HABERLER>POLİTİKA
22 Mayıs 2020 Cuma - 15:46

AK Parti İzmir’den rekor sayıda yardım kolisi

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, yazılı olarak yayınladığı açıklamada, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin İzmir’de vatandaşlara ulaştırılan yardım kolileriyle ilgili değerlendirmelerini paylaştı. Açıklamada “Salgın dönemiyle birlikte idrak ettiğimiz ve geride bırakmak üzere olduğumuz Ramazan ayı süresince, AK Parti teşkilatları tarafından vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını azami düzeyde karşılamak için, titizlik içerisinde yoğun bir çalışma gerçekleştirilmiştir.” ifadelerine yer verildi. 

AK Parti İzmir’den rekor sayıda yardım kolisi

AK Parti İzmir’in peyder pey dağıttı gıda kolilerinin bugün gerçekleştirilen dağıtımına;  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Necip Nasır, Yaşar Kırkpınar, Cemal Bekle ile birlikte ilçe başkanları da katıldı. 10 bin gıda kolisi tek tek hazırlanarak, ilçe ilçe ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere yola çıktı.

“107 bin gıda kolisi dağıttık”
AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada yardım kolilerinin dağıtım sürecine ilişkin değerlendirmesi yer alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, değerlendirmesinde “Maalesef dünyanın tamamında olduğu gibi ülkemizde de salgın hastalık süreci yaşanmaktadır. Bu süreçte Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde, yaşanan gelişmelere anlık olarak seri ve etkin çözümler üretilmektedir. Malumunuz olduğu üzere Ramazan ayı kardeşliğin, beraberliğin ve dayanışmanın üst düzey yaşandığı, insanların hem manen hem de maddi olarak birbirlerini kucakladığı mübarek bir aydır. İzmir’de de AK Parti ailesi olarak tarihi bir süreci yaşamaktayız. Özellikle ‘Biz bize Yeteriz” kampanyasının oluşturduğu atmosferle Türkiye’nin her yerinde hayırseverlik yarışı başlamıştır. Rabbimizin “İyilikte yarışınız” ayet-i kerimesine uygun olarak, bu Ramazan ayında bütün insanlarımız iyilikte yarışmıştır. İzmir, hem salgın süreci içerisinde hem de Ramazan ayında gösterdiği büyük dayanışma ve fedakârlık ile unutulmayacak bir farkındalık oluşturmuştur. Süreç boyunca, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli, İl Başkanımız ve İzmir Milletvekillerimiz başta olmak üzere ‘komşusu açken tok yatan bizden değildir’ şiarıyla hareket eden herkese hem kendi adıma hem de İzmir adına müteşekkir olduğumu belirtmek isterim. Bugün, AK Parti İzmir ailesi olarak şehrimizde 107 bin adet gıda kolisini ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Söz konusu yardımlar tamamen parti mensuplarımızın öz kaynaklarından oluşmuş, herhangi bir belediye ya da kamu kaynağına başvurulmamıştır. Süreç boyunca, aş pişmeyen ev kalmasın diye fedakârca emek veren ve bunu yaparken tamamen gönüllülük esasıyla hareket eden AK Parti teşkilatlarımızı gönülden kutluyorum. AK Parti İzmir ailesi olarak hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

İl Başkanı Sürekli; ‘’AK Parti İzmir’in emrindedir’’
AK Parti’nin her zaman olduğu gibi yine zor zamanda milletinin yanında olduğunun altını çizen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli başta olmak üzere, tüm milletvekillerimize ve parti teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. İzmir’de herhangi bir ayrımda bulunmaksızın, ulaşabildiğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştık. Bu yardımları gerçekleştirirken, insanımızın herhangi bir mahcubiyetine sebep olmamaya gayret gösterdik. AK Parti her zaman İzmir’in emrindedir ve olmaya da devam edecektir. Desteğini hiçbir zaman İzmir’den esirgemeyen yönetici ve idarecilerimiz ile hiçbir karşılık beklemeden emeklerini ortaya koyan teşkilatlarımız bir bütün olmayı sürdürdüğü sürece, inşallah biz AK Parti olarak İzmir’e daha nice güzel destekler ve hizmetler getireceğiz. Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde birlik, beraberlik ve kardeşlik örneği sergileyen AK teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum.’’

 
CHP’li Sertel’den TCDD eylemine destek
 
Banu Özdemir'in tutuklanmasına CHP'den tepki!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Paralel yardım 22 Mayıs 2020 Cuma 18:24

Belediye, valilik varken bir partinin teşkilatı niye yardım dağıtıyor?

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Sertel’den TCDD eylemine destek
Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) üyesi 13 TCDD çalışanının sürgün ...
İzmir'deki çirkin olay için konuştu: CHP yöneticileri zevkten dört köşe bu rezilliği aktarıyor!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında ...
AK Partili Dağ rakamlarla konuştu: Vatandaşların yüzde 80'i destekliyor
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yaptırdıkları ankete göre ...
 
AK Partili Sürekli'den CHP'ye 'Banu Özdemir' çağrısı: Kulağınızın üzerine yatmayın!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'de camilerden yapılan ...
CHP İzmir camide müzik provokasyonunun peşini bırakmıyor!
İzmir’de üst üste iki gün boyunca bazı camilerin merkezi telsiz sistemine ...
Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de cami hoparlöründen müzik yayınına tepki
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İbadet yerleri kutsalımızdır. Camilerimizden ...
 
Sağlık çalışanlarının ‘meslek hastalığı’ tartışması Meclis’te!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, koronovirüs nedeniyle hastalanan ve ...
MHP’den ‘camide müzik yayını’ için zehir zemberek açıklama: Cesareti veren Tunç Soyer!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütüme Kurulu (MYK) üyesi ve ...
CHP’li Bakan’dan Kurum’a soru: Havutçulu’da ne yapıyorsunuz?
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Selçuk’a bağlı Havutçulu’da yapılması ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva