HABERLER>POLİTİKA
13 Mayıs 2021 Perşembe - 09:45

AK Parti İzmir'den online bayram kutlaması

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çevrim içi görüşmeyle AK Parti İzmir Teşkilatı ile bayramlaştı.

AK Parti İzmir den online bayram kutlaması

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Pakdemirli partililere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileterek Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Ramazan Bayramı'nın, Cenabıhakk'ın bir aylık imtihanının neticesindeki mükâfat olduğunu belirten Pakdemirli, "Zira ramazan, sabrı öğretir. Açın halinden anlamayı, sıhhatin kıymetini bilmeyi, nimetlere şükretmeyi öğretir. Ve yine ramazan, günahlardan arınma ayı olduğu için, bu öğretilenleri öğrendiğimizde de imtihanı geçmiş, bayramı hak etmiş oluruz. Zira Alvarlı Efe’nin dediği gibi "Cürmü günah affola, bayram o bayram ola!" İnşallah her birimiz için bayram, o bayramdır." ifadelerini kullandı.

İsrail'in Mescid-i Aksa ve Müslümanlara yönelik saldırılarına değinen Pakdemirli, şunları kaydetti:

"Bayram sevincini yaşayacakken, terör devleti İsrail’in Mescid-i Aksa’ya, kutsalımıza yapmış olduğu saldırı bütün Ümmet-i Muhammed’i ve insanlığı derinden sarsmıştır. Unutmayalım, zulm ile âbâd olanın, akıbeti berbat olur. Rüzgar eken, fırtına biçer. Bugün keder, kan, gözyaşı ekenler, yarın bunlardan kaçamazlar. Yüce Mevla'mızın kutsal kitabımızda buyurduğu gibi, şüphesiz zalimler kurtuluşa eremeyeceklerdir. Bizler de, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bütün diplomatik ve stratejik yollarla bu davaya sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, bu bayram arifesinde, İslam coğrafyasında yaşanan bu zulümlerin son bulmasını yürekten diliyorum."

Geçen yıl salgın, meteorolojik kuraklık ve küresel ısınmanın etkilerine rağmen 126 milyon tonu aşan bitkisel üretimle, cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdıklarını aktaran Pakdemirli, memleketi olan İzmir’e de çok önemli kazanımlar sağladıklarının altını çizdi.

Pakdemirli, bu yılın başındaki sel felaketinde, İzmir’i bir çamur deryasının içinde gördüklerine dikkati çekerek, "Burası, Türkiye’nin 3. büyük şehri ama bu manzara İzmir’in sorunlarını yıllardır halının altına süpürenlerin eseridir. Belediyeciliği beceremeyenlerin, hizmet etmeyi bilmeyenlerin, kifayetsizliklerinin eseridir. Ama hem deprem sonrası hem sel sonrası, bunlara hesap soran yok, 'istifa et' diyen, çıt çıkaran yok. İzmir, İzmir’in güzelliklerine ihanet edenlere emanet edilecek bir şehir değildir. İzmir, ideolojik saplantılara malzeme edilemeyecek kadar kıymetli bir şehirdir." değerlendirmesinde bulundu.

İzmir’in bütün bu altyapısızlığı ve bakımsızlığıyla, "büyük bir köy" imajından ivedilikle çıkarılması gerektiğini işaret eden Pakdemirli, şöyle devam etti:

"AK Parti İzmir Teşkilatına, her birimize, hepimize çok büyük görevler düşüyor. Bugüne kadar kimi ikna edemediysek, niye ikna edemediysek hepsinin cevabını vermemiz gerekiyor. AK Parti olarak, bütün gayemiz millete hizmetken, bütün çalışmalarımız daha yaşanabilir bir İzmir içinken, hem de parti olarak bu denli milli ve yerliyken, bu şehirde neden yüzde 38 oy aldığımızın cevabını hepimiz vermeliyiz. Ve 2023’e giden yolda, bütün varlığımızı ve gücümüzü ortaya koymalıyız. Çünkü kim ne derse desin, bizim davamızda günün adamı olmak yoktur, bizde adam olmak vardır."

2023 hedeflerine ve seçimlerine adım adım yaklaşıldığını vurgulayan Pakdemirli, sözlerini şöyle tamamladı:

"Başarıya giden yolun, parti teşkilatlarımızın çalışmalarından geçtiğini biliyoruz. Allah korusun, sendelersek, üzerimize üşüşecek kargaların, sırtlanların çok olduğunu unutmayalım. Hak ile batılın savaşında 2023 seçimleri, ülkemizin kuruluşunun 100’üncü yılına denk gelen, tarihi bir seçim olacak. Şunu unutmayalım, AK Parti bu milletin derdiyle dertlendiği için 19 yıldır iktidar olmuştur. Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı bir kere daha tebrik ediyor, bu mukaddes zamanların milletimizin ve ümmetimizin felahına, ferahına, sağlığına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum."

İnternet üzerinden yapılan buluşmaya Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, milletvekilleri, MKYK üyeleri, il yöneticileri, ilçe ve belediye başkanları katıldı. (AA, Haber Merkezi)

 
Başkan İnce personelle bayramlaştı
 
Başkan Batur'dan bayram mesajı!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hayret 13 Mayıs 2021 Perşembe 23:05

Hiç baş örtülü yok mu?

Yorumu oyla      2      3  
13 Mayıs 2021 Perşembe 16:21

Yahu sel sizin yönettiğiniz şehirde olunca doğal afet oluyor; İzmir'de olunca belediye

Yorumu oyla      2      3  
sezarın hakkı sezara 13 Mayıs 2021 Perşembe 11:27

AAAAA olmamış böyle bayramlaşma mı olur? LEBALEB bayramlaşmanız lazımdı olmamış.

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhur BULUT yazdı... Canımızı verdik, kanımızı da vermeyelim mi?
Cumhur BULUT yazdı... Canımızı verdik, kanımızı da vermeyelim mi?
Bakan Akar duyurdu: 105 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta ...
CHP'den İzmir'den sürpriz toplantı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Torbalı İlçe ...
 
Başkan Sürekli'den bayram mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Soylu'dan 'şampiyonluk kutlamaları' açıklaması
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Süper ligde 15 mayıs Cumartesi yapılacak ...
Erdoğan ile Putin Filistin üzerine görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya lideri Putin ile telefonda görüştü. Görüşmede ...
 
Kılıçdaroğlu 8 seçim vaadini sıraladı!
Kılıçdaroğlu, CHP iktidarının seçimleri kazanması halinde ilk bir haftada ...
Erdoğan açıkladı: Bayram sonrası kontrollü normalleşme
Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
AK Partili Çankırı'dan bayram mesajı
Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti İzmir Milletvekili ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva