HABERLER>POLİTİKA
8 Mart 2020 Pazar - 17:19

AK Parti İzmir'de kongre maratonu Bakırçay'dan başladı!

AK Parti İzmir'de ilçe kongreleri maratonu bugün başladı. Kınık, Bergama ve Aliağa ilçelerinde gerçekleştirilen kongrelerde seçimler sonuçlandı.

AK Parti İzmir de kongre maratonu Bakırçay dan başladı!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Teşkilatı’nda mahalle delege seçimleri sonrasında ilçe kongrelerinin startını verdi. Teşkilat bugün kentin kuzeyindeki 3 ilçe seçimi ile ikinci etabı başlattı. Kınık, Bergama ve Aliağa’da sandık başına giden AK Partililer ilçe başkanlarını belirliyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ kongrelere katıldı.

Aliağa’da İlçe Başkanı Hamdi Erdem, Bergama’da İlçe Başkanı Sebahattin Güzel ve Kınık’ta İlçe Başkanı Sami Mollaahmet kongreye tek aday olarak girecek. 

"DOĞRU İŞLERİ HAYATA GEÇİRMEYE GAYRET ETTİK"
Kongreye katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar ve parti yöneticileri olarak doğru işleri hayata geçirmeye gayret ettiklerini söyledi.

Türkiye'nin hak ve hukukunu sınır dışında da muhafaza etmeyi sürdüreceklerini vurgulayan Dağ, şöyle konuştu:

"Suriye'de ne işiniz var' diyorlar? 'Libya'da ne işiniz var' diyorlar. Arkadaş, Suriye'de ABD'nin, İran'ın ve Rusya'nın ne işi var? Hangisinin sınırında? Onlar oralardan gelirken, 911 kilometre sınırımız olan bir ülkede biz olmayacak mıyız? CHP, bir mezhepsel örgüt zihniyetiyle hareket ederek böyle bir yol izliyor. Ve vatana ihanet edecek noktada bir tavır içinde oluyor. Libya'da askeri anlaşma yapmamızın nedeni Doğu Akdeniz'deki petrollerde Türkiye olmadan bir plan kuranların planını bozmak içindi. Biz elimiz kolumuz bağlı mı bekleyecektik. Burada bir taraf olduk."

SÜREKLİ'DEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI
İlçe teşkilatlarındaki heyecandan memnuniyetini dile getiren İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Tarihimizin en büyük mücadelelerinden birini verirken;  birliğimizi, dirliğimizi tazeliyor, birbirimize daha da çok kenetlendiğimiz genel kurullarımızı  gerçekleştiriyoruz.

"Bizim ayinemiz her zaman iş oldu.  Bugün teröre de kafa tutuyoruz, millete de hizmet ediyoruz, kendimizi de yeniliyoruz.Çünkü AK Parti; hiçbir zaman sadece laf üretenlerin çatısı olmadı.Bizim ayinemiz her zaman iş oldu. Hedefimiz ise; bağımsız ve güçlü bir Türkiye... Bugün bu kongrelerde ortaya koyduğumuz tablo da gösteriyor ki; bu kararlılık, inanç ve  heyecan bizlerde oldukça, artarak devam ettikçe; ne bu milletin ne de Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sırtını kimse yere getiremeyecek. " dedi
"Biz, bin yılın hazinesine sahibiz, bağımsızlık mücadelelerinin tarihini yazmış bir milletiz" diyen İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sözlerini şöyle sürdürdü;" Atalarımız; bu toprakları vatan yaparken canlarını verdi.
Bu mirasa sahip çıkmak boynumuzun borcudur...
Bugün de yaptığımız bu'dur!  İdlib'te katil rejime karşı verdiğimiz mücadele; bu topraklara terörist yetiştiren bataklığı kurutma mücadelisidir.Şehadete yürüyen 34 kahraman askerimizi daha toprağa vermeden kanlarını yerde bırakmadık.Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız; 
örnek bir liderlikle süreci yönetiyor.İnşallah bu ateşkesle köklü çözüm de gelecek. Birileri, Cumhurbaşkanımıza ettikleri hakaratle gerçek yüzlerini gösterdiler! Böylesi zor bir dönemden geçerken birlik olmak yerine; teröre karşı omuz omuza olmak yerine milleti galeyana getiren, bu direnişe yersiz bir savaş diyen, kurucusu olmakla övündükleri Cumhuriyet'i bu kadar kolay gözden çıkaranlara da bir çift sözümüz var!  Bu toprakları vatan yapan, Cumhuriyet'i kuran atalarımızın, şehitlerimizin ve gazilerimizin kemiklerini sızlatıyorsunuz! Bu mirasın tek sahibiyiz diyor, ama sahip çıkmıyorsunuz.
Vatanın bölünmez bütünlüğüne kastedenlerle mücadeleye taş koymak için değil; İzmir için, taş üstüne taş koymak için orda oturuyorsunuz...! Düşmanlık etmek, düşmana çanak tutmak için değil;  İzmir'e hizmet etmek için o görevlere seçildiniz.Biz; Allah'ın izni, milletimizin desteği ile yolumuza bakarız, bakıyoruz da.''

Kongrede, konuşmaların ardından protokol üyeleri salonda bulunan kadınlar birlikte, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü pastasını da kesti.

 
Bakan Pakdemirli'den Yunanistan'a Nazi hatırlatması
 
Karabağlar'dan coşkulu 8 Mart kutlaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Pakdemirli'den Yunanistan'a Nazi hatırlatması
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Suriye'nin toprak bütünlüğüne ...
CHP İl Başkanı Yücel'den 8 Mart mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 8 Mart Dünya Emekçi ...
CHP’li Beko Kemalpaşa’da kadın işçilerle buluştu
Kemalpaşa’da bir fabrikadaki kadın işçileri ziyaret ederek karanfil dağıtan ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan '8 Mart' mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ...
Bakan Akar'dan ateşkes ile ilgili değerlendirme
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Moskova'da imzalanan mutabakata ilişkin, ...
AK Parti İzmir'de kongre maratonu: Üç ilçe sandık başına gidiyor
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, ilçelerde yapılacak kongrelerin tarih ve ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ...
Erdoğan ile Merkel'den kritik görüşme!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefonda görüştü.
Bahçeli'den İdlib ateşkesine ilişkin açıklama
MHP lideri Bahçeli, ''Bölgesel istikrarı doğrudan ilgilendiren Moskova ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva