HABERLER>POLİTİKA
31 Ağustos 2019 Cumartesi - 12:43

AK Parti Bayraklı’dan çarpıcı böcek iddiası: Kendi içlerinden birileri…

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, Bayraklı Belediye Başkanı Serdal Sandal'ın makam odasında dinleme cihazı bulunmasıyla ilgili, "Bu cihazı yerleştiren CHP'li mi bilmiyorum ama kendi içlerinden bir arkadaşlarının bunu yaptığını düşünüyorum. Başkalarının tevessül edeceğine inanmıyorum." dedi.

AK Parti Bayraklı’dan çarpıcı böcek iddiası: Kendi içlerinden birileri…

Polat, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Bornova Öğretmenevi'nde düzenlediği basın toplantısında, Bayraklı Belediyesinin 150 günlük hizmet sürecini değerlendirdi. 

Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın makam odasında dinleme cihazı tespit edildiğine ilişkin açıklamasını hatırlatan Polat, "Özellikle son günlerde çiçek böcek konularıyla gündeme gelen Bayraklı Belediye Başkanının, parti içi çekişmeleri bir kenara bırakıp seçimlerde vaat ettiği projelere bir an önce başlamasını bekliyoruz. Kendi deyimiyle maydanozların yetişme vakti gelmiştir." dedi. 

Polat, makam odası ve belediye binasında gerekli güvenlik önlemi alınmasına rağmen dinleme cihazı bulunmasına ilişkin tartışmalar bulunduğunu söyleyerek, şöyle konuştu:

"Ben bu soruyu belediye başkanına yönelttim. İlk günlerde tarama yaptırdığını söyledi, o zaman böyle bir böceğe rastlanmamış. Göreve geldikten sonra dinleme cihazı yerleştirilmiş. Bu cihazı yerleştiren CHP'li mi bilmiyorum ama kendi içlerinden bir arkadaşlarının bunu yaptığını düşünüyorum. Başkalarının tevessül edeceğine inanmıyorum."

Bayraklı halkının 31 Mart'ta tercihini yaptığını ve AK Parti'ye muhalefet görevi verdiğini vurgulayan Polat, "Görevimizi layığıyla yerine getireceğiz ama bunu CHP'lilerin istemezükçü tavırlarıyla yapmayacağız. Bayraklı'nın kazanımları konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz ama zaman kaybı konusunda tahammül göstermeyeceğiz." dedi. 

PAZARYERİ VE BÜTÇE ELEŞTİRİSİ
Bayraklı'nın şehircilik açısından da ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirten Polat, Özkanlar Pazaryeri sorununun yıllardır çözülemediğini aktardı. 

Polat, AK Parti'nin Bayraklı yararına olan her konuda belediye yönetiminin yanında yer aldığını söyleyerek, vapur iskelesinin ulaşıma kazandırılması, engelli vatandaşlar için yol ve kaldırım düzenlemesi gibi yeni öneriler de sunduklarını ifade etti. 

Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın "40 milyon borç ödedim", "5 milyon tasarruf ettim" gibi açıklamaları olduğuna işaret eden Halil Polat, sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Bu sözler, geçtiğimiz 10 yıl CHP'li yönetimin, Bayraklı Belediyesini ne kadar kötü yönettiğini, çok israf yaptığını kanıtlamaktadır. Bayraklı Belediyesinin gelir ve öz kaynaklarının düzgün kullanılmadığının en büyük belgesi de 2018 yılı kesin hesabıdır. Belediye meclisinde Bayraklı Belediyesinin borcunun açıklanmasını istediğimizde yuvarlak cevaplarla açıklamaktan kaçındıkları meclis tutanaklarında mevcuttur. Bir sonraki mecliste ise Bayraklı Belediyesinin 180 milyon lira borcunun olduğunu ve iştiraklerle birlikte 300 milyon lirayı bulduğunu 2018 yılı kesin hesabına göre biz açıkladık." (AA)

 
Menemenspor bombayı patlattı!
 
Çiftçinin geliri 'Egebeyi' ile artacak
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BAYRAKLI 31 Ağustos 2019 Cumartesi 15:46

Sayın polat Eski Başkan HASAN 2012 yılı son meclis oturumunda AKP meclis üyelerini meclis oturumunda yaşana bir konuyla ilgili meclis üyelerinizi dövdürdü bu olay basında geniş yer aldı zamanın meclis üyeleri bu darp olayını yargıya taşıdı.Şu meclis üyesi olan Özgür bey davanın avukatı idi bayaklı tover yapılan bir toplantı sonucu kendisi itiraf etti 2014 secimlerinde Biz HASAN la pazarlık yaptık davayıda geri çektik dedi.Bu pazarlığı anlatın neyin pazarlığı yapıldı CHP le ve Eski Başkan Hasanla.Gelelim 2019 secimlerine yine yer Bayraklı yine pazarlık Hasan yer bir oto yıkama pazarlık bayraklı eski ilce başkanınız eski il başkanınız ve adayınız konu secim bu pazarlık kimler vardı içeriyi nelerdi sonuç da ne oldu yine bayraklı kayıp.Geri 10 yıla dönelim Belediyenin tüm yolsuzlukları hepinizde var yukarıdan aşağıya hepiniz her şeyi bilmenize rağmen neden gereğini yapmadınız.2017 yılı denetim komusyon raporunu yargıya taşıdınız eski birkaç meclis üyeleriniz savcı talimatıyla ifade vermeye gitti.B ayraklıda yapılan yolsuzluk ve hukuksuzluklarda yapan kadar sizlerde zan altındasınız gereğini yapmayıp suskun kaldığınız için.Siz önce kendi içinizdeki CHP sevicilerini bulun bunları bulmadan Bayraklıda hiç bir şey yapamazsınız....................

Yorumu oyla      8      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Kılıç öğrencilerin barınma sorununu meclise taşıdı
CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, üniversite ...
'Kimsenin tek karış toprağında gözümüz yok'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen 30 Ağustos resepsiyonunda ...
Eski başkandan yeni başkana 'pazar yeri' salvosu!
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile eski belediye Tahir Şahin arasında ...
 
Erdoğan'dan İdlib mesajı: İstediğimiz noktada değil!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''İdlib'le ilgili gelişmelerde 'bizim istediğimiz ...
'Avrupa'ya yeni bir göç dalgası başlayabilir'
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İdlib'deki saldırılar, Avrupa'ya yeni ...
'YPG'nin çekildiğini bizzat görmek istiyoruz'
Milli Savunma Bakanı Akar, "YPG'nin, teröristlerin çekildiğine, bir kısım ...
 
Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de istiklal ...
CHP'li Polat'tan işçilere ziyaret, belediyeye tepki!
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Aliağa Belediye’sinden ...
MHP İl Başkanı Şahin'den 30 Ağustos mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Sayın Veysel Şahin 30 Ağustos ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva