HABERLER>POLİTİKA
27 Mart 2019 Çarşamba - 14:23

AK Parti Çiğli Adayı Okan Korkmaz: Söz vermek, borçlanmaktır

Cumhur İttifakı Çiğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Okan Korkmaz, 31 Mart Yerel seçim sandığına gitmeye sayılı günler kala, alan çalışmalarını sürdüren ve önemli mesajlar verdi.

AK Parti Çiğli Adayı Okan Korkmaz: Söz vermek, borçlanmaktır

Cumhur İttifakı Çiğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Okan Korkmaz; sözünü verdiği yerel yönetim anlayışını şöyle tanımladı. " Öngörülü planlamalar yapmak, katılımcı yönetim ve çıkarsızlık." Bu ilkeler temelinde hizmet üreteceğinin sözünü veren  Korkmaz; "Belediye başkanlıkları  hizmet için kendinizi adayacağınız makamlardır. Laf ola beri gele değil. Elle tutulur, gözle görülür biçimde işler yaparak, çözüm odaklı 7-24 hizmet etme makımıdır.  Üretiminiz ancak ve sadece halkın çıkarına olamlıdır. Çiğli, yılların kronik sorunları ile halen boğuşuyor. Her biri çok basit ve çözülecek sorunlar. Sözünü vermek bile abes aslında. Ama ben yine de söz veriyorum ki; 'söz vermek, bana göre borçlanmaktır', bu sorunları artık konuşmayacağız." diye konuştu.

Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü; "Asla taviz vermeyeceğim, ilk olmazsa olmaz; 'çıkarsızlık'. Çiğlili hemşerilerim artık, belediye başkanlığı makamının ve belediye bürokrasisinin şaibesini tartışmayacak.  Çiğli Belediyesi; ortak çıkarla hizmet üretecek. Bir kenti öngörülü planlamak gerekir. İlçemiz ne çekiyorsa, bundan çekiyor. Yapalım, yıkar yeniden yaparız anlayışı son bulacak. Ayrıca; her proje, kentsel ve sosyal her planlama, ihtiyaca yönelik olduğu gibi katılımcı bir karar ve uygulama mekanizması ile hayat bulacak."

AYRISI GAYRISI OLMAZ...
Sandığa sayılı günler kaldığını söyleyen AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Okan Korkmaz; " Yerel yönetimlerde hizmetin ayrısı gayrısı olmaz. Ayrıca, kenti bir bütün olarak görmek zorundayız. Tüm dinamiklerini, sorunlarını birlikte ele almalıyız. Bunları yaparken de; ünlü düşünür Osho'nun dediği gibi; ' Özümüz, saklamak değil, paylaşmak olmalı. Sözümüz eleştirmek değil, çözümü göstermek, Gözümüz; yıkmakta değil, yapmakta olmalı. Çözümümüz de; saldırmak değil, sarılmak olmalı. Öyle de olacak. Biz bunu yapacağız. Hiçbir kesimin sorununa ve beklentisine kayıtsız kalma lüksümüz olmayacak. Emeğin kenti olan Çiğli; kendisine de İzmir'e de yetecek güce sahip. Projelerimiz ve çözüm yollarımız hazır. Görevlendirilirsek de halkımızın onayına sunacak ve hızla yola koyulacağız." diye konuştu.

'KEŞKE'LERİMİZ OLMASIN...
Doktor Korkmaz; açıklamasına şu sözlerle devam etti; " Çiğli, insani nitelikleri, ekonomik üretimi, iş gücü ve doğal değerleri ile muazzam bir ilçe. Bugüne kadar ne yazık ki; sanayiciden esnafa, köylerden, sosyal ve kültürel hizmetlere kadar hep günü kurtaran planlamalarla yol alınmış. Unuttukları şey; torunlarımızın da büyüyeceği bir yere yatırım yaptıkları olmuş. Yol yaparken, taş döşerken de; üst geçit, otopark yaparken de yarın 'keşke' dememek için doğru planlamalar yapacağız. Kaynağı da zamanı da doğru kullanacağız.  Gelip geçici formüller, ancak günü kurtarır veya zaman içinde kriz yaratır.  Örneğin; Çiğli'de imar sorunlarını çözerken; tüm kesimlerin ve kentin ortak çıkarı gözetilmeli. Otopark sorununu çözerken; yeri doğru seçmeliyiz. Üniversite kuracaksak, ilçemizin niteliği ve birikimine uygun olmalı. Artık; keşke'lerimiz olmasın. "

 
DSP Güzelbahçe Adayı Pülten'den iddialı projeler
 
Acıpayam beşik gibi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DSP Güzelbahçe Adayı Pülten'den iddialı projeler
DSP Adayı Kemal Cem Pülten, Güzelbahçe için projelerini açıkladı… Pülten ...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ’dan Soyer’e: Dediklerim yalansa bana dava aç!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ,  Millet ...
MHP’li Osmanağaoğlu: Atatürk’ün kurtardığı İzmir, Kılıçdaroğlu tarafından teslim ediliyor!
İzmir Milletvekili Osmanağaoğlu, Millet İttifakı’na sert sözlerle yüklenirken, ...
 
AK Parti Bayraklı Adayı Aslan'dan 'Özkanlar' müjdesi
Yıllardır çözüme kavuşturulamayan Özkanlar Pazar yeri ile ilgili müjdeyi ...
CHP Çiğli Adayı Gümrükçü: Dönüşüm zamanı
Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, TELE 1 kanalında ...
CHP Aliağa Adayı Durmaz'dan 'borç' salvosu!
Aliağa Belediyesi’nin 2018 yılına ait gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin ...
 
CHP'li Sertel'den Karşıyaka Hastanesi çıkışı: AVM mi yapılacak?
İzmir’de 50 yıldan fazla süreyle hizmet veren 240 yataklı Karşıyaka Devlet ...
Hanzade ÜNUZ yazdı... Zeybeği kim oynayacak?
Hanzade ÜNUZ yazdı... Zeybeği kim oynayacak?
Eş Zeybekci: İzmir, bu ülkenin incisidir
Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin eşi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva