HABERLER>POLİTİKA
22 Ekim 2016 Cumartesi - 14:14

AK Parti'de Başkent'te yerel yönetimler zirvesi

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı 81 ilin yerel yönetimler başkanlığı ile bir araya geldi. Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Boztepe, İzmir’de parti olarak belediye başkanlarıyla ve meclis üyeleri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacaklarını da söyledi.

AK Parti de Başkent te yerel yönetimler zirvesi

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı 81 ilin yerel yönetimler başkanlığı ile bir araya geldi. Kayyum, FETÖ/PDY ve parti faaliyetlerinin ele alındığı toplantıda Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, “Belediyelerimiz halka doğrudan ulaşan yapılardır. Sizler de çalışmaları partimiz adına yakından takip edin” dedi. Toplantıya İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe başkanlığında İzmir heyeti de katıldı.
 
AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanı Hüsnü Boztepe başkanlığındaki heyet genel merkez yerel yönetimler başkanlığı tarafından düzenlenen Ankara’daki toplantıya katıldı. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erol Kaya’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda belediyelere atanan kayyum, FETÖ/PDY karşı mücadele, grup toplantılarına katılım ve karar defterlerinin takibi, raporlanması, genel merkezden gelen yazıların hızlı iletilmesi, yerelde gerçekleşen istifa, ayrılma gibi konuların genel merkeze iletilmesi konuları görüşüldü. Toplantıda, 81 ilin ana kademe dışında kadın ve gençlik kolları yerel yönetimler başkanları da hazır bulundu.
 
Toplantıda katılımcılara hitap eden Genel Başkan Yardımcısı Kaya, “Belediyelerimiz halka doğrudan ulaşan yapılardır. Sizler de çalışmaları partimiz adına yakından takip edin. Çalışmaları aksatmayın. Teröre destek veren belediyelere atanan kayyumlar çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca devlet olarak mücadele ettiğimiz FETÖ yapılanmasına kesinlikle taviz vermiyoruz. Bizim içimizde bulunan ve bu yapılarla bağlı görünen kimseyle yol yürümeyeceğiz. Partimiz derhal gerekeni yapıyor” dedi.
 
AK PARTİLİ BELEDİYELER ÖRNEK
Genel merkezde düzenlenen toplantıya İzmir’den heyet olarak katıldıklarını söyleyen AK Parti İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe, “Partimizde yerel yönetimler başkanlığının düzenlediği programa katıldık. Sayın genel başkan yardımcımız Erol Kaya önemli açıklamalarda bulundu. İzmir’de 2014 yerel seçim sonuçlarına göre önemli başarı elde ettik. Başbakanımız Binali Yıldırım’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olmasıyla birlikte önemli başarı elde etmiştik. AK Partili 7 belediyemizin yaptıkları ortadadır. İki yılda olumsuzluklara, engellemelere rağmen önemli işlere imza attılar. Hepsi göreve geldiğinde bir enkazı, borç batağında belediyeleri devraldı. Hiçbirisi bahane üretmeden Türkiye’de dikkat çeken projelere imza atmaya devam ediyor. İl Başkanımız Bülent Delican ve milletvekillerimiz de belediye başkanlarımıza tam destek vererek seçimlerde halka verdikleri sözleri yerine getirmek için büyük çaba sarf ediyor” diye konuştu.

Boztepe, İzmir’de parti olarak belediye başkanlarıyla ve meclis üyeleri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacaklarını da söyledi.

 
'FETÖ'nün kalbi' Kaynak Holding TMSF'ye!
 
TSK'dan flaş açıklama: 10 günde 7 bomba yüklü...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'29 Ekim yasağı iddiası'na 'Yıldırım yanıt!
Yıldırım, "Tek gerekçesi güvenlik. Ana muhalefet partisi CHP’den bazıları ...
Başbakan Yıldırım'dan MHP'ye 'milli' övgü!
Başbakan Yıldırım, "MHP, başkanlık sistemine karşı olabilir, parlamenter ...
Balbay'dan sağlık kampüsü çıkışı: Şimdi burada...
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı ...
 
Sürekli'den Karşıyaka'da 'yeni Anayasa' mesajı!
AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli, Karşıyaka’ da sivil toplum kuruluşlarıyla ...
CHP'li vekile taşlı-sopalı protesto!
CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem dün katıldığı bir panelde taşlı sopalı protesto edildi. 
Başbakan Yıldırım: Bankacıları uyarıyorum...
Başbakan Yıldırım, "Bankacıları buradan uyarıyorum. Lütfen reel sektörün ...
 
ABD'li Bakan Carter: Türkiye ve Irak prensipte anlaştı
Ankara'ya resmi ziyarette bulunan ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Türkiye ...
Başbakan Yıldırım: Kimin ne dediğinin önemi yok!
Başbakan Binali Yıldırım, TSK’nın PYD’yi vurması konusunda kimin ne dediğinin ...
Baykal'dan 'başkanlığa destek iddiası'na yalanlama
Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, başkanlık sistemini desteklediği ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva