HABERLER>POLİTİKA
8 Mart 2019 Cuma - 14:38

AK Parti Adayı Eroğlu: Benim için değil çocuğunuz için oy verin

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, İzmir’deki AK Partili belediyeleri örnek göstererek “Gitsinler lütfen AK Parti’deki ilçelerdeki belediye hizmetlerini görsünler. Ve bütçe oranlarını da kıyaslasınlar lütfen. Ben bana oy verin demiyorum, çocuğunuz için oy verin diyorum. Hiçbir hizmet yok, Göztepe’ye gidiyorsunuz oradaki de şikayetçi, Alsancak’a gidiyorsunuz o da şikayetçi. Bizim kaliteyi arttırmamız gerekiyor artık” dedi.

AK Parti Adayı Eroğlu: Benim için değil çocuğunuz için oy verin

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, SonSöz TV’de yayınlanan “Günaydın Ege” programında Aslı Eren’in konuğu oldu.

‘SİZİ ÖRNEK ALIYORUZ’ DİYORLAR
Siyasete girmesindeki en büyük etkenin dönemin Aile ve Sosyal Politikalar bakanı Fatma Şahin’in olduğunu söyleyen Eroğlu, “Sayın Şahin’i ziyarete gittiğimizde önerileri olmuştu, iş dünyasında olabilirsiniz ama siyasette, STK’larda karar merciinde bulunun diye. O sözler aklımda kalmıştı ve siyasete girmemde etkili oldu. Ben alanda birkaç yere gittiğim zaman genç kızlarımız hep ‘Melek Hanım sizi örnek alıyoruz’ diyorlar. Bu benim için o kadar güzel bir şey ki. Çünkü oturduğunuz yerden örnek alınmıyorsunuz, biraz gayret göstermeniz çaba göstermeniz gerekiyor. Kadın aday olmamızdaki önem sadece cinsiyetimiz değil. Bunun arka planında olan çalışmalarımız ve bilgi-birikimimizdir” dedi.

- AK PARTİ ADAYI EROĞLU: KONAK SAHİPSİZ DEĞİL

ŞU AN TURİSTLERİ KONAK’A SOKUP NE ANLATACAĞIZ?
Konak bölgesinin tarihi bir yer olduğunu ancak ciddi dezavantajların söz konusu olduğunu belirten aday Eroğlu, “İzmir’de tarihin en yoğun olduğu yerlerden bizi Konak. Diğer ülkeler bizden teker teker parçaları götürerek müzeler oluşturdu. Bizim bir yerden bir yere parça getirmemize gerek yok. Bastığımız her yerde zaten binlerce yıllık eserler var. Bize gelen turist şu an havalimanına iniyor, otobandan Çeşme’ye gidiyor, Çeşme’den tekrar havalimanına gidip ülkesine dönüyor. Bizim amacımız turisti kentimizdeki tarihsel mekana da sokup, geçmişimizi görmelerini sağlamak. Ama biz şu an turistleri Konak’a sokup ne göstereceğiz? Kemeraltı esnafı bile içinde bulunduğu tarihi bilmiyor. Sadece oradaki karmaşanın içerisinde orayı ticaret alanı olarak görüyorlar. Esnafa 700 yıllık bir mekanın içinde yaşadıklarını söylememiz ve oradaki tarihi yapıları ortaya çıkarmamız gerekiyor” dedi.

KEMERALTI GECE DE YAŞAMALI
Konak’ı marka kent yapmak istediklerini aktaran Eroğlu, “Konak’ta Kemeraltı zaten kendi içerisinde bir marka. İzmir dediğinizde Kemeraltı hemen akla gelir. Biz sadece Kemeraltı’nın dokusunu görmek isteyen insanları buraya beklememiz lazım ama şu anki karmaşanın içerisinde değil. Kemeraltında esnafımız, dükkanı olmasına rağmen karanlık olduktan sonra bölgeye girmekten çekindiklerini söylüyor. Aydınlatmamız eksik. Bu hemen çözülebilecek bir nokta ama biz aydınlatmadan ziyade Kemeraltı’nı gece de yaşayan bir yer haline getirmek durumundayız. Bunu yapmak etrafını düzenlemek, güzelleştirmek, ulaşımı sağlamakla olur. İnsanların akşam da oturup çay içecekleri alanlar yapmamız gerekiyor” dedi.

BU SORUNLARI ÇÖZEMEDİYSEK KALP KRİZİNE DOĞRU GİDERİZ
Sahada vatandaşların park ve Pazar yeri gibi talepleri ile karşılaştıklarını söyleyen Eroğlu, “Biz mega proje sunmaya gidiyoruz, insanlar bize çocuğumuzun parkı yok, Pazar yeri yok diyor. Onun şu ana kadar bitmesi gerekiyordu. 21. Yüzyıldayız, ne parkı? Biz hala bunlara çözüm üretemediysek kalp krizine doğru gitmekteyiz. İzmirlinin vereceği karar kendi geleceği için vereceği karardır. Belli bir süre sonra buralarda kimse yaşamak istemeyecek. Bu bir yerel seçim, biz insanlara partilerinizi değiştirin demiyoruz, sadece yaşadığınız yer ile ilgili karar vermek sizin elinizde diyoruz. Herkesin bir oyu var” dedi.

AK PARTİLİ BELEDİYELERE BAKSINLAR
AK Parti’nin İzmir’de iktidar olduğu ilçe belediyelerini örnek gösteren aday Eroğlu, “Evet bizim sırtımızı dayadığımız hükümetimiz var ama bizim yaptıklarımız da var. 81 vilayette, şehirlerin nerden nereye geldiği, o şehirlerde halkın yaşam kalitesinin ne kadar arttığı bir alan görüyoruz. İzmir’de neden bunları göremiyoruz? Yaklaşık 22 ilçemiz CHP’de, 1 tane MHP’de 7 tane de AK Parti’de var. Gitsinler lütfen AK Parti’deki ilçelerdeki belediye hizmetlerini görsünler. Ve bütçe oranlarını da kıyaslasınlar lütfen. Konak’ın bütçesi ile Kemalpaşa arasında 10 kat fark var. Kemalpaşa Belediyesi gölet yarattı, bizde kanalizasyon dolayısıyla gölet yaratıyoruz. Ben bana oy verin demiyorum, çocuğunuz için oy verin diyorum. Hiçbir hizmet yok, Göztepe’ye gidiyorsunuz oradaki de şikayetçi, Alsancak’a gidiyorsunuz o da şikayetçi. Bizim kaliteyi arttırmamız gerekiyor artık” dedi.

HİÇBİR İŞÇİ İŞİNDEN OLMAYACAK
Belediyede hiçbir işçinin işinden çıkarılmayacağının altını çizen Eroğlu, “belediyede çalışanlardan, ‘Başka başkan veya başka parti gelirse bizim işten çıkarılma durumumuz var’ gibi sözler duyuyoruz. İnsanlar böyle korkutuluyor. Şimdi orada çalışan insanın çocuğu da mağdur olacak o zaman, ben onu nasıl göze alabilirim? Bizim derdimiz, belediyede olan insanlarla değil, belediyemizden insanların hizmet almasını sağlamak. Hatta öyle olacak ki belki biz eleman sayımızı da arttıracağız” dedi.

DAMLACIK AR-GE MERKEZİ OLACAK
Damlacık sorunu için konuşan Eroğlu, “11 tane tescilli binamız var, bir de cami var koruma alanında olan. Orasıyla ilgili herkes bir şey söylüyor ama bizim Konak’ı marka yapma yolunda bir projemiz var. Tasarım merkezi ve AR-Ge merkezi yapacağız Konak’ı.  Konak’ın merkezine baktığınız zaman iş yoğunlukludur. Diğer çeperlerde planlama biterse konutlaşma olacaktır. Bizim orada hedefimiz en az bin kişinin istihdam edileceği, nitelikli gençlerimizin çalıştığı bir alan oluşturmaya çalışacağız. Biz orada fiziki şartları yerine getireceğiz, iş sahipleri de bir araya getirmek. Bu bizim Konak’ı marka yapma konusunda en önemli projelerimizden birisi. Hem de oranın çok güzel bir manzarası var, yeşil alanla desteklenerek insanların oturabileceği, yaşayabileceği ve İzmir’in tadını çıkarabilecekleri bir bölge olacak” dedi.

 
İzmir'in mor festivali 10. kez 'merhaba' dedi
 
AK Parti adayı Eroğlu: Konak sahipsiz değil
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
işte tam da 8 Mart 2019 Cuma 19:38

İşte tam da bu nedenle zihniyetinize oy vermiyoruz! Emanet edilen çocukların geceyarısı ırzına geçildiği için, yanan çocukların hesabı sorulmadığı için, sormaya kalkan savcılar sürüldüğü için, kadın ve anne olan bakanınız bile bi kereden bişey olmaz dediği için, 6 yaşında evlenebilir diyen sapıkları danışman, öğretim üyesi, rektör yaptığınız için, hakkını arayan kadını polisin parmaklamasını bakanınız savunduğu için, size oy vermeyenleri düşman bellediğiniz için.. sadece bunlar bile insan olan insanın size oy vermemesi için yeter!

Yorumu oyla      5      5  
Z.B 8 Mart 2019 Cuma 16:46

Başta Emekçi Kadınlar Gününüzü kutlarım Bayan EROĞLU. Sayın ZEYBEKÇİ'nin patlayan bir su borusundan hareketle yazdığı hikayeyi galiba sizde kaldığı yerden devam ettirmeye niyetlisiniz. Heyecanla bu eserin tamamlanmasını bekliyoruz. Kim bilir belki Nobel Patlayan su borusu, pardon Edebiyat ödülünü bile alırsınız. Sorun olası nobel ödülünün sahibinin Sayın ZEYBEKÇİ'mi yoksa Bayan EROĞLU'mu olacağıdır. İşiniz gerçekten zor...

Yorumu oyla      7      5  
Mister No 8 Mart 2019 Cuma 15:15

O zaman cocugunuz ilerde su soruyu sordugunda cevap verebilirsiniz herhalde : Anne icinde bulundugun parti, basi acik kadinlara, namussuz dedi, ahlaksiz dedi, agiza alinmayacak hakaretler yapti ve sen nasil olduda orada Siyaset yaptin ?

Yorumu oyla      10      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Adayı Aslan: Buca 5 yıl daha bu ıstırabı kaldırmaz!
Cumhur ittifakı Buca Belediye Meclis üyesi adaylarının seçim ofisi açılışlarına ...
Cumhur İttifakı'ndan Üçyol'da miting gibi açılış
Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan ...
Eş Zeybekci: İzmirlinin ulaşım eziyeti bitecek
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin eşi ...
 
MHP’li Osmanağaoğlu: 31 Mart İzmir için yeniden doğuş günüdür!
İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, “Türkiye’nin parlak yarınlarını ...
Bedelli askerlik ücreti belli oldu!
Milli Savunma Bakanı Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin İdlib'de devriye ...
CHP Çiğli adayı Gümrükçü'den ahde vefa
Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı CHP’li Utku Gümrükçü, CHP ...
 
CHP'li Serter 8 Mart’ı kadın işçilerle andı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Bedri Serter, 8 Mart Dünya ...
AK Parti Bayraklı'dan miting gibi açılış
Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Muhittin ...
Gümüşpala'da Serdar Sandal rüzgarı
Bayraklı’nın Gümüşpala mahallesinde Serdar Sandal rüzgarı esti. 3 seçim ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva