HABERLER>POLİTİKA
3 Nisan 2019 Çarşamba - 09:04

AK Parti İl Başkanı Şengül: Kutuplaştırma siyaseti sonuçlara etki etti

31 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, "İzmir'de, bir önceki seçime göre oylarımızı arttırdık. Ancak yaşam tarzı ve ideolojik söylemler üzerinden yapılan kutuplaştırma siyasetinin de etkisiyle, İzmir'deki oy artışımızı ilçe belediye başkanlığı sayısına yansıtamadık. Bu seçimde CHP'lilerin bir bölümü de bize oy verdi, gönlünü açtı. Ancak CHP, bu açığını HDP oylarıyla kapattı" dedi.

AK Parti İl Başkanı Şengül: Kutuplaştırma siyaseti sonuçlara etki etti

Resmi olmayan sonuçlara göre İzmir halkının kendilerine muhalefet görevi verdiğini ifade eden Başkan Şengül, bunu en iyi şekilde yerine getireceklerini dile getirdi.

ÇATIŞMADAN UZAK DURDUK
Başkan Şengül, "Öncelikle sonuçların Türkiye ve İzmir için hayırlı olmasını diliyorum. İzmir'e yakışan demokratik olgunluk ve hoşgörü içerisinde seçim tamamlandı. İzmir halkı tercihini yaptı. Bize de seçim sonucuna saygı duymak düşer. Biz, seçim süreci boyunca hep 'İzmir kazansın' dedik. İzmir'de ideolojiye dayanan değil, kentin sorunlarının çözümünü ön plana alan bir tutum sergiledik. İzmir'e ilişkin projelerimizi anlattık. Kavgadan, çatışmadan uzak durduk. Bu sayede İzmir'de, son seçime göre oylarımızı arttırdık. CHP seçmeninden de ciddi anlamda destek gördük. Geçtiğimiz dönemde CHP'yi tercih eden kardeşlerimizin bir bölümü, bu seçimde Cumhur İttifakı'ndan yana tavır aldı. Ancak tüm bunlara rağmen İzmir'in geleceğini hiç umursamadan, ortak değerlerimiz ve yaşam tarzı üzerinden siyaset yapanlar, vatandaşlarımızı kutuplaştırmak için ne gerekiyorsa yaptı. Bu durum da sonuçlara etki etti" dedi.

İZMİR'İN ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMAYA DEVAM
Başkan Şengül, şöyle devam etti: "Seçimden önce hep söylediğim gibi benim de çocuklarımın da geleceği İzmir'de. Şehrimizin daha iyi noktaya gelmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bugüne kadar olduğu gibi İzmir'in menfaatine olan her projenin destekçisi olacağız. İzmir'e, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı AK Parti döneminde yapıldı. Bundan sonra da devam eden projelere yenileri eklenerek, yatırımlar sürecek. İzmir'in çıkarları doğrultusunda, etkin muhalefetimizi de sürdüreceğiz. Kazandığımız ilçelerde halkımıza en iyi hizmeti götüreceğiz. Belediye başkanlarımızın seçimden önce vadettiği her projenin takipçisi olacağız."

 
Çeşme'de kaçak göçmen operasyonu: 54 gözaltı!
 
Yer: İzmir... Bir bakan bir daha baktı!
YORUMLAR
Toplam 27 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Merve Bozer 3 Nisan 2019 Çarşamba 15:26

İlk sonuç zat-ı alilerinin en çok 2 ay içinde azli olacaktır.

Yorumu oyla      10      5  
BERNA 3 Nisan 2019 Çarşamba 15:20

NEDENSE SEÇİM OLDUĞUNDA TRAFOYA YA KEDİ GİRİYO YADA BÖYLE SEÇİM YAYINLANIRKEN YAYIN KESİLİYOR DURDURULUYOR NE İŞ

Yorumu oyla      7      5  
BERNA 3 Nisan 2019 Çarşamba 15:14

İZMİR TC MİZİ ANDIMIZI KALDIRANLARA OY VERMEZ

Yorumu oyla      7      5  
AYŞE 3 Nisan 2019 Çarşamba 15:11

İZMİRİN KAVAKLARI BIRAKIN BU LAFLARI

Yorumu oyla      8      5  
ideoloji 3 Nisan 2019 Çarşamba 15:05

Bilgisizlik bazan örtülü de olabiliyor! Siyasi parti yarışı denilen seçimin ideolojik olmaması mümkünmüş sananlar var! Ülkenin kurucusunun, cumhuriyetin, dinin devlet işlerine karıştırılmadığı laik yaşam biçiminin savunulması görmezden gelinemeyecek kadar zorunlu bir ideolojik görevdir! Kimse kendini kandırmasın! Atatürke küfredenlerin sarayda ağırlanmasıyla fabrikaların birilerine peşkeş çekilmesi, tarikat yurtlarında çocuklara tecavüz ile tecavüzcüleri indirimlerle salıverme aynı kafanın eseridir! Sıradan vatandaşın icrada imanını gevretip mütahitlerin vergi borcunu affetmek, satılacak şirket kalmayınca çalışanın kıdem tazminatına göz dikmek zihniyet işidir, ideolojiktir. Adayların söylediğine değil fıtratına baktığı için de İzmirli hiç kanmadı, kandırmadı! Ha Şengül ha bir başkası, partinin fıtratı değişmedikçe sadece biat edenlerden oy alırlar!

Yorumu oyla      10      5  
AYŞE 3 Nisan 2019 Çarşamba 14:53

İZMİRİ SUÇLAMAYA DEVAM EDİN İZMİRİ AKP NE ZAMAN ALDI Kİ ŞİMDİ ALSIN İZMİR İZMİR OLDUĞUNDAN BERİ CHPLİ DİR TAKTINIZ KAFAYA CHP PKK DİYE ESKİ YILLARDA PKK DİYE BİR SORUNMU VARDI PKK YI BAŞIMIZA MUSALLAT EDEN KİM ACABA

Yorumu oyla      7      5  
emin 3 Nisan 2019 Çarşamba 13:14

Açıklamalarında haklı başkan, her şeye ideolojik bakmaktan vazgeçin. Aydın başkan İzmir için şanstır

Yorumu oyla      4      17  
Tekavüt 3 Nisan 2019 Çarşamba 12:51

2009 ve 2019 aynı sonuç Sayın Şengül çok yoruldunuz artık siyasetten emekli olma zamanı. O zaman kendim ayrıldım dersiniz. Sayın Delicanın görevden alınması için neler yaptığınızı ve söylediğinizi hatırlayın.

Yorumu oyla      13      6  
DAVA ADAMI 3 Nisan 2019 Çarşamba 12:39

EVET SONUÇLAR ASLINDA BİR TOKAT BU TOKAT HAKETMEYEN MİLLET VEKİLLERİNİ MİLLETE VE AKPARTİLİLERE DAYATANLAR . DAVA İÇİNDE KOŞTURAN İNSANLARI HAYATLARINI YAŞAYAN VE EYLENCE YERLERİNDE ZAMANINI GEÇİREN TOPÇU MÜTEHİT HAKSIZ SIRALAMALAR İLE VATANDAŞA İLAÇ OLMAYANLARI SİZ DAHA YAZIN. MAKAMA GELİP DAVASINA SAHİP ÇIKMAYAN , İŞE GİRİP SAHADA ÇALIŞMAYAN SANDIKLARA ACEMİ İNSANLARI YAZIP AKPARTİYİ SAHİPSİZ BIRAKANLAR DAHA BİRÇOK ŞEY LER,,, REİSTEN FAZLA REJON KESEN VEKİLLER ,İLÇE BAŞKANLARI PARTİ YÖNETİCİLERİ , ŞİMDİ FATURAYI KESECEK YER ARAYIP DURMAYIN , VATANDAŞTAN GARİBANDAN ELİNİZİ ÇEKTİNİZ MAKAM ,ADAM KAYIRMA ÇORBA DAVALARINA KOŞTUNUZ. GARİBAN KESİMİ KULAĞINIZI ÇEKTİ . BUNDAN SONRA HERKES MEMLEKETİNİ ÖNE ÇIKARIP DAVASINA MİLLETİNİ ÖN PLANA ÇIKARARAK SAHİP ÇIKMASI GEREKİR. YOKSA CHP,İYİ PARTİ HDP NİN OYUNU ARTTIRARAK ADAM YERİNE SOKARSINIZ. BENDEN SÖYLEMESİ

Yorumu oyla      6      9  
.. 3 Nisan 2019 Çarşamba 12:34

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, seçimlerde hile riskinin bulunmadığını belirterek, "Kim 'sandıkta hile yapılıyor' diyorsa onun kaybettiğini ve kaybına bahane arıyor demektir. Bunu söyleyenler sizsiniz ve korkularınız ortada neden acaba Vakıflarınıza, Teşkilatlarınıza, Temsilciliklerinize ve onların safi harcamalarına altlarındaki kiralık 2000 in üzerindeki araç ve yakıtı, yaklaşık İstanbul Büyükşehir ve Ankarada 60.000 kişiden fazla belediyeye uğramadan maaş alanların PARALARI kesilecek diyemi bu kaorkunuz. Para Kaynağınız mı kesildi.. Diğer Partili Belediyelerde onlarca gönderdiğini Denetçiler birşey bulşamadı Ama sizin belediyeler borç batağında. Sadece istanbulun borcu 25Milyar TL. Korkunun Ecele faydası Yok.. Size rahmet okuduk Halk Olarak..

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... Çemberinde gül oya, gülüyor doya doya!
Mehmet KARABEL yazdı... Çemberinde gül oya, gülüyor doya doya!
İstanbul için YSK'da olağanüstü toplantı ve karar!
YSK, İstanbul'da 7 ilçede geçersiz oyların yeniden sayımının durdurulması ...
MHP'nin kazandığı o ilçede seçim iptal edildi!
Mersin'in Gülnar ilçesinde MHP adayının kazandığı seçim, CHP'nin yaptığı ...
 
İzmir'in o ilçesinde CHP'den itiraz!
Bergama ilçesinde, Cumhur İttifakı'nın adayı AK Partili Hakan Koştu'nun ...
'Dosya kaçırmak mümkün değil, imzalar dijital'
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal CNN TÜRK ekranlarında ...
AK Parti İzmir'den 25 ilçede itiraz!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 25 ilçede toplam 3 bin 800 sandıkta ...
 
Soyer'e ve 30 başkana tele-tebrik!
İzmir'de 15 yıl boyunca belediye başkanlığı yapan, Büyükşehir Belediye ...
'Ne yaparlarsa yapsınlar, sandıkların başındayız!'
Parti genel merkezi önünde halka hitap eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Ne ...
Belediye seçimleri için yeni sistem önerisi
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Seçim sonuçlarına itiraz elbette hukuki haktır, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva