HABERLER>POLİTİKA
27 Haziran 2016 Pazartesi - 06:20

AK Parti İzmir iftarda buluştu: Hotar ve Delican'dan önemli mesajlar

Ak Parti Narlıdere ilçe teşkilatının Demokrasi Meydanında düzenlediği iftar sofrasında bin 500 Narlıdere’li aynı sofrayı paylaştı. İftar programına Ak Parti genel başkan yardımcısı İzmir milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar da katıldı.

AK Parti İzmir iftarda buluştu: Hotar ve Delican dan önemli mesajlar

Ak Parti Narlıdere ilçe teşkilatı tarafından Ahmet Piriştina Demokrasi meydanında düzenlenen bin 500 kişilik iftar programı programına Ak Parti genel başkan yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, Ak Parti İzmir il başkanı Bülent Delican, Ak Parti İzmir milletvekili Necip Kalkan, il yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. İftar yemeğinin ardından musiki dinletisi, semazen gösterisi ve çocuklar için Hacivat karagöz oyunu sergilendi.

İftar programının ev sahipliğini yapan Ak Parti Narlıdere ilçe başkanı Aslan Bilgi, “Bu iftar yemeğine katılan, katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sene de çok güzel bir iftar programı düzenledik. Amacımız bu sene de bu coşkuyu burada bulunan tüm cemaatiyle, Alevi’siyle Sünni’siyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle, Kürt’üyle, Türk’üyle hep birlikte nasıl yemek yenir onu öğretebilmekti. Bakın burada başka hiçbir bayrak yok. Sadece Türk bayrağı altında hep birlikte iftar açıyoruz. Başka hiçbir niyetimiz yok. Bunu her sene yapmaya devam edeceğiz. Benim niyetim hep birlikte yaşayabilen, hep birlikte konuşabilen, hep birlikte yürüyebilen bir Narlıdere’nin filizlerini atmak” dedi.

DÜNYADA MAZLUMLARIN ARKASINDA DURAN TEK ÜLKE TÜRKİYE

Ak Parti Genel başkan yardımcısı Nükhet Hotar ise Türkiye’nin dünyada mazlumlara sahip çıkan tek ülke olduğunu söyledi. Hotar sözlerinde şunları dile getirdi, “Kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz günler. Bugünler birlik beraberliğimizi pekiştirmemize vesile olan günler. Bugünler yoksulları, vatanı olmayanları, vatanından ayrılmak zorunda kalanları ekonomik sıkıntıları olanları daha çok hatırlamaya yarayan günler. Bu kişileri hatırlayıp onlara yardım edebilme konumunda olan kişileriz. Türkiye dünyada tüm mazlumların sesi olan, onların arkasında durabilen tek ülke”

YÜREĞİMİZDE TAŞIDIĞIMIZ HER SÖYLEMİMİZ EYLEME DÖNÜŞÜR

Hotar sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Bu güzel manzarayı inşallah Türkiye’nin her köşesinde göreceğiz. Bu günlerin kıymetini bilmemiz lazım. Arkamızda Güzel bir eser ve çocuklarımıza daha iyi bir ülke bırakmak istiyoruz. Bizim amacımız bütün idealimiz bu. Biz Ak Parti çatısı altında gece gündüz çalışan bir ekibin parçasıyız. Tüm teşkilatlarımızla görevimizi eksiksiz yapmaya çalışıyoruz. Belki eksiklerimiz ve hatalarımız vardır ama bilerek yanlış yapmayız. Yanlış yapana da göz yummayız. Bizim her yüreğimizde taşıdığımız her söylemimiz eyleme dönüşür. Bu eylemler göle atılan taşın oluşturduğu dalgalar gibi tüm ülkeye yayılıyor. Biz çok kadim bir gelenekten geliyoruz. Kimsenin taklitçisi değiliz. Kendi kültürümüz kendi tarihimiz bize yeter de artar.”

BU GEMİYİ HEP BİRLİKTE YÜRÜTECEĞİZ

Vatandaşlardan yapıcı eleştiriler beklediklerini söyleyen Hotar, “Bu tür etkinlikler bizim dünyamızı daha da geliştirecek. Sizden gelecek her türlü yapıcı eleştirileri, projeleri ve desteği bekliyoruz. Bizim insanlarımızın dik duran, milletin vatanın birliğini düşünen iktidara ihtiyacı olduğu kadar bizim de bizi destekleyecek yol gösterecek ufkumuzu açacak vatandaşlarımıza ihtiyacımız var. Bu gemiyi hep birlikte yürüteceğiz. Bu güzel meydanda bu güzel insanlarla bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. İlçe başkanıma bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum” dedi.

DELİCAN CHP İL BAŞKANINI HEDEF ALDI

Ak Parti İzmir il başkanı Bülent Delican Erdoğan’ın ‘Teröristler kadar bizler gururlu, onurlu olmazsak, onların karşısına dikilmezsek, bilesiniz ki, bu ülkede büyük bir kırılma olur’ sözlerine tepki amacıyla basın toplantısı düzenleyen ve Erdoğan’ı eleştiren CHP İzmir il başkanı Alaattin Yüksel’e yüklendi. Delican şu ifadeleri kullandı, “Her gün bir ilçe teşkilatının düzenlediği iftar programına katılıyorum. Narlıdere ilçe teşkilatımızın halkımızla iç içe olduğunu görünce çok mutlu oldum. Halkımıza teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğimize sımsıkı sarılalım. Ülke bütünlüğümüze kast edenlere asla izin vermeyeceğiz. Geçen gün CHP ilçe başkanı cumhurbaşkanı ile ilgili çok yanlış bir itham kullandı. CHP İl başkanını kınıyorum. Sayın cumhurbaşkanımız dimdik bir mücadele veriyor. Hepimiz arkasındayız. İnşallah hepimiz beraber onu başkan da yapacağız” dedi.

Delican konuşmasının sonunda Bir de duyuru yaptı. Delican, “Siyaset akademisi eğitimimiz başlamıştır. Başta hanımefendiler ve gençleri olmak üzere herkesi siyaset akademisine davet ediyoruz. Bizim partimizde hepinizin yeri var” dedi.

İLÇE BAŞKANLARI VE TEŞKİLATLARINA HELAL OLSUN

Ak Parti İzmir milletvekili Necip Kalkan konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Bugün Ramazan’ın 21. Günü. 21 gündür ilçe teşkilatlarımızın düzenlediği iftarlara katılıyorum. İlçe başkanları ve teşkilatlarına helal olsun diyorum. Bu kalabalığı toplayan kişiler tebrik edilir. 11 ayın sultanında hep beraber böyle günlerde bir araya geliyoruz. Kardeşlik duygularımızı paylaşıyoruz. Ben gelemeyen vekillerimizin de size selamlarını getiriyorum. Bu mübarek günde kendi evindeki sofrasını bırakıp bizim soframıza teşrif eden sizlere teşekkür ediyorum”

 
Dağlıca'dan acı haber: 1 asker şehit
 
Ve İsrail ile sil baştan: İşte 'normalleşme' maddeleri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan yangınlarla ilgili bilgi aldı
Başbakan Binali Yıldırım, başta Antalya olmak üzere ülke genelinde çıkan ...
AK Partili Kaya'dan Yüksel'e: Timsah gözyaşları döküyor!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP İzmir İl Başkanı Alaatin ...
Dervişoğlu'ndan 'muhalif' açıklaması: Bahçeli lehine..
Çağrı Heyeti'nin topladığı 19 Haziran'daki kongrede, olağanüstü kongreyi ...
 
Genel Sekreter Sındır iftar kazanının başında!
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Makedonya Göçmenleri Kültürünü ...
CHP’li Çıray’dan Bekaroğlu çıkışı: CHP’yi içten vuruyor!
CHP’de İstanbul milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun raporu üzerine başlayan ...
Vural'dan Akşener açıklaması: Destekleyecek mi?
MHP'den grup başkanvekilliğinden istifa eden Oktay Vural, kararının nedenini ...
 
O sermaye 50 binden 10 milyon TL'ye çıkıyor!
TBMM Genel Kurulu’nda önümüzdeki hafta görüşülecek olan yüksek yargıyı ...
Kurban bayramı tatili de 9 gün olacak mı
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, bu yıl Ramazan Bayramı gibi Kurban ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ın Silopi ilçesinde172. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva