HABERLER>POLİTİKA
23 Kasım 2020 Pazartesi - 15:34

AK Parti'den CHP'ye 'Menemen' salvosu!

AK Parti'nin İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Mahmut Atilla Kaya, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un gözaltına alınmasına neden olan sürece ilişkin değerlendirmede bulundu.

AK Parti den CHP ye  Menemen  salvosu!

Mülkiye müfettişlerinin hazırladığı rapor ve vatandaşların şikâyeti üzerine, Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve beraberindeki 28 kişiye soruşturma açıldı ve bu kişiler hakkında gözaltı kararı verildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, gelişmeler sonrasında değerlendirmede bulundu. Yaptığı açıklamada Aksoy ve beraberindekilerin “Zimmet ve irtikâp” suçlarını işledikleri gerekçesiyle gözaltına alındıklarının altını çizen Dağ “Soruşturmaya gerekçe teşkil eden iddialar maalesef hem Menemen hem de İzmir için üzücü iddialardır. Türkiye’nin en büyük üçüncü şehrinde ilçe Belediye Başkanı olarak görev yapan bir kişinin, yaptığı hizmetler ve ortaya koyduğu çalışmalarla anılması gerekmektedir. Fakat burada, yolsuzluk, zimmet ve hile yapılarak menfaat elde etme gibi durumlar söz konusudur. Belediye Başkanı, ilçede tanınmamasına ve bilinmemesine rağmen CHP tarafından aday olarak Menemen’e dikte edilmiş bir isimdir.Gelinen noktada, CHP’nin ‘Disipline sevkettik’ diyerek bu ayıbı halı altına süpürmeye çalışması, sorunu çözmeyecektir. Menemen Belediye Başkanı’nın mevzu bahis suçlarla gündeme gelmesi, CHP’nin İzmir’e reva gördüğü yönetim anlayışının sadece bir örneğidir.” dedi.

“Bu zihniyet İzmirlileri rahatsız ediyor”
İzmir’de CHP’nin “Ceketimizi assak İzmir bize oy verir” düşüncesini taşıdığını ve bu düşüncenin İzmir’e zarar verdiğini ifade eden Dağ, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü.

CHP’nin İzmir’in ilçelerine aday olarak belirlediği isimler, çeşitli problemlerle gündemi meşgul etmektedirler. FETÖ’cü olduğu gerekçesiyle görevinden uzaklaştırılan ve 6 yıl 3 ay ceza alan CHP’li Urla Belediye Başkanı, FETÖ ile bağlantıları bilinmesine ve parti içinden yerel düzeyde itiraz gelmesine rağmen aday olarak gösterilmiştir. Şu anda hakkında açılan soruşturması devam eden Menemen Belediye Başkanı, daha önce de kendi partisinden bir meclis üyesini tehdit etmesiyle gündeme gelmişti. Kemalpaşa Belediye Başkanı’nın korumasıyla birlikte eski iş ortağının ofisini basmış, Foça Belediye Başkanı’nın bir adli olayda azmettirici olduğu ortaya çıkmış, Gaziemir ve Torbalı Belediye Başkanları’nın Cumhurbaşkanımıza yönelik hakaretleri söz konusu olmuştu.Bu durum maalesef, CHP’nin İzmir ile ilgili kronik hale gelmiş çarpık bir bakış açısına sahip olmasından kaynaklanmaktadır. “Biz kimi aday gösterirsek İzmirliler ona oy verir.” anlayışı ne yazık ki şehrimize ve ilçelerimize kaybettirmektedir.İzmir kamuoyunda, “CHPtarafından çantada keklik görülme” durumu, ciddi bir rahatsızlığa sebep olmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi bilmelidir ki; siyaseten hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığı gibi, İzmirve İzmirliler CHP’ye mahkûm da değildir, muhtaç da değildir, mecbur da değildir.

KAYA: ŞIMARAN BİR CHP VAR!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Önce Urla sonra Menemen. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, bu güzide ilçelerimizi kimlere emanet ettiğini görüyoruz. İzmir'i çantada keklik olarak gören, hemşehrilerimizin desteğini istismar ederek şımaran bir CHP var karşımızda. İzmir sırtındaki CHP kamburundan kurtulacaktır" dedi.

 
Araç muayene ücretlerine zam geliyor
 
Büyükşehir’den depremzede çocuklara tablet desteği
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hüseyin 24 Kasım 2020 Salı 09:10

chp seçim garanti diyor, rastgele aday gösteriyor.bedelini izmir halkı ödüyor.uyan izmir'li kardeşlerim...

Yorumu oyla      4      7  
24 Kasım 2020 Salı 08:13

Adam partiden istifa eder etmez tepesine çöken sizsiniz? Bunu niye söylemiyorsun? Chp oluncva dokunamıyorsunuz ama bağımsız olunca bakanlık 1 telefonla evinden alıyor adamı. Sonra çıkmış demokrasi diyorsunuz. Evet ceketlerini asssalar yine oy veririz. Sizi oraya getirmektense onlara oy veririz emin olun buna.

Yorumu oyla      6      5  
İzmirli 23 Kasım 2020 Pazartesi 23:38

Sayın Dağ bu CHP lş Başkanları sormak lazım kim şımarttı örneyin bayraklının eski başkanını aynı olaydan hatta suç içeriği daha çokken kim kanatlarının altına aldı kimler sahip çıktı.Şimdi sayın Aksoyada bşr şeyler olnaz onada sahip çıkan olur korurlar.

Yorumu oyla      2      5  
İzmirli 23 Kasım 2020 Pazartesi 22:08

CHPli Başkanları yargıda aklayan kim dönün bir aynaya bakın Karabağı nasıl akladığınızı yazsam kitap olur.Ama bu kştabı cıkaraçağım CHP yı yargıda aklayan siyasetçiler diye.

Yorumu oyla      2      4  
gazo 23 Kasım 2020 Pazartesi 19:24

siz bu konuda konuşmayın chp partiden ihraç etti siz bld.başkanlarınızı istifa ettirdiniz hala sebebini açıklamadınız.yolsuzluk sizin fıtratınızda var.

Yorumu oyla      16      5  
Gökçek ve Diğer İstifa Ettirilen Başkanlar 23 Kasım 2020 Pazartesi 17:14

Dönemin Başbakan Yardımcısı Arınç, " Bu yapıya Ankara’yı parsel parsel satmıştır. Zengin işadamlarına okul yaptırmıştır. Yurt yerleri sağlamıştır" dediği Gökçek'in, milyonlarca dolar harcayıp yaptığı Ankapark hurda olmuş. İmamoğlu'na afiş için soruşturma açılıp, tüm bu olaylar sonucunda tek bir soruşturma açılmaması hakkında ne düşünüyormuş? Diğer Başkanlar neden istifa ettirildi?

Yorumu oyla      15      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir’de üç korona vakası!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde üç başkan yardımcısının ...
Soylu rakamlarla konuştu: Erkekler kendinize gelin!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2020'de 234 kadının öldürüldüğünü açıklarken, ...
Kılıçdaroğlu'nun İzmir mesaisine rötar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem sonrasında ...
 
Erdoğan'dan Cumhur İttifakı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhur İttifakı'nın gidişinden gayet memnunum. ...
CHP'li Beko: İtfaiyeciler alkış değil itibar istiyor
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, itfaiye teşkilatıyla ilgili sorularının ...
Menemen soruşturmasında İYİ Parti detayı!
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile birlikte 29 kişinin gözaltına ...
 
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'li Çeviköz'e tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP'li Ünal Çeviköz'ün yabancı otoritelerden ...
'Türkiye'ye yaptırım diliyle konuşursanız siz kaybedersiniz'
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, NTV yayınında gündeme dair önemli ...
AK Parti'de kongre günü... Bakan Pakdemirli'den belediyelere 'sorumluluk' çağrısı!
AK Parti Narlıdere ilçe kongresinde video konferans yönetimi ile katılarak ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva