HABERLER>POLİTİKA
18 Mart 2019 Pazartesi - 15:26

AK Parti Karabağlar Adayı Doğan'dan belediye çalışanlarına söz: Ekmeği çoğaltacağız

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Yerel yönetimi aldıklarında çalışanların belediyeden çıkarılacağı söylentisinin yayılarak mevcut belediye personelinin korkutulduğunu belirten Doğan, tüm çalışanlara gönüllerini ferah tutmasını söyledi.

AK Parti Karabağlar Adayı Doğan dan belediye çalışanlarına söz: Ekmeği çoğaltacağız

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, belediye yönetimini aldıklarında belediyedeki mevcut kadrolarda çalışanları işten çıkarmayacaklarının sözünü verdi. Alnının teriyle üreten, emek veren belediye personelini herhangi bir kişisel ve politik nedenden dolayı işten çıkarmayacaklarının altını çizen Doğan, ''Bizim amacımız Karabağlıların daha rahat yaşamalarını sağlamak. İnsanların evlerine ekmek götürebilmelerinin önünü açmak. Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Emekçilerin ekmeğiyle de asla oynamayız ve kimseyi de oynatmayız. Bilakis genişleteceğimiz hizmet alanlarımız ve yaratacağımız iş imkanlarıyla daha fazla perseoneli istihdam etmek için var gücümüzle çalışacağız.'' dedi.

Nefret dilini ve kutuplaştırmayı her zaman reddettiklerini vurgulayan Doğan, ''Bizim tek bir amacımız var, Karabağlar'a ve Karabağlılar'a hizmet etmek. Biz Karabağlar'da yaşayan 500 bin kardeşiz. Hiç kimseye o partili bu partili diye bakmıyoruz. Komşumuz, hemşehrimiz, kardeşimiz diye bakıyoruz. Tüm Karabağlıları kardeşçe kucaklayıp hep beraber ilçemizi ileri taşımak için var gücümüzle çabalıyoruz. Başarıya ulaşmak için de hep beraber çalışıyoruz. Karabağları mahrumiyete ve yokluğa mahkum edenler, insanları ekmekleriyle korkutarak oy alma derdinde. Buna asla izin vermeyeceğiz'' ifadesini kullandı.

İşine sahip çıkan, hizmet etmek için alın teri döken hiç bir belediye çalışanını işten çıkarmayacaklarını yineleyen Doğan, "Hizmetteki en büyük kriter liyakat ve ehliyettir. Partizanlık, akrabalık veya başka aidiyetlere asla prim vermeyeceğiz. Belediyemizin çalışanlarını mesai arkadaşımız olarak kabul edeceğiz. Alnının teriyle üreten, emek veren belediye personelini, herhangi bir kişisel nedenden dolayı işten çıkarmayacağız. Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız" diye konuştu.

HER MAHALLEYE DERSHANE SÖZÜ
Özellikle Karabağlar Belediyesi'ne bağlı dershaneleri çoğaltarak Karabağlar'a daha yaygın hizmet vermenin yanında istihdama da katkı sağlayacaklarını vurgulayan Doğan, her mahalleye bir dershane açacaklarının müjdesini verdi. Dershane çalışanlarına yönelik yapılan kara propagandaların tamamen asılsız olduğunu altını çizen Doğan, çalışanlara gönüllerini rahat tutmaları ve ekmek kaygısıyla oylarını ipotek altına almamaları çağrısında bulundu.

ÖZLÜK HAKKI MESAJI
Yerel yönetimi devraldıklarında çalışanların özlük haklarında iyileştirmeye gideceklerine de açıklayan Doğan, özellikle kadın çalışanların hamilelik ve doğum izinlerindeki zaman dilimini uzatacaklarını bildirdi. Ayrıca eğitim gören çalışan çocukları için yeni katkılar sunacaklarını da ifade eden Doğan, şunları söyledi: ''Tek bir şeye ihtiyacımız var, o da çok çalışmak. Hep beraber çalışacak ve tüm Karabağlar'ın yaşam kalitesini yükselteceğiz. Buna da ilk olarak personelimizden başlayacağız. Emekçi kardeşlerimizin hak ettikleri şekilde yaşamaları, çocuklarının en iyi eğitimi almaları için tüm imkanlarımızı hiç düşünmeden kullanacağız. Şu an belediyede çalışan personel arkadaşlarımız yüreklerini ferah tutsunlar ve kara propagandaya inanmasınlar. İşlerine sahip çıksınlar ve daha iyi nasıl hizmet edebiliriz diye düşünsünler. 1 Nisan'dan itibaren el ele verip millete nasıl hizmet verilmesi gerektiğini göstereceğiz''

 
'Bu sabah İran ile ortak operasyon yaptık'
 
Çanakkale ruhunu Konak'ta yaşattılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Bu sabah İran ile ortak operasyon yaptık'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, " Bu sabah 08.00 itibariyle İran'la doğu ...
CHP Buca Adayı Kılıç hedefini açıkladı: Yüzde 55 ile seçimi alırız!
Buca Belediye Başkan Adayı CHP’li Erhan Kılıç, “Yaptırdığımız ankette ...
Başkan Şengül'den salvo: Öyle bir miting yaptık ki, hala karın ağrıları geçmedi!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Gündoğdu Meydanı’nda yapılan “Cumhur ...
 
AK Parti Konak adayı Eroğlu'dan eşit hizmet sözü
Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, Mahalle mahalle çat kapı ...
CHP Adayı Kayalar: Menderes'te ne varsa köylerimizde de olacak
Millet İttifakı'nın CHP'li Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, Değirmendere ...
'Neredeyse kılıç kalkan birbirimizi öldüreceğiz'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Öyle bir seçim atmosferi yaratılıyor ...
 
Erdoğan: Mesajını aldık, biz Çanakkale'deyiz
Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılı Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
CHP Dikili adayı Kırgöz: Birlikte yöneteceğiz
Seçim çalışmalarına aralıksız devam CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Adil ...
CHP İzmir İl Başkanı Yücel'den 18 Mart mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 18 Mart Şehitler ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva