HABERLER>POLİTİKA
19 Kasım 2017 Pazar - 15:19

AK Parti Bayraklı'dan istifa sonrası sert açıklama

Bayraklı Belediyesi meclis üyesi Mustafa Karaman’ın AK Parti’den istifa ederek CHP’ye geçmesini sert bir dille eleştiren AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, “Ne mutlu ki dava şuurunu taşımayan insanlar partimizi bir bir terk ederek işimizi kolaylaştırıyor” diye konuştu.

AK Parti Bayraklı dan istifa sonrası sert açıklama

AK Parti’nin belediyecilik alanında 16 yıllık başarılı bir dönemi geride bıraktığını ve bu oluşumun bir parçası olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Hızal, “Bu süreçte AK Parti olarak belli prensipler içerisinde ilerledik. Bu dava şuurunu taşımayanların aramızdan birer birer ayrılacağını daha önce de söylemiştim. Belirli bir kişisel menfaat için partimiz içerisinde bulunan bu şahıslar partimizden ayrılarak bizlere olumlu katkı sağlamaktadır” diye konuştu.

Hızal, şunları söyledi:

“KENDİLERİ GİBİ İŞE YARAMAYAN…”
“Kendileri gibi hiçbir işe yaramayan, sadece muhalefet yapmış olmak için konuşan bir partinin mensubu olmak onların da en doğal hakkıdır. CHP’nin oturmuş kültüründe yer alan menfaat anlayışıyla birebir örtüşen bu şahıslar, yıllar sonra bu yükü daha fazla taşıyamamış, istediklerini de elde edemeyince istifa ederek bizleri rahatlatmıştır. Bahsi geçen CHP meclis üyelerini 3 buçuk yılın ardından da olsa özlerini buldukları için kutlamayı borç biliyorum”

“BU MİLLET BUNU YEMEZ!”
“Milletimizin ortak değerlerini parti içi slogan haline getirmiş bu beyinler ne yazık ki yıllardır olduğu gibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü yine kullanmış ve onlar dışında kimse Atatürk’e değer vermiyormuş algısı oluşturmaya çalışmıştır. Yani kısacası milletimizi de kendileri gibi at gözlüğü taktığını sanarak yanılgıya düşmüşlerdir. Kusura bakmasınlar, bu millet bunu yemez”

“16 yıldır Türkiye’nin her noktasında oyunu arttırarak hizmetlerine devam eden, milletin geçmişte olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de umudu olan bir siyasi partiden istifa ederek son dönemde özellikle terör örgütü PKK’ya göz kırpmasıyla dikkat çeken CHP’ye geçen bu şahıslar bizlerin bu istifaları düşünmek için kafa yormasının da önüne geçmiştir. Zira biz halkımızla kol kola hareket ederek hizmetler ürettikçe onlar PKK ile kol kola girerek çıkmazlar üretmişlerdir.“

“Sayın Karabağ her iki istifada da pazarlık konusunu gündeme getiren şahıs olma yoluna gitti. Sanıyorum kendisi bu konuda çok mesai harcadığı için konuşmalarının arasında bunu ifade etme gereği duyuyor. Belediye meclis üyesinin makam odasında çekip sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafta da göründüğü üzere belediyedeki odasını parti transfer işler için kullandığı aşikardır. Ben Hasan Bey’e ‘Dervişin fikri neyse zikri de odur’ sözünü anımsatmak istiyorum“ diye konuştu.

“PAZARLIKTAN FIRSAT BULAMIYORSA…”
”İlçemizde yaşayan ve AK Partiye oy veren vatandaşlarımızı yok sayarak nereye varacağını merak ediyoruz. Sayın Başkan sokaklarda hiç gezmediği için AK Parti Kadın Kollarının ve Gençlik Kollarının sürekli sahada ve vatandaşlarımızla birlikte olduğunu görmemesi çok normal. Bayraklı’nın her sokağında bayrak asacak bir dava arkadaşımız ve her mahallesinde dert dinleyecek bir kardeşimiz vardır. Gücümüzün kalmadığını ifade eden Hasan Bey’e önerim, biraz sosyal medyadan bizleri takip etmesidir. Pazarlıklardan zaman bulamıyorsa da ilçe başkanından veya kurmaylarından bilgi almak kendisi için iyi olacaktır” dedi.

 
Başkent'te süresiz olarak yasaklandı
 
İdam hükmünü satın aldı! 'Alır almaz yırtacağım'
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tren kaçtı 19 Kasım 2017 Pazar 21:42

15 yıldır "Dava" diye kayıtsız şartsız destek verenler ki bunlar ekonomi (ticaret-sanayi-turizm) ile uğraşanlar 2016 başına kadar hiç konuşmadılar sonra konuşmaya,soru sormaya hatta eleştirmeye başladılar.Referandumda birkısmı hayır verdi bir kısmı refrandum sonrası ekonomi hamlelerini bekledi ama hiçbir şey yapılmadı.Bunun ispatıda referandumda hayır çıkan iller ki hepsi ekonomide söz sahibi iller.2002 den bugüne kadar oy dağılımlarına bakın yeter.Şimdi alternatif partide var.Bunların olduğu tren kaçtı.Çünkü dilinde dava kalbinde siyaset sayesinde kazanılan parayı savunanlara engel olunmadı.Hayat pahalılığı milleti perişan etti birde bu başarısızlığı başkalarının üzerine atılmaya başlandı 15 yıldır tek başına iktidara yakışmıyor.

Yorumu oyla      12      5  
kirpinin dedikleri 19 Kasım 2017 Pazar 20:58

chp Bayraklı ilçe yönetimi kendi partilerinin yarısını küstürdü. Delege seçimlerinde kendi paartilrine kan kusturdular. şimdi basının önünde bir trasfer yapıyorlar. yapsınlar bakalım. sonu hiç iyi olmayacak.

Yorumu oyla      12      5  
Özbucali... 19 Kasım 2017 Pazar 19:39

Darisi bucanin da basina insallah...

Yorumu oyla      12      5  
Dogrucu DAVUT. 19 Kasım 2017 Pazar 17:58

Ak partinin izmir teskilatlarinda cok hain var.Diger partilerle isbirligi yapan ilce baskanlarini bile arastirin isyerlerinde ne kadar chp ve mhpli var.Aslinda istifa etmeyen hain ilce baskanlarinada sira gelmeli degilse ak parti secmeni yavas yavas baska partiye kayacak bunu unutmayin il baskanlarinin istifasi yetmez ilcelerde etmeli..

Yorumu oyla      11      6  
Kemal 19 Kasım 2017 Pazar 17:22

Hasan başkan akılı bir adam kimine arsa kimine iş ve aş vererek partisine adam almayı çok iyi biliyor. Tabi adam dün chp ye katılarak Kıbrıs tatilini hak etti ve başkan beyle kutlaya Kıbrısa gittiler. Sayın akp ilçe başkanı tebki göstermesin çünki bunlar ismail sarının eseridir o brlirlemedimi seçimde meclis üyeleri ni sayın akp ilçe başkanı senin meclis üyeleri hasan başkana kol kanat olmadimi sen bunları görüp duymadinmi.

Yorumu oyla      11      5  
Abdullah ÖZER 19 Kasım 2017 Pazar 16:57

Taşıma su ile değirmen dönmez. Bugün bizim partimizi sırtından vurduğunu düşünenler yarın bumerang gibi onlara dönerse ne yapacaklar.

Yorumu oyla      12      6  
Mikdat Düz 19 Kasım 2017 Pazar 16:40

Benim helal oyumu pis edenlere yazıklar olsun.

Yorumu oyla      12      6  
MURAT 19 Kasım 2017 Pazar 15:37

HER KES ÖZGÜRDÜR SAYGI DUYLURSA DAHA İYİ OLUR

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Bu açıklamaları olumlu buluyorum
Bayburt'ta düzenlenen AK Parti İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı ve ...
Buca’da Başkan Kaya’ya destek 
Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya delege seçimlerinde muhalif listelerin kazandığı ...
CHP İzmir’deki iki ilçe arasındaki tesadüfler silsilesi: Kim bu başkanlar?
2012’de aynı tarihte göreve geldiler. Bir önceki kongre sürecinde ikisi ...
 
Bahçeli'den zehir zemberek NATO açıklaması
MHP lideri Devlet Bahçeli, "Türkiye’nin üyesi olduğu uluslararası ittifaklar, ...
CHP İzmir’de 'Fair-Play' günü: Bornova ve Buca’da rakipler el ele…
Mahalle delege seçimlerinin ardından gerçekleşecek ilçe kongrelerine sayılı ...
'Bazı yanlışları aptallar değil alçaklar yapar'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO skandalı için konuştu: "Daha dün Norveç'teki ...
 
AK Partili Sürekli'den Kınık çıkarması... 'Ne kadar memnun olsalar az'
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, dün Kınık ilçesini ziyaret etti.
CHP İzmir’de bir ilçe başkanı daha 'adayım' dedi
Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız 9 Aralık’ta gerçekleşecek kongrede ...
Bodrum MHP'de, onlarca üye disiplin sevk edildi
MHP Bodrum İlçe Başkanlığı, yönetim kurulu kararı ile parti iç tüzüğüne ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva