HABERLER>POLİTİKA
31 Ağustos 2019 Cumartesi - 14:58

AK Parti'den yangından etkilenen köylere ziyaret: Sürekli'den 'imar' salvosu!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Menderes'teki esnaf ziyaretinin ardından, orman yangınından etkilenen köylü ve üreticileri ziyaret etti, il yöneticileri de 350 üyenin kapısını çaldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yanan bölgeye "imara açtırmayacağız" sözlerini eleştiren Sürekli, "yanan alanların imara açılması gibi bir bilgi kirliliği yaratmaya çalışanlar yasaları da bilmiyorlar, şunu bilsinler o zaman, biz zaten yanan orman alanlarının imara açılmamasını yasaya bağlamışız" dedi.

AK Parti den yangından etkilenen köylere ziyaret: Sürekli den  imar  salvosu!

İl Başkanlığından kaldırılan otobüslerle yola çıkan Başkan Kerem Ali Sürekli ve il yöneticileri Menderes'e doğru büyük bir coşkuyla hareket etti. Menderes'teki esnaf ziyaretinin ardından afetten zarar gören köylü ve üreticilerle de bir araya gelerek programına devam eden Başkan Sürekli'ye il ana kademe yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, il gençlik ve kadın kolları yönetiminin yanı sıra Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artçı da eşlik etti.

Menderes esnafını dinleyen AK Kadro, eş zamanlı olarak da Menderesli AK Parti üyelerini ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından Çatalca, Efemçukuru, Yeniköy ve Kuyucak Mahallelerinde incelemelerde bulunan Başkan Sürekli müjdeli haberi vererek, “Yangında yok olan ağaçlarla birlikte üzerindeki mahsulün zararını da devletin karşılayacağını duyurdu. 

Tüm gücümüzle yanlarındayız

Orman yangınından etkilenerek, büyük felakete doğrudan maruz kalan ve zarar gören köyleri, mahalleleri ve vatandaşları ziyaret eden Sürekli, “İlk kez bu kadar büyük bir afetle karşılaşmış olan halkımız, devletimizi başından itibaren yanlarında görmenin güveni içindeler. Onlara bir müjde ile gittik. Elbette telafisi olmayacak bir korku yaşadılar ancak bu korkunç felaketle yok olan mahsullerinin tüm zararını devletimiz karşılayacak. Efemçukuru'nda telef olan bağın fidanını da dalındaki üzümü de diğer tarım alanlarda kül olan zeytin ağacını da daldaki zeytinin de bedelini karşılayacağız. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Burada yaşayan mağdur vatandaşlarımızla birbirimize kenetlendik. Onlar asla yalnız değiller. Hükümetimiz bu afetin insanımızda ve doğamızda açtığı yaraları sarmak için tüm gücünü seferber etmeye devam edecek. Ayrıca yanan alanların imara açılması gibi bir bilgi kirliliği yaratmaya çalışanlar yasaları da bilmiyorlar, şunu bilsinler o zaman, biz zaten yanan orman alanlarının imara açılmamasını yasaya bağlamışız. Güvence altına almışız. Aynı şeyleri yersizce tekrar etmek algı operasyonu ve doğal afetten siyaset üretme gayretinin ötesine geçmemektedir. Hiç bir orman yangını sonra imara açma durumu olmamıştır ve olmayacaktır."dedi.

 
Rüzgar yeniden Alaçatı'dan esecek
 
Anlaşma tamam: Mossoro Göztepe'de!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Alen35 31 Ağustos 2019 Cumartesi 17:55

birileri sayın sürekli ye 2007 bodrum güvercinlik yangınını hatırlatsın ! 2006 yılında yanan yerler kültür ve turizm bakanlıgı tarafından "güvercinlik turizm bölgesi "ilan edildi. aradan 1 sene geçti turizm bölgesi ilan edilen yerler yandı! sonrasına 2-3 tane 5 yıldızlı otel yapıldı. hatta bir tanesi isim vermeyim bu yarım adanın üstüne kondurulan otel olarak bilinir. şimdi diyorki algı operasyonu! gülermisin aglarmısın !

Yorumu oyla      4      5  
vatandaş 31 Ağustos 2019 Cumartesi 16:18

İl başkanına urladaki sarayı ve peşkeş çekilen otel yerlerinide gezdirin göz görmeyince gönül katlanıyor tabiii uçaklar hakkındada bilgi verirse seviniriz diğeri salladı salladı gitti hazır menderese gelmişken birde ik başkanı önceki dönem belediye başkanı hakkındada herangi bir soruşturma olacakmı veya üstünü kapatıp önümüzdeki seçim tekrar bizim hatırlatıp buradan göndermemiz gerekecek gelen propakandacıları gereğini onların yapması dileğiyleee inşallah sayıştaycıları açığa almayla olmuyor bu işler hak hukukla oluyor hatırlatalım

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Bayraklı’dan çarpıcı böcek iddiası: Kendi içlerinden birileri…
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, Bayraklı Belediye Başkanı ...
CHP'li Kılıç öğrencilerin barınma sorununu meclise taşıdı
CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, üniversite ...
'Kimsenin tek karış toprağında gözümüz yok'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen 30 Ağustos resepsiyonunda ...
 
Eski başkandan yeni başkana 'pazar yeri' salvosu!
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile eski belediye Tahir Şahin arasında ...
Erdoğan'dan İdlib mesajı: İstediğimiz noktada değil!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''İdlib'le ilgili gelişmelerde 'bizim istediğimiz ...
'Avrupa'ya yeni bir göç dalgası başlayabilir'
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İdlib'deki saldırılar, Avrupa'ya yeni ...
 
'YPG'nin çekildiğini bizzat görmek istiyoruz'
Milli Savunma Bakanı Akar, "YPG'nin, teröristlerin çekildiğine, bir kısım ...
Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de istiklal ...
CHP'li Polat'tan işçilere ziyaret, belediyeye tepki!
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Aliağa Belediye’sinden ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva