HABERLER>POLİTİKA
9 Haziran 2018 Cumartesi - 12:49

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya: Çeşme yıldız olacak

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Urla, Çeşme ve Karabağlar'daki  programlarla seçim çalışmalarını sürdürdü. Urla'da teşkilat mensuplarıyla buluşan ve esnaf ziyaretleri yapan Kaya, Çeşme'de ise turizmcilerle bir araya geldi.

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya: Çeşme yıldız olacak

 

Kaya'nın programına Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) yöneticileri ve üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı açıklamalar damga vurdu. İhalesi gerçekleşen Çeşme Alaçatı Havalimanı'nın tamamlanmasıyla birlikte Çeşme'nin rakipleri arasında öne çıkacağını belirten Kaya, "Çeşme Alaçatı Havalimanıyla Çeşme'yi uluslararası bir alana kaydırmış olacağız. Çeşme'de turizm sezonu maalesef sadece 40-45 gün sürüyor. Bu ve diğer yatırımlarla beraber hedefimiz ilçedeki turizm sezonunu 12 aya çıkarmak. Nitelikli turist sayısı artacak ve yabancı turisti bölgeye çekme imkanını bulacağız. Çeşme, rakipleri arasında artı değer kazanacak" dedi.

TERMAL VE GOLF TURİZMİ
Çeşme'de turizmi 12 aya yayacaklarını, Türkiye'nin yıldızı olan Çeşme'nin Avrupa'nın en önemli destinasyonlarından biri haline gelmesi için çalışacaklarını ifade eden Kaya, "Çeşme Türkiye'nin yıldızı. Ancak bizim Çeşme'yi Avrupa'nın yıldızı, dünyanın sayılı turizm bölgelerinden birisi haline getirmemiz gerekiyor. Termal turizmde bir mesafe sağlandı, bunun geliştirilmesi gerekiyor. Golf turizmi konusunda çalışmalar yapacağız. Çeşme'nin her alandaki tanıtımına ağırlık verilecek. Gerçekleştirilecek tanıtım çalışmalarıyla, Çeşme gelecek dönemde Avrupa'nın en bilinen termal merkezleri arasında yer alacak. Çeşme için merkezi hükümet, turizmciler ve sivil toplum kuruşları, yerel paydaşlar bir mücadele verirken yerel yönetim tabir yerindeyse kılını kıpırdatmıyor. CHP'li yerel yönetimlerin Çeşme'ye hak ettiği değeri vermediğini üzülerek görüyoruz. Daha Çeşme'nin çöp sorununu çözemeyen bir yerel yönetim var. Kafanızı kaldırdığınız birçok yerde çöp ve moloz yığınları sizi karşılıyor. Biz artık büyük projeler üretmelerini, yatırımlar yapmalarını geçtik, sokaklardaki çöpleri toplasınlar yeter diyoruz. Yine İzmir'in geneline baktığımızda, turizmin gelişmesi için yerel yönetimin bir tane projesi yok. Ancak bunların tüm duyarsızlıklarına rağmen biz İzmir için çalışmaktan, Çeşme için çalışmaktan, hem İzmir'i hem Çeşme'yi turizmde marka kent haline getirme mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz" şeklinde konuştu.  

 
Bakan Soylu: Yeni bir darbe planları var
 
Uzaktan eğitimde 'sahte sertifika' oyunu
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yahu 9 Haziran 2018 Cumartesi 23:12

Sorarlar adama; özel idarenin Alaçatı'daki gayrımenkullerini verecek, devredecek kimse bulamadınız da mı diyanete verdiniz? Milli eğitime verirsin, sağlık bakanlığına verirsin anlarım da diyanetin ne işi olur Alaçatıda? Ha, siz söylemiyorsunuz ama biz biliyoruz, Alaçatı'nın irfanı eksik, kuran kursu açacaksınız ya da diyanetin irfanı çok memurlarını irfan azaltsın diye Alaçatı'ya göndereceksiniz :) Başkan'ın dediği gibi, izinleri bekletmeyin yeter.

Yorumu oyla      10      5  
ksk 9 Haziran 2018 Cumartesi 21:59

şimdiye kadar niye olmadı elinizi tutan mı vardı acaba....

Yorumu oyla      10      5  
sezarın hakkı sezara 9 Haziran 2018 Cumartesi 13:40

Çeşme zaten yıldız. daha neyini yıldız olacak? termal turizmin çeşmeye faydası yok çübkü termal kaynak yeterli değil. golf turizmi de çeşme rüzgarlı oldugu için uygun değil. bunlar 10-20 sene önce de çeşme de dile getiriliyordu. peki ne oldu? Çeşme kendi kendini yükseltti! türkiye nin en iyi beach clubları açıldı. halen daha açılmaya devam ediyor. yunanistanın bazı yerlerine göre oldukça kaliteli müzik sunuyoruz. daha kaliteli plajlara sahibiz. Tabi bir mykonos değiliz ama çeşme o yolda ilerliyor. Otelcilik tamamen butik işletmelere kaydı . büyük otellerin çogu da kaliteli hizmet verebilmek için yarım pansiyon çalışıyor. herşey dahil hizmet veren , mesela alkoçlar gibi 2-3 yandaş işletme harici işletme neredeyse yok. Ha çeşmenin çok pahalı olması gibi sorunları var. alt yapı sorunları vs.. var ama bu saatten snra çeşme kopmuş giderken seçim zamanı ortaya çıkıp golf turizmi ,saglık turizmi vs. demenin anlamı yok. çok termal turizm yapmak istiyorsanız izmir de miss gibi inciraltı var. büyükşehirin saglık imar planını onaylarsınız . hem arsa magdurlarının da işi çözülmüş olur. hemde izmir yeni tesisler kazanır.

Yorumu oyla      11      5  
Ümit Toker 9 Haziran 2018 Cumartesi 13:28

AKP,Turizm,Çeşme. AKP diğer ikisi ile bir araya gelemeyecek bir kavram , olgu, nesne. Çeşmeve turizm için AKP'nin olmaması gerekiyor. AKP ne doğayı ne çevreyi bıraktı. Her şeyi,her yeri rant aracı olarak görüyor. Taş ocakları, rüzgar türbinleri , jeotermal kuyuları , balık çiftlikleri ile turizm falan olmaz.

Yorumu oyla      12      5  
Gürkan 9 Haziran 2018 Cumartesi 12:54

16 yıldır niye yapmadınız ?

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Soylu: Yeni bir darbe planları var
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını ...
CHP'li Bakan: Halk Değişim istiyor
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve birinci bölge ikinci sıra ...
CHP İzmir Adayı Umdular: Mesele hakça bölüşme
CHP’ İzmir 1. bölge milletvekili adayı Kazım Umdular, “Biz insani gelişmeyi ...
 
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ: Mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Türkiye'nin bugüne kadar mazlum ...
Beklenen destek ödemeleri başlıyor!
Hükümet, doğum yardımlarının kapsamını genişletiyor. İkiz, üçüz, dördüz ...
İzmir'de yaşayan Erzurumlulardan AK Parti Adayı Kırkpınar'a büyük destek
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Yaşar Kırkpınar’a hemşerileri ...
 
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım'ın acı günü
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın babası Burhanettin Yıldırım vefat etti.
AK Parti Adayı Bilal Doğan'a hemşehri desteği
İzmir’in en etkin STK’ları arasında yer alan, Siverekliler Derneği, Ege ...
AK Parti Adayı Nasır: Çözüm gemisinin kaptanı olacağım
Sanayisi ve lojistik altyapısıyla dikkat çeken Aliağa'da sanayicilerle ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Latife Hanım'la '3 dakika' süren tek röportaj!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Muhalefete muhalefet…
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva