HABERLER>POLİTİKA
23 Nisan 2019 Salı - 09:09

AK Parti İzmir'de 'A Takımı' zirvesi... Sürekli: İnce eleyip sık dokuyoruz

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, göreve atanmasıyla birlikte yeni yönetimi belirlemek için hummalı bir çalışma başlattı.

AK Parti İzmir de  A Takımı  zirvesi... Sürekli: İnce eleyip sık dokuyoruz

İl binasında gerçekleştirdiği özel görüşmelerde, toplumun farklı kesimlerinin ve teşkilatın önerilerini dinleyen Başkan Sürekli, “Partimizi, İzmir’de başarıya ulaştıracak kadroyu oluşturacağız. İnce eleyip sık dokuyarak süreci devam ettiriyoruz. Acele etmeden ve kişiler arasında hiçbir ayrım gözetmeden, partimize en çok katkıyı verecek arkadaşlarımızla yola çıkacağız. Yönetim kurulu listemizde, toplumun her kesimini kucaklayan, sevilen ve liyakat sahibi isimler yer alacak” dedi. Önceki dönem İl Başkanı Aydın Şengül’ün istifasının ardından yeni yönetimi oluşturmak için perşembe gününden bu yana aralıksız çalışan Sürekli, geçtiğimiz yıllarda il ve ilçe yönetimlerinde görev alan isimlerle bir araya gelerek, kendisine iletilen talepleri tek tek not alıyor. Teşkilatın her kademesini dinleyen ve mevcut ilçe başkanlarının da tamamıyla bire bir görüşen Sürekli, en kısa sürede yeni yönetimi belirlemeyi hedefliyor.

AKTİF GÖREV ALMAYAN İSİMLER DE OLABİLİR
Sürece ilişkin bilgi veren Başkan Sürekli, AK Parti üyesi olup da bugüne kadar aktif görev almayan isimleri de değerlendirmeye aldıklarını söyledi. Başkan Sürekli, ”Genel Merkez tarafından düzenlenen ve 26 Nisan’da başlayacak Ankara Kızılcahamam kampından döndükten sonra bir süre daha çalışarak yönetimi netleştirmeyi planlıyoruz. Geçmiş dönemlerde il ve ilçe yönetimlerinde görev almış bazı arkadaşlarımıza, yeni yönetimde görev vermeyi düşünüyoruz” dedi.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ
Başkan Sürekli, şöyle devam etti: “Görüşmeler sırasında öne çıkan ya da ismi teşkilat mensuplarımız tarafından ifade edilen partili arkadaşlarımız var. Bu kişileri de değerlendirmeye alıyoruz. Ayrıca, daha önce aktif rol almamasına rağmen bu dönemden itibaren AK Parti’de siyaset yapmak isteyen arkadaşlarımıza da yönetim listesinde yer verebiliriz. Yönetime girmek isteyen tüm arkadaşlarımızı, yeni oluşturacağımız listeye alma imkanımız yok. Ancak partimize büyük emekleri olan bu arkadaşlarımızdan da yararlanmayı sürdüreceğiz. Süreç, olması gerektiği gibi işliyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda 2023 ve 2024 yılında yapılacak seçimlere şimdiden hazırlanacağız. Bu seçimlerde başarıya ulaşmanın yolu da etkin ve ufku geniş arkadaşlarımızın olduğu bir yönetim oluşturmaktan geçiyor. Bu bilinç ve sorumlulukla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

 
Başkan Batur Koltuğu minik Eliz’e emanet etti
 
HEPAR kendini kapattı
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yamali bohca 23 Nisan 2019 Salı 17:12

Tum ilcelerde ve ilde kimsenin mudahale etmedigi isteyenin aday oldugu kongreler istiyoruz. Genel merkezde gorevi olan 2 Izmir vekili ve tuccar siyasetciler uzak dursunlar. Genclerin onu acilsin.

Yorumu oyla      5      5  
Dikkat... 23 Nisan 2019 Salı 13:59

Partide görev almış herkesin katkısı olmadan olmaz. En önemli adım gönlünü kırdıklarınızı kazanın. Emeksiz bir yerlere gelenler karşılıksız dava şuuru ile hareket edenlerin bile soğumasına neden oluyor. Kapınıza her geleni değil. Ekibinizle eski ve yeni yetişen dava şuuru olan ehliyet ve liyakat sahibi Akpartiye gönül vermiş dava insanlarına sahip çıkın. Örnek verelim. Ben Akparti kurulduğundan beri her seçimde sandık görevi alırdım. Son iki seçimde kabul etmedim. Seçimden seçime aranmak ağırıma gitti. Ve beni tekrar arayıp iş vaadinde bulundular (kazanır isek!!!???) Bu sefer iyice kızdım. Parti teşikatında(ilçede,ilde) bu kadar ehliyetsiz liyakatsiz insana kim kefil oldu diye. 17 yıldır kimse aklına getirmiyor. Tepkini koyunca da kötü oluyorsun. Tepeden atamayla il ve ilçe yöneticileri atamak ne kadar sağlıklı.( Burada Reisi eleştiemiyorum. Reisimizi yanlış yönlendirenleri eleştiriyorum.) Bu kadar sık değişen ve vasıfsız ilçe başkanları ile olmaz bu iş. İlk önce partimiz eski hafızasına kimliğine dönmeli. Şuurlu dava insanlarına sahip çíkmalıyız....

Yorumu oyla      4      5  
Ak Yürekler 23 Nisan 2019 Salı 13:18

Parası olan işadamını yönetime alalım çalışacak adamlarıda şirketimizdeki personel gibi maaşa bağlayalım. Biz kartvizit taşıyalım ama işleri elemanlar yürütsün biz işadamı kimliği ile kartvizit cepte dolaşalım derseniz değişen birşey olmayacaktır.

Yorumu oyla      4      5  
Tiplere bakın 23 Nisan 2019 Salı 12:00

Bunların İzmiri , İzmirlileri temsil eden tipler mi ?

Yorumu oyla      7      5  
imren beşik 23 Nisan 2019 Salı 11:01

eğerki sayın cumhurbaşkanımızın teşkilata dönün mesajına uyacaksanız heleki partinin bukadar ağır yara aldığı dönemde çare ilçelerdeki gençlikten yetişen heyacanlı insalardan birer tane alın derim ...

Yorumu oyla      4      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sındır'dan 23 Nisan mesajı
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ...
YSK'nın İstanbul toplantısı yarın devam edecek!
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ...
Cezaevinde seçim kazandı: Mazbatasını aldı!
Ödemiş ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı soruşturması kapsamında tutuklu ...
 
Zeybekci'den Sürekli'ye ziyaret: Gönüllere girdik ama...
Yerel seçimlerde AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat ...
Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na 'geçmiş olsun' ziyareti
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı ...
DSP’den CHP’ye: Sinirinize hakim olun!
Genel Başkan Yardımcısı Karakülçe, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik ...
 
Kocaoğlu’ndan Kılıçdaroğlu yorumu: Hükümet bunun hesabını sormazsa…
İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kocaoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na ...
Hanzade ÜNUZ yazdı... Allah korudu
Hanzade ÜNUZ yazdı... Allah korudu
AK Partili Dağ'dan Soyer'e 'söylem' çıkışı: Bu hareketlerinizle...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva