HABERLER>POLİTİKA
29 Eylül 2016 Perşembe - 19:55

AK Parti’den Kocaoğlu’na yeni stat çağrısı!

Karşıyaka antrenmanını ziyaret eden AK Partili Vekiller Dağ ve Sürekli, Başkan Kocaoğlu’na yeni stat için açılan davanın çekilmesi için bir çağrıda daha bulundu.

AK Parti’den Kocaoğlu’na yeni stat çağrısı!

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı dava sonucu otopark yetersizliği ve ulaşım yetersizliği nedeniyle inşaat çalışmaları durdurulan Karşıyaka Stadı’yla ilgili süreç devam ederken, AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve Hamza Dağ, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu ve İZVAK Başkanı ve Karşıyaka Kulübü Eski Başkanı Ali Erten Karşıyaka Futbol takımını ziyaret etti.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta sezona güzel bir başlangıç yaparak 4 maçta 9 puana ulaşan Yeşil-kırmızı futbolcular ve teknik heyeti tebrik ederek başarı dileyen AK Partili Milletvekilleri’nden stat sürecine ilişkin önemli mesajlar geldi.

Milletvekilleri İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden şuanda Danıştay 13. Daire’de görüşülen davayı geri çekmesini istedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Dağ, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden davasını geri çekmesini talep ediyoruz. Bu çağrıyı daha önce de yaptık. Büyükşehir davasını geri çekerse inşaat hemen başlayacak. Yüklenici firma 2 yıl önceki değerler ve piyasa fiyatına göre ihaleyi almasına rağmen inşaatı yapacak. Bu konuda söz verdi. Garantimizi aldık. Davayı bizzat takip edeceğiz” dedi.

BAŞKAN’I İKNA ET!
Dağ ayrıca geçtiğimiz aylarda meclis kararı alarak yolu stada bırakan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’da da çağrıda bulundu. Dağ, “Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpıar’ın yapması gerekenler var. Bunu da tüm Karşıyaka camiası biliyor. Sayın Akpınar Kocaoğlu’na giderek davanın geri çekilmesi konusunda ikna etmelidir. Kimse ‘Süreç yargıda, hukuki işlemler devam ediyor’ diyerek gözünü kapatamaz. Herkes Karşıyaka halkına ve camiaya olan sorumluluğunu yerine getirmeli” dedi.

AK Parti Milletvekili Sürekli de, “Karşıyaka Spor Kulübü çok güzel bir başlangıç yaptı. Yöneticileriyle, taraftarıyla, sporcularıyla olumlu bir hava yakalandı. Stadın yapılmasına hepimizin destek olması gerekiyor. Biz de elimizden gelen katkıyı koyacağız. Karşıyakalılardan çok yoğun talep var. Daha önce bizzat yönetici olduğum 2002-2003 sezonunda 2.Lig B Grubu’ndan 1.Lig’e çıkmıştık. Aynı başarının artarak gerçekleşmesini diliyoruz. Karşıyaka Spor Kulübü ve taraftarlarının her zaman yanındayız” diye konuştu.

 
TSK'dan flaş Fırat Kalkanı raporu
 
İzmir'de 'zehir' operasyonu: Yakıt deposuna gizlemişler!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Buca 30 Eylül 2016 Cuma 14:49

Ne Goztepeye nede Karsiyakaya şehrin göbeğine stad olmaz arkadaş! İzmir yolları daracik,stad yapılması durumunda bizi nasıl bir kaosun beklediğini herkes biliyor! Ya yıkılan Alsancak yerine yada Atatürk stadı yıkılıp İzmire yakışan yapılır!

Yorumu oyla      11      5  
girit sezo beye 30 Eylül 2016 Cuma 13:54

sezo bey kaç bin kişi geldiği önemli değil artık takımlar bilet yada kombine satmak işin bir kısmı diğer kısmı işletmeler iyi biyerde yapılacak stadların altına dükkanlar yapar bi kale arkasını örnek veriyiorum migrosa iyi paraya 2 senelik kiralar toplu para alabilirsiniz bunun haricinde gelecek olan taraftara resteurant sinema otopark gibi hizmetler vererek hem gelir sağlarsın hemde geldiğinde insan yerine koyulacağını bildiği için daha çok talep edicektir kısaca iyi ekonomi eşittir başarı başarı eşittir taraftar en iyi örneği futbolda maça 3 bin kişi gelirken baskette başarı ile birlikte 5000 kişilik salano 12 bin talep geldi 1.5 sene önce 20.000 kişi dev ekranda maç seyretti 2 bin kişi atinaya deplasman yaptı 1.000 taraftar Barceleona ya gitti kısaca geleceğin yatırı mı lazım

Yorumu oyla      11      5  
30 Eylül 2016 Cuma 11:20

karşıyakanın böyle bir yerinde stat olmaz

Yorumu oyla      11      5  
sezo 30 Eylül 2016 Cuma 11:09

İlk olarak şunu belirtmekte fayda var! KSK klübü ve özellikle taraftarı stadı yalıya istiyor. Oyüzden hiç KSK ya 30bin kişilik stad demeyin ! o alana 15bin bile zor sıgıyor. Bunun dışında KSK göztepe ile oynadıgı son maçta yaklaşık 3bin civarı taraftar geldi ! En son 20bin kişi 20 yıl önce bir arada görmüş bir klüp KSK ve Futbol taraftarı gün geçtikçe azalıyor. Bunun dışında AKP neyin çağrısını yapıyor? AKP bir an önce İş bitsin kümes gibi stad yapılsında Baskıyı üstümüzden atalım telaşında. yoksa onlarda biliyor 4.5 milyon nüfuslu batılı ege şehrini. sıradan anadolu sehirleri ile bir tuttuklarını.

Yorumu oyla      11      5  
ozzy 30 Eylül 2016 Cuma 09:06

Yeri hazir olan alsancak stadini önce yapsanız. Daha iyi olur

Yorumu oyla      11      5  
girit 30 Eylül 2016 Cuma 02:05

mahkemeye verildiğine göre yasa dışı durum söz konusu ortada bi suç yoksa mahkeme stad yapılabilir der sayın vekil ortada yasa dışı söz konusu yok ise mahkeme dosyayı nasıl kabul etti var ise bi vekil olarak suç olan dosyayı siz nasıl çek diyebilirsiniz ayırıca sakaryaya 30 bin kişilik stad yarım saat ilerideki kocaeline 25 bin kişilik stad izmire 15 bin kişilik stad biz kümes istemirouz

Yorumu oyla      11      5  
Bülent isik 29 Eylül 2016 Perşembe 20:48

Alsancak stadınin arsası ne olacak ? Futbol maçlarına kapanali 2 yıl oldu.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'den 'OHAL' açıklaması: Darbeyle mücadele için...
CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, MGK'nın uzatma tavsiyesinde bulunduğu OHAL'i ...
CHP İzmir’de merak edilen soru cevap buldu: O görevler kimin oldu?
İl Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. Örgütten Sorumlu ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel ile Suriye zirvesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkel ile yaptığı telefon görüşmesinde, başta ...
 
CHP'li gençlerden o sendikaya siyah çelenk!
CHP İzmir İl Gençlik Kolları Karşıyaka’da yaşanan andımız kriziyle ilgili ...
Dışişlerinde kritik görevin sahibi belli oldu
Büyükelçi Feridun Sinirlioğlu’nun New York’taki BM Daimi Temsilciliği’ne ...
Bahçeli'den OHAL'in uzamasına destek!
MHP lideri Devlet Bahçeli, ikinci darbe girişimi iddiasıyla ilgili olarak, ...
 
Bakan Arslan’dan İzmir’de ‘erken seçim’ yanıtı!
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı İzmir’de siyaset gündemindeki ...
Flaş! Erdoğan açıkladı: 15 Temmuz resmi tatil
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz'un Demokrasi Günü olarak kutlanacağını ...
AK Partili Kalkan: Rüzgar enerjisi İzmir için…
TBMM Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu üyesi AK Parti İzmir Milletvekili ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva