HABERLER>POLİTİKA
11 Mart 2019 Pazartesi - 13:14

AK Parti adayı Doğan: Kazanan Karabağlar olacak

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Vatandaşların sorunlarıyla ilgili hazırladığı çözüm projelerini aktaran Doğan, Karabağlar'ın en büyük sorunu kentsel dönüşümün vatandaşın istekleri doğrultusunda yapılacağını belirtti.

AK Parti adayı Doğan: Kazanan Karabağlar olacak

Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan, vatandaşların sorunlarını dinleyerek projelerini aktarmaya devam ediyor. Selvili Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Doğan, vatandaşların yönelttiği kentsel dönüşüm sorusu üzerine konu ile ilgili bölge halkını bilgilendirdi. Karabağlar’daki en büyük sorun olan kentsel dönüşüm konusunun yanı sıra imar barışının da konuşulduğu toplantıda Doğan dönüşümün 1 Nisan'dan itibaren hızla başlayacağını belirtti.

DÖNÜŞÜM VATANDAŞIN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE OLACAK
Vatandaşlara Karabağlar’da hizmet sözü veren Doğan, tüm sorunlarla yakından ilgileneceklerini belirtirken özellikle kentsel dönüşüm konusunda vatandaşların da daha ilgili olmasını ve ortaya atılan çeşitli söylentilere inanılmamasını dile getirdi. Yerel belediyelerin hükümetle birlikte entegreli bir şekilde çalışması gerektiğini vurgulayan Bilal Doğan, Karabağlar’da iktidar olmaları durumda bunun en güzel örneklerini vatandaşlara sunacaklarını söyledi. 1 Nisan sabahıyla ilk olarak Karabağlar Belediyesi’nde zihniyet dönüşümü başlatacaklarını vurgulayan Doğan, kentsel dönüşümün ise vatandaşların isteği doğrultusunda yapılacağını değindi.

Karabağlar’ın İzmir’in göbeğinde olmasına rağmen hizmet konusunda tam bir mahrumiyet bölgesi halinde olduğunu dikkat çeken Bilal Doğan, şöyle konuştu: “Karabağlar, Konak Belediyesinden ayrıldıktan sonra iki dönemdir yeteri kadar hizmet alamıyor. Yeteri kadar sosyal donatıları yok. Kentin tam göbeğinde olup da ciddi anlamda mahrumiyet bölgesine dönüşen bu güzel beldemiz çok ciddi bir şekilde hizmet edilmesi gerekiyor. Sizlerin desteği ile AK Parti olarak seçimden zaferle çıkarak bölgemize hizmet edeceğiz. Sizlerin isteği doğrultusunda dönüşümü yaparak Karabağlar’da çalışma yapacağız. Karabağlar Belediyesi’ni aldığımızda bu kenti sizlerle birlikte yöneteceğiz. Sizin istek ve önerileriniz doğrultusunda bir yönetim anlayışımız olacak. İsteğiniz dışında Karabağlar’da hiçbir şey yapılmayacak. Kentimizi kesinlikle İzmir’in en güzel ilçelerinden bir tanesi haline getireceğiz.”YALAN BİLGİLERE İNANMAYIN
Sağlıklı ve insanca konutta yaşamanın her vatandaşın hakkı olduğunu vurgulayan Doğan, ''Bu noktada hükümetimiz adaleti gözeterek, vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamasını amaçlıyor. Tüm adımlar, bu amaç için atılıyor. Devletimiz iyi niyetle çalışırken, bazıları ise söylentiler ortaya atarak vatandaşlarımızı yanlış bilgi veriyor, yalan söylüyor. Kentsel dönüşümde sizin istemeyeceğiniz hiçbir şey olamaz. Arsa içindeki binadan, bahçenizdeki ağaca kadar her şey değerinde hesaplanacak. En ufak hak kaybı olmayacak. ‘Manzaralı, güzel yerler müteahite verilecek’ diyenler art niyetli ve provokatördür. Bunları yayanlara dikkat edin ve kesinlikle inanmayın. Ayrıca bir kişiyi yaşadığı yerden alıp başka bir bölgeye gönderme gibi bir düşünce de kesinlikle söz konusu değil. Dönüşüm, olduğu yerde yapılacak. Size söz veriyorum, hep beraber el ele vererek herkesin özeneceği yepyeni bir Karabağlar inşa edeceğiz. Kazanan başkaları değil, Karabağlılar olacak” dedi.

 
CHP’li Başkan Karabağ’dan parti içine sert mesaj: Bu salaklar bir şeyi bilmiyor!
 
Soyer ve Zeybekci’nin kırsal kalkınma projeleri: Karar İzmir’in!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KARABAGLAR HALKI 12 Mart 2019 Salı 08:47

ilçede sadece rant konusulacak daha gelmeden peker mh 20-25 kat binaları diktiler bakanlıgın konutları buralar onlar yapıyor demek akp gelse her yer aynı olacak

Yorumu oyla      4      5  
Karabağlar güzelleşecek 11 Mart 2019 Pazartesi 18:26

Bilal bey inanıyorum ki bu seçim sizin seçiminiz olacak ve Karabağlar sizinle bütün ilçeler içinde en çok konuşulan ilçe olacak...

Yorumu oyla      4      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Başkan Karabağ’dan parti içine sert mesaj: Bu salaklar bir şeyi bilmiyor!
Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, “Atatürk’ü sevmeyenler Türkiye’yi zapt ...
CHP Lideri'den 'metro' çıkışı: İzmir'i örnek gösterdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin İstanbul Eyüpsultan’da ...
Gençler anlattı, Bakanlar dinledi
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, son bir ay içerisinde gerçekleştirdiği ...
 
CHP’li Bakan’dan ‘beka sorunu’ çıkışı: Korkuyorlar!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, 31 Mart Yerel ...
Bayraklı'da Cumhur İttifakı coşkusu
Cumhur İttifakı’nın Refik Şevket İnce, Bayraklı Sevgi yolu ve Gümüşpala ...
CHP Çeşme Adayı Oran: Yüzleri güldürmeye geliyorum
Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, "Merkezi iktidar olarak milleti ...
 
CHP’li Vekil Sertel’den Zeybekci’ye: AK Partililer bile oy vermeyecek!
İzmir Milletvekili Sertel, Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan ...
Zeybekci'den Buca esnafına ziyaret
Buca ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan vatandaşlarla sohbet eden Cumhur ...
Sındır: “Meydanlara çıkıp nasıl oy istiyorlar?”
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve Bornova Belediye Başkan Adayı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva