HABERLER>POLİTİKA
1 Ekim 2020 Perşembe - 09:02

AK Parti Çiğli’nin başkanı Karatekin: Gümrükçü ile oldukça uyumluyuz ama…

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile oldukça uyumlu çalıştıklarını söyledi.  Karatekin, "500 gün sunumunu sayın başkan bize de yapacak. Toplantıda Çiğlililere verdiği sözler var, onları kendisine hatırlatacağız.  Anadolu Caddesi'nin genişletilmesi ve yolun altına alınmasının sözünü verdi ancak o da çöpün kaldırılması sözü gibi kaldı… Bu konularda ya Büyükşehir Belediyesi'ne sözünü dinletemiyor, ya da kendi partisi diye bir şey söylemiyor" dedi.

AK Parti Çiğli’nin başkanı Karatekin: Gümrükçü ile oldukça uyumluyuz ama…

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin, Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak Çiğli Belediye Başkanı seçilen Utku Gümrükçü ile uyumlarının oldukça iyi olduğunu söyledi. Özellikle pandemi döneminde yerel yönetim ve iktidar partisi olarak güzel bir performans sergilediklerinin altını çizen Sedat Karatekin, son dönemlerde Utku Gümrükçü'nün parti içi siyasette sıkıştırıldığını belirtti. 

VATANDAŞLAR MAĞDUR OLMASIN DİYE EL ELE ÇALIŞTIK
Pandemi sürecinde vatandaşları mağdur etmemek adına belediye ile ortak çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Sedat Karatekin,"Utku Gümrükçü ile İl Başkanımız, Genel Başkan Yardımcımız ve biz Çiğliyi nasıl daha iyi hale getiririz diye bir çalışma yapıyoruz. Bunun ilk müjdesini de sayın Genel Başkan Yarımcımız Hamza Dağ tramvay projesini bakanlıktan geçirerek verdi. Yine burada millet bahçesi için çalışmalar yürütülüyor, umarım bu da hayata geçirilecek.  TOKİ konusunda da Sayın İl Başkanımız yaklaşık 1 ay önce bir çalışma yapılacağı yönünde açıklama yapmıştı... İnşallah Çiğli'ye de TOKİ yapacağız. Mevcut belediye başkanımız Utku Bey'de nezaket gereği İl Başkanlığımıza gelerek ziyaretini gerçekleştirdi. Bizim ilçemize defalarca geldi sayın başkan… Biz de ona çalışmalarında destek veriyoruz. Çiğli'de kaymakamlık yaklaşık 14 bin kişiye pandemi sürecinde bin TL'lik maddi yardımda bulundu. O süreç için de belediye başkanımız bize ihtiyaçları bildirdi ve biz de bu ihtiyaçları kaymakamlığa bildirdik.  Hiç kimse aç kalmasın, erzaksız ev kalmasın diye çalışmalar yürüttük. Biz AK Parti olarak Çiğli'de 2 bin 500'e yakın gıda dağıtımı yaptık.  Utku Başkan bizi arayıp bu süreçte destek de istedi. Biz de elimizdeki yardımlar bittiği zaman sayın başkana ihtiyaç sahibi kişileri ilettik ve onlarda gidip bu alanlarda yardımlarını dağıttılar.  Yani biz burada çok güzel bir uyum sağladık. Pandemi döneminde hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin vatandaşlarımız mağdur olmasın diye el birliği ile çalıştık" ifadelerini kullandı.

ÇÖP YORUMU: YA TUNÇ BEYİ İKNA EDEMEDİ YA DA CHP'YE LAFINI DİNLETEMEDİ
Utku Gümrükçü'nün gerçekleştirilen yatırımlar konusunda yetersiz kaldığını belirten AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin, Gümrükçü'nün ilk zamanki direnişi gösteremediğini ifade etti. Karatekin "Yatırımlar anlamında gözle görünür bir yatırım yapamıyor. Evet, borçları var belediyenin, ancak o ayrı…  Sayın Gümrükçü Büyükşehir karşısında ilk zamanki direnişini gösteremiyor.  Bize geldiğinde ilk 1 yılda çöpü kaldıracağını söylemişti. Ne oldu? Tunç beyi ikna edemedi ya da CHP'nin içinde eleştirilmesine rağmen lafını dinletemedi. "500 gün sunumunu sayın başkan bize de yapacak. Toplantıda Çiğlililere verdiği sözler var onları kendisine hatırlatacağız.  Anadolu Caddesi'nin genişletilmesi ve yolun altına alınmasının sözünü verdi ancak o da çöpün kaldırılması sözü gibi kaldı… Bu konularda ya Büyükşehir Belediyesi'ne sözünü dinletemiyor, ya da kendi partisi diye bir şey söylemiyor. Sanırım kendisini parti siyasetinde sıkıştırdılar ve artık fazla direnemiyor" dedi.

ÇİĞLİ'NİN VATANDAŞI 5'NCİ SINIF MI?
Parti içinde Utku Gümrükçü'nün eleştirildiğini belirten Sedat Karatekin, Çiğli'nin faydasına olan konularda siyaset gözetilmemesi gerektiğini söyledi. Karatekin "Parti içinde sayın Utku Gümrükçü elbette ki eleştiriliyordur…  Amaç hizmet olduğu zaman başkan o eleştirilere de göğüs germeli. Hatta ben Utku Bey’e 'gidin Tunç başkana çöpü buradan kaldırın, Mavişehir ile Çiğli arası leş gibi kokuyor. Yıllardır biz bu kokuyu çekiyoruz diyin bizde size destek verelim' dedim.  Grup Başkanvekilimiz Hüsnü Boztepe'ye orada ‘Çiğli'nin hakkını savun’ dedim. ‘Burada siyaset gözetmeyin, Çiğli için ne faydalıysa onun için çalışın’ dedim. Burada Utku Başkan'da yanlış bir şey yaparsa tabii ki eleştiririz. Utku başkana da dedim ki 'Hüsnü bey Çiğli'nin faydasına bir şey istiyorsa onu da siz destekleyin.' Utku Gümrükçü yeri geldiğinde bize destek oluyor ve Tunç başkana da söylüyor konuları. Sonuçta Utku başkanı Çiğli halkı seçti. Bunu unutmamak gerekiyor. Bunu kendisi de unutmamalı ve Çiğli'nin hakkını savunmalıdır. Çiğli'de 3 kişiden 2 kişi ona oy verdiyse 1 kişi de bize oy verdi. Sonuçta kendisi bizim de başkanımız" ifadelerini kullandı.

 
Sahte hoca için istenilen ceza belli oldu
 
Kars'ta PKK/KCK operasyonu: 19 gözaltı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
serdar 1 Ekim 2020 Perşembe 13:41

çiğli çöp çöp gercekten ilçe değil kasaba yatırım sıfır park yok hiç birşey yok ne meydan ne piknik alanı herkesin arabası yokki gitsin başka yere..

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gelecek Partisi İzmir'den istifalar için açıklama: Üç ilçe dışında başkanlar görevinin başında!
Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı adına İl Başkanı Mustafa Serhat Şener, ...
Mansur Yavaş'tan İYİ Parti lideri Akşener'e ziyaret
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti 2'nci Olağan ...
'Salgın ekosistemdeki bozulmanın yansımalarından birisidir'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM 75. Genel Kurulu etkinlikleri kapsamında ...
 
AK Partili ilçe başkanları mazbatalarını aldılar
AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen ve AK Parti Tire İlçe Başkanı ...
İYİ Parti Genel Merkezi'nde gerginlik!
İYİ Parti Genel Merkezi'ne gelen bir grup partili ile görevliler arasında gerginlik çıktı.
Bahçeli: AYM yeniden yapılandırılmalı!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Anayasa Mahkemesi yeni hükümet sisteminin ...
 
'41 meclis personeli korona tedavisi görüyor'
Meclis Başkanı Mustafa Şentop, "TBMM'de elimizdeki verilere göre 15 milletvekilinde ...
İstifa krizi tam gaz! İlçe başkanı ‘istifa etmedim’ dedi… Yanıt gecikmedi
Toplu istifada ismi geçen Gelecek Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Halil ...
CHP'li Kılıç: Önseçimden kaçmam!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir'de başlayan önseçim tartışmaları ile ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva