HABERLER>POLİTİKA
1 Haziran 2019 Cumartesi - 15:14

AK Parti İzmir’de bayramlaşma zamanı… Sürekli'den 'Yıldırım' mesaj: O koltuğa oturacak!

Ramazan Bayramı için düzenlenen bayramlaşma programında İstanbul seçimlerine değinen İl Başkanı Sürekli, “Bu bayram var gücümüzle İstanbul’a destek vereceğiz. Bayram tatili yok. Usanmadan Binali Başkanımız için çalışacağız. İnşallah 31 Mart’ta mağdur edilen Yıldırım 23 Haziran’da başkanlığı kazanacak. Aslında YSK’nın aldığı kararların mağduru Binali Yıldırım’dı. Oyların hepsi sayılsaydı Binali Yıldırım 2 aydır orada başkandı. Yine İstanbulluların tercihiyle Binali yıldırım o koltuğa oturacak” dedi.

AK Parti İzmir’de bayramlaşma zamanı… Sürekli den  Yıldırım  mesaj: O koltuğa oturacak!

Mehmet İŞLER/ EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma töreni gerçekleşti.

İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin ev sahipliği yaptığı programda Milletvekilleri Necip Nasır ile Yaşar Kırkpınar, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, kadın ve gençlik kolları il başkanları, temsilcileri, eski ve görevde olan parti yöneticileri, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

ÇARPICI İSTANBUL ÇIKIŞLARI: OYLARIN HEPSİ SAYILSAYDI YILDIRIM 2 AYDIR BAŞKANDI
Programda önemli açıklamalara imza atan İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Allah’ın izniyle, inşallah 23 Haziran’da hak yerini bulacak. Binali Yıldırım başkanımız orada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Gece gündüz demeden herkes çalışıyor. İstanbul ile ilgili bir parantez açmak istiyorum. Çalışmalarla ilgili bilgi vermek ve sizden ayrı bir destek istiyorum. Bu bayram var gücümüzle İstanbul’a destek vereceğiz. Bayram tatili yok. İl başkanlığımız, ilçe başkanlılarımız bayram boyunca açık olacak. Eş, dost, hemşeriler aranacak. Binali Yıldırım’a destek isteyeceğiz. Sonuna kadar, 23 Haziran’a kadar yılmadan, bıkmadan, usanmadan Binali Başkanımız için çalışacağız. İnşallah 31 Mart’ta mağdur edilen Yıldırım 23 Haziran’da başkanlığı kazanacak. Algı yönetimi yapıyorlar. Aslında YSK’nın aldığı kararların mağduru Binali Yıldırım’dı. Oyların hepsi sayılsaydı Binali Yıldırım 2 aydır orada başkandı. Oyların hepsini saymadılar. CHP itiraz etti. Sadece geçersiz oyların sayılmasıyla aradaki fark 30 binden 12 bine indi. Hepsi sayılsaydı başkan Binali Yıldırım olacaktı. Olsun. Yine İstanbulluların tercihiyle Binali yıldırım o koltuğa oturacak” dedi.

2024 HAZIRLIĞINA ŞİMDİDEN BAŞLAYACAĞIZ 
Seçim sürecine ve teknik çalışmalara dair konuşan Sürekli, “İstanbul’dan buraya ziyarete gelenler var. 30 ilçemiz burada. Burada tatil yapıp döneceklerin sürecini takip edelim. Teşkilat başkanımız önderlinde bir ekip kuruldu. İlçelerdeki teşkilat başkanlarının başkanlığında komisyonlar kuruluyor. Takip edilecek. Hiçbir seçmenin oy zayi olmasın. Gidilecek İstanbul’da takipler yapılacak. İstanbul seçimlerinin arından 31 Mart seçimlerinin değerlendirmesini yapacağız. Daha iyisi nasıl oluyor diye çalışacağız. 2024 hazırlığına şimdiden başlayacağız. 31 Mart’tan dolayı tüm İzmir teşkilatına teşekkür ediyorum. Önceki il başkanımız, yönetim kurulumu, Büyükşehir adayımıza teşekkür ediyorum. Herkes üzerine düşeni yaptı. Bizler çalışmaktan sorumluyuz, gerisi Allah’ın bileceği iş. Şu ana kadar en büyük oyu aldık. Hedefimiz Büyükşehir Belediyesi idi. Alamadık ama vazgeçmiş değiliz. Şimdiden diğer seçimler için çalışmaya başlayacağız” ifadelerini kullandı.  

YENİ İL BAŞKANIMIZ 2023 YILINDA BU KADİM ŞEHRİ AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİYLE TANIŞTIRACAK
İzmir Milletvekili Necip Nasır, “Yeni il başkanımız, pırıl pırıl yönetimiyle, bu davanın temsilcileriyle gönül birliği yaparak, tevazu, samimiyet ile oya gibi işleyerek 2023 yılında bu kadim şehri inşallah AK Parti belediyeciliğiyle tanıştıracak. Bu konuda Allah’ın izniyle hiçbir tereddüdünüz olmasın. Allah birliğimizi bozmasın. Allah içeride ve dışarıda bu ülkeye ve bu davaya saldıranlara fırsat vermesin” açıklamasında bulundu.  

İSTANBUL SEÇİMLERİ İÇİN DUA TALEP EDİYORUM
İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, “Bizim için en büyük güzellik bu ailenin ferdi, AK Parti’nin üyesi olmaktır. Biz AK Parti üyeliğiyle övünüyoruz ve sonuna kadar da övüneceğiz. Önümüzde bir bayram var. Bu bayramın da vatanımıza, milletimize, İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şu an tüm gözler, kulaklar İstanbul seçimlerinde. Sadece bizim değil tüm dünya İstanbul’u izliyor. İnşallah biz İstanbul’umuzu bir kez daha kazanacağız. Bu erdemliler hareketi olarak başlayan kutlu yürüyüş büyüyerek devam edecektir. Ben sizden dua talep ediyorum. İstanbul seçimleri için dua edin. Eşimiz, dostumuza ulaşalım, bu seçimin kazanılması için uğraşalım. Çalışmak bizden takdir Allah’tan diyoruz” diye konuştu.

CHP YARIM YAMALAK BİR BAŞARI GÖSTERDİ HEMEN ŞIMARDI
Kurucu İl Başkanı ve İzmir eski Milletvekili İsmail Katmerci, önceki dönemlerde görev yapan milletvekilleri adına konuştu. Katmerci, “Hemen hemen partimizin kutladığı hiçbir bayramlaşmayı atlamadım. Atladıklarımız parmakla gösterilecek kadar azdır. Ben AK Parti’yi kendi ailem gibi görüyorum. Sizlerle kendimiz özdeşleştirmiş vaziyetteyim. Sizler benim evladımsınız, torunumsunuz. AK Parti’nin yeri bende çok farklıdır. AK Parti’nin oylarında ufacık bir düşme olduğunda içim eriyor. Diğer yanda AK Parti’nin yaptığı hizmetleri görünce gururlanıyorum. AK Partili olmak elbette ayrıcalıktır. Bugün kaç parti var? Çok! Hangisinin ülkeye hizmeti var? Hangisi ülkemize, İzmir’e taş üstüne taş koydu? Muhalefet boyuna çene çalıyor. Hangi barajı yaptılar? Hangi projeyi ortaya koydular. En büyük başarıları şaibeli bir İstanbul seçimini yarım yamalak kazandım havasına girmeleri. Bundan sonra ben üstümdeki görevin çok daha fazla ağır olduğunu düşündüm. Bu CHP yarım yamalak bir başarı gösterdi hemen şımardı. Düşünün AK Parti’nin yerinde olsa, yüzde 45’leri geçen bir parti olsa ne olur? İstanbul’daki seçimlerde İzmirliler olarak bir oyu bile istemeliyiz. 23 Haziran seçimleri bizim için çok önemli. İzmir’deki AK Partili hemşerilerim buradan bile İstanbul’u etkileyebilir” dedi.

ESKİ BAŞKAN DELİCAN: İSTANBUL’U SANDIKTA AYAK OYUNLARIYLA KAYBETTİK!
İl eski Başkanı Bülent Delican ise, eski il başkanları adına söz aldı. Delican, “AK Parti bizim ailemiz. dışarıda başımıza ne kadar iş de gelse bu aileye girince unutuyorsunuz. Burada can dostlarımız var. Ben AK Parti2yi can dostlarım olarak görüyorum. Evimde kendimi ne kadar mutlu hissediyorsam burada da öyleyim. 1 buçuk yıl önce il başkanlığı görevini yürütüyordum. Şimdi ise Kerem Ali Sürekli il başkanı… Bizi samimiyetle çağırdığı için her davetine katılıyorum. İzmir birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız şu günlerden çok daha fazla huzurlu olacağımız günler göreceğiz. Şimdiden söylüyoruz, 2023’te İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kazanacağımızı görüyoruz. Siyaset uzun solukludur. Bazı illeri kaybetmiş olabiliriz. Dünya ve mevsimler bile değişiyor. Biz bu milletin evlatları olarak kendimiz AK Parti levhasını asmadık. Vatandaş astı. Milletimiz belki bize kızmıştır.  Hiç kimse canını sıkmasın. Allah’ın izniyle İstanbul seçimlerini de birlik, beraberlik içinde alacağız. Bu ülke AK Parti, bizler tarafından dış güçlere karşı korunan bir ülke. Gün geçtikçe bütün ülkeler Türkiye’den korkuyor. Gelin şu siyaseti düzgün yapalım. Milletimizin karşısına çıkalım. 23 Haziran’da İstanbul’da Binali Yıldırım’a tekrar kazandıracağız. Tekrar diyorum çünkü biz sandıktaki ayak oyunlarıyla seçimi kaybettik. Bize bizden başka dost yok. Teşkilatlarımız çok diri olmak zorunda” diye konuştu.

YEREL YÖNETİCİLİK NASIL YAPILIR İZMİR’E GÖSTERECEĞİZ, SÖZ VERİYORUZ
Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen de, “Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Biz Kınık, Kiraz, Bergama, Bayındır, Aliağa diyoruz. Yerel yöneticilik nasıl yapılır, İzmir’e göstereceğiz diyoruz. Bunun sözünü teşkilatımıza veriyoruz” dedi.  

İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ BAYRAMLAŞMALARDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZI DA BURADA GÖRECEĞİZ
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde Grup Başkan Vekilliği yapan Özgür Hızal, “İnşallah burada önümüzdeki bayramlaşmalarda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızı, Bayraklı Belediye Başkanımızı göreceğiz. Biz 17 yılda çok güzel işler yaptık. Önümüze çok engeller çıkardılar. Bu engellerin tamamını Lider’imiz Recep Tayyip Erdoğan ile aştık. Şimdi önümüze yeni bir engel çıkarmak istiyorlar. İstanbul’da sandıktan oylarımızı çalmak istiyorlar. Bundan önce nasıl engel olduysak yine olacağız. 23 Haziran’da sandıktan zaferle çıkacağız. Tüm AK Parti ailemin bayramını kutluyorum” açıklamalarına imza attı.

İlçe başkanları adına ise kürsüye Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca geldi. Başkan Doğruca, “hepinizin bayramını kutluyorum. İnşallah nice nice bayramlara beraber gireriz” şeklinde kısa bir konuşma yaptı.

Gençlik Kolları İl Başkanı Eyüp Kadir İnan da, “AK Parti İzmir ailesi çok güçlü bir aile. Bu aileyi Rabbim nice bayramlarda omuz omuza buluşturmayı bizlere nasip etsin. Hepinizin bayramını içtenlikle kutluyorum” dedi.

Kadın Kolları İl Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ise, “Ramazan ayı boyunca binlerce gönüle dokunan, kapı kapı dolaşan, gönül sofralarına giren tüm kadın kolları teşkilatımızı kutluyorum. 23 Haziran’da İstanbul’da gerçekleşecek seçimler için İzmir kadın kolları olarak Binali Yıldırım’ın yanında olacağız” ifadelerini kullandı. 

 
İzmir'de kaçak akaryakıt operasyonu
 
Bergama'da yol bakım seferberliği
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sezarın hakkı sezara 2 Haziran 2019 Pazar 09:16

ekrem imamoğlu önümüzdeki 23 nisanda sayın yıldırımı koltuga oturtabilir bence sıkıntı yok.

Yorumu oyla      4      5  
izmir 35 1 Haziran 2019 Cumartesi 23:05

darbeyle mi oturacak. sandık darbesine hayır.

Yorumu oyla      4      5  
Kimsesiz 1 Haziran 2019 Cumartesi 16:57

Ekrem baba ile herşey çok güzel olacak

Yorumu oyla      10      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'den 'fayton' sorusu: Kordon'dakiler de dahil mi?
İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe belediyenin ...
İzmir'de 'İYİ' bayramlaşma... Çıray, İstanbul için anket açıkladı: 4-5 puan öndeyiz!
İzmir il binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine teşkilat yoğun bir ...
'Kavganın değil barışın yanında yer alacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri ne yaparsa yapsın, biz 82 milyonun her ...
 
CHP Balçova’dan İmamoğlu’na destek
Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediye ...
Başkan Sengel, Lider ile Selçuk’a seslendi: Her şey çok güzel olacak!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Selçuk Belediye Başkanı ...
Ümit YALDIZ yazdı... Eski ile yeninin düellosu!
Ümit YALDIZ yazdı... Eski ile yeninin düellosu!
 
CHP'li Beko: Karaburun ranta teslim olmadan harekete geçilmeli!
İzmir’in Karaburun ilçesine bağlı Yaylaköy’de büyük bir rantın döndüğünü ...
Çeşme Havalimanı'ndaki iddia Meclis gündeminde!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri ...
İki liderden İdlib için önemli görüşme
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva