HABERLER>POLİTİKA
19 Ekim 2019 Cumartesi - 14:02

AK Parti İzmir'den mehmetçiğe asker selamı

AK Parti İzmir mehmetçiğe asker selamı ile destek oldu. İl başkanı Kerem Ali Sürekli, yönetimi ve partililer askere destek ve moral için asker selamı gönderdi. Öte yandan il başkanı Kerem Ali Sürekli, hafta boyunca teşkilat buluşmalarını sürdürürken İzmir’in meslek kuruluşu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle sürdürdüğü turuna da aralıksız devam etti.

AK Parti İzmir den mehmetçiğe asker selamı

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, il yönetimi ve partililer, Barış Pınarı Harekatı'ndaki mehmetçiğe moral ve destek amaçlı asker selamı verdi. Toplu fotoğrafı Başkan Sürekli sosyal medya hesabında yayınlayarak, "Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım. Kükremiş sel gibiyim; bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım" notunu paylaştı.

STK BULUŞMALARINDA GÜNDEM 'BARIŞ PINARI'
Sürekli, Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Fadıl Sivri,  Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Kaya, Erzurumlular Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş’u ziyaret ederek İzmir Urfalılar Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu geniş katılımlı programa katılarak İzmir’de yaşayan Urfalıların görüş ve taleplerini dinledi. İl Sürekli aynı zamanda ülke ve İzmir gündeminin masaya yatırıldığı görüşmelerde; Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirilen ve önemli bir aşamaya gelinerek, 120 saatlik ara verilen operasyona ilişkin önemli mesajlar verdi.

Barış Pınarı Harekatı’nın ülkemizin terör tarihini değiştirecek hayati bir önem taşıdığına dikkat çeken AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “ Terör,  yıllardır ülkemizi içerden ve dışarıdan sarmalına almış bir kara bela. Bu tehdidi köklü olarak ortadan kaldırmak için yatağına kadar dayandık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı tutumu; ordumuzun, askerimizin fedakârlığı adeta tarih yazıyor. Milletimizin sağduyulu desteği ile inşallah bu illeti başımızdan def edeceğiz. Bu noktada birlik duvarı oluşturan milletimize ve sivil toplum kuruluşlarına sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

SÜRECİ BALTALAMAYA ÇALIŞMAK
Bazı kesimlerin bu operasyonun “ haksız bir savaş” olduğu algısını yaratmaya çalıştığını söyleyen Başkan Sürekli, bu çıkışların verilen terörle mücadele sürecini baltalamak anlamı taşıdığına dikkat çekti. Sürekli sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: 

“Tüm dünya, bu meseleye kitlendi. Eninde sonunda herkes anlayacak ki Türkiye davasında haklıdır. Terörizme karşı verilen mücadele her devletin, her milletin gündemi olabilir, olmuştur da. Göz yummak, boyun eğmek; bağımsızlık ve özgürlükten vazgeçmek olur. Biz güçlü bir devletiz, birlik ve dirliğini eli kanlı çetelere de onlara yataklık edenlere de teslim etmeyecek kadar onurlu, inançlı bir milletiz. Bir daha söylemek isterim ki; bu dava bir başka millete ve devlete karşı güttüğümüz bir dava değildir. Teröre karşıdır, terörü yok etme davasıdır. İşbirlikçilerine haddini bildirme davasıdır. Bu manada, bölgede büyük ve tarihi temizlik gerçekleşecektir. Bölücü örgüt ve uzantılarına karşı mücadelemize tepki gösterenler, ancak ve ancak bu kanlı kurgunun, oyunun parçası olan ya da devamlılığı işine gelenlerdir. Önemli bir aşamaya gelindi ve artık zafiyet gösterme değil, kararlı bir şekilde süreci sonlandırma zamanıdır. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, ‘Başladığımız işi bitireceğiz…”

İZMİR HER ZAMAN ÖNCÜ VE ÖRNEK OLDU
İzmir’in Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluş sürecinde olduğu gibi, kurtuluş mücadelesinde de özel bir yeri olduğunu hatırlatan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli,  İzmir’in esaret tanımayacağını,  her kesimiyle, tüm sivil toplum gücüyle ve topyekûn mücadelede her zaman örnek olduğunun altını çizerek şöyle devam etti:

“İzmir, vatanın bütünlüğü, bağımsızlığı ve Cumhuriyet değerlerinin korunması söz konusu olduğunda öncü ve örnek bir hassasiyet taşır. Barışın ve uzlaşının şehri olduğu gibi, emperyalizme karşı mücadelenin de şehridir. ‘ Barış Pınarı Harekatı’nın” amacına ve hedefine ulaşmasında da dimdik ayakta olduğu kadar milli ruhuna da sahip çıkmaktadır. İzmir, İnancı ve duasıyla Mehmetçiğimizin yanındadır. Sivil toplum kuruluşlarımızın da bu noktada durduğu yer ve sürece verdiği destek, gücümüze güç katmaktadır. İnanıyoruz ki bu kanlı koridoru temizleyerek, hem bölge halkını hem de ülkemizi bu terör illetinden kurtaracağız.”

 
Büyükşehir'den 167 köye 'su faturası' müjdesi: Eski tarifeye dönüş!
 
Kayıp görme engelli ormanda baygın bulundu
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sabuncu 19 Ekim 2019 Cumartesi 20:56

Kıbrıs barış harekatını yaşayan biri olarak ki o tam anlamı ile savaştı çünkü karşımızda rum ordusu vardı şimdi sizin yaptığınız gibi abartı görmedim devletin görevi vatandaşlarının can ve mal varlığını ülkesininde sınırlarını korumaktır şu anda karşısında bir kaç çapulcu var ki onları da haburdan davul zurna ile siz geçirdiniz salih müslümü kırmızı halıyla siz karşıladınız sonra terörist ilan ettiniz şimdide bütün medyayla beraber 24 saat sanki karşımızda düşman ordusu varmış gibi abartılı yayınlarla milletin kafasını karıştırıyorsunuz ordumuzun sizin selamına ihtiyacı yok o görvini aslanlar gibi yapar teröristin çapulcunun hakkından gelir yeterki siz abartmayı bırakıp kenara çekilin

Yorumu oyla      4      5  
19 Ekim 2019 Cumartesi 20:02

askerde böyle selam verirsen tüm manga sürünür :)

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ'dan 'Barış Pınarı' ve 'anlaşma' yorumu: Ciddi anlamda kazançlı çıktık!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Türkiye'nin, ABD ile varılan ...
Silah ambargosuna Ruanda'lı yanıt!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Barış Pınarı harekatı yüzünden bize silah ambargosu ...
CHP'li Arslan'dan 'Muhtarlar Günü' mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Ednan Arslan 19 Eylül Muhtarlar ...
 
Erdoğan ile Trump Suriye'yi görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü.
Erdoğan'dan 'mektup' yanıtı: Vakti zamanı geldiğinde...
Dolmabahçe'de yabancı medya temsilcileri ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı ...
Kılıçdaroğlu otostop çeken öğrencileri kampüse bıraktı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde parti genel merkezine ...
 
Bütçe teklifi TBMM'ye sunuldu
2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu
CHP’li Polat’tan kongre yorumu: Genel başkan yapılara bakacak!
Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyesi ve İzmir Milletvekili ...
Erdoğan'dan anlaşma sonrası ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-ABD arasındaki anlaşmaya ilişkin açıklama ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva