HABERLER>POLİTİKA
21 Kasım 2012 Çarşamba - 12:33

AK Parti İzmir’de ‘koordinatör’ rotasyonu

AK Parti Ege Bölge Koordinatörü Mehmet Müezzinoğlu ve İzmir Koordinatörü Mehmet Erdem partideki görevlerinden alındı. Müezzinoğlu’nun yerine Ege’ye Marmara Bölgesi Koordinatörü Hasan Ali Çelik gelirken Erdem’in yerine ise İstanbul Milletvekili Erol Kaya getirildi.

AK Parti İzmir’de ‘koordinatör’ rotasyonu

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçildiği 4. olağan büyük kongrenin ardından yenilenen parti üst yönetimi çalışmalarını devam ettirirken ‘koordinatör’ olarak başka bölgelerde çalışan isimler de değiştirildi. Uzun süredir Ege Bölgesi Koordinatörlüğü görevini yürüten Tekirdağ Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu’nun yeri değiştirildi. Müezzinoğlu, geçmişte il başkanlığı yaptığı İstanbul’un da içinde bulunduğu en büyük alan olan Marmara Bölgesi Koordinatörlüğü’ne getirildi. Müezzinoğlu’ndan boşalan yere ise Marmara Bölge Koordinatörü Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik geldi. Partinin kurucuları arasında yer alan ve iki dönemdir milletvekilliği yapan Çelik’in yeni görev yeri AK Parti’nin zorlandığı Ege Bölgesi oldu.



ERDEM GİTTİ KAYA GELDİ
Kütahya eski Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur’un Maliye Bakan Yardımcısı olmasının ardından İzmir koordinatörlüğü görevine getirilen Aydın Milletvekili Mehmet Erdem de değişti. Aydın’ın büyükşehir olmasından sonra Ankara ve kendi iline yönelik çalışmalarda değerlendirilebileceği belirtilen Erdem’in yerine Erol Kaya geldi. TBMM Çevre Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Kaya, İzmir’in yeni koordinatörü oldu.
 
YEREL YÖNETİM DENEYİMİ
İstanbul, Kocaeli, Edirne, Tekirdağ gibi büyük illeri koordine eden Çelik’in ardından İzmir’de görevlendirilen Kaya’nın yerel yönetim alanındaki çalışmaları dikkat çekiyor. İstanbul Pendik belediye başkanlığı da yapan Kaya, Başbakan Erdoğan’ın yerel yönetimlerden sorumlu baş danışmanı olarak görev yapmıştı.Çeşitli üniversitelerde yerel yönetimler konusunda konferanslar veren Kaya’nın ‘Yerel Yönetimler Reformu ve Belediyelerde Yeniden Yapılanma’, ‘Belediyelerde Toplam Kalite Yönetimi ve ISO 9001’ ile ‘Kentleşme ve Kentlileşme’ konularında yazılmış kitapları bulunuyor. Son olarak Çevre Komisyonu’nun İzmir’e yönelik yazdığı rapor ile gündeme gelen Kaya’nın İzmir’de yerel seçimlerde aktif çalışma yapması için görevlendirildiği dile getiriliyor.

İKİ İZMİRLİ YER DEĞİŞTİRDİ
Öte yandan ‘koordinatör’ olarak başka ilde görev verilen AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül ile Hamza Dağ yer değiştirdi. Şengül, Manisa’dan Muğla’ya giderken Dağ ise görev yaptığı Muğla’dan Manisa’ya geldi. İki isim de özellikle ilçe başkanlıkları seçimleri ve kongrelerde aktif görev almıştı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
batı trakyalı 22 Kasım 2012 Perşembe 22:56

sayın mehmet müezzinoğlu izmir için önemli katkılar koymuştur.Söz konusu görev den alınma degil.Görev degişikligi ile daha önemli bir göreve getirilmesidir.Bu bölgede de başarılarının devam edicegi şüphesizdir.yeni görevinde başarılar diliyorum

Yorumu oyla      12      5  
ahmet celayır 22 Kasım 2012 Perşembe 21:14

sn müezzinoğlunu sn. başbakanımızın değer verdiği ender vekillerden biridir.görevden alma gibi değil daha büyük görevler tevdii edildiği anlaşılmaktadır.

Yorumu oyla      11      6  
hüseyin ahmetoğlu 22 Kasım 2012 Perşembe 18:12

sn. müezzinoğlu görevden alınması söz konusu değildir.sn müezzinoğlu daha büyük bir bölge marmara bölgesine görevlendirilmiştir.izmirimize koyduğu güzel katkılarında dolayı teşekkür ediyoruz,yeni görevine de sonsuz başarılar diliyoruz.

Yorumu oyla      11      7  
private35 22 Kasım 2012 Perşembe 13:03

kişinin yaptığı işte sorun varsa bu neresi olursa olsun yargılanır cezasını da çeker, kaçarsa interpole suç duyurusunda bulunur.Ama diğer taraftan adalette talimatla değil gerçeklerle hareket eder..Keşke chp kadar eleştirel olsanız da hatalarını bile söylemeye kıyamadığınız partinize faydanız olsa. bizim kültürümüzde koşulsuz biat yok, bunlar siyasi parti tarikat değil, karıştırmayın.Gerçekten suçlu olanın yanında olmayacak kadar siyasi kültürümüz var, sizde var mı?

Yorumu oyla      13      5  
ümit aydın 22 Kasım 2012 Perşembe 12:42

izzet pılgır kardesıme katılıyorum. yaptıgınız tum yorumları herkez okuyor bır sorun bır sıkayet varsa lutfen vekıllerımıze ıletın. hepımız ak partı ıcın vatan ıcın sehırmız ıcın mucadele edıyoruz koltuklar makamlar gecıcıdr. kalıcı olan bızlerız bızım vefakar cefakar mahalle baskanlarımızdır. saygılarımla

Yorumu oyla      12      6  
izzet pilgir 22 Kasım 2012 Perşembe 11:59

degerli arkadaşlar sorunu olan gerek vekillerimize gerek syn genel bşk yrd arar sıkınıtıları olan anlatır ama burada sanal nicklerle girerek teşkilatımıza gerek o değerli partimiz temsil eden büyüklerimize saygısızlık yapmaya gerek yok bu bir bayrak yarışı birileri gelir birileri gider ama asil olan akpartidir lütfen teşkilatımızı zadelemeye hiç kimsenin hakkı yoktur buradaki yorumları tüm izmirli hemşerilerimiz okuyo

Yorumu oyla      14      8  
private 35 DİKİLİDE PEK ALA TAŞIMA SU İLE C.H.P. nin 22 Kasım 2012 Perşembe 11:42

DEGİRMENİ DÖNÜYOR.DÖNÜYOR AMA,Bi sor bakalıım Degir men ne ögütüyor. ANLI,ŞANLI DİKİLİ EFSANESİNİ ÖGÜTÜ YOR.YAPACAKSAN ADAM GİBİ BAŞKANLIK YAPACAKSIN.Kaçmı yacaksın,Önüne düştügün insanlarının başını öne egmi yeceksin.DİKİLİDE C.H.P. NİN BAŞI ÖNE EGİK.

Yorumu oyla      11      8  
private35 22 Kasım 2012 Perşembe 09:58

Taşıma suyla değirmen döner mi?

Yorumu oyla      12      8  
ÇIRMIHTILI 22 Kasım 2012 Perşembe 00:53

Sn arkadaş hotar gücünü sanırım siz yeni hissettiniz. ben bildim bileli sn beyfendinin sözüne itimat ettiği isimlerden 11/12 isimden üçüncüsü

Yorumu oyla      15      6  
akgenç 22 Kasım 2012 Perşembe 00:21

İZMİRE TAYYİPTE GELSE BU İZMİR A.K.P Yİ DÜZELTEMEZ. NÜKET HOTAR OLDUĞU SÜRECE BİR ARPA BOYU GİDEMEZLER.

Yorumu oyla      17      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AB müsteşarından Akay’a ziyaret
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Siyasi İşler Basın ve Enformasyon Bölüm ...
Bakan Yıldırım’ın İzmir adaylığı şifresi!
Ulaştırma, Denizcilik Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 2014 yerel seçimlerinde ...
Güler: Geleceğimizi kurtarmanın başka yolu yok
CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler, memleketi ...
 
“Kılıçdaroğlu’nun İslam dünyasıyla ilişkisi yok”
Başbakan Erdoğan, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılarla ilgili CHP lideri ...
BDP'li Önder'den Bakan Şahin'e methiyeler
BDP'li Sırrı Süreyya Önder, TBMM Genel Kurulu'nda İçişleri Bakanı İdris ...
Meclis oturumunda 'cinsel taciz' kavgası
Bülent Arınç, kendisiyle ilgili gensorunun görüşülmesi sırasında , CHP'li ...
 
Aksünger’den Davutoğlu’na El Kaide sorusu
CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, Rusya Federasyonu resmi yayın organı ...
Davutoğlu Gazze'de konuştu: Sabah yakındır
İsrail saldırılarının devam ettiği Gazze’ye giden Dışişleri Bakanı Ahmet ...
Karabağ ve Boztepe’den bir yargı düellosu daha!
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile AK Parti Meclis Üyesi Hüsnü ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva