HABERLER>POLİTİKA
26 Ekim 2013 Cumartesi - 11:13

AK Parti Bayraklı’dan dev zirve: Aslan’dan salvo!

AK Parti Bayraklı Teşkilatı Bayraklı’da bulunan yaklaşık 80 hemşeri derneği ve federasyon başkanları ve muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Bayraklı’dan dev zirve: Aslan’dan salvo!

İZMİR - Aydemir Plaza’ da gerçekleşen yemeğe yaklaşık 200 kişinin yanı sıra 35 İzmir 35 Proje Derneği Yönetim Kurulu üyesi Yücel Erence katılarak davetlilere 35 proje hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Program kapsamında konuşma yapan ilk isim AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan oldu. Aslan konuşmasına AK Parti dönemi ile Türkiye’de yapılan hizmetlere değinerek başladı.

2002 öncesi Türkiye’nin durumunun içler acısı olduğunu ifade eden Aslan AK Parti ile Türkiye’nin kısa zamanda büyük işler başardığını ve dünyada itibarlı bir devlet haline geldiğinin altını çizdi.

Bunun yanı sıra yaklaşan yerel seçimlere de vurgu yapan Aslan’ ın hedefinde Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ vardı.

“11 YILDA TÜRKİYE’DE SESSİZ DEVRİM GERÇEKLEŞTİ”
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan, Türkiye’ de 11 yıl gibi kısa bir sürede çok önemli işlerin gerçekleştiğinin altını çizerek adeta sessiz devrim yapıldığını ifade etti.

Aslan konuşmasına şöyle devam etti: Kısaca 2002 yılı öncesine dönersek AK Parti’nin icraatlarını daha iyi anlayabiliriz. Ekonomiden sağlığa eğitimden sosyal hizmetlere kadar Türkiye’ de her şey değişti. Türkiye AK Parti hükümeti ile daha demokratik daha çağdaş ve itibarlı, dünya devletleri arasında söz sahibi güçlü bir ülke haline geldi. Bugün engelli, fakir, dul, yetim, ihtiyaç sahibi her vatandaşımıza sahip çıkan bir hükümetimiz var. Bizim için farklılıklar zenginliğimiz. Biz 76 milyon vatandaşımızdan her kesimi kucaklıyoruz.

“BAYRAKLI’ DA PARALAR KİMİN CEBİNE GİTTİ?”
Ali Aslan’ın gündeminde yaklaşan yerel seçimlerde vardı. Aslan, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a yüklenerek Bayraklı’ da geçen 5 yıllık süreyi boşa geçmiş zaman olarak değerlendirdi. 



Aslan Bayraklı’da 5 yılda gerçekleştirilen bir tane olumlu projenin olmadığını ifade ederek, “Bayraklı’da geçen 5 yıllık süre için canım yanıyor. 5 yılda Bayraklı’ da bir tane ciddi proje gerçekleştirilemedi. Yaşlılara, engellilere ve gençlere yönelik sosyal tesis yok bunun yanı sıra Bornova’dan ve Karşıyaka’dan bağlanan tesislerde verimli kullanılamıyor. Bayraklı yeni belediye olmuş bir ilçe ve borçsuz, güçlü bir bütçeyle göreve geldiler. Ancak şuan Belediye borç batağında yüzüyor ancak ortada proje yokken hatta kendi hizmet binasının dahi temelini atamamışken bu paralar nereye gitti. Bayraklı Hasan Karabağ ile çok karanlık bir 5 yıl geçirdi. İnşallah 2014 Mart seçimleri ile Bayraklıyı Ak günlere kavuşturacağız.  Bayraklı’nın AK Parti vizyonuna ve şeffaflığına ihtiyacı var ve vatandaşlarda bunu görüyor” diye konuştu.
 
“BAYRAKLI DERNEKLER İLE KÜÇÜK TÜRKİYE”
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan hemşeri dernekleri ile Bayraklı’nın Türkiye mozaiği olduğunu ifade ederek derneklerin öneminin altını çizdi.

Türkiye’nin doğusu ile batısı, kuzeyi ile güneyinin bir beraber kardeş olduğunu belirten Aslan Bayraklı’da bu kardeşliğin dernekler sayesinde oluştuğunu söyleyerek şöyle konuştu: Hemşeri derneklerimiz bizim için çok önemli. Onların sorunları bizim sorunlarımız. Biz Bayraklı Belediyesini kazandığımızda bu dernekler ile sürekli istişare halinde olacağız. Bu noktada her derneğimize eşit mesafede ayrımcılık gözetmeyen bir anlayış sergileyeceğiz. Derneklerimiz ile sürekli iş birliği içinde olacağız. Onların görüşleri bizim için önemli.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
OSMAN BÜLBÜL 2 Aralık 2013 Pazartesi 17:42

SEN BAŞKASIN BAŞKANIM BEN BUGÜNE KADAR BAŞKA PARTİLERDE YER ALDIM AMA SENİNGİBİ BİR BAŞKAN GÖRMEDİM VALLA BİZE POZİTİF ENERJİ VERİYOSUN HELAL OLSUN SANA TANIDIĞIM GÜNDEN BERİ SENİ ÇOK TAKTİR EDİYORUM SEN BAYRAKLIYA AŞIKSIN ÇÜNKÜ

Yorumu oyla      12      5  
ramazan bülbül 2 Aralık 2013 Pazartesi 17:26

sayın ali aslan seni çokseviyoruz ve seni inşallah belediye başkanımız olrak görmek isyiyorum çünkü sen bunu hakettin inşallah bu kutsal göreve büyük ustamız sayın başbakanımız sizi layık görür ve bu bizim isteğimizdir BÜYÜK USTA,DAN

Yorumu oyla      12      5  
kazim bulbul 2 Aralık 2013 Pazartesi 17:15

sayin ali aslanin bayrakliya vercek oldugu hizmete guveniyoruz halkimiz sizinle sayin baskanim

Yorumu oyla      12      5  
ramazan bülbül 2 Aralık 2013 Pazartesi 17:04

bayraklı senin gibi has başkan görmek istiyor sayın ali aslan allah yolunu açık etsin seninle gurur duyuyoruz

Yorumu oyla      12      5  
osman bülbül 2 Aralık 2013 Pazartesi 17:01

sayın ali aslan yapmış olduğunuz bu çalışmalardan dolayı size teşekür ederiz sizi bayraklı belediye başkanı olarak görmek istiyoruz.ak parti kurulduğu günden beri bayraklı halkına yaptığınız mahalle ziyaretleri esnaf ziyaretleri hasta ve yaşlı ziyaretleri ramazan ayında yapmış olduğunuz etkinlikler tüm bayraklı halkının sevgi ve güvenini size kazandırmıştır çalışmalarınızdan dolayı size sonsuz teşekürlerimi sunarım

Yorumu oyla      12      5  
kazim bulbul 2 Aralık 2013 Pazartesi 16:47

sayin ali aslan cok iyi bir yonetici cok caliskan bir insan sayin ali aslanla bayrakliyi cok ilerde ve bayrakliyi gelismis olarak gormek istiyoruz sayin ali aslanin akp nin kuruldugu tarihten itibaren halkina vermis oldugu hizmetleri unutmayacagiz bizler bayraklili olarak gece gunduz calistigini biliyoruz hele birde onun insan sevgisi halkina huzur veriyor o gectigimiz mahslle ziyaretleri

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Davutoğlu'ndan ‘füze’de ABD ve Avrupa'ya açık kapı
Savunma füzeleri alımında Ankara'nın Çin'i tercih etmesiyle ilgili tartışma ...
Buca aday adayı Akdemir’den anlamlı bağış anlamlı mesajlar
CHP Buca belediye başkan aday adayı mimar Remzi Akdemir Kızılay’ın gezici ...
Kılıçdaroğlu’ndan ilk yorum: Fidan’a sahip çıkarız!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu MİT Müsteşarı Hakan Fidan'la ilgili ...
 
Erdoğan: 600 bin kaçak yakalanacak!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, askerlik yaşı gelmesine rağmen 600 bin ...
‘Bakan Ömer Çelik’ten İzmir’e ilk ziyaret
İzmir milletvekili Ertuğrul Günay’dan görevi devralan Kültür ve Turizm ...
Günay’dan ‘Cuma vesile’ kinayeli Tweet!
Kültür ve Turizm Eski Bakanı, İzmir Milletvekili Twitter hesabından iktidarın ...
 
Güler’den ‘anadil’ çıkışı: Savunmak CHP’yi…
CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Birgül Ayman Güler, anadili ...
Avcı’dan ilginç cevap: Barça ısrarlı, Lakers ciddi
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 'Eskişehir'den belediye başkanlığına aday ...
CHP İzmir ‘olay yerinde’: Diren Ağaçlı Yol!
Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Bornova’daki arazilerinin, Özelleştirme ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Muhalefete muhalefet…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Zehirli kurşundan nasıl kurtuldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Neşeye övgü!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva