HABERLER>POLİTİKA
7 Şubat 2019 Perşembe - 11:04

AK Parti adayı Arslan: Bizin için doğulu, batılı yok; Bucalı var!

Seçim çalışmalarını toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelerek sürdürmeye devam eden AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, Buca’daki yoğun ziyaretlerine, İzmir Mardinliler Federasyonu ile devam etti. Arslan, “Buca’da doğulu batılı yok, Bucalı var” dedi.

AK Parti adayı Arslan: Bizin için doğulu, batılı yok; Bucalı var!

Konuşmasında, Buca’yı doğulu batılı ayırımı olmadan yöneteceklerini ve Buca’da yaşayan her insanı mutlu etmek için var olacaklarını özellikle vurgulayan Başkan Adayı Arslan, “Son 4 yıldır gece gündüz Buca için çalışıyorum. Bir kısım projelerimizi ilçe başkanlığı yaptığım son iki yılda hayata geçirdim. Elimde bir icra yetkisi olmadığı halde bunu nasıl başardım? Bakanlarımızı ziyaret ettim, üniversitelerimizin rektörlerini ziyaret ettim, kamu kurumlarının üst düzey yöneticilerine gittim. Kendi alanları ile ilgili Buca’nın hem ihtiyaçlarını hem de sunduğu imkanları anlattım, destek talep ettim ve sağ olsunlar; ‘hayır’ demediler, ilgisiz kalmadılar” dedi ve ekledi, “İşte anlatıyoruz; çevre yoluna Buca’dan iki yeni bağlantı sağladık. Buca’nın eğitim kalitesini arttırmak için 32 yeni okulu Milli Eğitim’in yatırım programına aldırdık, bir kısmı yapıldı. Diğerleri farklı aşamalarda ilerliyor. Birçok şey yapabildik ancak yine en önemlilerinden biri; artık Bucalı için yetersiz hale gelen Seyfi Demirsoy Devlet Hastanemize çağdaş bir acil servis yapılması için girişimlerde bulunduk, sonuç aldık. Hastanenin daha iyi hizmet vermesi için İzmir Demokrasi Üniversitesine bağlanması talebini götürdük, kabul gördü. Onunla birlikte Seyfi Demirsoy’a 520 yataklı ek bir bina yapılması için söz aldık. Onun projesi ilerlemeye devam ediyor”..

BUCA’DA YAŞAMAK AYRICALIK OLACAK
Henüz icra yetkisi olmadığı halde onlarca projenin hayata geçmesi için ön ayak olmasının, gelecekte Buca için yapacaklarının teminatı olduğunu vurgulayan Arslan, hayallerdeki Buca sandıktan çıkacak ve Buca’da yaşamak, ayrıcalık olacak diyerek, sözlerine şöyle devam etti; “Maksadımız, Bucalıların belediyesini sahiplenmesi ve belediyeyi evi gibi görmesidir. Bir vatandaşımız belediyeye geldiğinde işlerini rahatça yürütebilmeli, tıpkı kendi evine gelmiş gibi de çayını, kahvesini içebilmelidir. Amacım; samimiyet oluşturmak. Buca’da ayrımcılığa yer vermemek. Halkımızın onayı olursa, Buca’da hangi kesimden olursa olsun, hangi görüşten olursa olsun, kimse kendisini ‘öteki’ olarak hissetmeyecek. Buna asla izin vermeyeceğiz. Buca’yı 500 bin Bucalı ile birlikte kenetlenerek, çalışarak kalkındıracağız”

HER CANLIYA DEĞER VEREN BİR BUCA..
Buca’ya dair proje ve hedeflerinde sadece insanları da baz almadıklarını özellikle vurgulayan Arslan, konuşmasını şu sözleriyle tamamladı; “Kendi içinde bir üniversiteye ev sahipliği yapan ve nüfus bakımından da çok kalabalık olan Buca’mızın bir meydanı yok! İnsanların birbiri ile kaynaşabileceği, birbirlerinin kültürlerini tanıyabileceği ortamlar yok! Buca’nın mevcut ortamı, sokak hayvanlarının da yaşamlarını sürdürebileceği bir ortam değil! Ben bu sorunları görüyorum ve şunu söylüyorum; Sorunları seyretmek ve bahaneler üretmek için değil, Buca’da yıllardır yapılamayan, yapılamaz denilen ne varsa, hepsini gerçekleştirmek için geliyorum ve Buca’nın tarihinde, kazandırdığım değerlerle hatırlanmak istiyorum.

 
İhtiyaç kredileri 60 aya kadar yapılandırılabilecek
 
'Cumhurbaşkanlığı Spor' haberine yalanlama!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ercan 8 Şubat 2019 Cuma 09:21

sayın başkanım seyfi Demirsoy hastanesinin aciline bir gitseniz

Yorumu oyla      4      5  
hakkı 7 Şubat 2019 Perşembe 15:02

İzmir'de doğulu batılı yok ise bu dernek ne?Mardini seven mardine,erzurumu seven erzuruma,rizeyi seven rizeye,Kısacası memleketini seven memleketine gitsin.İzmir bize yeter. Var mı gidecek?Yok.Çünkü gidince aç kalacaklar.

Yorumu oyla      5      6  
la bi git 7 Şubat 2019 Perşembe 12:29

Bak genç adam, temsil ettiğin zihniyet tam da bunu diyor kendinden başka herkese! Andımızın okunmasını yasakladıktan sonra kalkıp da ne söylesen boş! Yürü git işine bak, ne bizi yor ne kendin yorul!

Yorumu oyla      4      5  
bucalı 7 Şubat 2019 Perşembe 12:11

Cumhurbaşkanı ne diyordu " heryerde yerli ve milli adaylarla yola çıkacağız " mustaf arslan mı yerli Bucanın yarısı Göçmen kökenli, sen kalk UŞAK' lı bir aday koy, sonra seçimi alacaz diye bekle..

Yorumu oyla      4      6  
BUCALI 7 Şubat 2019 Perşembe 12:08

Fotoğraftaki arkadaşların hepsi akp yönetiminlerinden, yani sen ben bizim oğlan, kendi kendilerine toplantı yapmışlar...

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de aday çıkarmayan HDP'den açıklama: Bize en uygun aday...
HDP İzmir İl Eş Başkanı Kadir Baydur, partisince kentte Büyükşehir Belediye ...
CHP adayı Gümrükçü: Çiğli’yi ortak akılla yöneteceğiz
31 Mart  yerel seçimlerinde, Çiğli’de CHP’nin ve İYİ Parti’nin ortak adayı ...
Mehmet KARABEL yazdı... CHP’de ‘kalk gidelim’ diyenlere 2014 ders olsun!
Mehmet KARABEL yazdı... CHP’de ‘kalk gidelim’ diyenlere 2014 ders olsun!
 
Pakdemirli: Oyumuzu verirken 10 defa düşünmemiz lazım
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Cumhur İttifakı var, bir de bizim ...
CHP Söke'de ikinci istifa depremi!
CHP Söke ilçe teşkilatına üye 35 kişi partilerinden istifa etti.
Kılıçdaroğlu'ndan Fransa Cumhurbaşkanı'na kınama!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Macron'un 24 Nisan tarihini sözde Ermeni ...
 
Zeybekci: İzmir’i ben değil, AK Parti değil, İzmirliler kurtaracak!
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci iş kadın dünyasının önde gelen ...
Konak adayı Batur’dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Cumhuriyet Halk Partisi Genel ...
Erdoğan'dan vakıf üniversitelerine uyarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ODTÜ'de yaptığı konuşmada vakıf üniversitelerine ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva