HABERLER>POLİTİKA
5 Aralık 2015 Cumartesi - 15:23

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya durmak bilmiyor

AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, TBMM’nin kısa bir tatile girmesinin ardından soluğu seçim bölgesinde aldı. Önceki gün AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ, Kerem Ali Sürekli ve Necip Kalkan’ın da yer aldığı bir heyetle İzmir’in kuzey ilçelerine çıkarma yapan Kaya; Kınık, Bergama, Dikili, Foça, Aliağa ve Menemen’de partililerle buluşmuştu. Teşkilat ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Kaya’nın adresi bu kez Selçuk ilçesi oldu. Selçuk’ta bir dizi programa katılan Kaya; AK Parti Selçuk İlçe Teşkilatı’nı ve Selçuk Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti, esnaf ziyaretlerinde bulundu, Süper Amatör’de mücadele eden SelçukEfesspor’un Güzelbahçe ile karşı karşıya geldiği maçı izledi. İlçede yoğun bir programa imza atan Kaya, partiler ve vatandaşlarla hasret giderdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya durmak bilmiyor

İZMİR- Selçuk’taki programlarına ilk olarak AK Parti Selçuk İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek başlayan AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, parti binasında AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı’nın da aralarında bulunduğu partililerle bir araya geldi. Burada konuşan Kaya, TBMM’nin hükümet programı üzerine yapılan görüşmeler ve güven oylamasının ardından kısa bir tatile girdiğini hatırlatarak, yasama faaliyetlerine verilen bu kısa arayı İzmir’de geçirip teşkilat ziyaretlerinde bulunmayı istediğini söyledi. Ankara’dan İzmir’e geldiği ilk günde milletvekili arkadaşlarıyla birlikte Kınık, Bergama, Dikili, Foça, Aliağa ve Menemen ilçelerini ziyaret ettiğini belirten Kaya, “Önceki gün İzmir’in kuzey ilçelerini ziyaret etmiş, teşkilatlarımızla bir araya gelmiştik. Bugün de Selçuk ilçemizdeyiz. Bugün, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türkiye’de kadınlara seçme-seçilme hakkı verilmesinin 81. yıldönümünü kutluyoruz. Bu anlamlı günde, AK Parti’nin İzmir’deki üç kadın ilçe başkanından birisi olan Selçuk İlçe Başkanımız Sayın Sema Yeşilçimen’in başkanlığını yaptığı teşkilatımızı ziyaret etmemiz de güzel bir tevafuk oldu. Bu vesileyle, toplumsal ilerlemenin, gelişmenin ve kalkınmanın ancak toplum içerisinde sağlanacak eşitlikle olabileceğini belirtmek istiyorum. Sevginin, şefkatin, azmin ve özverinin simgesi olan kadınlarımızın bu özel gününü kutluyorum” dedi.
 
SELÇUK EFESSPOR’DAN TEŞEKKÜR
AK Parti Selçuk İlçe Teşkilatı’nın ardından Selçuk Belediyesi’ni ziyaret eden Mahmut Atilla Kaya, burada Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı ile bir süre görüştü. Belediye ziyaretinin ardından beraberindeki partililerle birlikte esnafları gezen Kaya, Selçuk Sanayi Sitesi’ni turladı. Esnaf ziyaretlerinin ardından Selçuk Efesspor yöneticileri ile buluşan Kaya’ya burada kulüp başkanı Timur Okumuş tarafından kulübe katkıları nedeniyle bir plaket verildi. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’yı uzun yıllardır tanıdığını belirten Selçuk Efesspor Başkanı Timur Okumuş, “Ben Sayın Milletvekilimizi uzun yıllardır tanıyorum. Kendisi uzun yıllar Torbalıspor’un Kulüp Başkanlığı görevini sürdürmüştü. Aynı camiadan olmamız nedeniyle kendisine karşı özel bir yakınlığımız bulunuyor. Genç, dinamik, halkın içinden biri, sporu seven ve spor camiasının sorunlarını bilen bir insan, kendisinin bölgemizin milletvekili olması bizler için büyük şans. Kulübümüze yıllar içinde büyük katkıları, destekleri oldu. Her zaman kendisine teşekkür ettik, etmeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Plaket töreninin ardından beraberindeki partililer ve kulüp yöneticileriyle birlikte Selçuk 8 Eylül Stadyumu’na giden Kaya, burada Selçuk Efesspor ve Güzelbahçe arasında oynanan Süper Amatör Lig müsabakasını izledi.
 
 

 
AK Parti Kadın Kolları MKYK’sında ilk kez bir İzmirli!
 
Pekdaş: Siyaseti kadınlar değiştirecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Kadın Kolları MKYK’sında ilk kez bir İzmirli!
AK Parti Kadın Kolları Merkez Karar ve Yürütme Kurulu’na ilk kez İzmir’den ...
CHP'li Sındır: Kadınlar bu hakkı cephede kazanmıştır!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır Bornova Amatör Futbol Kulüpleri ...
Erdoğan’dan Rusya’ya: Alsan ne olur, almasan ne olur!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın Türkiye'den tekstil ve gıda ürünleri ...
 
CHP İl Başkanı Serter 2019 hedefini açıkladı!
Karabağlar kongresinde yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na ...
Çıray Kuran kursunda yangın faciasını Meclis’e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray Diyarbakır Kulp İlçesi Yatılı Kuran ...
CHP Narlıdere'de 'tarihi yarışta' zafer Fırat'ın!
CHP Narlıdere’de ilçe kongresinin fotoğrafı delege seçimlerinde yaşanan ...
 
İzmir’de MHP’li Başkan’dan ‘Oğan’ patlaması: Kafama sıkarım!
Selçuk İlçe Başkanı Görür, MHP’de genel başkanlığa aday olan Oğan’la görüşme ...
Türsen seçime 2 kala noktayı koydu: Aday…
Belediye Eski Başkanı Durak, İl Eski Başkanı Engin, Belediye Başkanı Akpınar ...
Davutoğlu'ndan mesaj yağmuru: Rusya, başkanlık ve Elçi!
Başbakan Davutoğlu, Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bu adam yine mi başkan seçilecek?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
57 yıllık gururun şerefine!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva