine getirdiğine dikkat çeken Eroğlu, hastane içerisinde görevli sağlık çalışanlarıyla da buluşarak Tıp Bayramını tebrik etti. Oradan Mehtap Mahallesi’ne geçen Eroğlu, çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştirdi. İlgi ve yoğun destekle karşılanan Eroğlu, “Oyunuzu bugüne değil, evlatlarınıza torunlarınıza atın. Dün için artık gecikmiş olabiliriz ama yarını kurtarabiliriz. Hep birlikte bunu başarabiliriz. Daha iyi koşullarda yaşamak, daha konforlu, daha refah yaşamak, daha gelişmiş koşullarda iş yapmak hepimizin tüm Konaklıların hakkı. Geleceğimize oy verelim” diye konuştu.

COŞKULU AÇILIŞ
Konak Belediye Başkanı Melek Eroğlu, akşam saatlerinde Betonyol Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını, AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, Konak İlçe Başkanı Sait Baştaş, partililer ve çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu bir katılımla gerçekleştirdi. Zaman zaman izdihamın yaşandığı davullu zurnalı açılış öncesi bir konuşma yapan Eroğlu, şöyle konuştu;  “Değiştiremeyeceğiniz bir geçmiş geride dururken, biçimlendirip sahip olabileceğimiz bir gelecek bizi bekliyor. Konak her yönüyle gelişmeli, gerçek değerine ulaşmalı geleceğimizi planladığımız ilçe olmalı. Bunu da ancak derdinizle dertlenen, hızlı ve kalıcı çözümler için koşturacak bir bakış açısı çözer. Doğru adres biziz. AK Partinin Belediyecilik anlayışı, Cumhur İttifakının gücüyle hizmet için yola çıktık. Hepimiz gelişmiş, gerçek değerine ulaşmış bir ilçede oturmak orada iş yapmak isteriz. Bu da ancak bakış açısı ve çalışmayı hedef edinenlerle ve derdinizi kendi derdi edinenlerle olur. Desteklerinizle Konak yaşam kalitesi yükselmiş bir ilçe ve adından sıkça söz ettiren bir ilçe olacak.”

 
CHP Adayı Kayalar'dan Menderes'te yaşayan Romanlara ev müjdesi
 
İşte Şenol Güneş'in milli takım kadrosu
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
andımız 15 Mart 2019 Cuma 17:23

Yorumcunun biride takmış andımızı yasakladılar diye :) Yahu adamlar Türk değil, doğru değil, çalışkan hiç değil, neden buna and içsin ki? HDPyle ittifakın bundan açık ispatı var mı? Bunlara israr etmeyin, siz kendi çocuklarınıza andımızı öğretin, öyle de yetiştirin, bırakın bir sefer de asıllarını saklamasınlar!

Yorumu oyla      9      7  
kullar 15 Mart 2019 Cuma 15:55

Biz sadece Allaha kulluk edilir sanıyorduk, yanılmışız! Talimatla bıyık bırakıp adam diye gezen mi ararsın, başı açıklara hakaret eden partiden başı açık aday olup çocuklarına verecek cevabı olmayan kadın mı ararsın, gözünün içine baka baka yalan söyleyen mi ararsın, dokunulmazlığın ardında insanların onuruyla oynayan mı ararsın.. hdp vekillerinin kardeşlerini kendi partisinden vekil yapıp, hdp oylarıyla 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' demeyi yasaklayıp başkalarını hdp ile ittifak yapmakla suçlayan mı ararsın, Türklük davası yürütüyorum deyip Türküm demeye utanan mı ararsın! Ne ararsan var! Kalıbına bakın hele, bıyığına, titrine filan! Prof bir de bu, Türkçü partinin vekili, andımızın yasaklanmasına hayır diyemeyen kapıkulu! Allahım ne olur aklımızı koru, senin adını kullanan şeytanlara kurban etme bizi!

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Adayı Kayalar'dan Menderes'te yaşayan Romanlara ev müjdesi
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP adayına destek amacıyla geldiği ...
AK Gençlik’in Başkanı ve milletvekili Büyükgümüş: İzmir bir seçim sürprizi yapabilir!
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, “Biz 2014 yılında ...
'Vize muafiyetiyle ilgili 6 kriter kaldı'
Dışişler Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Vize muafiyetiyle ilgili 6 kriter kaldı. ...
 
AB: İlişkilerimizin önemini teyit ediyoruz
Avrupa Birliği'nden yapılan açıklamada, "Türkiye ile ilişkilerimizin önemini ...
CHP İl başkanı Yücel’den AK Partili Dağ'a sert yanıt!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Urla Belediye Başkan ...
İzmir'in o köyünde kıyasıya rekabet: 157 seçmen 6 aday!
 İzmir'in Beydağ ilçesine bağlı kırsal mahallelerden Sarıkaya'da sadece ...
 
CHP Çeşme Adayı Oran: Herkesin Eko'su olacağım
Uzun Sokak'ta, İsmet İnönü Mahallesi sakinleri ile buluşan Ekrem Oran, ...
CHP Çiğli Adayı Gümrükçü: Gücü hizmette birleştirelim
Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, Ataşehir ...
CHP Narlıdere Adayı Ali Engin: En büyük projem…
CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, en büyük projesinin yönetim ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva