HABERLER>POLİTİKA
19 Şubat 2019 Salı - 11:01

AK Parti Karabağlar adayı Doğan: Belediye çalışanlarına sahip çıkacağız

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, belli çevreler tarafından yapılan kara propagandalar hakkında açıklamada bulundu. Belediyeyi aldıklarında çalışanların belediyeden çıkarılacağı söylentisinin yayılarak mevcut belediye personelinin korkutulduğunu belirten Doğan, tüm çalışanlara gönüllerini ferah tutmasını söyledi. Hiç bir emekçinin ekmeğiyle oynamayacaklarını ve oynatmayacaklarını vurgulayan Doğan, genişletecekleri hizmet alanlarıyla belediyeden personel çıkarmak yerine daha fazla personel istihdam edeceklerinin de sözünü verdi.

AK Parti Karabağlar adayı Doğan: Belediye çalışanlarına sahip çıkacağız

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, belediye yönetimini aldıklarında belediyedeki mevcut kadrolarda çalışanları işten çıkarmayacaklarının sözünü verdi. Alnının teriyle üreten, emek veren belediye personelini herhangi bir kişisel ve politik nedenden dolayı işten çıkarmayacaklarının altını çizen Doğan, ''Bizim amacımız Karabağlıların daha rahat yaşamalarını sağlamak. İnsanların evlerine ekmek götürebilmelerinin önünü açmak. Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Emekçilerin ekmeğiyle de asla oynamayız ve kimseyi de oynatmayız. Bilakis genişleteceğimiz hizmet alanlarımız ve yaratacağımız iş imkanlarıyla daha fazla personeli istihdam etmek için var gücümüzle çalışacağız'' dedi.

Nefret dilini ve kutuplaştırmayı her zaman reddettiklerini vurgulayan Doğan, ''Bizim tek bir amacımız var, Karabağlar'a ve Karabağlılar'a hizmet etmek. Biz Karabağlar'da yaşayan 500 bin kardeşiz. Hiç kimseye o partili bu partili diye bakmıyoruz. Komşumuz, hemşehrimiz, kardeşimiz diye bakıyoruz. Tüm Karabağlıları kardeşçe kucaklayıp hep beraber ilçemizi ileri taşımak için var gücümüzle çabalıyoruz. Başarıya ulaşmak için de hep beraber çalışıyoruz'' ifadesini kullandı.

KADIN ÇALIŞANLARA MÜJDE
İşine sahip çıkan, hizmet etmek için alın teri döken hiç bir belediye çalışanını işten çıkarmayacaklarını yineleyen Doğan, "Hizmetteki en büyük kriter liyakat ve ehliyettir. Partizanlık, akrabalık veya başka aidiyetlere asla prim vermeyeceğiz. Belediyemizin çalışanlarını mesai arkadaşımız olarak kabul edeceğiz. Alnının teriyle üreten, emek veren belediye personelini, herhangi bir kişisel nedenden dolayı işten çıkarmayacağız. Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız" diye konuştu.

Belediye yönetimini devraldıklarında çalışanların özlük haklarında iyileştirmeye gideceklerine de açıklayan Doğan, özellikle kadın çalışanların hamilelik ve doğum izinlerindeki zaman dilimini uzatacaklarını bildirdi. Ayrıca eğitim gören çalışan çocukları için yeni katkılar sunacaklarını da ifade eden Doğan, şunları söyledi: ''Tek bir şeye ihtiyacımız var, o da çok çalışmak. Hep beraber çalışacak ve tüm Karabağlar'ın yaşam kalitesini yükselteceğiz. Buna da ilk olarak personelimizden başlayacağız. Emekçi kardeşlerimizin hak ettikleri şekilde yaşamaları, çocuklarının en iyi eğitimi almaları için tüm imkanlarımızı hiç düşünmeden kullanacağız. Şu an belediyede çalşan personel arkadaşlarımız yüreklerini ferah tutsunlar ve kara propogandaya inanmasınlar. İşlerine sahip çıksınlar ve daha iyi nasıl hizmet edebiliriz diye düşünsünler. 1 Nisan'dan itibaren el ele verip millete nasıl hizmet verilmesigerektiğini göstereceğiz''

 
İzmir sahnesinde 'ikinci bahar'
 
Dünya devinin başına İzmirli o isim geçti
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kara bahtlı 19 Şubat 2019 Salı 15:10

Karar bahtlı Karabağlar ve Bayraklı'nın önce ilçe sınırlarını düzeltin. Ak Parti seçmeni sınırlara kızdığı için 10 yıldır belediye seçimlerinde Ak Partiye oy vermiyor. Adayların tümünden ricam: vaat edin ama oy karşılığı çeşitli menfaat vaatleri hoş durmaz bilginiz olsun, özellikle dar gelirlilerin ve akraba ilişkilerinin sıkı olduğu mahallelerde.

Yorumu oyla      4      5  
Ramazan 19 Şubat 2019 Salı 13:25

sen %25 oyu bi geç...sonra bu bu haber yaptırdığın konuları konuş...

Yorumu oyla      5      7  
HASAN 19 Şubat 2019 Salı 11:26

karabağlar inşallah sizinle kalkınır.size güveniyoruz.

Yorumu oyla      6      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Nasır: İzmir için harekete geçme zamanı
Ak Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, 8 bin 500 yıllık geçmişe sahip ...
Zeybekci'den gürültü koparacak açıklamalar!
Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan ...
Yıldırım, TBMM Başkanlığını Celal Adan'a devretti
TBMM Başkanlığı görevinden ayrılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye ...
 
'Hiç erinmeden İYİ Parti'ye oy vereceğim'
CHP'li Özgür Özel, Kayseri adaylarının tanıtıldığı toplantıda yaptığı ...
Mehmet KARABEL yazdı... Yapar mı? Yapar tabii… Yeter ki, İzmir istesin!
Mehmet KARABEL yazdı... Yapar mı? Yapar tabii… Yeter ki, İzmir istesin!
Binali Yıldırım'dan Meclis Başkanlığı'na veda
TBMM Başkanı Binali Yıldırım Meclis Başkanlığı'na veda konuşması yaptı ...
 
Bakan Kasapoğlu'ndan İzmir'de önemli mesajlar
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "İzmir'in bu makus talihine ...
Ünlü oyuncu Emre Kınay İYİ Parti'den aday oldu
İYİ Parti, 32'si ilçe ve 24'ü belde olmak üzere toplam 56 belediye başkan ...
CHP'de şok istifa: İl yönetimi ve yönetim kurulu üyeleri...
Gaziantep'te, geçen ay CHP İl Başkanlığı'na getirilen Melih Meriç ve yönetim ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva