HABERLER>POLİTİKA
7 Mart 2013 Perşembe - 12:19

AK Parti Bayraklı’da Aslan’dan ilk mesaj: Şeref madalyası

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdal Seyitler’in genel merkez tarafından görevden alınmasından sonra göreve atanan Ali Aslan koltuğa resmen oturdu. AK Parti İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıda konuşan Aslan, “Bu görev benim için şeref madalyasıdır” dedi. İl Başkanı Ömer Cihat Akay da, “Her ilçe başkanının olduğu gibi onun da arkasındayım” diye konuştu.

AK Parti Bayraklı’da Aslan’dan ilk mesaj: Şeref madalyası

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - AK Parti’nin en hareketli olduğu ilçelerin başında gelen Bayraklı’da yaşanan karmaşık sürece genel merkezin el koymasının ardından ilçe başkanlığına atanan Ali Aslan resmen başladı. Eski İlçe Başkanı Erdal Seyitler’in parti MKYK kararı ile görevden alınmasından sonra geçen süreç dün Ankara’da sonuçlanmıştı. Üç aday ile görüşen Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, görevi Bayraklı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ali Aslan’a tebliğ etti.
 
İzmir’e dönen Aslan, İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, adaylardan Hakkı Atilla’nın da hazır bulunduğu toplantıda göreve getiriliş sürecini anlattı. Diğer aday Abdullah Mertoğlu, Ankara’dan gelmediği için toplantıya katılamazken Aslan, “AK Parti ailesinin kuruluşundan itibaren içinde bulundum. Karşıyaka’da kurucu teşkilat başkanlığı, ilçe başkanlığı yaptım. İl Başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Dört yıldır da belediye meclis üyesiyim. Teşkilatın tavan ve tabanında yapılan araştırma sonrası bu göreve getirildim. İlçe başkanlığı, yani bu görev benim için şeref madalyasıdır. 10 yıldır parti Türkiye’ye önemli işler yaptı. Bu partide ilçe başkanı olmak çok önemli bir görevdir” dedi.

 
GİRMEDİĞİMİZ EV, TUTMADIĞIMIZ EL KALMAYACAK
Siyasi yaşamında aldığı görevlere hep kendisinin talip olduğunu, bu görevin ise genel merkez tarafından verildiğini anlatan Aslan, “Ağabeylik görevimi en iyi şekilde yapacağım. Partide kırılanları. Küsenleri kucaklayacağız. Onları bir araya toparlayacağız. Güçlü bir teşkilat ile yerel seçimlere hazırlanacağız. 2014 yerel seçimlerini kazanmak istiyoruz. Bu göreve getirilmemin sebebi Bayraklı’yı ve teşkilat mensuplarını tanıyor olmamdır. Bayraklı’nın 23 mahallesinin tamamını iyi biliyorum. Onların sevgisini alacak güce sahibiz. Herkese yetecek sevgimiz var. Görevi tebliğ alır almaz gönlü kırılmış, üzüntü duymuş arkadaşlarımız ile konuşarak iş başladım. Bu aile yara almayacak. Sizler de zaten çalışmalara şahit olacaksınız. AK Parti hangi amaçla, neye hizmet ettiğinin farkında. İl başkanı bize hedefler verdi. Girmediğimiz ev, tutmadığımız el kalmayacak. Bayraklı ile ilgili mutlaka stratejiler olacaktır. İlk olarak sandık bazlı çalışmalar yapacağız” diye konuştu.
 
ZAMANLA BELKİ AMA…
Yerel seçim sürecinde görevinden istifa edip belediye başkan adaylığı için yola çıkıp çıkmayacağı konusuna açıklık getiren Aslan, “Ankara’da Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Erdem bana ‘bu ailenin mensubu olarak seni atıyoruz. Başka görevin yok, sonunda ne olacağını kimse bilemez’ dedi. Ben şu anda ilçe başkanıyım” diye konuştu. Aslan “göreviniz geçici mi olacak” sorusuna ise “hayır” yanıtını verdi. Aslan ayrıca, “Zamanla belki gündeme gelebilir ama şu anda öyle bir şey yok” ifadelerini kullandı.

 
AK PARTİ AT ÜSTÜNDE DİNLENİYOR
Toplantıda konuşan İl Başkanı Ömer Cihat Akay da, Aslan’ın partinin kuruluşunda önemli görevler yapan değerli bir kişi olduğunu söyledi. Akay, “Verilen bu karar Bayraklı, partimiz ve İzmir için hayırlı olsun. Yapılan çalışma uzun araştırma sonucunda oldu. Bayraklı kanaat önderleri ile araştırma sonucunda bu durum ortaya çıktı. İnşallah bundan sonra sadece Bayraklı değil tüm ilçelerde birlik ve beraberlik içinde AK Parti belediyeciliği için çalışacağız. Ben Aslan’ın bundan sonra görev alacak arkadaşların, birlik ve beraberliğine ağabeylik yapacağına inanıyorum. İl başkanı, teşkilatlar olarak tüm ilçe başkanı ve teşkilatımızın arkasında olduğumuz gibi kendisine yardımcı olacağız” dedi. Akay ayrıca, ilk olarak Bergama’da başlatılan karınca modelinin hafta sonunda Tire’de uygulanacağını 7 milletvekilinin katılacağını da sözlerine ekleyerek, “AK Parti artık at üstünde dinleniyor” diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
8 Mart 2013 Cuma 15:50

birlerinin verdiği madalya nezamandan beri şeref madalyası oldu sevgili başkan.bu cuntacıların madalyası size 13 şubat bayraklı halkın iradesi yok sayıp bu milletin iradesine darbe yapan aktörlerin madalyası.ama bu bayraklı halkı unutmiycak bunu bayraklı halkı sandığı çok seviyo buyurun madalyayı orda alın o zaman şeref madalyası diyin.cuntacıların verdiği madalyaya şeref madalyası derseniz bu bayraklıda yaşıyan insanlara hakarettir,madalya sandıkta alınır ve şerefli olu

Yorumu oyla      12      5  
HAYRULLAH ŞAHİN 7 Mart 2013 Perşembe 14:53

SAYIN BAŞKANIM ÖNCE HAYIRLI OLSUN SONRA İLÇE KÜSKÜNLERİNİ TOPLAMAN ŞART, ALLAH KOLAYLIK VERSİNHAYIRLI GÖREVLER

Yorumu oyla      16      7  
7 Mart 2013 Perşembe 13:52

haydi aslan ilçeyi kaliteye taşı

Yorumu oyla      16      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İP'den kadınlara çağrı: Gelin AKP'den kurtulalım
İşçi Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Pınar Gül’ün 8 Mart Dünya Emekçi ...
'Belediye derneğinden CHP'li yöneticiye maaş' iddiası!
AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, ilçede Belediye tarafından ...
MHP’li Tanrıkulu’ndan ‘su mühendislerini’ sevindirecek hamle
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tanrıkulu, su ürünleri ...
 
CHP'den lösemili çocuklar için örnek davranış
CHP’li gençler, lösemili çocukları ve ailelerini CHP İzmir Milletvekili ...
Kılıçdaroğlu ‘Balbay gecesinde’ hakimlere sert çıktı
Kılıçdaroğlu, Balbay için düzenlenen 'Zulümhane’de 5. Yıl' etkinliğinde ...
Meclis’te gergin anlar: Yumruklar sıkıldı!
TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş ile AK Parti ...
 
Karşıyaka’dan güvercinler uçtu: Balbay’a özgürlük!
Ergenekon davasında yargılanan gazeteci ve CHP İzmir Milletvekili Mustafa ...
Erdoğan: Kadınlar ‘Evlat acısına son’ derse…
Başbakan Erdoğan, kadınlardan özellikle çözüm sürecinde hayır dualarını ...
Engin’den Kocaoğlu’na ‘TARKEM’ desteği
CHP İl Başkanı, Kemeraltı Esnafı’yla buluştu. TARKEM hakkındaki eleştiri ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Sen ağlama öğretmenim!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Göçmenler Avrupa’yı faşizme taşır mı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
CHP’nin muhafazakârlarla sınavı
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva